Meisje speelt in tuin

Promovendum aansprakelijkheids­verzekering: 5x nodig omdat…

Stel dat jij, je partner of je kind per ongeluk schade toebrengt aan (de spullen van) iemand anders. Een schuldgevoel hebben is al erg genoeg. Maar de kosten kunnen ook torenhoog zijn. Gelukkig kun je je hiervoor verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering. Promovendum biedt een hele voordelige, waarmee je tot 3 miljoen euro verzekerd bent! Benieuwd waar en in welke situaties? Lees verder!

Aansprakelijkheids­verzekering?

Bereken in 1 minuut

1. Schade aan je vakantiehuisje? Verzekerd!

Met de familie hebben jullie een vakantiehuisje gehuurd in België voor een weekend vol gezelligheid. Na een dag vol activiteiten wordt er lekker gegeten. Maar wat ruik je nou voor vreemde lucht? Op een van de kastjes is een kaars omgevallen. Je reageert snel en maakt het vuur uit. Maar er zitten flinke schroeiplekken op de kast. Gelukkig is iedereen oké. Tegen deze schade ben jij verzekerd. 


2. Oeps kapot! Ook schade aan geleende spullen verzekerd

Je gaat een dagje de natuur in en mag de camera van een vriend lenen. Er is van alles te zien, en je maakt overal mooie kiekjes van. Hoewel je heel voorzichtig bent, glipt het toestel tóch per ongeluk uit je handen. De lens is helemaal gebroken. Met onze aansprakelijkheidsverzekering ben jij hiervoor verzekerd. Fijn!

 

aansprakelijk-camera-foto

 

3. Fietsongelukje? Aansprakelijkheidsverzekering!

Het is koud buiten, maar de zon schijnt lekker en je fietst naar het werk. Hard doortrappen: dan krijg je het vanzelf warm. Het is buiten alleen nét een stukje gladder dan je verwacht had. Met je stuur kom je langs het portier van een geparkeerde auto. Oef, dat is een flinke kras! Dát wil je goed regelen met de eigenaar. Gelukkig kan je aansprakelijkheidsverzekering daar bij helpen.


4. Ai, schade bij helpen van verhuizing vrienden? Check!

Een goede vriend gaat verhuizen. Je laat jezelf van een goede kant zien en biedt aan te helpen. Met een doos vol serviesgoed loop je naar binnen, maar de doos glipt uit je handen. Al het serviesgoed is stuk en er zijn fikse beschadigingen op de laminaatvloer te zien. Dat is een duur geintje… Maar met een aansprakelijkheidsverzekering ben je hiervoor verzekerd!
 

 

aansprakelijk-verhuizen-servies

 

5. Ook verzekerd: bank van buren aan flarden door je hond

Oké, je kunt een ongelukje bij iemand anders veroorzaken. Maar ook je partner, kinderen en huisdier kan dit overkomen. De schade die jouw huisdier bij bijvoorbeeld de buren, vrienden of kennissen veroorzaakt, is standaard meeverzekerd als jij hiervoor aansprakelijk bent. Wil je jouw gezin zonder óf met kinderen meeverzekeren, dan heb je dat met 1 klik op de knop geregeld! Weten hoe het precies zit? Bekijk de voorwaarden.

 

Niet voor hoge kosten opdraaien? Kies Promovendum!

Regel direct online je aansprakelijkheidsverzekering. Ergens an ders al verzekerd? Wij regelen gratis de overstap!

 

Bereken je premie

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail