Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snelle afhandeling van de schade. Bij vragen vriendelijk te woord gestaan. Heel tevreden.

Jan uit Franeker, 26 september 2023

Zeer snelle reactie op verzoek, snelle verwerking van de zaak, zijn zeer tevreden!

Jens uit Vijlen, 26 september 2023

Fijne afhandeling, communicatie had iets sneller gekund maar overall prima en rechtsvaardig afgehandeld.

Christian uit Capelle aan den IJssel, 25 september 2023

Auto-oplader was kapot gegaan door onweer/regen. Het bedrijf (Wallbox) kan deze niet repareren omdat het niet onder de garantie valt. Een nieuwe moeten kopen en geïnstalleerd. Bedrag van de nieuwe oplader werd binnen een week vergoed door Promovendum.

Frank uit St.anthonis, 25 september 2023

Snel antwoord op mijn vragen

M uit Castricum, 25 september 2023

Na invullen formulier snel afgehandeld

Belinda uit Velserbroek , 22 september 2023

Top, goed geholpen en duidelijk

Dean uit Den Dungen, 22 september 2023

Waterschade gehad gemeld in maart2023 en er is een expert ingeschakeld en heeft rapport opgemaakt!
Promovemdum betaald een derde deel uit traineer en komt met verhaal dat er weer iemand moet kijken en zo blijf ik maar wachten !!

R uit Rotterdam , 21 september 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Een medewerker van het Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 september 2023

Goede, snelle afhandeling met begrip. Erg tevreden!

Luuk uit Horst, 21 september 2023

Snelle positieve afhandeling van mijn schadenelding.

Rijk uit Amsterdam, 20 september 2023

Er heeft een aardige meneer geholpen met het regelen van de verzekeringen voor mijn nieuwe huis.

Vivienne uit Gouda, 19 september 2023

Tot nu toe een week verder en nog geen vooruitgang. Foto’s volgens Promovendum niet ontvangen maar geven wel aan dat deze in een mail zaten. Iets wat ik niet begrijp, update stelt niets voof

Review 18 september 2023 15:36


Deze keer een prima service en was mijn schade zomaar afgehandeld.

Jan uit Franeker, 19 september 2023

Bedankt voor het delen van je positieve en minder positieve ervaring. We zijn blij om te lezen dat het opvolgen van je review heeft geleid tot tevredenheid. We hebben je review met een glimlach doorgestuurd naar onze collega waarmee je gisteren contact hebt gehad.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 september 2023

Snelle en positieve reactie op mijn schademelding. Er werd niet moeilijk gedaan over bewijs etc. en ook de schade-expert was al snel aanwezig en zette zaken in gang voor ons.

Hans uit Borne, 16 september 2023

Helder contact en relatief snel geregeld.

Mirek uit Voorburg , 16 september 2023

Leuk dat je je ervaring met ons deelt! We vinden het fijn om te lezen dat je blij bent met het contact en de afhandeling door ons Schadeteam.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 september 2023

Waardeloos schade nog steeds niet opgelost, dateert van begin augustus!

Miranda uit Breda, 16 september 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We vinden het spijtig dat je de afhandeling van je schademelding lang vindt duren. Er is onlangs een expert ingeschakeld. We hopen zo spoedig mogelijk het expertiserapport te ontvangen waarna wij de schademelding verder kunnen behandelen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 september 2023

In plaats van de aangegeven 10 werkdagen, duurde de reactie op mijn schadeformulier 15 werkdagen. Dit is erg vervelend aangezien ik pas mijn reparatie kan laten uitvoeren, zodra ik weet of jullie akkoord zijn. De reparateur houdt normaal gesproken niet zo lang en toestel vast. Dus ik krijg van hen steeds herinneringsberichten, en moest steeds aangeven dat ik van jullie nog niets had gehoord. Erg vervelend.

Verder begrijp ik ook niet waarom ik steeds moet aangesproken worden met de naam van mijn man en met ‘meneer’, terwijl ik duidelijk communiceer via mijn eigen naam (en wens dus niet met meneer aangesproken te worden).

Lanah uit Hilversum , 13 september 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor de vertraging bij de verwerking van jouw schadeclaim. Vanwege de drukte bedraagt bedraagt de verwerkingstijd 15 werkdagen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit de reparatie heeft beïnvloed en doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Een collega van ons Schadeteam neemt telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 september 2023

De Verzekeringsadviseur was heel behulpzaam, duidelijk en volledig in haar informatie. Een fijn gesprek, waar ik echt goed mee geholpen was. Een topper.

Mathijs uit Rotterdam, 12 september 2023

Tot nu toe snel en adequaat door u behandeld.

De aanmelding afgelopen zondag was ronduit zeer slecht. Zal ik nog een brief over schrijven!

Met vriendelijke groet.
AHC

Ton van uit Brummen , 12 september 2023

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je door ons Schadeteam deskundig en snel bent geholpen. We vinden het dan ook heel vervelend dat het eerste gesprek met de alarmcentrale niet zo is verlopen. We zijn benieuwd naar de aanleiding en zoeken dit graag voor je uit.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 september 2023

snel geregeld bij een verhuizing en een periode met 2 huizen in bezit

herman uit Almelo, 11 september 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Wat fijn dat de admnistratie vlot verwerkt is. We geven dit met een glimlach door aan onze collega.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 september 2023

Bijzonder goed en snel geholpen bij opzeggen ivm verhuizen

Remon uit Zwaag , 6 september 2023

Erg prettig telefonisch contact gehad. Duidelijk te woord gestaan.

Fred uit Wijchen, 5 september 2023

Snelle reactie. Voor verificatie van verhaal telefonisch contact op genomen. Dat vind ik super en klantvriendelijk.

Stefan uit Sint jansklooster , 5 september 2023

Ik ben erg goed geholpen door de schadeafdeling

Imad uit Amstelveen, 5 september 2023

alles goed en snel geregeld. Zeer tevreden!!!

LEON uit Roermond , 2 september 2023

Ontzettend snel tot volle tevredenheid geregeld. Goede en vriendelijke communicatie

Emiel uit Mierlo, 1 september 2023

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat je schademelding naar tevredenheid is afgehandeld. We zetten je review met een glimlach door naar je Schadebehandelaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 september 2023

snel en goed geholpen

LEON uit Roermond Niederlande, 1 september 2023

goed en snel geholpen

LEON uit Roermond Niederlande, 1 september 2023

Drama, slechte communicatie, mega lang wachten, totaal geen betrokkenheid. Ik handel het af en gierende banden naar een andere maatschappij.

Review 21 augustus 2023 21:49


Echt amateuristisch. Het is nu 9 maanden geleden en niks op orde. Na de afhandeling van mijn schade ga ik met gierende banden op zoek naar een andere maatschappij.
Woorden schieten tekort en teveel om allemaal op te noemen. Voor zo'n kleine schade zoveel moeite en problemen. Lachwekkend gewoon.

Bjorn uit Wijchen, 1 september 2023

Bedankt voor het achterlaten van een review. We vinden het vervelend om te vernemen dat je ervaring niet positief is met betrekking tot de afhandeling van jouw schade. Wij hebben de nota van de schadehersteller ontvangen en zullen dit verder in behandeling nemen. Zodra dit verder is beoordeeld en afgehandeld zal de Schadebehandelaar jou verder informeren. Een collega van het Schadeteam zal contact met je opnemen om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 september 2023

Goed geholpen duidelijk

Ivana uit Tilburg, 1 september 2023

ik denk ivm vakantie, dat de afhandeling van de schade wat langer heeft geduurd. Maar wel correct. Bedankt

Henk uit Almere, 28 augustus 2023

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail