Ouders met kind in bed

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snel en kundig geholpen, zowel met technisch deel van de website als inhoudelijke vragen over de diverse verzekeringen.

Martine uit Maarssen, 11 november 2022

- de pakketpolis is niet online ter te vinden op uw site. Ik kan dus mijn eigen verzekeringen niet terug zien en ook de voorwaarden doe er bij horen niet zo makkelijk. (Ik heb eerder begrepen dat u dat ook niet gaat doen). Dat is een gemis mn vanwege de voorwaarden.
- de rekening/ en het overzicht is elk jaar heel summier. Eigenlijk enkel een totaalbedrag. Ik ben geïnteresseerd in de kosten per verzekering en in een totaal bedrag. Ik vraag bijna elk jaar deze informatie bij u op. Omslachtig en geeft eigenlijk elk jaar een moment van ergernis.

Ben benieuwd wat u met mijn feedback gaat doen.

Rob uit Den Bosch, 1 november 2022

Dankjewel voor je review. Fijn dat je je feedback en tips met ons deelt! We bespreken graag telefonisch de mogelijkheden met je. Een Verzekeringsadviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 november 2022

Erg goed geholpen door de Verzekeringsadviseur. Denkt mee in opties, benoemt gevolgen bij keuzes en laat de klant zelf beoordelen welk risico’s er wel of niet moeten worden gedekt. De 25% korting op autoverzekering is werkelijk toegepast en daarboven nog een pakketkorting. Het scheelt ons straks €400 op jaarbasis.

De verplichte reparatie bij ASR lijkt minder aantrekkelijk dan bij de eigen dealer maar nader onderzoek wijst uit dat diverse merken (waaronder Volvo) ook schadeherstel aan hen uitbesteden.

Willem Jan uit Groningen, 12 oktober 2022

Zeer correct behandeld

Jose uit Someren , 6 oktober 2022

Persoonlijk contact en zeer correct en geduldig advies

Vincent uit Maastricht, 21 september 2022

Erg fijn geholpen door de adviseur!

. uit Bornerbroek , 14 september 2022

Snelle service, heldere en vriendelijke manier van communiceren.

Douwe uit Almere, 8 september 2022

De Servicemedewerkster heeft me goed geholpen

Frans uit Urk, 28 juni 2022

Vriendelijk telefoongesprek en duidelijk mensen die meedenken met hoe ze de service kunnen verbeteren en meer diensten kunnen aanbieden

thomas uit Delft, 15 juni 2022

Snel en vakkundig een autoverzekering geregeld, tevens de mogelijkheden voor 'n pakketverzekering besproken. Direct overzichtelijke offerte ontvangen.

Karin uit IJsselstein, 13 april 2022

Nette prijzen. Erg interessant!

Nanda uit Nunspeet , 27 maart 2022

Vriendelijk en deskundig telefonisch contact over mijn autoverzekeringen en daarnaast over mijn hele pakket aan verzekeringen. Besloten op grond van deze ervaring om klant te worden en met hele pakket over te stappen van Interpolis naar Promovendum

Leon uit Roermond, 24 maart 2022

Het afsluiten van een verzekering bij jullie gaat razendsnel. De pakketkorting voor de eerste 2 verzekeringen niet. Daar heb ik verschillende keren via de chat contact over gehad. Nu krijg ik net een mail dat dit voor de Mazda 2 geregeld is... mooi, zou je zeggen. Voor de Mazda 3 echter nog steeds niet. Moet ik hier nu weer achteraan of gaan jullie dat nu zelf regelen. Ik word hier nog niet echt blij van...

Yvonne uit Moordrecht , 22 maart 2022

Bedankt voor jouw review! Dit is uiteraard niet verlopen zoals het hoort te gaan. Inmiddels heeft een collega van ons Serviceteam contact met je gehad om de situatie op te pakken. Wij hopen dat alles naar tevredenheid is opgelost!

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 maart 2022

Zeer prettig gesprek gehad met een vriendelijke en behulpzame heer.
Alle verzekeringen doorgenomen en vergeleken. Top!!

Jolien uit Haaksbergen, 21 februari 2022

Super geholpen. Zeer tevreden.

Henriette uit Willemstad, 17 februari 2022

prima geholpen de jaar premie kon gespreid betaald worden per maand dus. verder geen moeilijk gedoe, prima!

Auke uit Dordrecht, 16 februari 2022

Komen afspraken niet na.

Leo uit Maastricht, 6 februari 2022

Bedankt voor jouw review. We vinden het jammer om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op omdat wij willen leren van jouw feedback.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 februari 2022

Gedetailleerd en snel antwoord op mijn vragen . s”morgens een terugbelverzoek gedaan en om 16.00 uur een complete onderbouwing van mijn produktpakket met bijbehorende premies .
Prima !!

S.W. uit Oosterhout, 1 februari 2022

Perfect geholpen met het overzetten van mijn gehele verzekeringspakket. Snel en duidelijk

Karel uit Venlo, 31 januari 2022

Bijna een uur in de wachtrij gestaan , en alleen maar mogen aanhoren dat ik nog even geduld moest hebben.

Anouk uit Oldenzaal, 25 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 januari 2022

Prima geholpen , adviseur was deskundig en snel

Jos uit IJsselstein, 21 januari 2022

Vriendelijk, duidelijk kortom helder verhaal.

Ad uit Boekel, 13 januari 2022

Gewoon in één goed geholpen bij een niet al te makkelijke vraag. Helemaal tevreden.

Bas uit Vleuten, 12 januari 2022

Prima geholpen met al mijn vragen.

Theo uit Utrecht, 4 januari 2022

Bijzonder aangenaam verrast door Promovendum: bleek dat ik dubbel verzekerd was nadat ik ben gaan samenwonen. De dubbel betaalde premie kreeg ik terug! Samen met de medewerker al mijn verzekeringen even doorgelopen en gecheckt. Echt superservice!

Margriet uit Duiven , 29 december 2021

Een Servicemedewerkster heeft mij goed geholpen om mijn emailadres te activeren

Ria uit Holten, 28 december 2021

Prima geholpen met informatieverzoek over onze verzekeringen!

`Frans uit Bennekom, 27 december 2021

Verschillende malen telefonisch overleg gehad betreffende het afsluiten van passende verzekeringen. Nu verzekeringen op maat, fijn en snel geregeld!

Shirly uit Hendrik ido Ambacht, 10 december 2021

Snelle afhandelingen zowel via telefoon als per mail

Lloyd uit Eindhoven, 9 december 2021

prima en correct geholpen, snel een offerte met specificatie ontvangen via een verzekeringsadviseuse, waarvoor dank

roger uit Geleen, 1 december 2021

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail