Ouders met kind in bed

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

prima en correct geholpen, snel een offerte met specificatie ontvangen via een verzekeringsadviseuse, waarvoor dank

roger uit Geleen, 1 december 2021

Goed en goedkoop geholpen!

Emile uit Soerendonk, 17 november 2021

Jammer genoeg is het om onduidelijke redenen niet mogelijk om mijn No-Claim pakket online in te zien. Ik vindt dat wel jammer.

Nico uit Zoetermeer, 8 november 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback over de Online Omgeving hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 november 2021

Wederom volledig en uitstekend geholpen door een deskundige medewerker inzake de door mij gestelde vragen inzake de pakketkorting i.v.m. verdwijnen zorgverzekering per 1 januari 2022!!

Jan uit Groningen, 26 oktober 2021

Uw medewerker heeft ons erg goed geholpen; was erg klantvriendelijk en behulpzaam.

Marlieke uit Winsum, 25 oktober 2021

Prettige ervaring op service niveau. Ik werd door middel van een terugbelverzoek, keurig gebeld en een mooi pakket kunnen afnemen.

F.M. uit Spijkenisse, 18 oktober 2021

Prima en snel geholpen

marjan uit Haaksbergen, 11 oktober 2021

Super deskundig en vriendelijk personeel. Ik ben direct geholpen en ze komen hun afspraken na zoals je mag verwachten.

Bas uit Mierlo, 13 september 2021

Mijn partner en ik zijn gaan samenwonen op hetzelfde adres en wilden onze verzekeringen samenvoegen. We zijn prima geholpen. De wijzigingen zijn snel doorgevoerd.

Ton uit Arnhem, 27 augustus 2021

snel en efficiënt geholpen met het veranderen van incassorekening. het was bovendien een heel plezierig gesprek.

Olivier uit Heemstede, 25 augustus 2021

Toen ik de telefoon in eerste instantie ter hande nam, was me een boel onduidelijk en overviel me al het geregel. Tijdens het telefonisch contact met de medewerker werd alles stap voor stap meer duidelijk en nu weet ik precies wat ik moet doen. Bedankt!

Paul uit Groningen, 26 mei 2021

Vlotte service, duidelijke uitleg en scherpe prijs.

S.L. uit Venlo, 4 mei 2021

Vriendelijk met kennis van zaken: efficiënt!

T uit Heerenveen, 22 april 2021

Snel en prima overzicht ontvangen van mij. Ingediende schades

Ricardo uit Schiedam, 10 maart 2021

Geholpen door vriendelijke, behulpzame dame die mijn inlegprobleem heeft opgelost.

Albert uit Zevenbergen, 9 maart 2021

Snelle reactie op gestelde vraag gekregen. Duidelijke uitleg.

Henri uit Den Haag, 1 maart 2021

Snel en doeltreffende assistentie

Franz uit Weert, 18 februari 2021

Snel telefonisch contact, daarna binnen een kwartier een overzicht per mail gekregen waar ik om gevraagd had.

Erg tevreden !!!!

Sjef uit Rijen, 2 februari 2021

Goede communicatie mogelijk, zowel mail als telefonisch. Antwoord op mijn vragen. Opzegservice loopt vooralsnog goed. Goedkopere maandpremie met meer dekking.

Marten uit Amsterdam , 1 december 2020

Een pakket verzekeringen bij Promovendum ondergebracht tegen een scherpe prijs. Hierbij goed geholpen. Vlotte service.

Henk uit Baarlo, 1 december 2020

Ik heb een vraag gesteld en daar kreeg ik redelijk snel antwoord op.

Marion uit Amersfoort, 25 november 2020

Ik ben op een vriendelijke en correcte manier geholpen. Alles opntijd en goede tips van de mevrouw die ik gesproken heb.

Klaas uit Rijsenhout, 4 november 2020

Ik zit al twee maanden te wachten op een verrekening van de 5% pakketkorting (met terugwerkende kracht vanaf moment van afsluiten van vijf verzekeringen).

Dit is door Promovendum nog steeds niet volledig gelukt, ondanks meerdere malen (moeizaam) contact te hebben gehad via mail en telefoon.

Blijkbaar ligt de prio bij het afsluiten van verzekeringen en niet bij de juiste uitvoering ervan.

O uit Eelderwolde, 28 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 september 2020

5 sterren is wel erg veel maar ben goed en snel geholpen. prima!

Winnifred uit Hoofddorp, 12 september 2020

Uitstekend en met goede kennis van zaken geholpen.

Wim uit Groningen, 24 augustus 2020

prettig gesprek, snel reactie op vragen via de mail.

Cindy uit Maassluis, 19 augustus 2020

Ik ben voor mijn gevoel prima geholpen door de betreffende medewerkers. Bij overname van het pakket moet ik de prijs afspraken echter zelf controleren (en daar haal ik dan een foutje uit), ik zou het kunnen waarderen wanneer jullie dit zouden hebben gedaan nadat alle verzekeringen ook daadwerkelijk in jullie handen zijn. Het is natuurlijk altijd beter wanneer jullie dit signaleren dan de klant. Zeker omdat de verzekeringsbranche al niet zo hoog aangeschreven staat.

Leon uit Haaksbergen, 12 augustus 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 augustus 2020

vriendelijke, vlotte behandeling van mijn vraag en verzoek.

jan uit Leusden, 28 juli 2020

Goede service. Snel reactie per e-mail.

Esther uit Barendrecht , 9 juli 2020

Nou bedankt voor uw bericht; maar vlgs. mij was toen niet duidelijk dat dat maar voor 2 maanden gold en dan nu alleen nieuwe verzekerden, wordt er niet bijgezegd in de reclame! M.a.w. nou misleiding wil ik niet zeggen, maar zit er niet ver vanaf.

R uit Emmen, 2 juli 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail