Ouders met kind in bed

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Gemaakt foutje werd snel hersteld.

Leon uit Herkenbosch, 15 december 2019

Ik vroeg om een specificatie van de jaarrekening die ik dezelfde dag heb ik ontvangen. Ook kreeg ik de gevraagde bevestiging van een schorsing.

Vincent uit 1261kb Blaricum, 28 november 2019

prima gesprek. goed geholpen

cor uit Peize, 19 november 2019

Erg netjes dat er iemand controleert als alle verzekeringen nog up too date zijn en deze waar nodig aanpast. Dank jullie wel

Johan uit Weert, 13 november 2019

Ik vind het vreemd dat ik, na een schadeclaim bij de reisverzekering, een premieverhoging krijg op al mijn verzekeringen bij Promevendum.

Paul uit Staphorst, 7 november 2019

Beste Paul, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 november 2019

Prettig telefoongesprek gehad met Promovendum betreffende premie pakketverzekering. Erg gunstig, goede voorwaarden dus ga waarschijnlijk over

Ronald uit Halsteren, 7 november 2019

Vriendelijk en met kennis van zake

Jan Jaap uit Rijswijk, 1 november 2019

Ontzettend fijn dat er goed geluisterd is en de splitsing van de verzekeringen heeft plaatsgevonden. Ook fijn dat er een uitleg bijgevoegd is, waarom bepaalde verzekeringen niet veranderd zijn!

Beatrice uit Abbekerk, 16 oktober 2019

prima van informatie voorzien

Jos uit IJsselstein, 14 oktober 2019

Snelle en zeer fijne en kundige afhandeling.

Paul uit Zaltbommel , 26 september 2019

Vriendelijk, snel en zorgvuldig!

Kees uit Bleiswijk, 3 september 2019

snel en duidelijk antwoord.

Frans uit Bergen, 31 augustus 2019

Zeer prettig gesprek, waarbij ik duidelijk geinformeerd werd over de mogelijkheden, nogmaals bedanklt voor je hulp.

Jeroen uit Almere, 28 augustus 2019

Minimale wachttijd aan de telefoon, Netjes teruggebeld en gedegen antwoord.
Prima

Barry uit Zoetermeer, 26 augustus 2019

Super had alleen graag alles in pakket gehad en dan ook een nota maar helaas gaat dat niet verbeter puntje misschien om klant die keuze te geven
Verder voor mij super maatschappij

Karel uit Zaandam, 13 augustus 2019

Altijd een snelle reactie

Gudy uit Loon op Zand, 10 augustus 2019

snel to the piont vriendelijk correct

karel uit Zaandam, 26 juli 2019

correct te woord gestaan. heldere communicatie. toezenden info nam enige tijd in beslag.

Peter uit Breda, 20 juli 2019

Ik moet zeggen ze hebben mij goed geholpen om ook hier verzekerd te kunnen ook al heb je geen hbo diploma

(acceptatie) jullie hebben mij blij gemaakt

Jan uit Veenendaal, 26 juni 2019

Snelle en complete reactie.

Berend uit Hoogezand, 26 mei 2019

Zeer goed en erg snelle reactie!

Koen uit Schijndel, 9 mei 2019

snel en duidelijk antwoord.

Frans uit Bergen, 1 mei 2019

Goed , snel en duidelijk geholpen.

Danny uit Ammerzoden , 29 april 2019

Super snel en via de email geregeld

Ivonne uit Lochem, 17 april 2019

De verzekeringsadviseur heeft mij op een prettige en professionele manier alle vragen beantwoord en daarna een offerte toegestuurd.

Henk uit Venlo, 22 februari 2019

Uitstekend geholpen, snelle reactie op gestelde vragen, heldere uitleg. Kortom, keurig.

Stefanie uit De Goorn, 12 januari 2019

Ik ben prima geholpen door de helpdesk

Alof uit Gemonde, 2 januari 2019

Uw medewerkster van het serviceteam regelde direct de facturatie voor einde kalenderjaar. Prima!!

Jos uit Swalmen, 28 december 2018

Vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Vraag die ok had is goed beantwoord.

Jos uit Heinenoord, 28 december 2018

Ik heb de aparte premies voor auto, inboedel, opstal en aansprakelijkheid telefonisch opgevraagd. Dit ging heel snel en duidelijk en vriendelijk. Heel toegankelijk dus!

Kees uit Dronryp, 12 december 2018

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail