Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Had in het verleden een voorval gehad met de verzekeraar die zich zelf betiteld als "glashelder" en hiervan een melding gedaan aan Promovendum. Deze hebben dit zeer sportief opgevat.

M.J. uit Didam, 21 oktober 2015

Prima afwikkeling van Promovendum. Bagage te laat gearriveerd, vervangende golfschoenen gekocht en keurig teruggekregen. Zo hoort het!

Jurn uit Naarden, 16 oktober 2015

Fijne ervaring met het gesprek, goed te woord gestaan, snel en volledige antwoorden, top!

Andrea uit Sassenheim, 15 oktober 2015

Zeer scherpe premie, en 1 van de weinige maatschappijen die dit als losse verzekering aanbiedt. Correcte info. en bijzonder snelle afwerking van polis/aanvraag.

J.G.Molle uit Zeewolde, 13 oktober 2015

Door ziekte van mijn moeder, moest ik mijn reis naar Spanje annuleren. Hiervoor een claim ingediend bij Promovendum. Ik ben snel, vriendelijk en naar tevredenheid geholpen. Erg fijn, hierdoor wordt een nare situatie een stukje minder vervelend.

Nienke uit Leidschendam, 12 oktober 2015

Een zeer direct en tevredenstellend antwoord op mijn vraag. Dank hiervoor.

Anoniem uit Nieuwegein, 11 oktober 2015

De dekking van de reisverzekering is minimaal. De vergoedingen voor veel producten zijn gemaximaliseerd. Zo ook voor mijn gestolen iPhone. Deze is verzekerd tot 250 euro.

Jeffrey uit Den Bosch, 9 oktober 2015

Beste heer van Wanrooij, jammer om te horen dat we niet aan uw verwachting voldoen. Ons schadeteam neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2015

Ondanks de opstartproblemen met het opzeggen van de oude verzekering, heeft promovendum dit weer zeer netjes hersteld. Ik ben erg tevreden.

Luuk uit Hoorn, 8 oktober 2015

Heel fijn, duidelijk en vooral snel geholpen. Ik vind het nog steeds een schande dat AirBerlin niet zelf deze kosten heeft gedeclareerd, maar ben ontzettend tevreden over de afhandeling van Promovendum.

Bianca uit Groningen, 2 oktober 2015

Ik werd erg vriendelijke en goed geholpen. Alleen werd er gezegd dat ik binnen 5 werkdagen iets zou horen over de afhandeling van mijn schade. Dat klopte niet. Gelukkig kreeg ik na 8 werkdagen een mail dat het vergoed zou worden.

Elise uit Leiden, 2 oktober 2015

Beste mevrouw Denissen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer te vernemen dat wij later dan beloofd gereageerd hebben. Gelukkig hebben wij u verder goed geholpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 oktober 2015

Behandeling snel en adequaat; chapeau

Stegemann uit Vaassen, 30 september 2015

Voor het eerst in mijn leven heb ik gebruik moeten maken van mijn reisverzekering. De melding, afhandeling en betaling is duidelijk en snel verlopen. Perfect!

Zoe uit Amstelveen, 25 september 2015

Snelle en prima afhandeling

Michael uit Maarssen, 24 september 2015

Prima en snel afgehandeld

Michael uit Maarssen, 24 september 2015

Binnen enkele dagen na het indienen van de claim was de zaak afgehandeld. Ik ben erg tevreden over de service.

W uit Wezep, 16 september 2015

snelle afhandeling, prettig gesprek aan telefoon, aanmelding schade via internet niet doorgekomen na enkele dagen gebeld en schade alsnog opgenomen.
Schadeformulier enigszins beperkt om meer dan 5 schade artikelen te noteren

Jankees uit Maassluis, 14 september 2015

Snel en correct geholpen

J.Snippe uit Assen, 14 september 2015

Prima. Zeer hulpvaardig.

Rob uit Leiden, 4 september 2015

Prettige kontakten, snelle afhandeling.
Zeer tevreden

Vonk uit Assen, 27 augustus 2015

Hebben een schade ingediend die nooit afgehandeld is. Schadenummer: 1509397/MMO.
Is inmiddels al op een andere manier opgelost. Voor afhandeling van deze schade geven wij 1 ster.

Van uit Goes, 27 augustus 2015

Beste mevrouw Van Middelkoop, wij gaan uitzoeken wat er is gebeurd. Ons schadeteam neemt contact met u op om het uit te leggen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 augustus 2015

We hadden een tas verloren tijdens onze reis. Ik heb de sos dienst gebeld. Zij hebben netjes de melding doorgegeven aan Promovendum. Ze vertelde wel dat we geen aangifte hoefden te doen omdat het om verlies ging en niet om diefstal. De volgende dag werd ik gebeld door Promovendum en er werd gezegd dat ik wel aangifte moest doen. En gelukkig maar want de tas was door een eerlijke vinder bij de politie neergelegd!

Goed service en goed contact met jullie team. Heel netjes geholpen

Hans uit Wijk bij Duurstede, 25 augustus 2015

Netjes, snel en professioneel te woord gestaan en afgehandeld

Henk uit Weert, 24 augustus 2015

prima en snel geholpen

Peter uit Bemmel, 18 augustus 2015

Afspraken werden direct nagekomen en de schade was binnen een dag geregeld.
Dus: perfect!

Pim uit Poortugaal, 17 augustus 2015

Alhoewel mijn schade (kosten voor omboeken van een vlucht) het niet officieel onder de polisvoorwaarden viel, heeft promovendum toch het gehele bedrag uitgekeerd, omdat er sprake was van een bijzondere situatie (vulkaanuitbarsting). Erg coulant!

Marianne uit Utrecht, 14 augustus 2015

netjes en snel afgehandeld

F.C. uit Dordrecht, 13 augustus 2015

Op mijn vraag GEEN reactie ontvangen.
Slecht!

Mvg

H.Loeröp

H.loeröp uit Westerbork, 12 augustus 2015

Beste heer Loeröp, ons Serviceteam neemt vandaag contact op om het uit te leggen. Vervelend te lezen dat wij uw vraag niet direct beantwoord hebben.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 augustus 2015

afhandeling, klantvriendelijkheid, aandacht, meedenken --> UITSTEKEND;
Voorwaarden (eigen risico 100 E; dagwaarde ipv vervangingswaarde; extrajaar afschrijven bij ontbreken aankoop bon) --> ZEER MATIG

Fred uit Leusden, 11 augustus 2015

Beste heer van Rooijen, wij zijn benieuwd naar uw gedachten hierover. Ons Schadeteam neemt contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 augustus 2015

snelle afwikkeling !

Ronald uit Almere, 11 augustus 2015

Goed en vlot geantwoord.

A.Velema uit Hattem, 7 augustus 2015

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail