Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering dekking

Je bent met de aansprakelijkheidsverzekering (AVP) van Promovendum uitgebreid verzekerd als je per ongeluk schade toebrengt aan iemand of aan de eigendommen van die persoon. Benieuwd wat verzekerd is? Bekijk de dekking en stel 'm samen naar jouw situatie. 

 

Kies je aansprakelijkheidsverzekering

Maximaal verzekerd bedrag € 1.500.000 of € 3.000.000
Letselschade verhaalservice

Heb je als fietser of voetganger letselschade opgelopen na een aanrijding? Dan heb je vrijwel altijd recht op een schadevergoeding, ook als jij zelf de verkeersfout maakte. Meld je letselschade en wij helpen je kosteloos met het verhalen van je schade. 

Fiets- en wandelongevallen

Schade die je met je fiets of wandelend toebrengt aan anderen. Bijvoorbeeld als je met jouw fiets door gladheid tegen een geparkeerde auto aankomt of als je met een winkelwagentje per ongeluk schade toebrengt aan een geparkeerde auto.

Schade aan geleende spullen

Bij schade of verlies van zaken die je kosteloos leent van een particulier. Er geldt een eigen risico van 100 euro. Je bent verzekerd tot 10.000 euro per gebeurtenis.

Schade door huisdieren
Schade tijdens een vriendendienst

Bijvoorbeeld wanneer je vrienden helpt verhuizen en per ongeluk iets laat vallen. Per gebeurtenis wordt er maximaal 10.000 euro vergoed en er geldt een eigen risico van 100 euro.

Schade tijdens logeren/oppassen

Als je per ongeluk schade veroorzaakt bij familie, vrienden of kennissen dan wordt er maximaal 10.000 euro vergoed per gebeurtenis. Er geldt een eigen risico van 100 euro.

Werelddekking aansprakelijkheid
Partner meeverzekeren

Staat je partner bij de gemeente ingeschreven op jouw adres? Dan kun je jouw partner meeverzekeren.

Kinderen tot 24 jaar meeverzekeren

Ook adoptie-, pleeg- en stiefkinderen. Het gaat om ongehuwde kinderen die nog thuiswonen of uitwonend zijn voor voltijdstudie of stage.

Kies je dekking Premie berekenen

Het dekkingsoverzicht is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Zoeken binnen de website

Contact

Chat Bel Mail