Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Met een mailtje was alles geregeld. Snelle service. Dik tevreden!

Leanne uit Linne, 18 januari 2024

Tot nu toe een snelle reactie

Arno uit Amsterdam, 17 januari 2024

Wat goed om te lezen dat jouw ervaring met ons Schadeteam zo positief is! We geven dit door aan de desbetreffende collega, die zal hier blij van worden en op dezelfde voet doorgaan met het helpen van anderen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 januari 2024

prima en helder gesprek

Gert uit Soest, 17 januari 2024

Belachelijk dat terwijl ik de deur nog niet eens achter me heb dichtgetrokken en ik uitglij door de onverwachtse gladheid en mij ipad van nog geen 6 maanden en mijn iPhone daardoor kapot zijn gegaan, het buiten de verzekering valt. Waarom heb ik dan alrisk? Ben echt zwaar teleurgesteld, alweer door Promovendum

Vincent uit Terborg, 16 januari 2024

Wat vervelend om te horen dat je door de gladheid zo'n nare ervaring hebt gehad. Onze excuses dat je schade niet wordt vergoed; we begrijpen dat dit teleurstellend is. De dekking Allrisk biedt bescherming tegen schade aan jouw inboedel door onder andere brand, diefstal en neerslag. Volgens artikel 5d in onze polisvoorwaarden is er beperkte dekking buitenshuis voor jouw inboedel. Helaas valt jouw situatie niet onder deze dekking. Onze Schadebehandelaar zal contact met je opnemen om dit verder toe te lichten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 januari 2024

Schade gemeld aan televisie. Vriendelijk en correct te woord gestaan. Mogelijkheden uitgelegd en direct schadeformulier ontvangen.

Pieter uit Sneek, 15 januari 2024

snel en kundige hulp van de Verzekeringsadviseur

George uit Schiedam, 11 januari 2024

Prettig gesprek, heel behulpzaam en geduldig.
Luisterende oor, waardoor je makkelijk kon vertellen wat er aan de hand was.
lekkage is voor mij wel heel erg!

Zelisha uit Hoogvliet Rotterdam, 10 januari 2024

Correct te woord gestaan en geholpen

Jan uit Asperen, 10 januari 2024

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service. Als er in de toekomst nog vragen of verzoeken zijn, staan we altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 januari 2024

Ik heb tot op heden nog steeds geen duidelijkheid over mijn gemelde zaak, reacties vanuit jullie duurt ook gewoon lang terwijl ik in de situatie zit dat ik geen douchecabine kan plaatsen. Ik heb al jaren klant bij jullie maar voel mij niet als klant behandeld op dit moment.

Nasser uit Den Haag, 5 januari 2024

Ah wat vervelend dat je momenteel nog wacht op de uitkomst. We begrijpen dat wachten in deze situatie niet leuk is. Jouw Schadebehandelaar neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om je ervaring te bespreken. Ook leggen we je graag uit wat de huidige status van het dossier is.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 januari 2024

Erg jammer dat er bij een schademelding een formulier wordt opgestuurd waar allemaal informatie moet worden ingevuld die bij Promovendum allang bekend is omdat men mijn polis nummer heeft? Lijkt mij nogal dubbel op administratie voor geen enkele goede reden.

Roelof uit Amsterdam, 5 januari 2024

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je ons schadeformulier niet efficiënt vindt. We leggen graag uit waarom deze gegevens worden opgevraagd. Een collega van ons Schadeteam neemt hiervoor contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 januari 2024

Zeer langzame reactie vanuit jullie kant. Eerst moet ik alles opsturen, vervolgens blijkt dat de oorzaak van de schade (die al bekend was en ik meteen duidelijk gecommuniceerd heb) niet onder de dekking valt. Dit had meteen aangegeven kunnen worden, dan had ik de schade eerder kunnen laten repareren!

Jeffrey uit Baarlo, 4 januari 2024

Dank voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor de langzame reactie en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We vinden het vervelend om te lezen dat de oorzaak van de schade niet meteen duidelijk was. We nemen je reactie serieus en zullen intern bekijken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren. Een medewerker van het Schadeteam zal contact met je opnemen om de kwestie verder met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 januari 2024

Schade afhandeling is heel traag.

Arjan uit Katwijk, 4 januari 2024

Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor de trage afhandeling van de schade. We begrijpen hoe belangrijk een snelle afhandeling is en nemen jouw opmerking serieus. Om dit samen met jou te bespreken en op te lossen, zal een medewerker van ons Schadeteam binnenkort contact met je opnemen. We waarderen je geduld en streven ernaar om de afhandeling te versnellen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 januari 2024

Duurt heel lang voordat mails worden beantwoord. Er wordt een conclusie nav gemelde schade gesteld, vervolgens ga ik daarop in en wordt er niet meer gereageerd op mijn e-mails. Erg klant onvriendelijk.

Desiree uit Maassluis, 3 januari 2024

Dankjewel voor je feedback en onze excuses voor de vertraging in onze reactie. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is en nemen deze situatie serieus. Een van onze Schadebehandelaars zal binnenkort contact met je opnemen om de kwestie te bespreken. We waarderen je geduld en streven ernaar om je ervaring te verbeteren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 januari 2024

Super snel opgelost, volledige betaling zonder veel extra vragen. Erg prettig! Enige puntje is dat de communicatie over de mail wat stroperig verloopt. 10 werkdagen gemiddeld is het antwoord dat automatisch wordt geantwoord op je mail. Via de telefoon een stuk sneller, fijn dat het zo kan!!

Nicolet uit Barneveld, 28 december 2023

Ik werd prima telefonisch geholpen.

Tim uit Tilburg, 28 december 2023

Goed en vlot afgehandeld

Gerrit uit Assen, 28 december 2023

Schade prima behandeld en zeer snel uitgekeerd!!!

Pedro uit Oegstgeest, 28 december 2023

Zoals ik al eerder meldde is schade op een snelle en adequate wijze afgehandeld.
Vr gr. Jan

J.J.J.M uit Etten-Leur6, 28 december 2023

Voor het eerst een schademelding gedaan na al jaren verzekerd te zijn bij Promovendum. Moet eerlijk zeggen dat ik aangenaam verrast was over de snelheid en manier van afhandeling. Hulde!

Gert uit Dalfsen, 24 december 2023

Beantwoorden van vragen vraagt weken doorlooptijd en dan nog moet je zelf dingen gaan uit en nazoeken. Extra uitgebreide dekking houdt in geen dekking, inflatie van verzekering door sluipenderwijs zaken te schrappen. Tijd voor iets anders

Nico uit Amersfoort, 21 december 2023

Dank je wel voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet positief is. Binnenkort zal een van onze Klantadviseurs je een bericht sturen met nadere uitleg. We willen je bedanken voor je geduld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 december 2023

Prima en duidelijke (af)handeling va de schade . Geen tips

HJK uit Bergen (nh)03041953, 19 december 2023

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling van de schade. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets wilt bespreken, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt en een fijne dag!

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 december 2023

Eerste contact sinds aanmelding bij Promovendum. Schade melden via de site wordt omgezet in onhandig mail contact, een (telang) formulier moet worden ingevuld met gegevens die Promovendum al heeft (dat is te hopen althans). Vervolgens komt er (zelfs na 8 werkdagen) geen ontvangstbevestiging of enige reactie.

Noel uit Gronsveld, 18 december 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring rondom je online schademelding. We vinden het jammer om te lezen dat het tot nu toe niet vlekkeloos is verlopen. We kijken graag met je mee naar wat er volgens jou beter kan. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 december 2023

Zeer slecht! Wijzen alles op voorhand al af en proberen onder hun verplichtingen uit te komen.

Mike uit Dordrecht, 12 december 2023

Vervelend om te vernemen dat je niet blij bent met de schadeafhandeling. Ons Schadeteam kijkt graag met je mee naar de genomen beslissing. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op om het dossier te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 december 2023

Zeer vlotte en professionele service

Danny uit Maastricht, 7 december 2023

De afhandeling van schades duurt weken. In die weken kun je alleen maar wachten. Dus zeer slechte service.

Marianka uit Nieuwleusen , 7 december 2023

Bedankt voor het delen van je feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de duur van de schadeafhandeling en begrijpen dat wachten frustrerend kan zijn. Onze excuses hiervoor. Een van onze Schadebehandelaars zal binnenkort contact met je opnemen om de situatie te bespreken en eventuele verdere verduidelijking te bieden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 december 2023

Goed geholpen met correcte uitleg over de verzekering en mogelijkheden.

Mark uit Heeze, 5 december 2023

Ik heb een waterschade aan de vloer gemeld. Op advies van Promovendum heb ik een vloerspecialist ingeschakeld. Deze heeft een offerte gemaakt voor het herstellen van de vloer. Het offertebedrag werd door Promovendum zonder enige discussie geaccepteerd. De uitbetaling gaat in 2 termijnen. We kunnen de reparatie in gang zetten met de eerste termijn. Na het indienen van de nota volgt de uitbetaling van de tweede termijn. Ik ben uitstekend geholpen en kan iedereen Promovendum aanraden.

Egbert Jan uit Emmen, 5 december 2023

Zeer duidelijke communicatie en vlotte afhandeling van de schade.
Bedankt.

Cornelis uit Maarssen, 5 december 2023

5 maanden na de schademelding afgehandeld. Ik vind dat niet kunnen.

Frans uit Hilversum , 5 december 2023

Fijn dat je je ervaring met ons deelt. We kunnen ons voorstellen dat je een snellere verwerkingstijd had verwacht. We nemen je feedback mee in ons verbeterproces. Ons Schadeteam neemt spoedig contact met je op om je ervaring verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 december 2023

Vriendelijk geholpen.

Kim uit Lopik, 1 december 2023

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail