kind spelen in tuin

Rechtsbijstand­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een rechtsbijstandverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snelle afhandeling. Duidelijk en transparant.

Abdeslam uit Amsterdam, 18 juni 2019

probleem wordt opgelost ipv bij consument teruggelegd.
Top, ga zo door.

Jeroen uit Rotterdam, 23 mei 2019

Klacht is aangehoord en binnen afgesproken termijn eerste terugkoppeling. Het is nu wel afwachten wat er inhoudelijk met de klacht gebeurt.

Petrus uit Bussum, 10 mei 2019

Bijzonder vriendelijk en vlot geholpen.

Hans uit Leiden, 7 mei 2019

Zoals altijd is de service geweldig bij jullie. Een topteam hebben jullie daar!

Soufian uit Vleuten, 5 mei 2019

Snel geregeld en eenvoudige opzegging van reeds elders lopende verzekeringen

Friso uit Amsterdam, 28 november 2018

Bij schadeafhandeling van een schade aan onze auto heb ik de rechtsbijstandverzekering ingeschakeld. Het is inmiddels meer dan een maand geleden en ik krijg alleen een update wanneer ik er zelf naar vraag.

De verzekering van de tegenpartij heb ik inmiddels zelf ook al gesproken en die zeggen dat alles snel geregeld zou moeten zijn, maar tot op heden heb ik wederom niks van mijn eigen verzekering vernomen en heb ik mijn auto nog steeds niet kunnen laten maken.

Service is wat mij betreft ondermaats, ik zou het op deze manier beter en sneller zelf kunnen regelen en zal deze verzekering dan ook opzeggen na deze ervaring. Ik betaal momenteel voor iets dat ik niet krijg.

Siem uit Reuver, 10 oktober 2018

Beste Siem,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat de schadeafhandeling niet zo loopt als u had gewenst. Ons Schade team zal vandaag contact met u opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 oktober 2018

Ik ben tevreden met de uitleg. We verschillen van mening, denk ik, over de inhoud van mijn brief. Ik heb duidelijk aangegeven, dat ik mijn rechtsbijstandverzekering wilde wijzigen. U geeft aan, dat het om mijn zorgverzekering ging. Volgend jaar dien ik opnieuw een verzoek voor wijziging rechtsbijstandverzekering in. Bedankt. Wim Bulterman

Wim uit Eindhoven, 5 oktober 2018

Goed en snel geholpen.

Teun uit Ridderkerk, 10 september 2018

Nog niet echt gebruik van gemaakt, maar wel geïnformeerd naar de mogelijkheden en super snel een bevredigend antwoord gekregen.

Marjo uit Panningen, 11 juli 2018

Ik heb er nog geen ervaring mee.

ronald uit Landgraaf, 5 juni 2018

De schade wordt door de rechtsbijstand gehandeld. Nu wordt gevraagd dat ik hun taak overneem en dat is zeer slecht.

F. uit Denhaag, 8 mei 2018

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Ons Schadeteam neemt vandaag contact met u op om verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 mei 2018

Een simpele vraag, het opvragen van de polis. De reactie was binnen één minuut.
Supersnel!

Kees uit Apeldoorn, 8 mei 2018

uw e_mail heeft alles duidelijk gemaakt.
hartelijk dank.

wim uit Valkenswaard, 1 mei 2018

Slecht en zeer teleurstellend. Om kort te gaan; Ik moet zelf een schade met een tegenpartij regelen. Terwijl ik toch dacht bij U verzekerd te zijn. Mijn aanspreekpunt krijg ik met geen mogelijkheid te pakken. Antwoord van een andere mederwerker is zeer onbevredigend en getuigd van zeer weinig inlevingsvermogen. Daar ik een bevredigend antwoord om informatie verwachtte is het tegenovergestelde het geval. Zeer onbevredigend.

W.M.H. uit IJsselstein, 11 april 2018

Beste heer,

Wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Schadeteam neemt contact op om het voor u op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 april 2018

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail