Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik ben zeer ontevreden over het afhandelen van mijn schade. Voor het eerst maak ik zo een slechte afhandeling mee.

Huda uit Koudekerk aan den rijn , 25 augustus 2021

Dankjewel voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 augustus 2021

Helaas heel veel rompslomp bij het invullen van maar liefst 4 formulieren vanwege een veroorzaakte schade bij een kop-staart botsing met een andere fiets. De schade: een kapotte kettingkast. Gevraagd werd o.a.: een kostenoverzicht van de schade, foto's van de schade en een uitgebreid verslag van beide partijen. En dat voor een relatief kleine schade. Echt overkill. Ik heb hier veel werk aan gehad.
Hopelijk wordt een volgende schade met meer begrip afgehandeld.

Piet uit Oostvoorne, 21 augustus 2021

Bedankt voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen! Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 augustus 2021

In één keer afhandeling goed geregeld. Top!

Evert uit Rotterdam, 18 augustus 2021

snel geholpen, vriendelijk, en fijn dat je bij een ongelukje gewoon helemaal verzekerd bent zonder eigen risico

liesbeth uit Ulestraten, 18 augustus 2021

Goede service

Arie uit Den Haag, 16 augustus 2021

Supersnel aanvraagproces. Een uur en een kwartier na de aanvraag was de polis al geaccepteerd en de opzegservice uitgevoerd. Van mijn oude verzekeraar kreeg ik overigens ook al binnen een half uur de bevestiging van de opzegging.

Wilma uit 's-Hertogenbosch, 11 augustus 2021

De schadebehandelaar heeft veel kennis. Ze gaf duidelijk advies. Ze heeft mij perfect geholpen. Met vriendelijke groet
Jan

Jan uit Oldenzaal, 9 augustus 2021

Het duurde even en er moesten heel wat documenten worden aangeleverd, maar de schade die mijn dochter per ongeluk had veroorzaakt in het huis van haar vriendin wordt geheel vergoed.

Paula uit Haarlem, 6 augustus 2021

Snel zonder gedoe uitbetaald. Precies wat je zou verwachten van een verzekeringsmaatschappij. Klasse!!

Evert uit Rotterdam, 3 augustus 2021

Prima geregeld, snel afgewerkt

Wout uit Zwammerdam, 28 juli 2021

Snel en naar tevredenheid afgehandeld!

Wim uit Den haag , 27 juli 2021

Medewerkster nam de tijd om een goed en gedegen antwoord te verstrekken aan mij.

Marja uit Krimpen a/d IJssel, 27 juli 2021

Uitstekend geholpen en afgehandeld.

Sophia uit Harlingen , 27 juli 2021

De schadebehandelaar heeft mij goed geholpen. Ze was vriendelijk en behulpzaam.

Gelukkig doet de laptop het weer na een aantal dagen drogen. Ik heel er opgelucht.

Annette uit Alphen aan den Rijn, 27 juli 2021

De ingediende schade is snel en correct afgehandeld.

Gert uit Zegveld, 23 juli 2021

Ondanks ik geen rechtsbijstand bij jullie heb helpen jullie me toch helemaal super!

Stefan uit Beverwijk, 22 juli 2021

aanloopproblemen bij het verhalen van de schade aan eigen auto, waar niet mijn eigen risico gold. Nadat dit eenmaal besproken was en de tegenpartij aansprakelijk was gesteld, verliep de afhandeling vlot en zeg ik nu "keurig gedaan". HvD.

HJ uit Enschede, 20 juli 2021

Goed geholpen

Peter uit Leersum, 1 juli 2021

snelle reactie op het toegestuurde formulier. We zijn benieuwd naar het vervolg

Gretha uit Dalfsen, 30 juni 2021

Snelle reactie op de schademelding. Nu in afwachting van inhoudelijke afhandeling.

Rik uit Belfeld, 30 juni 2021

na aanvankelijk gedoe over het laatste bedrag van € 150 eigen risico, wat volgens de autoverzekeringspolis klopt, maar niet bij W.A.!
Wanneer ik de € 150 kan overmaken aan hetauto -herstelschadebedrijf van mijn Garage Peterman in Enschede cq Oldenzaal, kan ik zelf ook eindelijk dit dossier afsluiten. Met dank voor de afwikkeling. Met vriendelijke groet,
HJvD.

HJ uit Enschede, 28 juni 2021

Dankjewel voor jouw review. Vervelend dat er gedoe was over het eigen risico. De betaling is overgemaakt, wij zijn blij dat het dossier voor u nu kan worden afgesloten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 juni 2021

Zeer slechte afhandeling!
We moeten iedere keer opnieuw zelfde verhaal vertellen, inmiddels al meerdere keren. Onze hond heeft schade veroorzaakt bij het uitlaten.
Bonnetjes van een kapotte broek, nee uiteraard heeft “slachtoffer” deze niet bewaard. Wie bewaard al z’n bonnetjes als kleding goed zit? Blijven hier maar op terugkomen. We hebben wel foto’s gestuurd, maar dit voldoet blijkbaar niet!
Zeer klantonvriendelijk!
Vragen we veel?
Nee het gaat om totaal € 135,00!
€ 100,00 voor Tommy Hilfiger spijkerbroek en
€ 35,00 voor alleen een nieuw horloge bandje.
Zeker geen aanrader!!

Ronald uit ‘s-Gravenzande, 22 juni 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 juni 2021

Ik heb een heel snelle reactie op mijn schademelding gehad, op zaterdag zelfs!

Jacqueline uit Ede, 18 juni 2021

Prima afhandeling zonder gedoe!

Paul uit Veenendaal, 15 juni 2021

Prettig en persoonlijk contact. Prima afhandeling per e-mail.

Klaas uit Bleiswijk, 28 mei 2021

Mijn schade melding is direct door de schade expert in behandeling genomen.

Alicia uit Amsterdam, 27 mei 2021

Prima geholpen, heldere uitleg over de polis

Douwe uit Zwolle, 25 mei 2021

Super snel en conform de voorwaarden afgehandeld

Kees uit Asperen, 23 mei 2021

snel en correct geregeld!

Kees&Miek uit Zoetermeer , 18 mei 2021

Het indienen van een schade wordt ontzettend omslachtig afgehandeld waarbij een overdreven lang schadeformulier moet worden ingevuld met overdreven aanvullende verzoeken. Het is heel duidelijk dat de verzekeringsmaatschappij een ontmoedigingsbeleid hanteert en probeert de schade bij de tegenpartij te verhalen. Reden genoeg om over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij en zeker niet aan te bevelen bij anderen.

Astrid uit Hoofddorp, 14 mei 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 mei 2021

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail