Ouders met kind in bed

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Betreft voorinfomatie.

Henk uit Weert, 19 juni 2024

Je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan.

Debby uit Papendrecht, 24 mei 2024

Vlot en deskundig geholpen.

Marjan uit Purmerend, 15 april 2024

Zeer ontevreden over de gang van zaken de afgelopen jaren, Promovendum luister de bandjes maar even af en zoek het dossier er maar even bij, ik ga dat niet allemaal meer uitleggen. Tientallen procenten premieverhoging op alle verzekeringen in 1 jaar helpt zeker ook niet. Dit wijst wat mij betreft op graaigedrag.
Het laatst voorgevallene mbt de waarde van mijn woning (en inboedel) was wat dat betreft de druppel. Ik heb besloten dat ik een andere verzekeraar ga zoeken voor al mijn verzekeringen.

Klaas uit Leeuwarden, 28 maart 2024

Bedankt voor het delen van je feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over de gang van zaken. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden aan onze klanten. Een van onze Specialist Verzekeringsaanvragen zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om deze kwestie te bespreken en eventuele zorgen weg te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 maart 2024

Feit dat jullie reageren op mijn opmerkingen vind ik fijn plus de inhoudelijke erkenning. Dank daarvoor.

Rogier uit Middelburg, 9 maart 2024

Prima service, goed meegenomen in alle aparte verzekeringen. Geen standaard verkooppraatje maar er wordt echt meegedacht.

Moniek uit Noordwijkerhout, 6 maart 2024

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je het waardeert dat we echt met je meedenken. Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 maart 2024

Met mooie offertes overgehaald om alles onder te brengen bij Promovendum. In totaal 5 verzekeringen. Daardoor ook nog met 5% extra pakket korting verleid. En dan in een later stadium 1 van de 5 als of niet accepteren omdat er in de afgelopen 3 jaar 2x geclaimd is… Daar zijn verzekeraars toch voor? Serieuze legale goedgekeurde claims waarvan één door Corona (annuleren vakantie omdat het niet mocht). Teleurgesteld in de gang van zaken.

Marcel uit Assen, 5 maart 2024

Dank je voor het toelichten van je review. We snappen helemaal dat je baalt van de afgewezen verzekering waardoor je tijdelijk onze pakketkorting misloopt. Ons Acceptatieteam licht graag toe waar hun besluit op gebasseerd is. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 maart 2024

Super goed geholpen. Duidelijke uitleg en alle vragen beantwoord.

Cynthia uit Zaandam, 2 maart 2024

Ik ben zeer tevreden over mijn Promovendum verzekeringspakket.
Goed van voorwaarden, prijs/kwaliteit verhouding en de vriendelijke personen van de klantenservice afdeling met hun juiste en bekwame uitleg.
Ik kan deze verzekering maatschappij zeker een ieder aanbevelen.

Stef uit Heerlen, 26 februari 2024

Heel erg bedankt voor deze mooie review! We werken iedere dag hard aan onze klanttevredenheid en zijn blij dat je dit ook zo ervaart.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 februari 2024

Bedankt voor uw duidelijke antwoord.

Gerrit uit Emmen, 18 februari 2024

Prima geholpen, in 20 minuten het hele pakket geregeld op klantvriendelijke wijze.

Johan uit Drachten , 5 februari 2024

Scherpe premie, heel duidelijke website en enorm goed geholpen door de adviseur.

Eva uit Nieuw- Beijerland, 2 februari 2024

Prima en vriendelijk te woord gestaan en goede uitleg gehad

G.A.M. uit Albergen, 2 februari 2024

Ik wilde alleen een adreswijziging doorgeven en wat informatie.
Maar als altijd werd ik heel goed geholpen door ( als altijd dezelfde Verzekeringsadviseur)
Heel persoonlijk en ook heel deskundig!

Ingrid uit Maarssen, 10 januari 2024

Vriendelijke en inlevende medewerker aan de lijn gehad. Begreep precies wat ik wilde en kon mij de gevraagde informatie verstrekken. Haar uitleg was helder en zeker niet opdringerig. Heb inmiddels offerte ontvangen, die ik nog met haar ga bespreken.

Paul uit Belfeld, 2 december 2023

Leuk dat je je ervaring van het telefoongesprek met onze Verzekeringsadviseur deelt. Het doet ons goed om te lezen dat jouw eerste ervaring met ons zo positief is! We streven er naar om ieder contact zo te laten verlopen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 december 2023

Fijn en snel contact en uitleg rondom het nemen van een pakketverzekering.

Marjolein uit Grave, 20 november 2023

Helder uitgelegd door de Verzekeringsadviseur wat de veranderingen zouden worden in mijn pakket. Ook hoe ik op korte termijn nog een voordeel zou ontvangen. Prettig was ook dat ik eea wel per mail kon regelen en niet alle vragen per telefoon. Reactiesnelheid was ook goed en wat ik zelf belangrijk vind is 'luisterend vermogen' en dat heeft hij zeker getoond. Al mijn vragen zijn adequaat beantwoord; ik voelde me serieus genomen als klant ook al had ik wellicht eea zelf ook nog wel via de website kunnen ontdekken....

Marc uit Amstelveen, 2 november 2023

Heel prettig en snel geholpen :)

Dineke uit Leiderdorp, 25 oktober 2023

no-claim pakket werd vervangen door losse verzekeringen .
alle verzekeringen werden daardoor weer eens samen met dhr goed doorgenomen.
We zijn zeer tevreden.

Miranda uit Beek, 23 oktober 2023

N.a.v. een prolongatienota van onze vorige verzekeraar, waarmee we de laatste tijd niet meer zo tevreden waren, een belletje gepleegd met promovendum met de vraag wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. De belangrijkste gegevens telefonisch doorgegeven, dus geen ellenlange formulieren invullen, en twee dagen later een interessante offerte ontvangen. Daarna nog een telefoontje om de puntjes op de i te zetten en de overstap was geregeld. Vlotte en adequate service!

Maarten uit Berg en Dal, 12 oktober 2023

Heel goed geholpen door een van de medewerkers.
Alle verzekeringen werden besproken en we zijn blij dat nu alles up to date is.

Rudy uit Delfzijl, 28 september 2023

Snelle en duidelijke offerte. Vriendelijk en eerlijk advies

Yvonne uit Nootdorp , 3 juli 2023

Super goed en vlot geholpen! Zeer vriendelijk. Goed aanbod ook met pakketkorting en 20% korting autoverzekering ten opzichte van nu, zelfs al was mijn autoverzekering nu goedkoper!

Meike uit Arnhem, 6 juni 2023

Dank voor de polissen.

Had gehoopt dat er een verzekerings kaart zou zijn.

H uit Enschede , 19 mei 2023

Ik werd goed geholpen aan de telefoon, geduldige telefoniste vriendelijk en duidelijk in uitleg

Dolores uit Eindhoven , 9 mei 2023

Ook in de avond snel telefonisch contact mogelijk. Vriendelijk en adequaat geholpen met antwoord op mijn vragen

Marten uit Amsterdam , 18 april 2023

De adviseur heeft me uitstekend en snel geholpen. Complimenten!

Alex uit Deventer, 12 april 2023

De medewerker van Promovendum heeft telefonisch en per email een duidelijke en uitstekende offerte uitgebracht voor een pakketverzekering (meerdere schadeverzekeringen), met daarin alle informatie voor ons om binnenkort een goed besluit te kunnen nemen.

Franklin uit Roosendaal, 3 april 2023

Snel en goed geregeld

Rosa uit Den Haag, 31 maart 2023

De medewerker wilde mij echt helpen en heeft alles duidelijk uitgelegd.

Stella uit Rotterdam, 30 januari 2023

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail