Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken betr. de autoschade

G.L.Kats uit Harderwijk, 14 oktober 2014

Door een eigen vergissing heb ik een verkeerde ingangsdatum door gegeven voor mijn auto verzekering, echter een wijziging op mijn verzoek werd terstond uitgevoerd en daarvoor mijn hartelijke dank voor de snelle service. Het kon niet beter zou ik willen zeggen.

H.B. uit Nuenen, 13 oktober 2014

Ik ben super geholpen. De schade netjes gemaakt door van As autoschade
te Sliedrecht.

Gr, Xander

Xander uit Rosmalen, 13 oktober 2014

Prima en snelle afhandeling.

Douwe uit Sneek, 13 oktober 2014

Acceptatie autoverzekering binnen één werkdag zonder allerlei moeilijke vragen!

F. uit Helmond, 13 oktober 2014

Zeer snelle, correcte service

H. uit Opmeer, 13 oktober 2014

Declaratie worden heel snel afgehandeld

José uit Zwartsluis, 12 oktober 2014

Afgezet tegen de hoge premie die wij betalen voor mijn extra uitgebreid pakket, valt de vergoeding (al weer) tegen. Jullie gooien zo je eigen glazen in want het pakket wordt volgend jaar teruggebracht tot minimum. Overigens was dit een declaratie gebaseerd op doktersvoorschrift hetgeen deze weigering nog kwalijker maakt. Dus ontevreden en geen ""ambassadeur"" van deze polis.

Prijs / prestatie = -/-

Y.M. uit Zevenaar, 12 oktober 2014

Reactie Promovendum 13/10/2014

Beste mevrouw Oeges-Visschers, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Serviceteam neemt contact op.

Netjes te woord gestaan door medewerker. Niet te opdringerig. Duidelijke polisvormen van de verschillende verzekeringen.

Erik uit Venlo, 11 oktober 2014

Uw reactie op mijn declaratie bestempel ik als "knullig"
Uit kostenoverweging heb ik materiaal besteld bij een door gecontracteerde zorgleverancier en u maakt het lastig.
Ik zou nu de leverancier moten benaderen om mijn declaratie vergoed te krijgen?
Dit is de omgekeerde wereld. Ik heb met jullie een overeenkomst v.w.b. zorgkosten. Ik zal deze handelwijze voorleggen aan consumenten organisaties en me beraden op voortzetting van mijn verzekering bij jullie.
Vriendelijke groet, Ton Rigelberg

Ton uit Zaltbommel, 10 oktober 2014

Reactie Promovendum 10/10/2014

Beste heer Ringelberg, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt contact met u op.

Snel, duidelijk en uitstekende prijs /kwaliteit verhouding.
Vriendelijke medewerker die meedacht.
Prima!

W. uit Lochem, 10 oktober 2014

Snelle en correcte afhandeling van schade, prima!

Gerard uit Vinkeveen, 10 oktober 2014

Uitstekende snelle afwikkeling van buitenlandse ziekenhuis kosten!

R.K.Keizer uit 's-Gravenzande, 9 oktober 2014

Service prima! Snelle en duidelijke email afhandeling. Telefonisch goed bereikbaar. Graag tot een volgende keer!

I. uit Ermelo, 9 oktober 2014

De dienstverlening is vriendelijk, zakelijk en correct!
Ik ben tevreden.

T. uit Heerenveen, 9 oktober 2014

Snelle afhandeling.

Onno uit Duiven, 9 oktober 2014

Tot nog toe prettige ervaring met klantcontact en "meedenken" met klant.

Philip uit Amsterdam, 9 oktober 2014

Vind het wonderlijk zoniet belachelijk om een email te krijgen met vragen die al beantwoord waren en dan de vraag wat ik van uw dienstverlening vind om dan ca. 10 minuten later weer een email met een inhoudelijk beter verhaal.
Lijkt erop dat iemand zat te slapen toen de eerste email werd verstuurd.
Veel succes en hartelijke groeten.

Schroder uit Apeldoorn, 8 oktober 2014

Reactie Promovendum 09/10/2014

Beste heer Schroder, bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt contact met u op.

Ben goed te woord gestaan en al mijn vragen zijn naar tevredenheid beantwoord

FWMJ uit Musselkanaal, 8 oktober 2014

Zeer goed, dwz dat ik niet zo hou van een gelikte beantwoording.
Ik werd zakelijk en goed geïnformeerd te woord gestaan, waarbij de persoonlijke toon van de telefonist gerust mag doorklinken.

A.A.M. uit Roosendaal, 8 oktober 2014

straight to the point

Richard uit Amersfoort, 8 oktober 2014

Gesproken met een medewerker commerciële binnendienst,

Top services, zeer correct en komt al zijn afspraken na. Mijn drukke werkzaamheden laten geen makkelijk telefonisch contact toe. Met de collega's worden belafspraken op een bepaalde tijd gepland en deze worden perfect nagekomen. Bij de overzetting van onze autoverzekering naar Nederland heeft hij voor ons met de Belgische verzekeraar gebeld en alles geregeld.
Mijn eigen bedrijven hebben service zeer hoog in het vaandel staan. Wij zeggen altijd "de vent maakt de tent". De medewerker commerciële binnendienst maakt voor mij deze services zeker waar.
We hebben gelukkig nog nooit gebruik hoeven maken van een verzekering echter mocht het ooit nog eens zover komen weet ik zeker dat hij de afhandeling goed gaat regelen.

Paul uit Hoogerheide, 8 oktober 2014

Snelle, correcte service. Bedankt.

K.S. uit Bedum, 7 oktober 2014

Probeerde op de PC het declaratieformulier in te vullen alvorens het af te drukken, maar dat lukte niet. Na printen dus alles met de hand invullen.
Nogal ouderwets en omslachtig. Kan het toch, hoe dan ?

C.J. uit Doetinchem, 7 oktober 2014

Reactie Promovendum 07/10/2014

Beste mevrouw Van Leeuwen, bedankt voor uw feedback. Ons Serviceteam zal contact met u opnemen om de vraag te beantwoorden.

Natuurlijk heb ik nog geen ervaring met dit team,en als het zo blijft zoals het nu is mbt schade,zul je mij niet horen en andersom natuurlijk

T uit Heemskerk, 7 oktober 2014

afgewezen ivm vermogen auto icm schadevrije jaren? Ik ben 45 jaar, heb al 27 jaar mijn rijbewijs, 1 x in al deze jaren een kleine schade gereden. Ik heb de afgelopen jaren in een auto van de zaak gereden. (schadevrij) Dus ik vind deze afwijzing absurd!

Sigrid uit Zoetermeer, 7 oktober 2014

Reactie Promovendum 07/10/2014

Beste mevrouw Van Barlingen, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Acceptatieteam neemt contact met u op.

Zeer goed!!!

R.p.m. uit Hoofddorp, 7 oktober 2014

Zeer goed!!!!

Ina uit Emmerich am Rhein, 6 oktober 2014

Prima ervaring. Snelle en goede service.

Ans uit Uithoorn, 6 oktober 2014

Aanmelden gaat nog wel goed maar daarna houdt schijnbaar alles op. Via de mail geen antwoord op vragen, behalve het verzoek om online toegang tot mijn (schade) verzekeringsmap...Benieuwd hoe het online opzeggen gaat verlopen

Mark uit Heemstede, 5 oktober 2014

Reactie Promovendum 06/10/2014

Beste heer De Haas, bedankt voor uw feedback, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Onze buitendienst neemt contact met u op.

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail