Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Goede ervaring, mijn vraag was, achteraf, overbodig maar ik kreeg keurig excuses
voor de late reactie veroorzaakt door de feestdagen.

J.Roomer uit Roosendaal, 4 januari 2014

Alleen al de bereikbaarheid dmv een vast telefoonnummer (ipv 0900, 088, etc. nummers) is een reden om u te kiezen. Graag houden zo!

Drs. uit Vlagtwedde, 4 januari 2014

U begrijpt dat uw antwoord nu te laat komt. Ik kan nu niet meer veranderen van zorgverzekering.

Tineke uit Schoonoord, 4 januari 2014

Reactie Promovendum 06/10/2014

Beste mevrouw Smit- Jonkman, wij zullen vandaag contact met u opnemen om de mogelijkheden door te spreken.

Hoi,
Na mijn vraag te hebben gemaild heb ik precies het antwoord gekregen wat ik zocht. Waarom mijn tandarts rekening niet volledig werd vergoed. En netjes daarbij wat er al dat jaar vergoed was. Prima! Dat zocht ik.

T.J. uit Nunspeet, 4 januari 2014

Dienstverlening is altijd zeer goed maar de heldere communicatie vind ik fantastisch.Â

Rienk uit Zwolle, 4 januari 2014

We zijn net overgestapt en alles wordt snel en netjes voor je geregeld. Ben tot zover zeer tevreden.

Wieteke uit Doetinchem, 3 januari 2014

Tevreden!
Mis wel op Mijn Promovendum een overzicht van de gemaakte tandartskosten bij mijn aanvullende tandarts verzekering!! Ik zou hier graag op elk moment inzicht in willen, zonder daarvoor contact te hoeven hebben. Ook het bedrag van het eigen risico.

Heleen uit Landsmeer, 3 januari 2014

Ik heb nu meerdere malen getracht in contact te komen met een adviseur voor de overige verzekeringen maar dit is nog niet gelukt. Hij heeft welliswaar mijn voicemail ingesproken maar waarom wordt er niet meer teruggebeld??

Hij reageert niet meer op mijn terugbellen en inspreken van wederom zijn voicemail. Zo blijven wij bezig. Eerlijk gezegd geeft dit geen goed gevoel voor het afsluiten van meerdere verzekeringen. als er iets is word je niet teruggebeld.
Wij hebben ook geen gerust gevoel vwb de zorgverzekering.

H.A.M. uit Waalwijk, 3 januari 2014

Reactie Promovendum 06/01/2014

Beste mevrouw Van Loon- Piels, hartelijk dank voor uw feedback. Uw financieel adviseur zal vandaag contact met u opnemen.

Tot op heden geheel tevreden!

Groet, A,C. van Arnhem

A.C. uit Groningen, 3 januari 2014

De overstap is snel geregeld, efficiënt. Ik verwacht deze service op alle terreinen van de zorgverzekering terug te zien.

Brigitte uit Deventer, 3 januari 2014

Eenvoudige overstap - duidelijke voorwaarden

Ron uit Linschoten, 2 januari 2014

L.S.
heb een zeer slechte ervaring met Promovendum opgedaan, de afgelopen periode.
Geen reactie op simpele vragen, zeer opdringerig en acties uitgezet waar we niet om hebben gevraagd.
Kortom absoluut geen reden om over te stappen naar uw zorgverzekering !

Met vriendelijke groet,
L.Horsthuis

L.M.P. uit Lattrop, 2 januari 2014

Reactie Promovendum 03/01/2014

Beste heer Horsthuis, jammer dat u deze ervaring heeft. Wij zullen contact met u opnemen om reactie te geven op uw vragen.

De telefonische gesprekken waren aangenaam. Ik heb 2 medewerkers gesproken, die beiden zeer correct waren en geduldig.
Alleen jammer dat op mijn telefonische gestelde vraag van 27 december pas op 30 december ,s avonds werd gereageerd via mijn e-mail in verband met het afsluiten van een zorgverzekering bij u. Aangezien dat het voor mijn gevoel het antwoord hierop te lang duurde, heb ik zelf contact gezocht. Vervolgens werd ik teruggebeld en de overstap was binnen een kwartier geregeld. Dus al met al goed en snel geregeld. Hartelijke groet Fam. J.C.A. Domenie

E.C.F. uit Middelburg, 2 januari 2014

Snel en adequaat.Â

Wouter uit Amersfoort, 1 januari 2014

Snel en transparant

De uit Katwijk, 1 januari 2014

Uitstekend.
Mij valt op dat velen om mij heen gezien de lage premie en de goede voorwaarden wel naar u zouden willen overstappen maar hiervan af zien omdat u op geen enkele vergelijkingssite voorkomt en men het daarom niet vertrouwt.

Paul uit Vootschoten, 1 januari 2014

Reactie Promovendum 03/01/2014

Vergelijkingssites vragen een vergoeding voor elke verzekering die via hun website wordt aangevraagd. Hierdoor kunnen premies hoger uitvallen. Promovendum wil haar klanten altijd lage premies blijven aanbieden. Daarom kunt u alleen direct op onze website een verzekering aanvragen.

Zo snel was een overstap nog nooit geregeld. Ik had het aanvraagformulier nauwelijks ingevuld en ik ontving al bericht, dat de oude verzekeraar accoord was.

Hartelijk dank voor de snelle service

H.J.P.M. uit Arnhem, 31 december 2013

Beste mensen. Na 2 jaar Zilveren kruis wil ik weer eens overstappen naar een andere verzekering. Het verbaasde mij dat deze verzekering dus eigenlijk als moederbedrijf het VGZ is. Voor mij een oude bekende. Ben echt benieuwd of alle dekkingen zijn zoals voorspeld. Het blijft natuurlijk moeilijk met bijbetalen bij medicijnen. Als je iets voorgeschreven krijgt, dan moet je van te voren vragen of er geen zelfde, goedkoper medicijn is. Tja, er zijn natuurlijk gevallen waar dit discutabel is.
De griepprik is ook zoiets. Staat dus bij mijn aanvullende verzekering dat deze bij de duurdere verzekering niet vergoed wordt?! Raar!! Maar wat nou indien de huisarts dit adviseert?
Blijf er bij dat indien jullie wel bij een vergelijksite zijn aangesloten en daar aangeven dat jullie niet via die site te linken zijn, dit ook mogelijk moet zijn, zonder kosten. Openbaarheid van voorwaarden enz. zou voor iedere verzekering moeten zijn. Volgens mij streeft onze minister daar ook naar.
Verplichting. ja zeg ik

Marc uit Lith, 31 december 2013

Bedankt voor de goede en snelle service tot nu toe
bij onze overstap.

Gelukkig en gezond 2014 gewenst

J. uit Oegstgeest, 31 december 2013

Ik heb weinig ervaring maar de voorwaarden zijn helder en duidelijk uitgewerkt. Ook de vergoedingen waar je indien nodig een beroep op kunt doen zijn goed omschreven.

Bernadette uit `s-Hertogenbosch, 31 december 2013

Heel positief. Onder andere minder premie en betere vergoedingen.
Heel klantvriendelijk.

Adri uit Wijhe, 31 december 2013

Nog te vroeg. Voorwaarden eerst lezen en wachten tot er iets gebeurt, daarna pas mening geven. Eerste contact prima. Behulpzame mevrouw aan de telefoon. Vorig jaar opgezegd, omdat ik niets over en door u in de media vernam. Ik dacht dat jullie er niet meer waren.

T.Leon uit Stramproy, 31 december 2013

Duidelijke telefonische uitleg over voorwaarden.

Overstap per telefoon geregeld, opzegging van Menzis ook al binnen.

Als de rest ook zo goed gaat, dan krijgt Promovendum van mij een 10!!

H. uit Ruurlo, 31 december 2013

Overstap ging makkelijk. Aangezien ik geen contact heb gehad kan ik niets melden over klantvriendelijkheid.

B. uit Breda, 31 december 2013

Promovendum heeft echt de laagste prijs voor alleen de basisverzekering met vrije zorgkeuze en zonder vrijwillig risico, en online premie berekenen en verzekering afsluiten ging makkelijk en snel. Ik ontving bijna meteen een mail met bevestiging van acceptatie en opzegging vorige verzekering. Super geregeld dus, ik ben meer dan tevreden!!

Annemiek uit Rijswijk Zh, 31 december 2013

Tot nu toe prima, snel efficiënt kundig

D.J.Wymenga uit Gauw, 31 december 2013

mijn eerste contact was netjes en correct. Werd zelfs geholpen zodat ik niet teveel premie ging betalen. Erg netjes

S. uit Almelo, 31 december 2013

Duidelijke en overzichtelijke website.Â
Makkelijke en snel premie te berekenen en gegevens in te voeren
Had ik veel eerder moeten doen.Â

M. uit Heemstede, 31 december 2013

Tot nu aan toe zeer goed.

Bont uit Ootmarsum, 31 december 2013

Alles zeer vlot geregeld !! EEN goed begin !

Ehj uit Schiedam, 31 december 2013

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail