Pakket

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik zit al twee maanden te wachten op een verrekening van de 5% pakketkorting (met terugwerkende kracht vanaf moment van afsluiten van vijf verzekeringen).

Dit is door Promovendum nog steeds niet volledig gelukt, ondanks meerdere malen (moeizaam) contact te hebben gehad via mail en telefoon.

Blijkbaar ligt de prio bij het afsluiten van verzekeringen en niet bij de juiste uitvoering ervan.

O uit Eelderwolde, 28 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 september 2020

5 sterren is wel erg veel maar ben goed en snel geholpen. prima!

Winnifred uit Hoofddorp, 12 september 2020

Uitstekend en met goede kennis van zaken geholpen.

Wim uit Groningen, 24 augustus 2020

prettig gesprek, snel reactie op vragen via de mail.

Cindy uit Maassluis, 19 augustus 2020

Ik ben voor mijn gevoel prima geholpen door de betreffende medewerkers. Bij overname van het pakket moet ik de prijs afspraken echter zelf controleren (en daar haal ik dan een foutje uit), ik zou het kunnen waarderen wanneer jullie dit zouden hebben gedaan nadat alle verzekeringen ook daadwerkelijk in jullie handen zijn. Het is natuurlijk altijd beter wanneer jullie dit signaleren dan de klant. Zeker omdat de verzekeringsbranche al niet zo hoog aangeschreven staat.

Leon uit Haaksbergen, 12 augustus 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 augustus 2020

vriendelijke, vlotte behandeling van mijn vraag en verzoek.

jan uit Leusden, 28 juli 2020

Goede service. Snel reactie per e-mail.

Esther uit Barendrecht , 9 juli 2020

Nou bedankt voor uw bericht; maar vlgs. mij was toen niet duidelijk dat dat maar voor 2 maanden gold en dan nu alleen nieuwe verzekerden, wordt er niet bijgezegd in de reclame! M.a.w. nou misleiding wil ik niet zeggen, maar zit er niet ver vanaf.

R uit Emmen, 2 juli 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

Keurig antwoord gekregen op mijn vragen over mijn nieuwe verzekeringen en adequaat geholpen waar nodig.Keurige service!

Mark uit Stadskanaal , 30 april 2020

Erg netjes, snel en zorgvuldig geholpen, zeer tevreden tot nu toe!

Simon uit Zutphen, 16 april 2020

Fijn zo snel antwoord.

Erwin uit Uden, 15 april 2020

Snelle en professionele reacties!

Bart uit Almere, 29 februari 2020

Heel positief. Vanuit rust goed doorvragen en georganiseerd antwoorden.

Christiaan uit Streefkerk , 25 februari 2020

Dit prijsoverzicht per verzekering van het pakket is precies wat ik aan u heb gevraagd. hartelijk dank daarvoor.1 keer per jaar krijg ik een overzicht van de pakketpolis. Tip; doe dit prijsoverzicht er ook bij.Ik zou dat zeer op prijs stellen.

Simon uit Tzummarum, 18 februari 2020

Lekker snelle en duidelijke antwoorden: daar hou ik van!

B uit Almere, 30 januari 2020

Uitstekend geholpen om totaalpakket aan verzekeringen samen te stellen. Ook de voorwaarden waren uitstekend!

Ralph uit Oosterhout, 30 januari 2020

Netjes en helder zowel per mail als aan de telefoon ben ik geholpen en ook zeer snel.Het betrof echter waarborg fonds en die zie ik in het lijstje niet staan dus ik weet niet wat ik moet aanvinken daarom maar pakket gedaan want er stond geen anders bij om te vinken

Helene uit Haarlem, 26 januari 2020

Beste Helene, bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen. 

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2020

Snelle en adequate aanbieding ontvangen in een prettige communicatie vice versa.

Hans uit Heiloo, 23 januari 2020

Heel prettig geholpen door de medewerkster en heb snel het beloofde overzicht ontvangen

Rienk uit Zwolle , 15 december 2019

Een vraag over de toegang tot onze pakket-verzekering via internet is binnen enkele dagen beantwoord

Jan uit Papendrecht, 15 december 2019

Gemaakt foutje werd snel hersteld.

Leon uit Herkenbosch, 15 december 2019

Ik vroeg om een specificatie van de jaarrekening die ik dezelfde dag heb ik ontvangen. Ook kreeg ik de gevraagde bevestiging van een schorsing.

Vincent uit 1261kb Blaricum, 28 november 2019

Snel en prima geïnformeerd omtrent zorgverzekering en aanvullende (zorg)verzekering.

Paul uit Ridderkerk, 26 november 2019

prima gesprek. goed geholpen

cor uit Peize, 19 november 2019

Erg netjes dat er iemand controleert als alle verzekeringen nog up too date zijn en deze waar nodig aanpast. Dank jullie wel

Johan uit Weert, 13 november 2019

Ik vind het vreemd dat ik, na een schadeclaim bij de reisverzekering, een premieverhoging krijg op al mijn verzekeringen bij Promevendum.

Paul uit Staphorst, 7 november 2019

Beste Paul, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 november 2019

Prettig telefoongesprek gehad met Promovendum betreffende premie pakketverzekering. Erg gunstig, goede voorwaarden dus ga waarschijnlijk over

Ronald uit Halsteren, 7 november 2019

Vriendelijk en met kennis van zake

Jan Jaap uit Rijswijk, 1 november 2019

Ontzettend fijn dat er goed geluisterd is en de splitsing van de verzekeringen heeft plaatsgevonden. Ook fijn dat er een uitleg bijgevoegd is, waarom bepaalde verzekeringen niet veranderd zijn!

Beatrice uit Abbekerk, 16 oktober 2019

prima van informatie voorzien

Jos uit IJsselstein, 14 oktober 2019

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail