kind spelen in tuin

Rechtsbijstand­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een rechtsbijstandverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Onduidelijkheid over rechtsbijstand bij aanschaf van een auto was binnen 24 uur opgelost en weet ik precies waar ik aan toe ben. Geeft een stukje rust!

Wil uit Nuth, 28 april 2016

Duidelijke polis en duidelijke antwoorden op de vragen

Hans uit Veldhoven, 1 april 2016

adequaat afgehandeld.

Frans uit Bergen L, 1 april 2016

Zeer klantonvriendelijk.

Jeroen uit Stein, 2 maart 2016

Beste heer Holthuijsen, wij vinden het vervelend dat u het zo ervaart. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 maart 2016

Tot nu toe Zeer snelle terugkoppeling/actie en duidelijke correspondentie.

M.Spaan uit Malden, 16 februari 2016

Wellicht was het mogelijk geweest om bij Proteq.nl te checken of de opzegging van mijn huidige polis ontvangen was. Nu heb ik alleen een bevestiging gekregen dat jullie de opzegging ingediend hebben, maar heb ik zelf nog contact op moeten nemen met Proteq.nl.

Review 1 januari 2016 12:28


Na een eerder gedeelde ervaring keurige terugkoppeling per e-mail (ik was telefonisch niet bereikbaar) gehad met prima argumentatie. Hartstikke fijn! Promovendum vindt goed contact met klanten en tevreden klanten erg belangrijk!

Jan-Willem uit Gendringen, 2 januari 2016

Prima afgewerkt en alles netjes geregeld

Job uit Tilburg, 25 november 2015

Uitstekend geholpen met mijn vraag inzake de rechtsbijstandverzekering.

D. uit Heerlen, 19 oktober 2015

Super communicatie tot dusver! Ik hoop geen gebruik te hoeven maken van dit product, maar de dekking lijkt dik in orde. Dat geeft rust in deze juridiriserende maatschappij waar praktische oplossingen geen vanzelfsprekendheid meer zijn.

Celine uit Enschede, 15 september 2015

Vakkundige telefonische afhandeling ophogen basis polis naar 'superieur'. Met dank voor de snelheid.

Ingrid uit Den Dolder, 23 juni 2015

Ik was blij verrast om te ontdekken dat het acceptatieteam, n.a.v. een klacht/vraag mijnerzijds, in de gaten hield of een door een andere maatschappij gemaakte fout ook daadwerkelijk hersteld werd. Kortom, de overstap kent ook een goede nazorg bij Promovendum!

Wim uit Ede, 26 januari 2015

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail