Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Bij het melden van een vochtschade aan onze houten vloer kreeg ik een goede indicatie in welke vervolgstappen de schade kan worden opgelost en gedeclareerd.
Nu eerst aan de slag met het verhelpen van de schade

Dick uit Haaksbergen, 16 februari 2021

schadeformulier, fotos en videos kunnen niet via whattsapp verstuurd worden. bij mijn vorige verzekeraar was dit binnen no time geregeld.

Richard uit Venlo, 12 februari 2021

Bedankt voor het delen van jouw tip. Dit is zeker de moeite waard om verder te onderzoeken. Wij gaan aan de slag. Bedankt !

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 februari 2021

Snel gereageerd op mijn schade melding. Verdere correspondentie was ook heel snel. Prima!

Joop uit Heiloo, 10 februari 2021

Heel tevreden over de snelheid waarmee mijn schademelding behandeld en naar tevredenheid afgehandeld is!

René uit Rosmalen, 10 februari 2021

Snel en duidelijk geholpen, nu wachten op de expert

Bert uit Klazienaveen, 10 februari 2021

Hoewel mijn schademelding nog in behandeling is, kan ik u melden dat ik mijn telefonisch contact met de medewerkster van de Afdeling Schade als erg prettig heb ervaren. Zij bood een goed luisterend oor en was behulpzaam bij mijn schademelding die digitaal niet helemaal vlekkeloos verliep.

yvonne uit Woerden, 9 februari 2021

Snel en to the point geholpen. Kennis van zaken.

Henk uit Lienden, 8 februari 2021

Heel netjes en snel geholpen

Marina uit Biddinghuizen , 8 februari 2021

Top, schade snel afgehandeld en duidelijke toelichting op wat er aangeleverd moet worden voor een goede verwerking. Heel tevreden.

Karin uit IJzendijke, 5 februari 2021

Goed geholpen , snel en overzichtelijk .

Prima service !!

Hendrikus uit Hoofddorp, 5 februari 2021

nogmaals, heel blij met antwoord, de zorgvuldigheid en de vriendelijkheid; chapeau

J uit Hoofddorp, 5 februari 2021

Door mijn eigen stommiteit heb ik recent mijn telefoon in een met water gevuld bad laten vallen. Dankzij mijn allrisk inboedelverzekering heb ik de nieuwwaarde van de telefoon bijna geheel vergoed gekregen, inclusief de diagnose kosten van de reparateur die mijn telefoon uiteindelijk moest afkeuren. De afhandeling van de schade inclusief uitbetaling was binnen 72 uur geregeld. Super! Je hoopt er nooit gebruik van te hoeven maken, maar het is prettig om te weten dat je goed verzekerd bent. Een dikke 10! Ik kan/mag hier geen namen noemen i.v.m. privacywetgeving, maar ik wil toch mijn speciale dank uitspreken voor de mevrouw die me te woord gestaan heeft. Vriendelijk en vlot, eveneens een dikke 10!

Ruben uit Dokkum, 5 februari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent, wij zullen de medewerkster die je hielp laten weten dat je blij bent met de afhandeling van jouw schadeclaim.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 februari 2021

Snel antwoord en snelle afhandeling van de schade

Angela uit Vlaardingen , 4 februari 2021

Prima, vriendelijk, kennis van zaken, fijne expert, snel afgewerkt

Jan uit Heerle, 3 februari 2021

Beste mensen, de afhandeling van een schade in de keuken door wateroverlast is na goed overleg naar tevredenheid afgehandeld.
Ik moet erg wennen aan de digitale routes bij dit soort problemen.
Ik hoop daar niet vaak gebruik ven te hoeven maken.

Groeten Wim

wim uit Heiloo, 2 februari 2021

Snelle en correcte afhandeling waardoor je snel duidelijkheid hebt.

Jan uit Weert, 2 februari 2021

Er werd verteld dat de telefoon 5 werkdagen weg zou zijn. Dit zijn helaas 13 dagen geworden.. Verder is de reparatie goed uitgevoerd.

Clarice uit 's-Gravenhage, 1 februari 2021

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Vervelend dat je langer moest wachten, excuses voor deze verkeerde informatie.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 februari 2021

Snelle afhandeling super service

Alex uit Veldhoven, 29 januari 2021

Snelle afhandeling en goede communicatie.

Rob uit Den Bosch, 29 januari 2021

Goed afgehandeld maar met expertise bezoek (na 2 weken) en rapport duurde het toch in totaal 4 weken. gelukkig hebben we de mogelijkheid om zaken voor te financieren want je kunt natuurlijk niet 4 weken zonder computer tegenwoordig.

Jos uit Zeist, 29 januari 2021

Snelle en correctie schadeafhandeling. Precies zoals je van een verzekeraar mag/hoopt te verwachten. Top!

John uit Hoogerheide, 29 januari 2021

Vlotte en prettige afhandeling van de schade.

J uit Groningen, 28 januari 2021

Gebeld en meteen geholpen. Gedaan wat ze mij hebben beloofd. Super service.

Aissa uit Eindhoven, 27 januari 2021

Er was bij ons ingebroken, dus wij hebben een schademelding gedaan. De communicatie hierover verliep echter stroef. De tekst in aangeleverde document werd niet goed gelezen en als wij belde kregen wij iemand aan de telefoon die volgens mij geen idee had wat er nou precies aan bewijs nodig was. Na veel heen en weer gemaild te hebben is de afhandeling uiteindelijk wel naar tevredenheid gegaan.

Valerie uit Vleuten, 26 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Een inbraak is niet fijn, het is nog vervelender als de communicatie stroef verloopt. Excuses voor het ongemak, wij gaan dit onderzoeken om te kunnen verbeteren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2021

Vriendelijk en vlot.

Marianne uit Zoetermeer, 25 januari 2021

Uitstekende en goede begeleiding

R uit Empel, 25 januari 2021

Na het melden van een niet meer functioneerede router na en stroom uitval veroorzaakt door de netwerk beheerder wordt per direct verklaar dat het om een kortsluiting gaat.
Dit is voorbarig niet reëel en niet aan toonbaar.
Er was niet meer dan een stroom uitval waarna mijn router het niet meer deed.
Afgepoeierd dat de verzekering geen kortsluiting dekt.
Men zoek naar mijn idee zelf een bewoording om uitkering te ontlopen.

Jan Willem uit Eys, 23 januari 2021

bedankt voor het delen van jouw ervaring, vervelend om te lezen dat jouw router kapot is gegaan. Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit verder met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 januari 2021

Nu een expert langs sturen. Dat had ook maanden terug gekund.

Paul uit Capelle een den IJssel, 21 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij kunnen ons coorstellen dat het vervelend is dat het dossier lang duurt. Ons Schadeteam geeft u graag een toelichting op de ontvangen offerte en het nu inschakelen van de expert daarvoor.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2021

Na enige vertraging bij de acceptatie van de inboedel en woonhuis verzekering werd dit na een belletje volgens mondelinge afspraak binnen 1 werkdag naar tevredenheid aangepakt en opgelost.

Promovendum is prima telefonisch en per mail te bereiken.

JK uit Scherpenisse, 21 januari 2021

Zeer snelle en nette afhandeling van ons schade geval

Leny uit Enkhuizen, 20 januari 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail