Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer snelle reactie en in goed overleg besproken

Iety uit Tilburg, 15 maart 2021

Vriendelijk en hulpvaardig.

Thea uit Leek, 15 maart 2021

5 min voordat de klantenservice zou sluiten (20.25) zonder enige wachttijd direct een Schadebehandelaar aan de telefoon gekregen. Schade gemeld, eerste waar ze naar vroeg was ofdat alles goed met ons was, gegevens opgezocht en dekking gecontroleerd; alles was in orde. Binnen 5 minuten schadeformulier ontvangen per mail.

Wat nog veel bijzonderder was, was dat ik mijn vrouw moest uitleggen waarom ik brownies opgestuurd kreeg... ja leg dat maar eens uit... na het lezen van het kaartje, was het duidelijk dat het van Promovendum was, pfff.... dat behoefde geen verdere uitleg meer natuurlijk.

Wat een onwijs attent gebaar om na het melden van een schade je klanten zo in het zonnetje te zetten!

Complimenten Promovendum & Schadebehandelaar.

Antoine uit Rotterdam, 14 maart 2021

Wat goed om te horen dat jouw ervaring zo positief was!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 maart 2021

Goede bereikbaarheid in de avonduren. Prima telefonisch geholpen tot nu toe om de schade afhandeling in gang te zetten.

Hilbrand uit Breda, 13 maart 2021

Ben goed geholpen bij een opzegging.

Moest alleen wel lang in de wacht staan toen ze iets ging navragen. In principe is dat niet erg, maar dan is het wel fijn als ze tussendoor even terugkomen en zeggen dat ze er nog mee bezig zijn en het nog even kan duren.

John uit Enschede, 12 maart 2021

Bedankt voor jouw compliment en tip voor verbetering.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 maart 2021

Prima gesprek en adequaat geholpen.

Rigo uit Bussum, 12 maart 2021

Netjes afgehandeld, prettige en adequate communicatie.

Annemarie uit Zaltbommel , 12 maart 2021

Bijzonder snelle en correcte afhandeling. Ook uitermate vriendelijk en behulpzaam benaderd door de medewerkers van Promovendum.

Hans uit Geleen, 11 maart 2021

Snel en volgens afspraak tot volle tevredenheid geholpen / behandeld.

Ries uit Houten, 10 maart 2021

NUL SERVICES, NUL inlevingsvermogen, NUL dankbaarheid, NUL klantgerichtheid, NUL MEEDENKEN en HONDERD PUNTEN voor jullie om onder dekking van schade uit te komen!!

Richard uit Barendrecht, 10 maart 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 maart 2021

Zeer slecht. Er zou gebeld worden. Is niet gebeurd. Waarom niet. Ik krijg niets vergoed. Waarom niet. Blijkt dus dat ik bij de verkeerde verzekering ben? Dan moet ik maar snel op zoek naar een andere.

Oege uit Voorhout, 8 maart 2021

Dat vinden wij jammer om te horen, dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij nemen contact met je op om dit door te nemen. Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 maart 2021

Meelevend, direct een aanvraagformulier gezonden.

Herman uit De Lutte, 3 maart 2021

Meelevend, correct en daadkrachtig met het oplossen.

Herman uit De Lutte, 3 maart 2021

Fijn geregeld en lekker snel na een waterschade. Top

Willem uit Uithoorn, 3 maart 2021

Snelle en adequate afhandeling van de schademelding.

Eliza uit Hoorn, 3 maart 2021

Bij indienen van offerte reparatie nav waterschade, en goedkeuring van schade-expert,maar direct 50% van offerte betaald gekregen. Na indienen factuur de andere 50% meteen uitbetaald.

Helga uit Hoogkarspel, 2 maart 2021

Zeer correcte en snelle afhandeling van mijn schade. Dezelfde dag van de melding een schadeformulier in de mail, alles uitgezocht en na 48 uur teruggestuurd. Intussen ook nog telefonisch advies gekregen. Schade afhandeling binnen 10 dagen afgerond.

gerard uit Roosendaal, 1 maart 2021

Netjes, vriendelijk en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Frank uit Blokker, 26 februari 2021

Tot nu toe ben ik correct en duidelijk te woord gestaan.
Goede uitleg voor de vervolgstappen

jopie uit Woudrichem, 25 februari 2021

Snelle reactie en behandeling

John uit Den Hout, 24 februari 2021

Ondanks het feit dat wij de schade aan een wastafelkom te laat meldden (toen het gebeurde had ik geen idee dat het onder de inboedelverzekering viel), heeft Promovendum, d.w.z. medewerker, de hele schade vlot vergoed. De communicatie verliep uitstekend, afspraken en termijnen werden 100% nagekomen. Echt vijf sterren!
Emmen, 24 02 21
Klaas

Klaas uit Emmen, 24 februari 2021

Heel netjes en correct geholpen.

Bart uit Tilburg, 23 februari 2021

prima afhandeling van schademelding. Nette herinnering gestuurd van een niet beantwoorde mail. Heel netjes geregeld!

Caroline uit Rosmalen, 22 februari 2021

Duurt lang, slechte communicatie en de klant wordt niet meegenomen in het proces...

Een afhandeling wat ca 3 maanden duurt kan m.i. niet de bedoeling zijn.
Als iets lasyig is leg je dat uit, bel de klant op en stem dit samen af.

Richard uit Roermond, 22 februari 2021

Vervelend om te horen dat jouw ervaring met de schadeafhandeling niet positief is. Je hebt gelijk dat een tussenbericht of een update bij een langere behandeling fijn is. Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw dossier door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 februari 2021

Ik had door een stommiteit schade opgelopen, welke ik dezelfde dag nog had gemeld. Hier werd zeer snel op gereageerd. Na het indienen van het schaderapport is vanwege het hoge bedrag een derde partij ingeschakeld om de claim te verifiëren/toetsen. Het gehele proces is efficiënt en professioneel afgehandeld, waardoor ik zeer tevreden ben.

Martijn uit Utrecht, 18 februari 2021

Schade gemeld, wordt snel op gereageerd en er wordt duidelijk uitgelegen wat je moet aanleveren, vervolg correspondentie
per mail is prima.

Bastiaan uit Spijkenisse, 17 februari 2021

Netjes, snel en duidelijk geholpen

M.J.W. uit Bemmel , 17 februari 2021

Snel, eenvoudig en zonder extra kosten ook de tijdelijke opslagbox meeverzekerd. Top hoor, Promovendum!

Lara uit Heiloo, 17 februari 2021

Echt klasse! Ik ben binnen een paar dagen uitbetaald zonder gedoe, top service. Erg tevreden mee.

Monira uit Rotterdam , 17 februari 2021

Snel en conform afspraak

Jan uit 's-Hertogenbosch, 16 februari 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail