Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snel en goed geholpen op mijn vraag hoe het zit met een specifieke vergoeding bij niet-gecontracteerde zorg, waar ik die kan vinden op de website en hoe ik makkelijk kan zoeken binnen het pdf document.

Riekele uit Deventer, 12 april 2021

Bijzonder plezierig, snel en direct begripvol geholpen. Complimenten!

Aart uit Zwolle, 12 april 2021

Zeer vriendelijk en persoonlijk geholpen. Goede tip ontvangen over inschakelen van Waarborgfonds.

Andrea uit Malden, 12 april 2021

Snelle afhandeling. Zeer tevreden.

Rene uit Numansdorp, 12 april 2021

Super goed geholpen door de medewerker! Professioneel en stelt je echt gerust!
Top!!!!

Noortje uit Zwaanshoek , 12 april 2021

Zeer vriendelijk geholpen

Yvonne uit Koog aan de Zaan, 12 april 2021

Prima gesprek. Duidelijke informatie.
De medewerkster was betrokken en zocht bij onduidelijkheden
voor zichzelf, informatie op.

gerrie uit Sint-Oedenrode, 12 april 2021

Het is echt te belachelijk voor woorden dat bij een schademelding er wordt gevraagd om een “afwijzing van de inboedelverzekering van de benadeelde”.

Dat is totaal irrelevant om te bepalen of een schade al dan niet wordt gedekt en moet worden uitbetaald. Wanneer elke verzekeraar deze werkwijze toepast kom je in een eindeloze cirkelredenering terecht. Dergelijke werkwijzen zijn ongewenst en onjuist.

Wouter uit Amsterdam, 11 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 april 2021

Declaraties vallend onder het eigen risico verlopen via een geolied proces.

Ben uit Dorst, 11 april 2021

Ik geef aan dat een behandeling door de fysiotherapeut niet heeft plaatsgevonden en jullie verwijzen mij terug naar mijn fysiotherapeut.

Ik heb Whatsapp bewijs dat de afspraak is verzet. Jullie zijn tussenpersoon. Regel dit soort dingen zelf als service naar de klant.

Miranda uit Grootebroek , 11 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 april 2021

Fijne afstemming en hulp

Martin uit Drunen, 10 april 2021

Ik heb van begin tot eind persoonlijk contact gehad met dezelfde medewerker; zij heeft me keurig geholpen met al mijn vragen totdat alles geregeld was.

Luuk uit Bergschenhoek, 9 april 2021

Snel en correct geholpen

Bob uit Amsterdam , 9 april 2021

Telefonisch autoschade gemeld. Hele vriendelijke en empathische dame die ons goed informeerde. Snel geregeld en 100% tevreden.

Martijn uit Utrecht, 9 april 2021

Netjes, duidelijk en snel geholpen

Raquell uit Maastricht, 9 april 2021

Ik krijg van jullie bericht per email dat er maar 1 bedrag gedeclareerd worden. Het andere bedrag ontbreekt de originele factuur, het was alleen een bestelbon. Dus ik antwoord vervolgens op de email met de originele factuur en dan krijg je een standaard bericht dat je niet per email kunt declareren. Als ik deze factuur nu upload krijg je wellicht dat ik dubbel declareer daarom heb ik geantwoord op jullie bestaande bericht met nu de originele factuur ipv de bestelbon op een bestaande declaratie dat jullie weten waar deze bij hoort. Jammer dat het dan niet in behandeling wordt genomen.

Ingrid uit Amsterdam , 9 april 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 april 2021

Zeer vriendelijk te woord gestaan door de mevrouw die mij telefonisch hielp en te woord stond. Ook in een eerder contact met een mannelijke college zeer fijn het vriendelijk te woord gestaan. Ik heb ook gemeld dat ik de vriendelijkheid zeer waardeerde. Complimenten geven mag ook wel eens toch ?

Henk uit Beek en Donk, 9 april 2021

Goede begeleiding bij afhandelen van de schade en op tijd vervangend vervoer.

Nathalie uit Hilversum, 9 april 2021

Snel en goed deskundig en vriendelijk geholpen!
Mijn cijfer: 10

Ton uit Almere, 9 april 2021

Zeer prettig geholpen

Toon uit Budel, 9 april 2021

Aardig en snel geholpen.

Patricia uit Amsterdam, 9 april 2021

Hele vriendelijke dame die mij goed en duidelijk heeft geholpen. Ik vind het ook altijd fijn als mensen je een fijn weekend wensen en dat deed zij ook. Top service.

Yasmina uit Eindhoven, 9 april 2021

Prima en vlotte afhandeling van de schade

Els uit Noordwijkerhout, 9 april 2021

Fijn zo’n scherpe prijs. Vooral nu ik even zonder werk zit. En fijn dat er een verzekering voor hoger opgeleiden is die vrijwel schadevrij rijden en dat dat wordt erkend en beloond. Verder heb ik nog geen ervaring met de verzekering want zit er net bij. Goed, helder en snel overgezet. Hartelijk dank!

Lisette uit Volendam, 9 april 2021

Geeft wel inzicht in de kosten,m

Charles uit Bodegraven , 9 april 2021

Top mensen, die goed met je meedenken.

Dounja uit Utrecht, 9 april 2021

Dramatisch slechte ervaring. Ben al ruim drie maanden bezig om schade vergoed te krijgen. Moet overal zelf achteraan bellen. Ga overstappen naar een andere verzekeraar.

marlies uit Voorburg, 9 april 2021

Dankjewel voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 april 2021

Supersnelle en correcte service. Auto in paar dagen volledig hersteld en nette leenauto gekregen. Dat allemaal zonder enige discussie of gedoe. Hulde!

Tomas uit Goirle, 9 april 2021

Duidelijke uitleg hoe schadeafhandeling gaat en antwoord op mijn vragen omtrent gevolgen (qua verzekering/premie) voor mij

Peter uit Maasbree, 9 april 2021

Schademelding snel en zonder problemen afgehandeld. Ook de schade zelf prima afgehandeld.

Johan uit Lexmond, 8 april 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail