Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Goed contact, redelijk snelle beantwoording en prima afhandeling van de door ons opgegeven schade.

Yvonne uit Beverwijk, 1 december 2023

onderzoek of aanbod promovendum aantrekkelijk was tov huisige polissen. Gesprek was no nonsense maar de conclusie was dat ik voordeliger uit was bij mijn huidige aanbieders.

Roel uit Berlicum Nb, 1 december 2023

Snel geholpen, duidelijke instructies en binnen no time de vergoeding ontvangen. Erg blij mee!

S. uit Vlaardingen, 30 november 2023

Snelle reply op een schade melding alleen moest ik wel weer de reeds opgegeven data invullen in het formulier. Waarom kan dat niet direct op de website of waarom wordt het niet overgenomen in het formulier.
Denk aan Schade nummer
Schade datum
Schade Bedrag
Omschrijving
Adres
Deze velden had ik al ingevuld op de website maar moesten dus nogmaals op het formulier

Joop uit Eemnes, 29 november 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen jouw feedback mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2023

Ik heb schriftelijk zowel als mondeling een goed contact gehad met de Specialist Schaderegeling die mijn ontactpersoon was in deze zaak.
Was m.n. te spreken over de snelheid waarmee de zaak is afgehandeld.
Met vr gr
Jan,
Etten Leur

Jan uit Etten-Leur, 24 november 2023

vakkundig geholpen! Mijn verzekeringen doorgenomen, aangepast en andere verzekeringen bij Promovendum ondergebracht.

Nynke uit Leusden, 22 november 2023

Schade gemeld, lekkage wasmachine afvoerbuis, de gevraagde papieren en foto´s gemaild. Hierop werd een voor mij positieve beslissing op genomen en werd direct het schadebedrag uitgekeerd. Koste niet veel moeite. Op de meegezonden foto´s was de schade ook duidelijk te zien. Laminaatvloer kan absoluut niet tegen water.

Martin uit Eibergen, 22 november 2023

Alles is duidelijk, alleen even de vraag of ik moet ondertekenen als ik e.e.a. digitaal inzend.

Jan uit Etten-Leur, 21 november 2023

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles duidelijk is. Een collega van ons Schadeteam zal binnenkort contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden over het digitaal indienen van documenten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 november 2023

Tot nu toe goed geholpen

Erol uit Tilburg, 21 november 2023

Belachelijke gang van zaken. Door de storm van twee weken geleden kregen we lekkage op de slaapkamer. Daar neem je een verzekering voor. Nu moet er eerst een expert komen( na een week lang niets gehoord te hebben) om te kijken of de schade verzekerd is. Eerst vaststellen op basis van de voorwaarden of het verzekerd is. Zo niet: einde verzekering want dan zijn jullie oplichters. Expert mag komen om te kijken hoe groot de schade is. Zeer teleurstellend wederom!!!!

Johan uit Hellevoetsluis , 20 november 2023

Wat vervelend dat je te maken hebt gekregen met waterschade. We begrijpen dat je de schademelding van eerder deze maand zo snel mogelijk wilt afhandelen. Een collega van ons Schadeteam legt graag uit wat je kunt verwachten binnen het schadeproces en neemt zo snel mogelijk contact met je op. We hopen dat dit voor meer duidelijkheid zorgt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 november 2023

Prima geholpen. Snel en efficient. Zowel aan de telefoon als via de mail. Top.

Hans uit Strijen, 17 november 2023

Snel en goed geregeld!

Nancy uit Reek, 15 november 2023

Dit telefoongesprek heb ik ervaren als vriendelijk, accuraat en deskundig!
Hulde!

Cees uit Wormer, 14 november 2023

Het duurde na ieder contact weer de maximale tijd voor jullie om te reageren, dat vond ik vervelend. Het contact verliep vriendelijk.

Marloes uit Hengelo, 13 november 2023

Bedankt voor het compliment en je feedback. Begrijpelijk dat je liever sneller een reactie had ontvangen. De reactietermijn van ons Schadeteam is momenteel langer dan gebruikelijk. We zijn druk bezig om dit weer te minimaliseren zodat je hier in de toekomst niet tegenaan loopt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 november 2023

Tot nu toe goed en snel.

N. uit Voorschoten, 12 november 2023

snel en correct afgehandeld

Greetje uit Veendam, 11 november 2023

Vriendelijk, begripvol en met kennis snel op mijn vragen/situatie ingegaan.

Frans uit Castricum, 10 november 2023

Hoe goed een verzekering is merk je eigenlijk pas als je hem een keer nodig hebt, de voorwaarden van de inboedelverzekering zijn wat mij betreft erg mager, en dit wordt pas duidelijk als je de voorwaarden in detail leest, jammer dat het polisblad zelf niet duidelijk maakt dat er eigen risico is, uiteraard mijn fout in de evaluatie, maar uiteraard door Promovendum opzettelijk weggelaten. Tevens vindt ik een voorbehoud van reactie en afhandeling van 15 werkdagen niet meer van deze tijd.

Egon uit Heesch, 10 november 2023

Dank voor je feedback en onze excuses voor eventuele onduidelijkheid in de voorwaarden en voor de wachttijd. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Door een verhoogd aantal schadedossiers zijn de reactietijden langer dan je van ons gewend bent. Een Schadebehandelaar zal contact met je opnemen om de details van je situatie te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 november 2023

Duidelijke en vlotte afhandeling van elke stap.

Johan uit Nuenen, 9 november 2023

Duidelijke, vriendelijke en snelle service. Zeer tevreden over.

Ron uit Amersfoort, 9 november 2023

Hartelijk dank voor jouw vriendelijke woorden. Het doet ons goed om te lezen dat je zo naar tevredenheid bent geholpen door onze Verzekeringsadviseur. Wij sturen jouw review met een glimlach door naar onze collega.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 november 2023

Meedenkend, vriendelijk, goed advies!

JG uit Baflo, 8 november 2023

Ons televisie toestel sneuvelde doordat er iemand tegenaan viel
Wij bleken voor inboedel "extra" verzekerd te zijn en niet voor "all risk".
Voorzover wij weten is er jaren geleden een agent van Promovendum bij ons thuis geweest en wij sloten toen een aantal verzekeringen af.
Over de beide vormen van verzekering is toen niet gesproken en dat hebben we Promovendum laten weten. Daarop heeft het bedrijf laten weten uit coulance een bedrag van
€ 400 aan ons uit te keren. Hulde!

Jacques uit Zaltbommel, 8 november 2023

Goede service met juiste hulp in gezellig gesprek! :)

Vincent uit Rotterdam, 7 november 2023

Zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Koen uit Delden, 7 november 2023

Zeer vriendelijk geholpen en alles was duidelijk!

Stephanie uit Hoofddorp, 6 november 2023

Fijn dat je snel een medewerker telefonisch kan spreken.

Rene uit Naarden , 3 november 2023

Snel handelen en duidelijk verhaal. Kort en krachtig zorgt voor een gevoel van gehoord worden en doorpakken.

Leonie uit Rotterdam, 2 november 2023

Bedankt voor de mooie woorden. Het doet ons goed om te lezen dat je naar volle tevredenheid bent geholpen door ons Serviceteam.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 november 2023

Een normale reactie/ antwoord had ik op een redelijke wijze verwacht.

Bob uit Oosterhout, 2 november 2023

Wat vervelend dat er niet aan je verwachtingen is voldaan. We zoeken graag uit hoe dit komt zodat we je in de toekomst wel van een juiste reactie voorzien. Een collega van ons Serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je ervaring telefonisch te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 november 2023

snelle en kundige hulp bij beoordelen huidige verzekeringen en overstap naar Promovendum.

Paul uit Breukelen, 1 november 2023

Mbt de beantwoording van de mail geen op-of aanmerkingen. Goed qua nelheid etc. Wat mij wel bevreemdt is dat er in de brief wordt aangegeven dat ik telefonisch contact kan zoeken met de schadebehandelaar maar dat in praktijk blijkt dat dit helemaal niet mogelijk ois. Graag uit de brieven verwijderen want dit zorgt voor onbegrip en teleurstelling oftewel een dis-satisfyer als het gaat om KTV/KTO /NPS scores e.d

Brenda uit Amsterdam, 1 november 2023

Goed om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en snelheid rondom het schadeproces. We willen onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk houden en nemen jouw feedback mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Wij gaan hiermee aan de slag, dankjewel!

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 november 2023

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail