Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Supersnel afgehandeld zonder gedoe.

Kees uit IJsselstein, 24 augustus 2021

Verandering bank nummer, snel en efficiënt geregeld

Jan Michiel uit Hoogerheide, 23 augustus 2021

Netjes uitgelegd en snelle opvolging

Serge uit Zoetermeer, 17 augustus 2021

TOP!!! GOEDE ,DUIDELIJKE EN DOORDACHTE ANTWOORDEN OP MIJN VRAGEN

E.W. uit Waalre, 17 augustus 2021

Een goed luisterend oor, vriendelijk en accuraat.

rob uit Haarlem, 17 augustus 2021

Aardige medewerkster, vlot en begrijpend.
Prima geholpen

Ed uit Zeist, 15 augustus 2021

Prima en zeer snelle afwikkeling

R.j. uit Rotterdam , 12 augustus 2021

Schade melding na 7dagen geen reactie.
Na lang telefonisch contact mededeling in handen van expert, kan nog enkele weken duren. Zelfde dag gebeld door expertise bureau. Na vaststelling schade door expertise bureau rapport direct verzonden naar Promovendum.
Na 7 dagen weer geen reactie. Zelf gebeld en aangegeven dat taxatierapport al een week bij Promovendum was. Reactie na aandringen afhandeling binnen een week. Totale looptijd tussen melding schade en afhandeling bijna 4 weken.
Dramatisch voor een overduidelijk schadegeval. Al vele jaren klant met alle verzekeringen bij Promovendum (en schadevrij) is dit een zeer slechte ervaring.

Christ uit Schijf , 12 augustus 2021

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 augustus 2021

Ondanks dat de afhandeling die ruim 4 weken heeft geduurd
hetgeen ik toch wel lang vond ,ben ik content met het bedrag wat
Promovendum mij/ons heeft overgemaakt .
Ik dank u voor de afhandeling van de schade.
Met vriendelijke groet.

Laurentius uit Koog A.d.zaan, 11 augustus 2021

Prima snel en vakkundig geregeld

Fred uit Valkenburg , 11 augustus 2021

Heel fijn telefoongesprek. Heel snelle reactie, uitvoering.. Top service! Ik was al bijna vergeten dat het nog bestond!

Pieter uit Helmond, 5 augustus 2021

Na een bezoek van de expert ivm riool overstroming zeer goed afgehandeld.
Ma een bericht dat ik binnen enkele dagen de schadevergoeding tegemoet kon zien …. Stond deze dezelfde dag nog op onze rekening!

Eelco uit Hoogvliet, 5 augustus 2021

Duidelijk en prima afgehandeld.

Uco uit Zaandam, 5 augustus 2021

Keurige afhandeling van een schade door hemelwater!

Martin uit Nistelrode, 4 augustus 2021

Uitgebreide verzekering voor een mooi maandelijks bedrag. Snelle afhandeling

Theo uit Waalre, 4 augustus 2021

Lots of evidence rand paper work requested for relatively mall amount of money. I would prefer someone to visit for at premise inspection and arranging admin.

Daan uit Eindhicen , 4 augustus 2021

Thank you for your review. We are sorry to hear that your experience has not been positive. We will look into this for you and contact you as soon as possible.

Kind regards, Promovendum - August 4th 2021

Erg prettig geholpen!

Kavita uit Wijk bij Duurstede, 31 juli 2021

Schade al 3 weken in behandeling. Geen informatie over de voortgang. Wederom gebeld, nu ineens wel geregeld. Tip: zorg dat klanten in de Mijn-omgeving zelf kunnen zien wat de voortgang is van de schademelding.

Daan uit Breda, 30 juli 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 juli 2021

Wegens schade heb ik een formulier ingevuld. Ik krijg een bevestiging dat ik binnen vijf dagen bericht krijg inclusief een telefoonnummer voor bereikbaarheid.
Wanneer ik na vier dagen nog niets gehoord heb, bel ik dit nummer. Ik krijg dan de alarmcentrale aan de lijn, die niet in mijn dossier kan.
De "bereikbaarheid" is er dus alleen maar op een verkeerd nummer.

TED uit Margraten, 29 juli 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 juli 2021

Zeer vriendelijk geholpen en er werd fijn meegedacht om tot een snelle oplossing te komen.

Wouter uit Voorburg, 29 juli 2021

Snel en duidelijk geholpen door de schadebehandelaar. Top service!

Bas uit Landgraaf, 29 juli 2021

Snel en erg Keurig geholpen.
Heel tevreden over de communicatie

Pauline uit Waddinxveen, 29 juli 2021

Slecht. Sinds januari 2021 al mijn verzekeringen bij Promovendum ondergebracht. Helaas al 2 maal een schade moeten melden en bij deze 2 gevallen geen enkele terugkoppeling gehad. Zelf dus maar weer navraag gedaan en dan hoor je wel wat, maar daar moet je dan wel zelf om vragen. Zo slecht!

M uit Helmond, 28 juli 2021

Dankjewel voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 juli 2021

Vriendelijk en een duidelijke uitleg gekregen.

Jessica uit Rotterdam, 28 juli 2021

Ik ben zeer tevreden met Promovendum. Ik deed voor het eerst een schademelding en ik ben uiterst goed en uiterst vriendelijk geholpen door de medewerkster van Promovendum. Deze verzekering is zeer aan te raden.

Fleur uit Zoetermeer, 26 juli 2021

Bedankt voor de informatie. Ik ben nu wel benieuwd wat jullie aanhouden als waarde voor de inboedel.

H uit Oosterhout, 26 juli 2021

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 juli 2021

Op initiatief Promovendum premiecorrectie met terugwerkende kracht onvoordelig client

Hans uit Oegstgeest, 23 juli 2021

prettig en goed geregeld van uit maatschappij

chris uit Oosterhout, 23 juli 2021

Correct, to the point en ook nog eens vriendelijk

Grard uit Brakel, 21 juli 2021

Snelle reactie op schademelding. Erg tevreden met de goede afhandeling. Communicatie via de email verloopt makkelijk en snel.

Jeanine uit Spijkenisse, 20 juli 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail