Pakket

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

snel en duidelijk antwoord.

Frans uit Bergen, 31 augustus 2019

Zeer prettig gesprek, waarbij ik duidelijk geinformeerd werd over de mogelijkheden, nogmaals bedanklt voor je hulp.

Jeroen uit Almere, 28 augustus 2019

Minimale wachttijd aan de telefoon, Netjes teruggebeld en gedegen antwoord.
Prima

Barry uit Zoetermeer, 26 augustus 2019

Super had alleen graag alles in pakket gehad en dan ook een nota maar helaas gaat dat niet verbeter puntje misschien om klant die keuze te geven
Verder voor mij super maatschappij

Karel uit Zaandam, 13 augustus 2019

Altijd een snelle reactie

Gudy uit Loon op Zand, 10 augustus 2019

snel to the piont vriendelijk correct

karel uit Zaandam, 26 juli 2019

correct te woord gestaan. heldere communicatie. toezenden info nam enige tijd in beslag.

Peter uit Breda, 20 juli 2019

Ik moet zeggen ze hebben mij goed geholpen om ook hier verzekerd te kunnen ook al heb je geen hbo diploma

(acceptatie) jullie hebben mij blij gemaakt

Jan uit Veenendaal, 26 juni 2019

Snelle en complete reactie.

Berend uit Hoogezand, 26 mei 2019

Zeer goed en erg snelle reactie!

Koen uit Schijndel, 9 mei 2019

snel en duidelijk antwoord.

Frans uit Bergen, 1 mei 2019

Goed , snel en duidelijk geholpen.

Danny uit Ammerzoden , 29 april 2019

Super snel en via de email geregeld

Ivonne uit Lochem, 17 april 2019

De verzekeringsadviseur heeft mij op een prettige en professionele manier alle vragen beantwoord en daarna een offerte toegestuurd.

Henk uit Venlo, 22 februari 2019

Uitstekend geholpen, snelle reactie op gestelde vragen, heldere uitleg. Kortom, keurig.

Stefanie uit De Goorn, 12 januari 2019

Ik ben prima geholpen door de helpdesk

Alof uit Gemonde, 2 januari 2019

Uw medewerkster van het serviceteam regelde direct de facturatie voor einde kalenderjaar. Prima!!

Jos uit Swalmen, 28 december 2018

Vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Vraag die ok had is goed beantwoord.

Jos uit Heinenoord, 28 december 2018

Ik heb de aparte premies voor auto, inboedel, opstal en aansprakelijkheid telefonisch opgevraagd. Dit ging heel snel en duidelijk en vriendelijk. Heel toegankelijk dus!

Kees uit Dronryp, 12 december 2018

Gewoon goed en volledig. Klantenservice van alles op de hoogte en goed bereikbaar.

Dennis uit Zutphen, 10 december 2018

Aanpassing van gegevens gevraagd door te voeren
Was de zelfde dag geregeld.
prima.

Henk uit Ridderkerk, 9 december 2018

Duidelijk en snel geholpen

Ad uit Bergschenhoek, 6 november 2018

Prettig gesprek. Medewerker is goed op de hoogte van voorwaarden en dekking. Zou het zeker aanbevelen.

Gustave uit Ede, 6 november 2018

Zeer content met de medewerker. Een klasse wijf.

Ben uit Oldenzaal, 31 oktober 2018

alles goed voor elkaar

Rick uit Bilthoven, 29 oktober 2018

De wijzigingen in de verzekering zijn netjes doorgevoerd.

Anneke uit Ermelo, 3 oktober 2018

Snelle en adequate reactie. Tevens zeer attent om voor geboorte dochter cadeautje te sturen (9+ klantbeleving)

Laura uit Rotterdam, 27 september 2018

Was perfect geholpen

Linda uit Amsterdam, 16 september 2018

Dank voor het uitsplitsen van de premie naar de verschillende verzekeringen.

G.J. uit Reeuwijk, 12 september 2018

Goed geholpen en voordelig in prijs.

Edward uit Rosmalen, 29 augustus 2018

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail