Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Duidelijk keuzemenu bij telefooncontact.
Binnen 10 seconden persoonlijk contact.
Binnen een uur een bevestiging van de schademelding.
Zoals gewend van Promovendum. Al jaren lang.

Klaas uit Bleiswijk, 11 mei 2021

Prima telefonisch geholpen

Arie uit Den Haag, 10 mei 2021

Goede communicatie en geweldig geregeld. Hiervoor onze dank

Jeroen uit Pijnacker, 5 mei 2021

Netjes te woord gestaan.

Edwin uit Woerden, 3 mei 2021

Vlotte afhandeling, zonder veel communicatie.

Tom uit Veldhoven, 30 april 2021

U wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag door ons gebeld? Nooit gebeurd. Na aanlevering van alle stukken ontvangt u binnen 5 werkdagen een reactie? Nooit gebeurd. Ook geen enkele reactie op tussentijdse vragen over de status van het dossier. Geen beloftes doen die u niet waarmaakt.

Mark uit Zuid-Scharwoude, 19 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 april 2021

Helaas een slechte ervaring;
Schade via de site aangemeld met alle gegevens, vervolgens moet je alles opnieuw invullen in een formulier met allerlei juridische termen. In dit geval heeft de gedupeerde partij alle gegevens over de schade, echter is er geen enkel hulp of welwillendheid om die informatie rechtstreeks te halen. Na dat ik de vraag voor rechtstreeks contact stelde via mail ontvang ik terug lever eerst maar de gegevens aan daarna gaan we wel wat doen. Voor het geld dat ik maandelijks betaal verwacht ik van een verzekeraar dat hij ook ontzorgt in het geval van schade, helaas ervaar ik dit niet.

Dennie uit Castricum, 13 april 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 april 2021

Snelle en duidelijke afhandeling!

Anika uit Ter Aar, 13 april 2021

Super goed geholpen door de medewerker! Professioneel en stelt je echt gerust!
Top!!!!

Noortje uit Zwaanshoek , 12 april 2021

Het is echt te belachelijk voor woorden dat bij een schademelding er wordt gevraagd om een “afwijzing van de inboedelverzekering van de benadeelde”.

Dat is totaal irrelevant om te bepalen of een schade al dan niet wordt gedekt en moet worden uitbetaald. Wanneer elke verzekeraar deze werkwijze toepast kom je in een eindeloze cirkelredenering terecht. Dergelijke werkwijzen zijn ongewenst en onjuist.

Wouter uit Amsterdam, 11 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 april 2021

vraag snel beantwoord

Teunis A uit Hardinxveld-Gdam, 6 april 2021

Ben zeer goed geholpen.
Alles werd duidelijk uitgelegd.

John uit Zoetermeer , 6 april 2021

Zeer snel en goed geholpen.

Yalcin uit Enschede, 26 maart 2021

Schade veroorzaakt aan scooter zelf betaald aan benadeelde partij (nieuwe onderdelen besteld). Kosten zijn door flexibele houding verzekeraar binnen acceptabele termijn aan mij overgemaakt.

Nico uit Hardinxveld-Giessendam, 24 maart 2021

De communicatie is zeer onduidelijk en bij een schade kom je tot de ontdekking, dat de polisvoorwaarden anders zijn dan de informatie bij het afsluiten.

Mirjam uit Zoetermeer, 24 maart 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het jammer dat deze niet positief is. Ons schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 maart 2021

Dit is de allereerste keer dat ik (73 jaar) een beroep deed op op een van mijn verzekeringen.
Na het aanvankelijk verstrekken van de relevante informatie hoorde ik een hele tijd niets meer.
Vandaag uw bericht: alles is geregeld met de tegenpartij !

J.M.M. uit Breda, 19 maart 2021

De schadebehandelaar heeft me zeer adequaat en snel geholpen! Hoewel het niet tot een schadeclaim is gekomen uiteindelijk, heeft ze het proces en bijbehorende formulieren goed uitgelegd en snel toegestuurd. Dat gaf me het gevoel dat dit goed afgehandeld had kunnen worden.

G uit Leusden , 15 maart 2021

Een lastige kwestie qua bewijsvoering is uiteindelijk door de vastberadenheid van jullie succesvol afgerond.

Jack uit Eersel, 9 maart 2021

Super rustig en vriendelijk geholpen! Ga zo door!

Irene uit Opende, 8 maart 2021

Goede service

Rob uit Haarlem, 25 februari 2021

Heel netjes en snel afgewerkt. Niets op aan te merken!

Liselot uit Bosschenhoofd, 23 februari 2021

Één telefoontje...geregeld!

Erna uit Eindhoven , 22 februari 2021

snelle en adequate reactie na schademelding

Carel uit Hoofddorp, 18 februari 2021

Ik ben zeer content met Uw activiteiten en benieuw naar de reaktie van de verzekeraar ,immers die moet hierover contakt hebben met de tegenpartij

P.L.M. uit Vught, 5 februari 2021

Snel geregeld en keurig afgehandeld

Kees uit Asperen, 4 februari 2021

goede uitleg en meedenken

Martin uit Vlaardingen, 26 januari 2021

Mijn dossier is behandeld door de heer.
Ben er zeer tevreden over snel, adequaat en prettig in de communicatie.
Kortom top!

Arnold uit Leidschendam, 22 januari 2021

snelle reacties op alle mails

Frans uit Baarn, 20 januari 2021

Snelle afhandeling nadat eerst geprobeerd werd het op een andere verzekeraar af te schuiven.
Goed, uitgebreide uitleg wat er nodig is.
Het formulier is onhandig in te vullen, veel dubbelop, te veel standaard
Vakkundig personeel

Elma uit Soest, 18 januari 2021

Bedankt voor jouw uitgebreide reactie. Jouw tips gaan we gebruiken voor de verbetering van onze formulieren. Fijn om te lezen dat de snelle afhandeling van de collega's van het Schadeteam door jou wordt gewaardeerd.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2021

Fijn geholpen, duidelijke uitleg gehad.

Mireille uit Muiden, 15 januari 2021

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail