Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Fijn dat u antwoord. Helaas maar voor de helft.
Ik heb twee nota's van mijn fysiotherapeut betaald, onterecht zo blijkt want zij hadden bij u ingediend moeten worden.
De bij mij neergelegde nota's kennen een hoger bedrag dan dat wat u hebt afgesproken met van der Heijden. Vanwaar dit verschil?
De nota's liggen nu bij u en u zult daar niet het vergoedingensysteem op toepassen. Waarom krijg ik ze dan niet terug zodat ik de fysiotherapeut de oren kan wassen.
Mijn afspraak met u is dat ik 80% van ingediende nota's terugkrijg tot een maximum van 150 Euro
M.a.w. er is nog wat te regelen.
Overigens is uw team doorgaans zeer deskundig en behulpzaam. Daar ben ik best tevreden over.
Met vriendelijke groet,
Cor Veraart

J.C. uit Oss, 26 oktober 2014

Reactie Promovendum 27/10/2014

Beste heer Veraart, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Vriendelijke, correcte en professionele behandeling. Zowel het telefonische contact als de daaropvolgende mailwisselingen.

Wijnand uit Heelsum, 23 oktober 2014

Prima service en snel.

Jolanda uit Klazienaveen, 23 oktober 2014

Bij de afhandeling van een diefstal met autoschade vind ik dat er door jullie expert onterecht is geschrapt in de totale schadepost.
Bij de afhandeling van de schade via de inboedelverzekering bij inbraak in de woning is dit prima verlopen. De vraag blijft bij mij alleen hangen wat het nut is van een expert. In mijn optiek heeft de betreffende expert totaal niets bijgedragen.

M. uit Gouda, 23 oktober 2014

Reactie Promovendum 23/10/2014

Beste heer Dessing, bedankt voor uw feedback. Ons team schadebehandeling zal contact met u opnemen om de vraag te beantwoorden.

prima geholpen,vlotte afhandeling,vriendelijke medewerker.Wanneer de opzegging van mijn huidige autoverzekering ook goed verloopt ben ik helemaal tevreden

M.snijder uit Huissen, 23 oktober 2014

Telefonisch gesproken met een medewerkster commerciële binnendienst. Hele prettige wijze van zaken doornemen en vragen beantwoorden.
Zij denkt met de klant mee, wat heel inspirerend is.
Alle hulde waarop zij mij te woord heeft gestaan en geholpen heeft.

W. uit Dronten, 22 oktober 2014

In drie dagen tijd 12 e-mails ontvangen, ontzettend onoverzichtelijk en een verzekering is niet geaccepteerd zonder eerst uitleg te vragen. of met mij in contact te treden. slecht en heb direct alle aanvragen geanulleerd.

Rooyakkers uit Oirschot, 22 oktober 2014

Reactie Promovendum 22/10/2014

Beste mevrouw Rooyakkers, bedankt voor uw feedback. Ons acceptatieteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Ik wil U bij deze bedanken voor de gedegen afhandeling van deze schademelding. ik ben erg tevreden.

Jo uit Simpelveld, 21 oktober 2014

Snel en effectief!

Nina uit Limmen, 21 oktober 2014

Fantastisch: snel accuraat, met gevoel voor voor de persoonlijke omstandigheden. werkelijk alle lof!!

Lj uit Leeuwarden, 21 oktober 2014

Gegeven: een adreswijziging. Allereerst is het niet gelukt om ons adres gewijzigd te krijgen voor alle drie de gezinsleden. Op 18-08 heb ik voor het eerst geconstateerd dat u onze dochter "vergeten" was mee te laten verhuizen. 18 Augustus werd actie beloofd. 25 Augustus schreef Promovendum dat het nu goed zou moeten zijn. 11 September bleek bij de huisarts dat Isa niet verzekerd zou zijn. Dit nagegaan en het bleek dat zij nog steeds niet was overgeschreven naar ons huidige adres. 12 September heeft de assistente hierover een spoedmail gestuurd, die 15 september is beantwoord met de boodschap dat onze dochter nog op het oude adres stond bij Promovendum! Diezelfde dag heb ik u per mail om aanpassing verzocht. Op 25 september heb ik een bericht ontvangen dat het sorry, zo lang geduurd had, omdat het e-mailadres (dat ik op de website had gevonden!) niet correct zou zijn. Ik heb diezelfde dag nog de gehele mailwisseling gestuurd aan het e-mailadres van de laatste mail. 30 September kreeg ik een mail dat het huisadres van onze dochter aangepast zou worden en dat we een bevestiging daarvan tegemoet konden zien. 18 Oktober heb ik Promovendum een mail gestuurd met de vraag of het allemaal een beetje wilde lukken met die adreswijziging, omdat ik nog altijd geen bevestiging had ontvangen. Op 20 september stuurt Promovendum ons een mail dat de wijziging is doorgevoerd maar dat we door een technisch probleem destijds geen bevestiging hebben ontvangen.
U begrijpt dat e.e.a. tot verbazing en uiteindelijk irritatie heeft geleid. Ik geef 2 sterren, omdat taal en toon gebezigd in de mails beleefd en correct zijn, maar deze hele toestand verdient beslist geen schoonheidsprijs!
Hartelijke groet,
inge Jansma, Gouda

I.W.J. uit Gouda, 21 oktober 2014

Reactie Promovendum 21/10/2014

Beste mevrouw Jansma-Commijs, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Promovendum presenteert zich als verzekeringsmaatschappij voor hoger opgeleiden. In uw mailbeantwoording vind ik echter niet het werk van medewerkers met voldoende opleiding. Als men aangaande een zorgverzekering niet het verschil weet tussen een preventief en een preferent middel is dat niet handig. Gelukkig heeft na telefonisch contact onzerzijds een andere medewerker ons de situatie verklaard en een mogelijke oplossing aan de hand gedaan. Ik heb daar actie op ondernomen en krijg nu een mail terug van de eerste medewerker met de woordverwisseling "gevolg" i.p.v. "vervolg". Dit lijkt misschien muggenzifterij, maar ik ervaar het als uiterst knullig om dit soort antwoorden te krijgen. Het schept weinig vertrouwen in de belangenbehartiging van de door u in woord gekoesterde hoger opgeleiden.
Met hartelijke groet, inge Jansma-Commijs

I.W.J. uit Gouda, 21 oktober 2014

Reactie Promovendum 21/10/2014

Beste mevrouw Jansma-Commijs, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijk;deskundig;behulpzaam;waardevolle adviezen,kortom perfect!

W.h.Blaauw uit Onnen, 20 oktober 2014

Tot zover prima! Snelle reactie en goed geadviseerd over onderverzekering van de woonhuisverzekering.

Ramon uit Spaubeek, 20 oktober 2014

prima service

Bas uit Nieuwegein, 18 oktober 2014

Jongens wat is dit voor gekloot !!!! Ik krijg helemaal niets meer vergoed.!!! Tot voor kort had ik 1 x in de tig jaar recht op een beperkte vergoeding. Ik draag een bril niet voor mijn lol. Het is een medisch HULPMIDDEL !!!
Met al die stijgende premies nu ook niet meer ?? Ik overweeg sterk om mijn verzekering helemaal op te zeggen en voor mezelf te gaan sparen.

H. uit Zevenaar, 17 oktober 2014

Reactie Promovendum 17/10/2014

Beste heer Oeges, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt contact met u op.

Vriendelijk en met kennis van zaken geadviseerd. Het spreken mag voor mij iets duidelijker en minder snel.

Mooij-Slings uit Heemskerk, 17 oktober 2014

Reactie Promovendum 17/10/2014

Beste mevrouw Mooij-Slings, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Zeer goed. Aangemoedigd door een schriftelijk aanbod direct gebeld om eens te zien of Promovendum een (goedkoper) alternatief kon zijn voor onze huidige autoverzekering. Goed verkopen deed de rest - en dat zien we graag. Correct te woord gestaan, duidelijke antwoorden op mijn vragen, en uiteindelijk een scherp aanbod. Verkocht.

Hans uit Middelburg, 17 oktober 2014

Super snelle en duidelijke service!

Laura uit Amsterdan, 17 oktober 2014

Ik vind jullie digitale afhandeling beneden de maat. Ik stuur dokumenten maar de samenhang met een eerdere deklaratie wordt niet herkend terwijl ik de emails aan elkaar gekoppeld terugstuur. Mijn naam wordt fout geschreven, elke keer een andere administrateur, een buitenlandse nota wordt niet begrepen door onzorgvuldig lezen. Ga maar eens te rade bij Centraal Beheer in Apeldoorn, binnen twee weken mijn hele buitenlandse schade, die samenhangt met de claim die nu bij jullie ligt en 10 keer zo groot is, afgehandeld. Bij jullie wordt een mail afgewezen, moet ik gaan bellen en opnieuw indienen en dat nog een keer opnieuw. Waardeloos, toch?

E. uit Eersel, 17 oktober 2014

Reactie Promovendum 17/10/2014

Beste heer Boer, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons serviceteam neemt contact op om het voor u op te lossen.

op 30-9 WA autoverzekering afgesloten telefonish. Tijdens gesprek werd al WA + beperkt casco aangeboden voor 39.50. Toen niet op ingegaan en slechts WA afgesloten. Later wilde ik alsnog WA bepertk casco, maar per email ongeveer 42 euro aangeboden gekregen. Ik heb dus email beantwoord en verwezen naar aangeboden prijs in gesprek 30-9. Opnieuw antwoord terug van Promovendum dat dit correct is en daarom prijs naar beneden bijgesteld. Super service!

M. uit Veldhoven, 17 oktober 2014

Zal best wel in de voorwaarden staan , maar dat een gewone halfjaarlijkse controle bij de tandarts niet wordt vergoed vind ik pet.

Marc uit Breda, 17 oktober 2014

Reactie Promovendum 17/10/2014

Beste heer Janssens, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Klantvriendelijk en correct

T. uit Heerenveen, 17 oktober 2014

Top geregeld!

R. uit Den Haag, 16 oktober 2014

#professioneel

to the point

helder

zelfs zonder All Risk, toch grote inzet op verhalen schade tegenpartij

zeer snel en adequaat reageren op mails

J.Oosterwijk uit Norg, 16 oktober 2014

Er wordt niets toegevoegd. Ze sturen een standaard mailtje terug. Geen antwoord is hetzelfde.

Bart uit Gemert, 15 oktober 2014

Reactie Promovendum 15/10/2014

Beste heer Van den Elzen, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Moet nu uit declaratieoverzicht zien datveen nota niet is vergoed. Die info had in de mail moeten staan.

Jos uit Amsterdam, 15 oktober 2014

Reactie Promovendum 15/10/2014

Beste heer Kuijs, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons serviceteam neemt contact met u op.

Ik vind dat ik voor bepaalde tandartskosten erg weinig vergoed word.

Corine uit Bilthoven, 15 oktober 2014

Reactie Promovendum 15/10/2014

Beste mevrouw Lodeizen, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen.

In mijn ervaring ging het online declareren zeer gemakkelijk. Er is één ding wat mij niet helemaal duidelijk was. Als ik een rekening van medicijnen indien, is de zorgaanbieder dan mijn huisarts die het recept heeft uitgeschreven, of de apotheek die mij het medicijn verschaft? Ondanks deze kleine onduidelijkheid is mijn declaratie vlekkeloos verlopen.

Josette uit Utrecht, 15 oktober 2014

Reactie Promovendum 15/10/2014

Beste mevrouw Dijksman, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Serviceteam zal vandaag contact met u opnemen om de vraag te beantwoorden.

deze declaratie was niet online gedaan en er was een brief meegestuurd omdat het bijzondere omstandigheden waren. Ik verwacht minstens enige nadere uitleg.

Sanne uit Deil, 15 oktober 2014

Reactie Promovendum 15/10/2014

Beste mevrouw De Graaf, bedankt voor uw feedback. Ons Service team gaat contact met u opnemen.

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail