Ouders met kind in bed

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Bedankt voor uw duidelijke antwoord.

Gerrit uit Emmen, 18 februari 2024

Prima geholpen, in 20 minuten het hele pakket geregeld op klantvriendelijke wijze.

Johan uit Drachten , 5 februari 2024

Scherpe premie, heel duidelijke website en enorm goed geholpen door de adviseur.

Eva uit Nieuw- Beijerland, 2 februari 2024

Prima en vriendelijk te woord gestaan en goede uitleg gehad

G.A.M. uit Albergen, 2 februari 2024

Ik wilde alleen een adreswijziging doorgeven en wat informatie.
Maar als altijd werd ik heel goed geholpen door ( als altijd dezelfde Verzekeringsadviseur)
Heel persoonlijk en ook heel deskundig!

Ingrid uit Maarssen, 10 januari 2024

Vriendelijke en inlevende medewerker aan de lijn gehad. Begreep precies wat ik wilde en kon mij de gevraagde informatie verstrekken. Haar uitleg was helder en zeker niet opdringerig. Heb inmiddels offerte ontvangen, die ik nog met haar ga bespreken.

Paul uit Belfeld, 2 december 2023

Leuk dat je je ervaring van het telefoongesprek met onze Verzekeringsadviseur deelt. Het doet ons goed om te lezen dat jouw eerste ervaring met ons zo positief is! We streven er naar om ieder contact zo te laten verlopen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 december 2023

Fijn en snel contact en uitleg rondom het nemen van een pakketverzekering.

Marjolein uit Grave, 20 november 2023

Helder uitgelegd door de Verzekeringsadviseur wat de veranderingen zouden worden in mijn pakket. Ook hoe ik op korte termijn nog een voordeel zou ontvangen. Prettig was ook dat ik eea wel per mail kon regelen en niet alle vragen per telefoon. Reactiesnelheid was ook goed en wat ik zelf belangrijk vind is 'luisterend vermogen' en dat heeft hij zeker getoond. Al mijn vragen zijn adequaat beantwoord; ik voelde me serieus genomen als klant ook al had ik wellicht eea zelf ook nog wel via de website kunnen ontdekken....

Marc uit Amstelveen, 2 november 2023

Heel prettig en snel geholpen :)

Dineke uit Leiderdorp, 25 oktober 2023

no-claim pakket werd vervangen door losse verzekeringen .
alle verzekeringen werden daardoor weer eens samen met dhr goed doorgenomen.
We zijn zeer tevreden.

Miranda uit Beek, 23 oktober 2023

N.a.v. een prolongatienota van onze vorige verzekeraar, waarmee we de laatste tijd niet meer zo tevreden waren, een belletje gepleegd met promovendum met de vraag wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. De belangrijkste gegevens telefonisch doorgegeven, dus geen ellenlange formulieren invullen, en twee dagen later een interessante offerte ontvangen. Daarna nog een telefoontje om de puntjes op de i te zetten en de overstap was geregeld. Vlotte en adequate service!

Maarten uit Berg en Dal, 12 oktober 2023

Heel goed geholpen door een van de medewerkers.
Alle verzekeringen werden besproken en we zijn blij dat nu alles up to date is.

Rudy uit Delfzijl, 28 september 2023

Snelle en duidelijke offerte. Vriendelijk en eerlijk advies

Yvonne uit Nootdorp , 3 juli 2023

Super goed en vlot geholpen! Zeer vriendelijk. Goed aanbod ook met pakketkorting en 20% korting autoverzekering ten opzichte van nu, zelfs al was mijn autoverzekering nu goedkoper!

Meike uit Arnhem, 6 juni 2023

Dank voor de polissen.

Had gehoopt dat er een verzekerings kaart zou zijn.

H uit Enschede , 19 mei 2023

Ik werd goed geholpen aan de telefoon, geduldige telefoniste vriendelijk en duidelijk in uitleg

Dolores uit Eindhoven , 9 mei 2023

Ook in de avond snel telefonisch contact mogelijk. Vriendelijk en adequaat geholpen met antwoord op mijn vragen

Marten uit Amsterdam , 18 april 2023

De adviseur heeft me uitstekend en snel geholpen. Complimenten!

Alex uit Deventer, 12 april 2023

De medewerker van Promovendum heeft telefonisch en per email een duidelijke en uitstekende offerte uitgebracht voor een pakketverzekering (meerdere schadeverzekeringen), met daarin alle informatie voor ons om binnenkort een goed besluit te kunnen nemen.

Franklin uit Roosendaal, 3 april 2023

Snel en goed geregeld

Rosa uit Den Haag, 31 maart 2023

De medewerker wilde mij echt helpen en heeft alles duidelijk uitgelegd.

Stella uit Rotterdam, 30 januari 2023

De Servicemedewerkster heeft mij uitstekend geholpen: 10 punten!

Gerard uit Ede, 13 januari 2023

ik ben heel goed en adequaat geholpen door een Servicemedewerker via de chat

anke uit Harmelen, 19 december 2022

Zeer prettig geholpen en een mooie prijs voor een totaalpakket.

Sonja uit IJsselstein, 13 december 2022

Snel en kundig geholpen, zowel met technisch deel van de website als inhoudelijke vragen over de diverse verzekeringen.

Martine uit Maarssen, 11 november 2022

- de pakketpolis is niet online ter te vinden op uw site. Ik kan dus mijn eigen verzekeringen niet terug zien en ook de voorwaarden doe er bij horen niet zo makkelijk. (Ik heb eerder begrepen dat u dat ook niet gaat doen). Dat is een gemis mn vanwege de voorwaarden.
- de rekening/ en het overzicht is elk jaar heel summier. Eigenlijk enkel een totaalbedrag. Ik ben geïnteresseerd in de kosten per verzekering en in een totaal bedrag. Ik vraag bijna elk jaar deze informatie bij u op. Omslachtig en geeft eigenlijk elk jaar een moment van ergernis.

Ben benieuwd wat u met mijn feedback gaat doen.

Rob uit Den Bosch, 1 november 2022

Dankjewel voor je review. Fijn dat je je feedback en tips met ons deelt! We bespreken graag telefonisch de mogelijkheden met je. Een Verzekeringsadviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 november 2022

Erg goed geholpen door de Verzekeringsadviseur. Denkt mee in opties, benoemt gevolgen bij keuzes en laat de klant zelf beoordelen welk risico’s er wel of niet moeten worden gedekt. De 25% korting op autoverzekering is werkelijk toegepast en daarboven nog een pakketkorting. Het scheelt ons straks €400 op jaarbasis.

De verplichte reparatie bij ASR lijkt minder aantrekkelijk dan bij de eigen dealer maar nader onderzoek wijst uit dat diverse merken (waaronder Volvo) ook schadeherstel aan hen uitbesteden.

Willem Jan uit Groningen, 12 oktober 2022

Zeer correct behandeld

Jose uit Someren , 6 oktober 2022

Persoonlijk contact en zeer correct en geduldig advies

Vincent uit Maastricht, 21 september 2022

Erg fijn geholpen door de adviseur!

. uit Bornerbroek , 14 september 2022

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail