kind spelen in tuin

Rechtsbijstand­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een rechtsbijstandverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Klacht is aangehoord en binnen afgesproken termijn eerste terugkoppeling. Het is nu wel afwachten wat er inhoudelijk met de klacht gebeurt.

Petrus uit Bussum, 10 mei 2019

Bijzonder vriendelijk en vlot geholpen.

Hans uit Leiden, 7 mei 2019

Zoals altijd is de service geweldig bij jullie. Een topteam hebben jullie daar!

Soufian uit Vleuten, 5 mei 2019

Snel geregeld en eenvoudige opzegging van reeds elders lopende verzekeringen

Friso uit Amsterdam, 28 november 2018

Bij schadeafhandeling van een schade aan onze auto heb ik de rechtsbijstandverzekering ingeschakeld. Het is inmiddels meer dan een maand geleden en ik krijg alleen een update wanneer ik er zelf naar vraag.

De verzekering van de tegenpartij heb ik inmiddels zelf ook al gesproken en die zeggen dat alles snel geregeld zou moeten zijn, maar tot op heden heb ik wederom niks van mijn eigen verzekering vernomen en heb ik mijn auto nog steeds niet kunnen laten maken.

Service is wat mij betreft ondermaats, ik zou het op deze manier beter en sneller zelf kunnen regelen en zal deze verzekering dan ook opzeggen na deze ervaring. Ik betaal momenteel voor iets dat ik niet krijg.

Siem uit Reuver, 10 oktober 2018

Beste Siem,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat de schadeafhandeling niet zo loopt als u had gewenst. Ons Schade team zal vandaag contact met u opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 oktober 2018

Ik ben tevreden met de uitleg. We verschillen van mening, denk ik, over de inhoud van mijn brief. Ik heb duidelijk aangegeven, dat ik mijn rechtsbijstandverzekering wilde wijzigen. U geeft aan, dat het om mijn zorgverzekering ging. Volgend jaar dien ik opnieuw een verzoek voor wijziging rechtsbijstandverzekering in. Bedankt. Wim Bulterman

Wim uit Eindhoven, 5 oktober 2018

Goed en snel geholpen.

Teun uit Ridderkerk, 10 september 2018

Nog niet echt gebruik van gemaakt, maar wel geïnformeerd naar de mogelijkheden en super snel een bevredigend antwoord gekregen.

Marjo uit Panningen, 11 juli 2018

Ik heb er nog geen ervaring mee.

ronald uit Landgraaf, 5 juni 2018

De schade wordt door de rechtsbijstand gehandeld. Nu wordt gevraagd dat ik hun taak overneem en dat is zeer slecht.

F. uit Denhaag, 8 mei 2018

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Ons Schadeteam neemt vandaag contact met u op om verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 mei 2018

Een simpele vraag, het opvragen van de polis. De reactie was binnen één minuut.
Supersnel!

Kees uit Apeldoorn, 8 mei 2018

uw e_mail heeft alles duidelijk gemaakt.
hartelijk dank.

wim uit Valkenswaard, 1 mei 2018

Slecht en zeer teleurstellend. Om kort te gaan; Ik moet zelf een schade met een tegenpartij regelen. Terwijl ik toch dacht bij U verzekerd te zijn. Mijn aanspreekpunt krijg ik met geen mogelijkheid te pakken. Antwoord van een andere mederwerker is zeer onbevredigend en getuigd van zeer weinig inlevingsvermogen. Daar ik een bevredigend antwoord om informatie verwachtte is het tegenovergestelde het geval. Zeer onbevredigend.

W.M.H. uit IJsselstein, 11 april 2018

Beste heer,

Wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Schadeteam neemt contact op om het voor u op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 april 2018

Top, snel gedaan medewerkster

Adrien uit Vorden, 22 februari 2018

Prima service en goede prijs

Maarten uit Groessen, 2 februari 2018

Zeer correcte goed afhandeling door promovendum en beckers schadebedrijf in Echt

G. uit Roermond, 23 januari 2018

Goed geholpen en netjes een terug koppeling gegeven.

Pruim uit Delft, 19 oktober 2017

Prima te woord gestaan en goed hulp geboden

M. uit Abbekerk, 19 oktober 2017

Uitstekend geholpen om de schade veroorzaakt door een derde te verhalen op zijn verzekering en de schade te laten herstellen. Duidelijke communicatie.

Mw. uit Leiden, 8 augustus 2017

Slechte ervaring met Promovendum bij een mishandelingszaak. Blijkbaar geen dekkking voor (dat komt wel heel snel uit de mond van de servicemedewerker), als je wat doorvraagt wordt de servicemedewerker onaangenaam. In deze zaak werd zelfs juridisch advies geweigerd.

Rijk uit Schoonhoven, 11 juli 2017

Beste heer Rijk, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2017

Slecht qua reactietijd, in tegenstelling tot DAS rechtsbijstand. Ben door een behoorlijk diep dal gegaan de afgelopen maand sinds 11 mei een conflict met mijn werkgever ontstond. Netjes bij Promovendum aangemeld, NIETS meer vernomen, tot nu dan, ruim 5 weken na aanmelding. En dan zo'n belachelijk verzoek ook om een schriftelijke beëindiging van mijn vorige verzekering, terwijl in diezelfde emailwisseling een medewerker van Univé notabene beaamd welke datum dat is geweest. Bah. Had maar niets meer laten horen, nu ben ik onwijs geïrriteerd. Dank voor jullie 'zorgen'.
Echt slecht, ben teleurgesteld in Promovendum.

Michel uit Sint pancras , 10 juni 2017

Beste heer Wiebering, dat is uiteraard niet de juiste gang van zaken. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 juni 2017

Jammer dat net dit niet gedekt wordt
UWV conflict
Rest prima verzekeringsmaatschappij

Dirk uit Steenwijk, 14 mei 2017

Beste heer Hermse, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 mei 2017

Snelle respons vanuit feedback, die duidelijk en concreet is!

Nicole uit Enschede, 28 maart 2017

vooralsnog lijkt het er op dat u m.i. onvoldoende opkomt voor hardmaken van mijn standpunt: ik stond stil en de tegenpartij had meer dan voldoende ruimte om te passeren; ik was tijdig gestopt om hem doorgang te verlenen, en de aanrijding had gemakkelijk voorkomen kunnen worden.

JP uit 3721 va 13 Bilthoven, 20 januari 2017

Beste heer Sterk, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 januari 2017

verzekering werd snel omgezet naar andere variant.

Roland uit Vijlen, 14 november 2016

Vraag is correct behandeld en juist teruggekoppeld.

John uit Veldhoven, 25 oktober 2016

Goede en correcte schade afhandeling, ik ben zeer tevreden dat het netjes is afgehandeld

J uit Zelhem, 8 augustus 2016

snelle volledige reactie

Koornberg uit Elburg, 1 juli 2016

Prima geholpen en alles in no time geregeld!

Jeanne uit Veghel, 2 juni 2016

De schade behandelaar was in alle opzichte gekwalificeerd en heeft de schade in zeer korte tijd verhaald. Prima geregeld. Hulde!

M. uit Gorinchem, 19 mei 2016

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail