Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Mijn klacht (betalen voor een eerste terhandstellingsgesprek dat niet heeft plaatsgevonden), is te formeel afgedaan, zonder in te gaan op het probleem en zonder aandragen van een oplossing.

Mw. uit Den Haag, 17 september 2014

Reactie Promovendum 18/09/2014

Beste mevrouw Bangert, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons Serviceteam neemt contact met u op om u verdere uitleg te geven.

geachte heer moerman,

Mijn dank voor de snelle afhandeling. ben zeer tevreden over de kwaliteit en service van het schadeherstelbedrijf.

Jo uit Simpelveld, 17 september 2014

Zeer goede ervaring. Erg netjes geh

T. uit Hengelo, 17 september 2014

Ik heb een opmerking gemaakt over het dubbel berekenen van eerste terhandstellinggesprek. Dit vanwege 2doseringen van hetzelfde geneesmiddel. Promovendum betaalt uit terwijl ik het niet eens ben met het betalen van 12.40 euro voor een gesprek van nog geen 15 seconden. Dit komt neer op een uurloon van 3000 euro. Ook al volgt Promovendum de gemaakte afspraken dan nog zou ik iets meer actie verwachten tegen dit soort praktijken. Nu krijg ik een reactie van jammer dan.....

Jaap uit Arnhem, 17 september 2014

Reactie Promovendum 17/09/2014

Beste heer Wiersma, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Uiterst correct en volgens afspraak verzekeringszaken afgehandeld.

Rene uit Helmond, 16 september 2014

Wanneer ik jullie mail wordt alles snel en to the point be/afgehandeld. Hartelijk dank daarvoor.

I.W.J. uit Gouda, 16 september 2014

Alles keurig en snel geregeld.

J.H.L. uit Geleen, 16 september 2014

De tarieven zijn scherp te noemen. Heb nu 2 verzekeringen lopen via Promovendum. Helaas moest ik bij beide verzekeringen zelf achter de polis aanvragen. Deze kreeg ik niet automatisch. Van de laatst afgesloten verzekering heb ik tot op heden nog steeds geen polis. Enkel een toezegging dat die ZSM wordt toegezonden. (alweer bijna 10 dagen geleden)

Richard uit Bladel, 16 september 2014

Reactie Promovendum 16/09/2014

Beste heer Janssen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Serviceteam gaat contact met u opnemen.

Prima

Kdekanter uit Almere, 15 september 2014

Heel positief, ik ben keurig te woord gestaan.
Prima behandeling, erg klantvriendelijk.

Ina uit Emmerich am Rhein, 15 september 2014

prima

A.H.G. uit Haaksbergen, 15 september 2014

Bevestiging van aanvraag wijziging autoverzekering (ander voertuig) binnen 5 minuten ontvangen.

Rob uit Rijswijk Zh, 15 september 2014

Transparant, volledig en uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

H.J.Drenth uit Groningen, 15 september 2014

Wisselend, servicedesk is snel en adequaat, ervaring met regionale vertegenwoordiger is anders, reageert traag.

Jelle uit Varsseveld, 15 september 2014

zeer snelle afhandeling: binnen een week duidelijk of er vergoed gaat worden.
inscannen van nota's is niet altijd handig, maar voor nu prima oplossing.

Pieter uit Nijmegen, 14 september 2014

hallo , ik ben zeer tevreden, met alles . bedankt. gr K.Maier

Karl uit Swifterbant, 13 september 2014

altijd hulp snel mogelijk een vriendelijk

Habib uit Rosmalen, 12 september 2014

Digitaal, snel en correct

Rene uit Eibergen, 12 september 2014

Na 1 telefoontje. Heeft de medewerker direct actie ondernomen en de fout hersteld. Prima service! Dank je wel Inge

Margret uit Dordrecht, 12 september 2014

Perfecte afhandeling met duidelijk overzicht van de declaratie.

Mathijs uit Arnhem, 12 september 2014

Slecht

AMJM uit Oosterblokker, 12 september 2014

Reactie Promovedum 12/09/2014

Beste heer Van Goor, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Serviceteam gaat contact met u opnemen.

Snelle, duidelijke reactie via mail en telefoon.

De uit Den Haag, 11 september 2014

Gewoon plezierig en persoonlijk zoals ik dat voorheen gewend was.

Mr uit Leiderdorp, 11 september 2014

Prima, Snelle afhandeling schade en snel antwoord op e-mail

Jeanne uit Veghel, 11 september 2014

Duidelijk en binnen een redelijke tijd is de declaratie afgehandeld.

F. uit Beverwijk, 11 september 2014

Snel, makkelijk, goed bereikbaar, indien nodig word je netjes teruggebeld.
Natuurlijk moet ik afwachten hoe snel men werkt als ik onverhoop een claim moet doen, hopelijk goed en dat vertrouwen heb ik wel.
Heel goede ervaring met het worden teruggebeld, zij hebben mij diverse keren teruggebeld, meestal is het andersom of dagen later.
Communicatie is goed en voelt prettig door een juiste benadering in alle opzichten.

Frans uit Helmond, 10 september 2014

onoverzichtelijke langzame website waarop het declaratieformulier onvindbaar is

Lotte uit Rotterdam, 10 september 2014

Reactie Promovendum 10/09/2014

Beste mevrouw Engels, bedankt voor uw feedback. Ons Serviceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen

Mijn declaratie is niet afgehandeld onder deze melding:
"BSN verzekerde ontbreekt of is onjuist".
Jullie hebben mijn BSN al in je systeem, toch? Ik snap zo het probleem niet. Bel me dan even op, of geef een melding die me direct in staat stelt om actie te ondernemen.

André uit Deventer, 10 september 2014

Reactie Promovendum 10/09/2014

Beste heer Kaper, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Service team gaat contact met u opnemen.

Prima geregeld

H.P.M. uit Doetinchem, 9 september 2014

Nog geen eraring met een schade afhandeling, maar alleen het afsluiten al is een drama. de opzegservice heeft te laat de lopende verzekering opgezegd en ook nog slechts een 1 van de 3 verzekeringen die ik over heb laten zetten. ik betaal nu dubbele premie. telefonisch prima te woord gestaan, echter op de e-mail die ik daarna heb gestuurd ontvang ik geen enkele reactie. morgen maar weer eens bellen of dit ooit goed gaat komen.

Alain uit Dordrecht, 9 september 2014

Reactie Promovendum 10/09/2014

Beste Alain, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Serviceteam neemt contact op om het voor u op te lossen.

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail