Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Bijzonder goed en adequaat geholpen

R. uit Berlicum, 24 september 2014

1. Verhuizing binnen Nederland wordt bij andere zorgverzekeraars in NL automatisch verwerkt. Sinds augustus 2013 had ik een nieuwe adres in Den Haag maar Promovendum zorgde niet over "updating" van mijn gegevens. Dat vind ik raar...

2. Een actieve communicatie begon alleen maar na mijn telefoon gesprek (van het buitenland!) Tot die tijd heb ik binnen 10 dagen geen antwoord aan mijn e-mail - vraag gekregen. Dat is volgens mij te langzame en pasieve reactie.

Iva uit Praag, 24 september 2014

Reactie Promovendum 25/09/2014

Beste mevrouw Prochazkova, wij vinden het heel vervelend dat u het zo heeft ervaren en geen reactie heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de juiste gang van zaken. Wij gaan het u uitleggen. Ons acceptatieteam neemt vandaag contact met u op.

Auto verzekering met goede voorwaarden tegen een redelijke prijs, en een vriendelijke en goede helpdesk.

A.M.F. uit Capelle aan den IJssel, 24 september 2014

Ik heb meer dan 2 weken moeten wachten totdat ik iets hoorde over de afhandeling. Dit kan echt niet. Jullie handelen het af binnen 5 werkdagen. Ben hier zeer ontevreden over.

Malika uit Utrecht, 24 september 2014

Reactie Promovendum 24/09/2014

Beste mevrouw Gena, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons serviceteam neemt contact op om het voor u op te lossen.

goed

Klaas uit Heiloo, 24 september 2014

De afwikkeling van mijn schadeclaim is erg goed gebeurd, zowel de melding tijdens het weekend, de beoordeling door de schade expert, en de adequate begeleiding via de mail van medewerker schadebehandeling. Nogmaals dank . Harry van der Snee

H uit Leeuwarden, 23 september 2014

Goed

Camille uit Zeist, 23 september 2014

Op 18-9-2014 heb ik een mail retour gestuurd met enkele vragen i.v.m. het aantal gereden kilometers.
Het is nu 23-9-2014 en ik heb nog steeds niets vernomen.
Dit vind ik toch wel wat lang duren.

Graag hoor ik z.s.m. van jullie.

Jj uit Heerenveen, 23 september 2014

Reactie Promovendum 24/09/2014

Beste heer de Jong, wij vinden het heel vervelend dat u het zo heeft ervaren en geen reactie heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de juiste gang van zaken. Ons Serviceteam neemt contact met u op.

Goed

Jac uit Wijdenes, 23 september 2014

Het loopt perfect

A.M.R. uit Raalte, 23 september 2014

Zeer snelle acceptatie, dezelfde dag nog! Zelf werk ik bij een andere verzekeraar, waar het vele malen langer duurt voordat een aanvraag rond is.

Jan uit Arnhem, 22 september 2014

Goede duidelijke informatie verstrekking.
Vriendelijke en hulpvaardige medewerksters.

Guus uit Eemnes, 22 september 2014

eerste maal, heel makkelijk en snel

E.r.westrik uit Kockengen, 22 september 2014

Prima en snel

Eric uit Naarden, 22 september 2014

Snel en gemakkelijk

Henk uit Emmen, 21 september 2014

geen vlotte afwikkeling van gedeclareerde ziektekosten

Th uit Breda, 20 september 2014

Reactie Promovendum 22/09/2014

Beste mevrouw Tholhuijsen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Serviceteam gaat contact met u opnemen.

Nadat ik eerder had bericht over mijn slechte ervaring, wil ik nu laten weten dat de zaak op een zeer schappelijke en correcte manier is opgelost.
Waarvoor dank!


Ervaring 19/09/2014

Helaas een slechte ervaring met de autoverzekering. Ik was geaccepteerd, toen bleek vandaag dat mijn verzekering werd opgezegd ivm negatieve schadejaren. Wat ik vooral kwetsend vond is dat er staat "op basis van de door u verstrekte informatie.".

Dit impliceert dat ik geen juiste gegevens heb verstrekt, ik was echter niet op de hoogte van mijn negatieve aantal schadejaren en weet dat pas sinds uw mail en impliceert dat ik valse gegevens heb aan geleverd terwijl ik alle orginele papieren aan de adviseur heb gegeven, dat voelt helemaal niet goed..
Naar blijkt betrof het een claim lakschade opgelopen in de
parkeergarage van mijn werk (2013), geen andere voertuigen of persoene betrokken wat mij kennelijk vele schadejaren heeft gekost. Daarvan was ik niet op de hoogte.
Anders was ik niet overgestapt!
Dit valt mij vies tegen en levert mij problemen op. Jammer want verder ben ik wel tevreden met mijn andere producten bij jullie....

R.O. uit Dordrecht, 19 september 2014

Prima te woord gestaan, snel geholpen! Helaas voor de vakantie een andere ervaring, maar dit was prima!

S. uit Genemuiden, 19 september 2014

Ik ben door uw adviseur uiterst vriendelijk te woord gestaan. Kernwoorden: accuraat en deskundig. Zeer overtuigend.

S. uit Overveen, 19 september 2014

Zakelijk en zeer correct.
Medewerkenden zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen .

J./A.C.Mens uit Valkenswaard, 19 september 2014

Moest door ziekte reis annuleren. Zeer goed telefonisch bereikbaar en snelle schade-afhandeling.

D.J. uit Amstelveen, 19 september 2014

Prima ervaring met jullie financieel adviseur.
Legt goed uit, is duidelijk en kan terplekke zaken regelen.

L.Jongsma uit Wijckel, 19 september 2014

Al mijn verzekeringen overgesloten naar Promovendum. Alles verliep soepel, zeer snel, correct en duidelijk. Ik heb hier een erg goed gevoel bij. Top!

Marco uit Breda, 18 september 2014

na een valse start heeft de servicedesk alles snel en prettig opgelost en gecorrigeerd. Nu een extra hoge waardering, zodat met de vorige waardering er weer een mooi gemiddelde is ontstaan.

Alain uit Dordrecht, 18 september 2014

Uitstekende, duidelijke en snelle service.

Lamyaa uit Rotterdam, 18 september 2014

Nog dezelfde dag antwoord en nog duidelijk ook. Hulde.

P.Timmerman uit Tweede Exloërmond, 18 september 2014

Snel, discreet en zorgvuldig.

F. uit Papendrecht, 18 september 2014

na de aanvraag voor een autoverzekering te hebben verstuurd bleek u een wachttijd van een dag te hebben, maar die kon ik niet gebruiken omdat de nieuwe auto inmiddels al in mijn bezit was. een telefoontje was voldoende om de dekking onmiddellijk in te laten gaan. prima!

J.Bleekemolen uit Spijkenisse, 18 september 2014

Heb een declaratie ingediend voor een insulinepen welke i.v.m. een defect vervangen diende te worden.
Aangezien er i.v.m. de afwezigheid van een reserve geen andere mogelijkheid was om langer te wachten, heb ik deze direct bij de apotheek gehaald.
Nu blijkt in de voorwaarden dat u daarvoor vooraf toestemming moet geven.
Ik heb in de 15 jaar dat ik insuline gebruik pas 1 keer een insuline pen van de verzekering gehad.
Wat mij stoort is het feit dat er geen overleg over dit plaatsvind en ik zelf moet uitzoeken waarom dit geweigerd word.

Gerrit uit Bunschoten-Spakenburg, 18 september 2014

Reactie Promovendum 18/09/2014

Beste heer Koelewijn, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Serviceteam gaat contact met u opnemen.

snelle en duidelijke afhandeling van een nieuwe autoverzekering een dikke 10 van mij

Fierens uit Simpelveld, 18 september 2014

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail