jongeren op bed

Studenten­zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een studentenzorgverzekering. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via de button hieronder.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Heel vriendelijk, behulpzaam en duidelijk qua uitleg.

Edy uit Doetinchem, 5 augustus 2019

Heel prettig gesprek en er werd goed geluisterd naar mij en op een prettige manier vragen gesteld. Voor de eerste keer zwanger zijn zorgt voor veel vragen en wat moet er allemaal geregeld worden, maar met dit gesprek voelde ik meteen oke dit zit goed en ik hoef zelf niet zoveel te regelen, heel fijn.

Brigitte uit Zwijndrecht , 30 juli 2019

Al jaren tevreden, top klantenservice

Robbert uit Beuningen, 17 juli 2019

Snelle service van uw medewerkster van het serviceteam.

Anna uit Driebergen , 12 juli 2019

Heel prettig geholpen.

Adriënne uit Roelofarendsveen, 11 juli 2019

Prima geholpen, netjes en vriendelijk.

Elise uit Den Haag, 10 juli 2019

Ik heb een heel fijn telefoongesprek gehad, waarbij er werd geluisterd naar mijn vragen. Er werd meegedacht en empathisch gereageerd, heel fijn!

Angela uit Leidschendam, 26 juni 2019

Manon fabrie nam alles met mij door voor kraamzorg en heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord. Dankjewel! Super fijn gesprek

Marwa uit Ermelo, 19 juni 2019

snelle en secure behandeling van de aanvraag. Perfect!

Mienuk uit Bergen op Zoom, 13 juni 2019

Prettig gesprek. Vriendelijke hulp, snel geholpen

Bernd uit Maassluis, 28 mei 2019

Snelle en duidelijke uitleg, goed geholpen!

Lies uit Waalre, 21 mei 2019

Super snelle reactie ven afhandeling. Heel prettig!

Janneke uit Nijmegen, 17 mei 2019

prettig en rustig gesprek. vragen werden zover mogelijk beantwoord. Geen haast , behulpzaam en van de benodigde informatie voorzien.

daniella uit Apeldoorn, 17 mei 2019

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Maroussia uit Amsterdam, 16 mei 2019

excellent response, very helpful. many thanks

Ioana uit Eindhoven, 6 mei 2019

Zeer netjes toegelicht op de gemaakte ontdekking, goed verder verwezen naar de persoon die meer toelichting kan geven en vriendelijk behandeld.

Desiree uit Enschede, 2 mei 2019

Snel en goed geholpen!

Sofie uit Leiden, 2 mei 2019

Ik ben prettig telefonisch geholpen

Gitta uit Vlijmen, 30 april 2019

Had een gemiste oproep daarna een mail. Ik heb gebeld maar alle juiste medewerkers waren bezet dus daarna weer netjes terug gebeld.

Wel handig zou ik t vinden bij de gemiste oproep dat jullie de voice mail in zouden spreken al is t: met promovendum we bellen u later terug of we sturen u een email

Inge uit Cromvoirt, 30 april 2019

Beste Inge, bedankt voor uw review. We gaan uw feedback meenemen in onze ontwikkelingen van onze dienstverlening.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 april 2019

Prima geholpen aan de telefoon.

Florien uit Blerick, 29 april 2019

Fijn geholpen, de telefoniste nam uitgebreid de tijd voor mijn vragen

Anne uit Herveld, 23 april 2019

Hele duidelijke antwoorden en er werd precies gedaan waar ik om vroeg

Ruben uit Rotterdam, 22 april 2019

Jammer dat de aanvullende verzekering zonder goedkeuring vooraf direct wordt toegevoegd waardoor 't nodig is om hiertegen bezwaar te maken.

Mark uit Giessenburg, 15 april 2019

Beste Mark,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam neemt contact op om uw verzekering met u te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 april 2019

Heel vriendelijk en goed!!

Lotte uit Amsterdam, 9 april 2019

De service was prima! Alles helder en vlot uitgelegd

Saloua uit Den Haag, 2 april 2019

Overall, it was pleasant experience. All my questions were answered and the lady I talked to was kind and polite.

Vanessa uit Almere, 2 april 2019

Helemaal prima, zelf vergeten te bellen maar er werd netjes nog even contact met me opgenomen, hartstikke nette mevrouw aan de lijn en alles goed afgehandeld!

Madeleine uit Culemborg, 21 maart 2019

Ik werd prima geholpen door een vriendelijke medewerkster

Tineke uit Veenendaal, 20 maart 2019

Snel effeciënt geholpen. Top!

Yagmur uit Renkum, 12 maart 2019

Goed en duidelijk contact gehad mbt vragen over kraamzorg + kraampakket en de vergoedingen hiervan.

Milou uit Haarlem, 11 maart 2019

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail