Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Bijzonder professioneel en plezierig geholpen. Als dit een indicatie is voor hoe Promovendum met hun klanten omgaat, ben ik blij met mijn overstap

Ivar uit Wassenaar, 16 september 2021

Na schade direct telefonisch contact opgenomen, een klantvriendelijke en meelevende medewerker aan de telefoon gehad waarna binnen afgesproken tijd voldaan is aan de schade-afhandeling. Erg prettig.

Lisa uit Olst, 15 september 2021

Onpersoonlijk, onduidelijk, lange wachttijden, maar vooral onvertrouwd. Je wordt behandeld als crimineel bij je eerste aangifte.

a uit A, 13 september 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Help je ons met het geven van een toelichting op jouw ervaring? Dan komen we graag met je in contact.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 september 2021

Correcte samenvatting van de vraag en direct oplossing voor wat gewenst was

Arjan uit Dordrecht, 13 september 2021

Afwikkeling duurt veel te lang

JEJM uit Bunde, 11 september 2021

Bedankt voor jouw review. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 september 2021

Heb je eens schade dan komen de kleine lettertjes met eigen risico op specifieke oorzaak van de schade.

Roël uit Breda, 10 september 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 september 2021

Zeer vriendelijk en vlot afgehandeld.

A uit Nuenen, 10 september 2021

Zoals altijd ben ik uitstekend en duidelijk geholpen aan de telefoon.

Ingeborg uit Rheden, 10 september 2021

Goede, snelle en vooral duidelijke communicatie. Wel veel papierwerk maar ik kan me voorstellen dat dit nodig is voor een verzekeringsmaatschappij. Tevreden met de afhandeling. In totaal heeft het slechts 2 weken geduurd van melding tot uitbetaling, dat vind ik echt super!

Hans uit Groningen, 10 september 2021

Fijne communicatie, snel en goed geholpen.

pieter uit Helmond, 9 september 2021

Eerste maal schade gehad en helaas zeer slechte ervaring. Het duurt allemaal erg lang en op mails krijg je geen antwoord.
Nee ga zeker niet door met promovendum.
Had er veel van verwacht maar alles zit tegen onder het mom van dat het zogenaamd druk is. Ik hoef daar niet de pineut van te worden.

Renata uit Hengelo , 9 september 2021

Bedankt voor het delen van je ervaring. Dat is niet gegaan zoals het hoort. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 september 2021

Tot zover we zijn in de schadeprocedure adequaat geholpen: er komt een schade-expert om de schade te beoordelen.

T.M. uit Amsterdam, 8 september 2021

Ik werd netjes gebeld en alles samen doorgenomen. Prima service. Goede organisatie

Ingrid uit Houten, 7 september 2021

Vriendelijk en doeltreffend gesprek gehad met als resultaat het afsluiten (en ergens anders opzeggen) van een paar verzekeringen.

Ton uit Capelle aan den ijssel , 7 september 2021

Onvoorstelbaar goede service.
Op zaterdag 28 augustus meld ik een schade. Op zondag (!) 29 augustus ontving ik een schade aangifte formulier, een schadenummer en een duidelijke instructie hoe te handelen.
Mede dankzij goed anticiperend handelen van Electro World Tolner uit Vries beschikte ik reeds over een schade rapport en de bevestiging dat mijn toestel onherstelbaar was beschadigd. In een plezierig telefoon gesprek op vrijdag 3 september werd mij bevestigd dat alle noodzakelijke gegevens in goede orde waren ontvangen en dat over gegaan kon worden tot afsluiting van het dossier. Dit werd maandag 6 september per mail bevestigd en vandaag 7 september stond het volledige schade bedrag onder aftrek van € 100,-- eigen risico bijgeschreven op mijn bankrekening. Geweldig wat een service. Complimenten voor het team schaderegeling.

Meindert uit Gasteren, 7 september 2021

Goed en vriendelijk geholpen.

Aroen uit Almere, 7 september 2021

Goed geholpen,cduidelijke communicatie.
Verbeterpunt is dat de snelheid van afhandeling sneller zou mogen.

Marianne uit Roosendaal, 6 september 2021

Vanmorgen de schade aan mijn Apple watch telefonisch gemeld bij de Specialist Schaderegeling van Promovendum.
Zij heeft snel uitgezocht of de schade is gedekt op de inboedelverzekering en op welke voorwaarden. Het schadeformulier en een beknopt overzicht van de aan te leveren documentatie ontving ik enkele minuten later in mijn emailbox.
Super professioneel en snel geregeld. Echt top.

peter uit Den Haag, 6 september 2021

Ik houd er absoluut niet van om schade op te moeten geven, vooral niet omdat ik net klant ben geworden bij Promovendum. Door mijn eerdere (mega slechte) ervaring bij SNS keek ik er extra tegenop om mijn schade te verhalen. Bij SNS was sprake van mega veel rompslomp, tijdrekken, wantrouwen, eigen risico's etc, terwijl de schade die ze volgens de expert moesten uitkeren uiteindelijk nog hoger was dan mijn claim haha. Daarbij had ik in al die jaren nog nooit eerder een schade opgegeven om dit wantrouwen te verdienen. Maar door deze ervaring bij SNS kan ik oprecht zeggen dat het bij Promovendum écht goed geregeld is. Het is duidelijk wat ze graag willen hebben en het invullen van het formulier was eenvoudig en kon digitaal. Geen gezeur met uitprinten, ondertekenen en weer inscannen. Dinsdagavond heb ik de documenten aangeleverd en vrijdagmiddag al een mailtje met goedkeuring. Ik hoop niet veel vaker schade te krijgen, maar ze hebben mijn vertrouwen in hen wel absoluut gewonnen. Bedankt!

Amanda uit Posterholt, 3 september 2021

Ik zit pas sinds kort bij Promovendum met mijn verzekeringen, maar wat een verademing! Zulke lieve en kundige medewerkers en een samenwerking met een even zo goed schadebureau. Complimenten!

Henriette uit Bussum, 3 september 2021

Prima gesprek, rustig en heldere uitleg.

Karin uit Anna Paulowna, 3 september 2021

Ik werd vriendelijk te woord gestaan maar kreeg op mij vraag een ontkennend antwoord. De schade aan mijn douchescherm viel niet binnen de dekking.....is altijd iets wat je niet wilt horen maar ik kan me er wel in vinden. De volgende keer voorzichtiger zijn met de hamer.

Peter uit Rotterdam, 31 augustus 2021

Prima, helder en efficient

Jan Willem uit Amersfoort, 30 augustus 2021

Snelle afhandeling en geen gedoe over details. Top!

Wim uit Bleskensgraaf , 28 augustus 2021

Zoals je kunt verwachten van een verzekering. Is er eens iets aan de hand, dan wordt dat keurig opgelost.

Tim uit Zevenhuizen Zh, 26 augustus 2021

Tevreden met de schadeafhandeling en het uitgekeerde bedrag

Jaap uit Renkum, 25 augustus 2021

Netjes en vlot behandeld.

Tamara uit Doetinchem, 25 augustus 2021

De schade-afwikkeling duurde m.i. lang. Het was geen ingewikkeld schadegeval lijkt mij, die 29 juli was gemeld. Zelf maar gebeld op 22-8 omdat ik niets meer hoorde over de stand van zaken.

Peter uit Hapert, 24 augustus 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 augustus 2021

Goed geholpen en duidelijke afspraken gemaakt.

Marinus uit Hardenberg, 24 augustus 2021

Nav de vele regen overlast in Limburg hebben wij vochtschade in onze kelder gekregen. Na 10 weken wachten kregen we vanuit Promovendum de reactie dat we niets vergoed kregen, terwijl we dit twee jaar geleden in een soort gelijke situatie wel vergoed hebben gekregen. Om nog maar te zwijgen over de bizar lange afhandel tijd waar ik zelf meerdere malen naar de status heb moeten vragen omdat er niet gecommuniceerd werd. Slechte ervaring!

Marijn uit Maasbracht , 24 augustus 2021

Dankjewel voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen! Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 augustus 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail