Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Een lastige kwestie qua bewijsvoering is uiteindelijk door de vastberadenheid van jullie succesvol afgerond.

Jack uit Eersel, 9 maart 2021

Super rustig en vriendelijk geholpen! Ga zo door!

Irene uit Opende, 8 maart 2021

Goede service

Rob uit Haarlem, 25 februari 2021

Heel netjes en snel afgewerkt. Niets op aan te merken!

Liselot uit Bosschenhoofd, 23 februari 2021

Één telefoontje...geregeld!

Erna uit Eindhoven , 22 februari 2021

snelle en adequate reactie na schademelding

Carel uit Hoofddorp, 18 februari 2021

Ik ben zeer content met Uw activiteiten en benieuw naar de reaktie van de verzekeraar ,immers die moet hierover contakt hebben met de tegenpartij

P.L.M. uit Vught, 5 februari 2021

Snel geregeld en keurig afgehandeld

Kees uit Asperen, 4 februari 2021

goede uitleg en meedenken

Martin uit Vlaardingen, 26 januari 2021

Mijn dossier is behandeld door de heer.
Ben er zeer tevreden over snel, adequaat en prettig in de communicatie.
Kortom top!

Arnold uit Leidschendam, 22 januari 2021

snelle reacties op alle mails

Frans uit Baarn, 20 januari 2021

Snelle afhandeling nadat eerst geprobeerd werd het op een andere verzekeraar af te schuiven.
Goed, uitgebreide uitleg wat er nodig is.
Het formulier is onhandig in te vullen, veel dubbelop, te veel standaard
Vakkundig personeel

Elma uit Soest, 18 januari 2021

Bedankt voor jouw uitgebreide reactie. Jouw tips gaan we gebruiken voor de verbetering van onze formulieren. Fijn om te lezen dat de snelle afhandeling van de collega's van het Schadeteam door jou wordt gewaardeerd.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2021

Fijn geholpen, duidelijke uitleg gehad.

Mireille uit Muiden, 15 januari 2021

Claim goed en redelijk snel afgehandeld moet ik zeggen. Medewerkers zijn klantvriendelijk. Echter wel een boel administratie, zeker in relatie tot de risico waar het om ging.

Yilmaz uit Amersfoort, 14 januari 2021

Uitstekend en snel afgehandeld.

Basil R.E. uit Zutphen, 14 januari 2021

Binnen 10 dagen afgehandeld, helaas niet het hele bedrag vergoed gekregen, daarom 4 sterren.

J uit Aalten, 8 januari 2021

Prima te woord gestaan. Daarna e.e.a. uitgezocht i.v.m. schade en
het formulier opgestuurd. Prima geregeld.

R.E. Basil uit Zutphen, 1 januari 2021

Vriendelijk, behulpzaam, vlot en accuraat

Jan M uit Rolde , 30 december 2020

Weer één groot afschuif verhaal zoals altijd. Zo vraag je je toch echt af waarvoor je elke maand netjes je premie betaald. Wel geld als water binnen harken maar vooral afschuiven en verschuilen achter regels als er wat aan de hand is.

Lotte uit Ugchelen, 22 december 2020

Bedankt voor het delen van jouw review. We begrijpen jouw teleurstelling, jouw schadebehandelaar gaat contact met je opnemen om uit te leggen waarom we je nu nog niet verder kunnen helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 december 2020

Promovendum heeft het schadegeval netjes opgelost.

JS uit Groningen, 16 december 2020

Ronduit omslachtig, onbegrijpelijk en hilarisch. Bril van oma is kapot (de brug) en een omschrijving dat kleinkind een bal er tegenaan getrapt heeft volstaat niet. Wellicht dat een ballistische vlucht omschrijving van de bal gewenst is, maar die gegevens hebben we helaas niet meer...

Paul uit Den Bosch, 12 december 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij begrijpen jouw vragen en onbegrip. Wij gaan aan je uitleggen welke informatie wij van je nodig hebben en waarom dit nodig is.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 december 2020

Helemaal prima, alleen geen 5 sterren door de licht te lange wachttijd

Pepijn uit Rotterdam, 11 december 2020

Bedankt voor jouw review. Wij gaan aan het werk om de wachttijd tot een minimum te beperken, wij nemen jouw opmerkingen hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 december 2020

vragen snel en correct beantwoord.

Leon uit Elsloo, 3 december 2020

Prima snel en deskundig geholpen

Arjan uit Waddinxveen, 30 november 2020

Prima geholpen, vriendelijke mevrouw

Mirjam uit Geulle , 30 november 2020

Persoonlijk vind ik het indienen van de schade melding en het invullen van alle papieren een enorme klus. Formulieren vind ik niet duidelijk maar daarin tegen is de uitbetaling vlot verlopen.

Dennis uit Schiedam, 30 november 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 november 2020

Snelle en duidelijke communicatie.

David uit Amsterdam, 27 november 2020

Zoals altijd superservice en prima communicatie.

Frank uit Nuenen, 27 november 2020

Top service

Rohan uit Amsterdam, 24 november 2020

Prima geregeld. Snel, vriendelijk, helder

Floris uit Heerhugowaard , 20 november 2020

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail