Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Er wordt herhaaldelijk om exact hetzelfde gevraagd, “wat is de schadedatum” terwijl je dit al in het online formulier vermeld, “wat is de oorzaak” terwijl ook dit vermeld is. Erg vermoeiend, lijkt alsof er actief wordt geprobeerd onder de dekking uit ge komen of te rekken.

Review 22 mei 2024 14:53


Uiterst begripvolle medewerker waarmee doelgericht en snel afspaken kon worden gemaakt.

Lucien uit Wieringerwerf, 24 mei 2024

Bedankt voor het delen van je ervaringen! We zijn blij dat het contact met je Schadebehandelaar naar aanleiding van je eerste review voor helderheid heeft gezorgd en dat je je gehoord voelt. Jouw feedback is waardevol voor ons en daarom vinden we een persoonlijke terugkoppeling erg belangrijk.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 mei 2024

Over de telefoon zeer goed en kundig geholpen.

Terence uit Abbekerk, 24 mei 2024

Schade afhandeling duurde beetje lang maar niet onoverkomelijk

Wel dat we 1e keer in x jaar schade claimen en er geen dekking is ivm eigen risico en dagwaarde begrijp ik. Maar gebaar van kleine coulance was mij ervaring veel beter dan met de huidige afwikkeling.

Albert uit Baarn, 24 mei 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij willen onze klanttevredenheid altijd verbeteren en nemen jouw feedback over de schadebehandeling mee in ons verbeterproces. Mocht je naar aanleiding van de schade nog vragen hebben, stel ze dan gerust. We staan voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 mei 2024

Ik ben snel geholpen en goed geïnformeerd.
Ook het digitaal melden van de schade en versturen van de benodigde informatie verliep soepel.

Peter uit Doetinchem , 22 mei 2024

Vriendelijke, deskundige en meedenkende medewerker heeft me goed voorgelicht.

Hans uit Slenaken, 21 mei 2024

Promovendum doet NIKS. Ze weigeren contact op te nemen met een derde partij betreffende een aansprakelijkheid zaak - waarbij de andere partij schade gemaakt heeft. We moeten het maar zelf regelen volgend Promovendum, ook al wilt de andere partij geen contact met ons. WAAR ZIJN JULLIE DAN VOOR?!

M uit Heerlen, 19 mei 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat de dekking van je verzekering niet voldoet aan je verwachtingen. Je Schadebehandelaar komt graag in contact met je om je ervaring te bespreken. We hopen je contactgegevens zoals opgevraagd spoedig te ontvangen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 mei 2024

Een nieuw dressoir van €3500 wat onherstelbaar beschadigd is word gezien als oppervlakkige schade. Mijn beeld van promovendum is instant veranderd

Tim uit Amsterdam , 17 mei 2024

Het spijt ons te lezen dat je niet tevreden bent met de uitkomst van je claim. We kunnen ons voorstellen dat dit een teleurstelling voor je is. Onze schadebeoordeling is echter gebaseerd op de polisvoorwaarden. We staan altijd open voor een gesprek om je zorgen te bespreken en eventuele misverstanden op te helderen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 mei 2024

Prima ondersteuning en onderbouwing van toekenning/afwijzing claim

Mischa uit Zoetermeer , 17 mei 2024

verhuizing van verzekering woonhuis en inboedel met een prettig telefonisch contact in een handomdraai geregeld. Promovendum telefonisch goed bereikbaar. Complimenten met een waardering van een 10

Jo uit Ammerzoden, 17 mei 2024

Schade aan raam woning gehad, duurde even maar het is goed opgepakt door jullie,top

Peter uit Gouda, 16 mei 2024

prima geholpen, snelle service

Gert uit Ulft, 15 mei 2024

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de telefoniste die de gegevens en de schade met mij doornam. Uiterst correct, behulpzaam en geduldig.

Alfred uit Maastricht, 14 mei 2024

Netjes opgelost bedankt

Ed uit Woudrichem, 1 mei 2024

Telefonisch schade aan de ruit van mijn slaapkamerdeur gemeld. Mijn melding werd snel en vriendelijk genoteerd en mij bevestigd. Prima service ! Ga zo door.

Frans uit Valkenswaard, 1 mei 2024

Prettig geholpen door de Verzekeringsadviseur voor de overstap!

Alida uit Zwolle, 29 april 2024

Mijns inziens ten onrechte geen vergoeding ontvangen. Op een wedervraag volgt vervolgens geen reactie meer. Zeer teleurstellend….

Rodge uit Sint-Michielsgestel, 26 april 2024

Bedankt voor je feedback. We kunnen ons voorstellen dat je teleurgesteld bent over de afwijzing van je schadeclaim. We willen graag de kans benutten om dit verder toe te lichten. Een van onze Schadebehandelaars zal binnenkort contact met je opnemen om je zorgen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 april 2024

Op mijn vraag of mijn zonnepanelen en laadpaal meeverzekerd kunnen worden of zijn heb ik een uitgebreid en duidelijk antwoord gekregen

Fokke uit Amsterdam, 25 april 2024

Online invullen en dan een email krijgen "ja je moet nog meer invullen, ga weer inloggen".

Zeg gewoon in een keer wat je nodig hebt, klaar. Heb geeen tijd voor dergelijk gepingpong.

Bas uit Den Haag, 21 april 2024

Bedankt voor je feedback, Bas. We kunnen ons voorstellen dat je liever direct ziet welke stukken we nodig hebben. We nemen je feedback mee in de verdere ontwikkeling van Mijn Promovendum.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 april 2024

Dank voor uw uitgebreide en
duidelijke antwoord op mijn vraag.
Ik zal overwegen of ik mijn polis daarop zal aanpassen.
M.vr.gr.
R.E.

R.E. uit Ulvenhout, 20 april 2024

Heel teleurstellend dat er erg in detail een offerte gevraagd wordt. Voelt als excuses voor mijn indruk uitstel gedrag en mieren….rij. Jammer

Hugo uit Zonnemaire , 15 april 2024

Dank je voor je feedback. Jammer om te vernemen dat je je niet kunt vinden in de gestelde vragen. Een Schadebehandelaar legt graag uit waarvoor zij deze informatie nodig hebben. Hopelijk zorgt dit voor meer duidelijkheid.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 april 2024

Ik geef 1 ster voor de moeite en het feit dat er na een maand een email komt met de afhandeling. Daarin staat dat ik 25 euro krijg. Ik moet door waterschade buiten mijn schuld, lekkende radiator, m'n laminaatvloer vervangen (40m2). Dit gaat inclusief leggen minimaal 600 euro kosten. Wat moet ik met 25 euro? Wat heb ik aan deze inboedelverzekering? Niets.

Tjalling uit Utrecht, 15 april 2024

Dank je wel voor het delen van je feedback. We snappen de teleurstelling. Je Schadebehandelaar bespreekt je ervaring graag persoonlijk met je. We hopen dat dit voor meer duidelijkheid zorgt. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 april 2024

Op de valreep, laat op de vrijdagmiddag, super goed geholpen door de Verzekeringsadivseur die speciaal voor ons thuis nog even het werk op heeft gepakt. Duidelijke communicatie en een lekker werktempo. Snel en adequaat een verzekeringspakket samengesteld naar volledige tevredenheid. Erg blij met deze hulp, ook van haar collegas die ik gesproken heb.

Didier uit Delft, 12 april 2024

Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Hier worden we enorm blij van. We hebben je review met een glimlach naar onze collega doorgestuurd.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 april 2024

Zeer correcte en snelle afhandeling van premie opbouw om vergelijk met huidige verzekeraar mogelijk te maken. Op zeer nette wijze te woord gestaan door adviseur Promovendum. Geen gehaast sales verhaal, maar gedegen en eerlijk advies.

Heimen uit Rijswijk, 9 april 2024

Mijn vraag over dekking zonnepanelen is volledig en duidelijk beantwoord. het duurde echter lang voor ik antwoord kreeg

Gijs uit Aasen, 9 april 2024

Fijn om te vernemen dat ons Serviceteam je vraag heeft beantwoord! Jammer dat je langer moest wachten dan je van ons gewend bent. We gaan voor je na hoe dat gekomen is zodat we je de volgende keer sneller kunnen helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 april 2024

Het proces duurde iets langer dan ik dacht gehoopt, maar ben altijd vriendelijk te woord gestaan. En mijn zaak werd goed opgelost. Dankjewel

Iris uit Vlijmen , 5 april 2024

Eerste contact was positief: duidelijk, deskundig

W. uit Beuningen, 4 april 2024

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je het eerste contact als duidelijk en deskundig hebt ervaren. We blijven ons best doen om je goed van dienst te zijn

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 april 2024

Super service en meedekend

Anne uit Eindhoven , 3 april 2024

Perfect geholpen. Er was wat uitzoekwerk bij. Zonnepanelen in de inboedelverzekering in plaats van in opstalverzekering. Die laatste is bij mij ondergebracht bij de vereniging van eigenaren. Alleen sluit die mijn zonnepanelen uit. Door Promovendum is dit nu netjes ondergebracht als onderdeel eigenarenbelang in de inboedelverzekering.

Peter uit Eindhoven, 3 april 2024

Ik heb bij jullie een verzekering aangevraagd en na een lange tijd zonder antwoord zag ik net dat de mail in mijn spamfolder zat. Ik wist niet dat mijn aanvraag onvolledig was. Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om het proces te hervatten. Hartelijk dank en sorry voor het ongemak.

TOMAS uit Uithoorn, 3 april 2024

Zeer fijne ervaring ondervonden betreffende afhandeling schade.
Duidelijke communicatie omtrent het schadedossier van A tot Z.

H.W. uit Hazerswoude-Rijndijk, 2 april 2024

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail