Meisje speelt in tuin

Promovendum aansprakelijkheids­verzekering: 5x nodig omdat…

Stel dat jij, je partner of je kind per ongeluk schade toebrengt aan (de spullen van) iemand. Een schuldgevoel hebben is al erg genoeg. Maar de kosten kunnen ook torenhoog zijn. Gelukkig kun je je hiervoor verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering. Promovendum biedt een hele voordelige, waarmee je tot 3 miljoen euro verzekerd bent! Benieuwd waar en in welke situaties? Lees verder!

Aansprakelijkheids­verzekering?

Bereken in 1 minuut

1. Ongelukje in het buitenland? Verzekerd!

Je gaat op reis in Spanje en verblijft op de camping. Je kinderen zijn tikkertje aan het spelen en ineens gebeurt het... Door het enthousiasme valt één van de kinderen tegen de tent van de buurman aan. Help, er zit een scheur in... Gelukkig ben je over de hele wereld verzekerd voor dit soort ongevallen. De eigenaar kan een andere tent bestellen, zonder dat je hier de volledige kosten voor moet betalen!
 

2. Oeps kapot! Ook schade aan geleende spullen verzekerd

Bij het gebruiken van andermans spullen, zal je ongetwijfeld voorzichtig zijn. Maar stel dat je nu de kettingzaag van de buurman mag gebruiken en een boom wilt omzagen. De motor raakt overbelast en het zaagblad zit vast in de boom. Je krijgt de kettingzaag los, maar niet zonder beschadigingen. Moet je volledig de kosten voor de schade aan de geleende kettingzaag betalen? Met een aansprakelijkheidsverzekering niet!

 

promovendum aansprakelijkheidsverzekering

 

3. Fietsongelukje? Aansprakelijkheids­verzekering!

Het is lekker weer en je fietst naar het werk. Links, rechts, door de steegjes heen. Je maakt een binnenbocht en ziet te laat de voetganger die net overstak. Je knalt tegen de persoon op, waarna deze met pijn en een gebroken schouder op de grond ligt. Draai je voor de ziekenhuiskosten op? Deze kosten vallen gelukkig onder de aansprakelijkheidsverzekering!
 

4. Ai, schade bij helpen van verhuizing vrienden? Check!

Een goede vriend gaat verhuizen. Je laat jezelf van een goede kant zien en biedt aan te helpen. Met een doos vol serviesgoed loop je naar binnen, maar de doos glipt uit je handen. Alle serviesgoed is stuk en er zijn fikse beschadigingen op de laminaatvloer te zien. Dat is een duur geintje… Maar met een aansprakelijkheidsverzekering ben je hiervoor verzekerd!
 

5. Ook verzekerd: bank van buren aan flarden door je hond

Oké, je kunt een ongelukje bij iemand anders veroorzaken. Maar ook je partner, kinderen en huisdier kan dit overkomen. De schade die jouw huisdier bij bijvoorbeeld de buren, vrienden of kennissen veroorzaakt, is standaard meeverzekerd. Wil je jouw gezin zonder óf met kinderen meeverzekeren, dan heb je dat met 1 klik op de knop geregeld! Weten hoe het precies zit? Bekijk de voorwaarden.
 

Niet voor hoge kosten opdraaien? Kies Promovendum!

Regel direct online je aansprakelijkheidsverzekering. Elders al verzekerd? Wij regelen gratis de overstap!

Bereken je premie

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail