Ouders met kind in bed

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Toen ik de telefoon in eerste instantie ter hande nam, was me een boel onduidelijk en overviel me al het geregel. Tijdens het telefonisch contact met de medewerker werd alles stap voor stap meer duidelijk en nu weet ik precies wat ik moet doen. Bedankt!

Paul uit Groningen, 26 mei 2021

Vlotte service, duidelijke uitleg en scherpe prijs.

S.L. uit Venlo, 4 mei 2021

Vriendelijk met kennis van zaken: efficiënt!

T uit Heerenveen, 22 april 2021

Snel en prima overzicht ontvangen van mij. Ingediende schades

Ricardo uit Schiedam, 10 maart 2021

Geholpen door vriendelijke, behulpzame dame die mijn inlegprobleem heeft opgelost.

Albert uit Zevenbergen, 9 maart 2021

Snelle reactie op gestelde vraag gekregen. Duidelijke uitleg.

Henri uit Den Haag, 1 maart 2021

Snel en doeltreffende assistentie

Franz uit Weert, 18 februari 2021

Snel telefonisch contact, daarna binnen een kwartier een overzicht per mail gekregen waar ik om gevraagd had.

Erg tevreden !!!!

Sjef uit Rijen, 2 februari 2021

Goede communicatie mogelijk, zowel mail als telefonisch. Antwoord op mijn vragen. Opzegservice loopt vooralsnog goed. Goedkopere maandpremie met meer dekking.

Marten uit Amsterdam , 1 december 2020

Een pakket verzekeringen bij Promovendum ondergebracht tegen een scherpe prijs. Hierbij goed geholpen. Vlotte service.

Henk uit Baarlo, 1 december 2020

Ik heb een vraag gesteld en daar kreeg ik redelijk snel antwoord op.

Marion uit Amersfoort, 25 november 2020

Ik ben op een vriendelijke en correcte manier geholpen. Alles opntijd en goede tips van de mevrouw die ik gesproken heb.

Klaas uit Rijsenhout, 4 november 2020

Ik zit al twee maanden te wachten op een verrekening van de 5% pakketkorting (met terugwerkende kracht vanaf moment van afsluiten van vijf verzekeringen).

Dit is door Promovendum nog steeds niet volledig gelukt, ondanks meerdere malen (moeizaam) contact te hebben gehad via mail en telefoon.

Blijkbaar ligt de prio bij het afsluiten van verzekeringen en niet bij de juiste uitvoering ervan.

O uit Eelderwolde, 28 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 september 2020

5 sterren is wel erg veel maar ben goed en snel geholpen. prima!

Winnifred uit Hoofddorp, 12 september 2020

Uitstekend en met goede kennis van zaken geholpen.

Wim uit Groningen, 24 augustus 2020

prettig gesprek, snel reactie op vragen via de mail.

Cindy uit Maassluis, 19 augustus 2020

Ik ben voor mijn gevoel prima geholpen door de betreffende medewerkers. Bij overname van het pakket moet ik de prijs afspraken echter zelf controleren (en daar haal ik dan een foutje uit), ik zou het kunnen waarderen wanneer jullie dit zouden hebben gedaan nadat alle verzekeringen ook daadwerkelijk in jullie handen zijn. Het is natuurlijk altijd beter wanneer jullie dit signaleren dan de klant. Zeker omdat de verzekeringsbranche al niet zo hoog aangeschreven staat.

Leon uit Haaksbergen, 12 augustus 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 augustus 2020

vriendelijke, vlotte behandeling van mijn vraag en verzoek.

jan uit Leusden, 28 juli 2020

Goede service. Snel reactie per e-mail.

Esther uit Barendrecht , 9 juli 2020

Nou bedankt voor uw bericht; maar vlgs. mij was toen niet duidelijk dat dat maar voor 2 maanden gold en dan nu alleen nieuwe verzekerden, wordt er niet bijgezegd in de reclame! M.a.w. nou misleiding wil ik niet zeggen, maar zit er niet ver vanaf.

R uit Emmen, 2 juli 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

Keurig antwoord gekregen op mijn vragen over mijn nieuwe verzekeringen en adequaat geholpen waar nodig.
Keurige service!

Mark uit Stadskanaal , 30 april 2020

Erg netjes, snel en zorgvuldig geholpen, zeer tevreden tot nu toe!

Simon uit Zutphen, 16 april 2020

Fijn zo snel antwoord.

Erwin uit Uden, 15 april 2020

Snelle en professionele reacties!

Bart uit Almere, 29 februari 2020

Heel positief. Vanuit rust goed doorvragen en georganiseerd antwoorden.

Christiaan uit Streefkerk , 25 februari 2020

Lekker snelle en duidelijke antwoorden: daar hou ik van!

B uit Almere, 30 januari 2020

Uitstekend geholpen om totaalpakket aan verzekeringen samen te stellen. Ook de voorwaarden waren uitstekend!

Ralph uit Oosterhout, 30 januari 2020

Netjes en helder zowel per mail als aan de telefoon ben ik geholpen en ook zeer snel.
Het betrof echter waarborg fonds en die zie ik in het lijstje niet staan dus ik weet niet wat ik moet aanvinken daarom maar pakket gedaan want er stond geen anders bij om te vinken

Helene uit Haarlem, 26 januari 2020

Beste Helene, bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2020

Snelle en adequate aanbieding ontvangen in een prettige communicatie vice versa.

Hans uit Heiloo, 23 januari 2020

Heel prettig geholpen door de medewerkster en heb snel het beloofde overzicht ontvangen

Rienk uit Zwolle , 15 december 2019

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail