Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Top!
Snel, goed, persoonlijk en hartelijk geregeld!

Rita uit Deventer, 8 april 2021

Mevrouw was heel erg vriendelijk.
Goed geholpen.

Henriett uit Delft, 8 april 2021

Vriendelijk, snel en adequaat geholpen

Marten uit Weert, 8 april 2021

Hele goede service (zoals altijd) en duidelijke communicatie. Merci beaucoup!

Take uit Trélazé, 8 april 2021

vragen kort en bondig en excellent beantwoord!

Robert uit Bussum, 8 april 2021

Vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon!

Esmiralda uit Huizen, 8 april 2021

Snel en prettig geholpen.

M uit Alkmaar, 8 april 2021

Ondanks dat ik geen schuld had bij het ontstaan van een autoschade (ongeluk) ben ik toch 5 jaar no claim kwijt. De tegenpartij verklaarde schuld maar Promovendum doet er verder niets mee. Voelt niet rechtvaardig.

Ton uit Kaatsheuvel , 8 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 april 2021

Afhandeling lopende schadezaak (na brand) verloopt vlot en goed.
Direct na de brand (23-7-2020) inleving/ meeleven tijdens telefonisch contact, terwijl wij nog in verwarring waren.

C.J. uit Aerdenhout, 8 april 2021

Ik kan geen factuur voor de verzekering krijgen, alleen een polisblad. Aangezien het een zakelijke auto is heb ik voor mijn boekhouding wel een factuur nodig. Vreemd.

Jos uit Ossendrecht, 8 april 2021

Bedankt voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 april 2021

ook geen reactie gekregen op mijn ervaring beoordeling dat is nu dus de 4de x dat er niet word terug gereageerd vind ik zeer kwalijk ik was net van plan om al mijn verzekeringen naar u over te sluiten maar denk dat ik daar maar voor pas ik zal dus mijn autoverzekering bij de verzekering onderbrengen van mijn motors verzekering

Derk uit Amsterdam, 8 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 april 2021

Super tevreden! Erg netjes te woord gestaan.

Gamze uit Tilburg, 8 april 2021

De adviseur heeft mij zeer plezierig geholpen.

Robbert uit Amstelveen, 7 april 2021

DE SNELHEID VAN BEHANDELING

M. uit Roggel 6088ak, 7 april 2021

Ik krijg een factuur van € 244,93 waarvan 105,98 Terhandstellingskosten van de apotheek, als ik vooraf geïnformeerd was, waren we niet aan de medicijnrol begonnen.
In het telefoongesprek bleek dat de facturen niet gecontroleerd worden maar by te blind worden betaald. Vreemde zaak. Ik vraag me af of u dat bij uw privé zaken ook zo doet.
De apotheek verwijst me naar de zorgverzekering en de zorgverzekering verwijst me naar de apotheek. Geweldige dienstverlening??

Hans uit Lisse, 7 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 april 2021

Ondanks alle drukte was het een prima, deskundig en informatief gesprek. Ik moest 1x doorverbonden worden en ondanks dat het wat langer duurde bleef de medewerker rustig en legde uit wat hij probeerde. Doorverbonden kreeg ik alle hulp bij mijn vragen en werd deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Een dikke pluim en dus een 10

Jan uit Zwolle, 7 april 2021

Zeer snel en vakkundig geholpen met het melden van een autoschade. Vervolgproces is duidelijk.

Erik uit Ede, 7 april 2021

Ik werd heel aardig geholpen en ondanks dat mijn vraag een beetje obscuur was werd het snel nagevraagd en de vervolg stappen uitgelegd

Koen uit Wageningen, 7 april 2021

Snel iemand aan de lijn die de zaak juist beoordeelde en mij heeft doorverbonden met iemand die me meteen geholpen heeft.

Ron uit Helden, 7 april 2021

Prima. Snel en correct geregeld, ook nu wij uit het buitenland hier terug in Nederland zijn gaan wonen.

Geerd Jan uit Eindhoven, 7 april 2021

100% geholpen. Vriendelijk, zeer goed op de hoogte, rustig. Heel klantvriendelijk.

Martin uit Aalsmeer , 7 april 2021

Oeps. U staat voor niks te wachten op hulp. De melding is niet doorgegeven aan de berger. Heb je niets aan dus..............

Mirjam uit Hoogeveen, 7 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 april 2021

Super leuke mensen aan de telefoon die me telkens weer goed hebben geïnformeerd. Ik ben ondertussen met al mijn verzekeringen naar Promovendum overgestapt.

Ook werd mijn declaratie zeer snel en naar tevredenheid afgehandeld.

simone uit Almelo, 7 april 2021

Heel prettig te woord gestaan

Elly uit Zoetermeer , 7 april 2021

Soepele behandeling van een noclaim-opbouw situatie. Attent meegedacht en opgelost.

Christine uit Eck en Wiel, 7 april 2021

Ik moest deze vraag stellen omdat de info onvoldoende was

John uit Klimmen, 7 april 2021

Snelle afhandeling van de aanvraag en prima prijs

C.C.M. uit Breda, 7 april 2021

Zeer vriendelijk en snel geholpen. Erg fijn om niet te worden doorverbonden, maar dat er intern overlegd wordt. Zo hoef je niet meerdere keren je verhaal te doen.

Kirsten uit Vinkeveen, 7 april 2021

geduldig en volledig

Guusje uit Amersfoort, 7 april 2021

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook goede prijzen dus helemaal top wat mij betreft

Sebastiaan uit Moordrecht, 7 april 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail