kind spelen in tuin

Rechtsbijstand­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een rechtsbijstandverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Veel te lang geen communicatie vanuit Promovendum.

Ik moest in de tussentijd over de afhandeling alles vernemen van de man wiens auto was beschadigd.

Krijg ik hier reactie op terug?

Rik uit Utrecht, 16 juni 2022

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerkingen hierin mee. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 juni 2022

Prima service, vlot en duidelijk; daar kan de Rabobank een puntje aan zuigen...

Jan uit Sassenheim, 10 juni 2022

De reactietijd is snel .. afhandeling kan ik nog geen reactie geven m.b.t uitkomst verantwoordelijkheid tegenpartij

G uit Krimpen aan den IJssel, 2 juni 2022

LET OP verzekering is ondergebracht bij DAS. Meest waardeloze verzekering, eerst de kleine lettertjes en dan pas de mens. Geen vergoeding omdat er 23(!) dagen op een termijn van 3 jaar verschil zit. En dit bij de duurste rechtsbijstandverzekering. Antwoord van Promovendum, ja dat is aan DAS

Jeroen uit Rosmalen, 20 mei 2022

Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring te bespreken. Zij pakken jouw feedback verder op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 mei 2022

De verzekeringsadviseur is super. Hij reageert zo snel! Topper!

Rogé uit Venlo, 2 mei 2022

Bij schade-melding voor rechtsbijstand word ik doorverwezen naar DAS. Beetje kastje naar de muur..... Wat is hierbij dan eigenlijk de toegevoegde waarde van Promovendum?? Op z'n minst hadden jullie mijn case door kunnen zetten naar DAS; nu moet ik alles nog een keer doen. plus een inlog-account aanmaken op hun site :-(

Menno uit Boskoop, 11 april 2022

Bedankt voor jouw review, Menno. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw feedback hierin mee. Daarnaast neemt ons Schadeteam zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 april 2022

Meld zaak aan. Krijg e-mail met tel nr van DAS rechtsbijstand en kom daar in een tel lus terecht met conclusie je moet het aanmelden via de website. Was nog niks bekend en ook niks doorgegeven door promovendum ‍️

John uit Eindhoven, 21 maart 2022

Bedankt voor jouw review en het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te lezen dat deze niet positief is. Wij zetten jouw feedback door naar ons Schadeteam zodat zij daarmee aan de slag kunnen gaan!

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 maart 2022

Snelle doorverwijzing naar juiste instantie om zaak te bespreken. DAS gaf juiste support. Prima allemaal

Cor uit Pijnacker, 3 maart 2022

Prima gesprek, alles is duidelijk, verzekering afgesloten geen op of aanmerkingen.

Mariëlle uit Elburg, 8 februari 2022

Gewoon goed, zoals besproken is ook uitgevoerd

Theo uit Krimpen aan den ijssel , 26 januari 2022

In de mail die ik ontvang staat dat ik DAS kan bellen voor de rechtsbijstand tot 20 uur op woensdag. Nu nog geen 19 uur wordt gemeld dat dit niet kan want ze zijn gesloten. Bellen onder kantoortijd. Haha

Peters uit Schinnen , 15 december 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan hiermee aan de slag.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 december 2021

Medewerkster luistert goed, vat mijn vraag goed samen en komt na een kort overleg met een passende oplossing.
Prima gedaan.

Rob uit Breda, 9 november 2021

Allereerst een maand later pas reactie.
Vervolgens blijkt de reactie een doorverwijzing naar DAS en verder niets.
Erg teleurstellend bij een zware kwestie.

Sven uit 's-Gravendeel, 8 november 2021

Hartelijk dank voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat je niet de informatie hebt ontvangen die je van ons had verwacht. Dit is zeker de moeite waard om verder te onderzoeken. Wij gaan aan de slag. Zodra ons Schadeteam meer weet nemen ze direct contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 november 2021

Snel, goed, behulpzaam

Dirk uit Werkendam, 25 augustus 2021

Waar slaat dit op?

Als ik een schade meld wil ik geholpen worden om deze goed af te handelen. In plaats van te kijken hoe jullie mij kunnen helpen krijg ik een standaard e-mail met een onredelijke hoeveelheid documenten die ik aan moet leveren, wat een administratieve rompslomp is dit.

Onpersoonlijk, niet klantvriendelijk en drempelverhogend zijn de woorden die bij mij opkomen.

Rob uit Berkel-Enschot, 16 augustus 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 augustus 2021

met de schadebehandelaar, zeer slecht en zeer slecht, alles behalve klantgericht, onjuiste informatievan gaar gehad etc......!!!!

Martin uit Enschede, 30 juli 2021

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 juli 2021

Ondanks ik geen rechtsbijstand bij jullie heb helpen jullie me toch helemaal super!

Stefan uit Beverwijk, 22 juli 2021

Wellicht op het moment van afsluiten van een polis duidelijk waarschuwen dat wijzigen pas na 1 jaar mogelijk is. Ik zou dan beter hebben gekeken en direct al geopteerd hebben voor de uitgebreidere polis.

Chris uit Brielle, 18 mei 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en tip voor verbetering.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 mei 2021

Keurige behandeling, fijne medewerkster, met alle begrip, zeer sociaal. TOP

J. uit Alkmaar, 11 mei 2021

Wat wij als omslachtig hebben ervaren is dat er vanuit de DAS eerst overlegt moet worden gevoerd over de wijze waarop wij verzekerd zijn. Hier gaan kostbare dagen aan verloren en levert verwarring op. Hierdoor namen wij weer contant met jullie op.

Ronald uit Angeren, 23 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 april 2021

Prettig geholpen en goed geïnformeerd. Er is snel gereageerd op mijn e-mails en de gevraagde wijzigingen zijn snel doorgevoerd.

Stefan uit Nieuw-Vennep, 26 februari 2021

Aanmelding via internet was duidelijk waarna snelle en heldere respons.

Ruud uit Hoensbroek , 18 februari 2021

Promovendum is telefonisch niet te bereiken en terugbellen gebeurt pas de volgende dag, zelfs als er “spoed” is aangegeven. Ook via mail duurt beantwoorden meer dan 24 uur. Dat geeft geen vertrouwen in de verzekering, hoe gaat dit als ik met spoed rechtsbijstand nodig heb?

Miriam uit Leiden, 29 december 2020

We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Het is aan het einde van het jaar erg druk, wij doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 december 2020

Super antwoord gehad via de mail

Eijk uit Vlaardingen, 2 oktober 2020

Opgelost naar tevredenheid

Henk uit Lichtenvoorde, 20 augustus 2020

Zeer goede verzekering altijd goed geregeld

Tacettin uit Heemskerk , 3 augustus 2020

Ondanks de verwarring in de beschrijving van mijn verzoek is de afhandeling van mijn verzoek correct verlopen.

Henk uit Broekhuizenvorst, 29 juli 2020

Na een aanvankelijk teleurstellende ervaring werd -na melding op Klachtenkompas van de Consumentenbond- contact met mij opgenomen. In dat gesprek werd duidelijk gemaakt wat er wel/niet mogelijk was vanuit juridisch oogpunt. Promovendum kwam met een prima voorstel voor een oplossing.

A.R. uit Delft, 10 juni 2020

Goede afhandeling van claim

Paul uit Hilversum, 27 mei 2020

Voldoende toelichting

dick uit Zoetermeer , 27 mei 2020

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail