Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Netjes en vlot opgelost.

Gerard uit Voorschoten, 7 april 2017

zeer vlotte start met afhandeling!

R. uit Meppel, 6 april 2017

Vlotte en effectieve reactie.

Ruud uit Hilvarenbeek, 5 april 2017

vlot via de mail geholpen ondanks dat er maar 5 dagen voor stonden

Krommendijk uit Enschede, 4 april 2017

Bij telefonische schademelding duidelijk en vriendelijk te woord gestaan en zeer snelle afhandeling.

C uit Bergen op Zoom, 4 april 2017

Promovendum probeert nergens onderuit te komen, als je ergens recht op hebt keren ze gewoon uit. En snel.

R.Duif uit Eindhoven, 4 april 2017

vriendelijk , erg hulpvaardig en zeer snel gereageerd en mij geholpen met mijn vraag

G uit Helmond, 3 april 2017

Snel en correct afgehandeld (binnen 1 uur)

Michael uit Maarssen, 3 april 2017

Snelle afhandeling in het weekend van bijschrijven nieuw gezinslid. Prima!

Geboers uit Renkum, 1 april 2017

Schade is supersnel afgehandeld, heel hartelijk bedankt voor dit soepele en klantvriendelijke proces.

Paul uit Monnickendam, 30 maart 2017

Zeer snel geholpen, bedankt.

A.Bouman uit Rijswijk, 29 maart 2017

Schadeformulier met duidelijke handleiding supersnel toegestuurd gekregen.

Paul uit Monnickendam, 27 maart 2017

In 1x goed en snel geregeld !

Simons uit Schimmert, 27 maart 2017

Tijdens de wintersport had ik 3 ribben gebroken (en één gekneusd). Promovendum heeft niet alleen geadviseerd over de minst belastte manier om weer thuis te komen (met een ambulance) maar dit ook volledig geregeld.
Ik ben heel content over de wijze en snelheid waarop Promovendum alles heeft geregeld.

Tom uit Amstenrade, 24 maart 2017

op een vriendelijke manier ,prima geregeld , snel en effiecient opgelost

Van uit Breda, 22 maart 2017

Wij zijn uitermate tevreden over de duidelijke informatie en de zeer snelle schadeafwikkeling van Promovendum bij een door ons veroorzaakte ruitbreuk in een Oostenrijks huur appartement.

HJB uit Raalte, 20 maart 2017

Begripvol, snel en modern. Alles digitaal aangeleverd en afgehandeld en steeds met dezelfde persoon gecommuniceerd! Dat verdiend navolging!

Fons uit Borne, 18 maart 2017

Uw schadespecialist heeft me geweldig geholpen met onze reisproblemen in Liverpool. . Mijn dank is groot.

Jelle uit Bussum, 17 maart 2017

Snel, duidelijk. Fijn! Dank u.

Odette uit Alkmaar , 16 maart 2017

Zeer slecht!!!
De responstijden en duidelijkheid van jullie medewerker laat niets te wensen over.
De belachelijke voorwaarden van deze verzekering wel!

Paul uit Alkmaar, 16 maart 2017

Beste heer Mul, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op u verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 maart 2017

Prima geholpen, ik heb geen ervaring met claimen maar alles is duidelijk uitgelegd.

Elly uit Pijnacker, 15 maart 2017

vriendelijk, duidelijk en behulpzaam.

A.van uit Zuidhorn, 14 maart 2017

Direct bericht en duidelijk wat ik moet doen.

Anieta uit Apeldoorn, 13 maart 2017

Meteen reactie en meteen geregeld. Kan niet beter.

Willem uit Dordrecht, 9 maart 2017

Zeer net en vlot afgehandeld

A.M.Breedvelt uit Krimpen aan de Lek, 8 maart 2017

Perfecte vlotte afhandeling van een kleine mutatie. Voor mij is Promovendum de meest makkelijke verzekeringsmaatschappij.

H.J.P uit Enschede, 8 maart 2017

vriendelijk, professioneel, eerlijk

Jelle uit Bussum, 3 maart 2017

Prima info gehad over gebruik van de verzekering

Cleem uit Schijndel, 1 maart 2017

Dramatische ervaring. Bijzonder klantonvriendelijk. Geen enkele poging om te helpen

Dietmar uit Maarssen, 1 maart 2017

Beste heer Griep, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 maart 2017

Snel en prima afgehandeld

Oomen uit Moordreccht, 1 maart 2017

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail