Pakket

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

ik stel over verzekeringen 2 vragen en krijg maar op 1 antwoord.
de andere vraag was hoe de verkeerde geboortedatum nu veranderd wordt. dat moet ik dan zelf uitzoeken?

Arianne uit Waalre, 28 augustus 2018

Beste Arianne, wij vinden het vervelend dat u geen volledige reactie heeft ontvangen, dat is niet de juiste gang van zaken. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 augustus 2018

Telefonisch zeer professioneel, vriendelijk en spontaan geholpen door de medewerker. Dank!

Michiel uit Utrecht, 24 augustus 2018

op mail opzegging zou binnen 24 uur worden gereageerd, gebeurde niet, na rappel na een week kwam wel binnen 24 uur bevestiging. Dus: eerst niet goed, daarna wel.

An uit Maarssen, 2 augustus 2018

Snel contact en direct werd de wijziging doorgevoerd, keurig en snel geholpen dus. Tip: ik zou verwachten dat je zelf via MijnPromovendum de IBAN kan wijzigen voor de automatische incasso.

Hein uit Apeldoorn, 31 juli 2018

Beste Hein, bedankt voor uw review. Wij nemen uw suggestie mee bij de verbetering van Mijn Promovendum.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 juli 2018

na een tweede telefoontje zijn mijn vragen over het pakket correct en snel beantwoord

anton uit Moordrecht, 29 juli 2018

Zeer prettig geholpen door de medewerker aan de telefoon, goed voorgelicht en snel actie ondernomen.

Wesley uit Asten, 13 juni 2018

FANTASTISCH !!!!!!!!!!!!

W.H.H. uit Eindhoven, 9 juni 2018

Prima en snel geholpen inzake mutatie van rekeningnummer bij Promovendum.
Bij de ING moeten we een formulier invullen en terugsturen.

Albert uit Den Hoorn, 8 juni 2018

Nu is alles wel duidelijk. Wil niet dat door mijn invullen mensen in de problemen komen.

Wilfried uit IJzendijke, 4 juni 2018

Het is me onduidelijk of er ook rekening gehouden is met de datum van ingang van de adreswijziging. Ik wil de huidige bewoners niet tot last zijn. De opgegeven adreswijziging gaat pas op 25 juni 2018 in.

Wilfried uit IJzendijke, 3 juni 2018

Beste Wilfried,

Bedankt voor het achterlaten van uw review. Ons Service team neemt vandaag contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 juni 2018

Goede uitleg, geen wachtrij, snel geholpen.

Sanne uit Leerdam, 30 mei 2018

prima geholpen, snel en duidelijk en vriendelijk en niet opdringerig dat is fijn

Simon uit Heilig Landstichting, 29 mei 2018

Meedenkend en zeer vriendelijk

Paul uit Lopik, 16 mei 2018

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.
Beloofde informatie snel en volledig op de mail.

Cees uit Amstelveen, 14 mei 2018

Het was een zeer goed gesprek en ben naar volle tevredenheid geholpen
Waarvoor mijn dank.

Yolanda uit Amsterdam, 24 april 2018

Great solution of the request for years of non-accident. Thanks.

Lluc uit Leiden, 17 april 2018

Prima informatie en tijdig antwoord

Van uit Hoofddorp , 9 april 2018

Inlog problemen. Snelle oplossing via chat met uw medewerkster, direct opgelost.

Marja uit Blaricum, 7 maart 2018

Uitstekend geholpen bij afsluiten pakketverzkering

Denise uit Lent, 5 februari 2018

Zeer snelle actie en vooral vervolg was uitstekend, niets anders dan lof voor Promovendum en de behandelaar.

G uit Zoetermeer, 31 januari 2018

Vlot en efficiënt afgehandeld.

J uit Wierden, 28 januari 2018

Juiste antwoord binnen korte tijd. Veel dank.

F. uit Beverwijk, 25 januari 2018

Prima en zeer vriendelijk geholpen bij het afsluiten van mijn nieuwe pakket verzekering !!

Jacques uit Son, 3 januari 2018

Goed en snel geholpen.

H.Th.v.Veenendaal uit Houten, 13 december 2017

prima geholpen, goede uitleg en niet opdringerig. Ik ga nu kijken of ik nog meer kan afsluiten bij Promovendum

Caroline uit Lisse, 13 december 2017

Telefonisch en later via mail zorgvuldig, accuraat en snel geïnformeerd over bepaalde verzekering.

Anja uit Bas.anja@kpnplanet.nl, 12 december 2017

Uw adviseur heeft mij uitermate correct en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Bovendien heeft hij mij een uitstekend bod gedaan voor mijn autoverzekering. Alle lof voor deze medewerker! Houd hem in ere!!!.

M.K.M. uit Standdaarbuiten, 12 december 2017

Vlotte reactie op mijn mail en adequaat afgehandeld!

Martijn uit Nijeveen, 11 december 2017

een duidelijk antwoord op een gestelde vraag

Theo uit Venray, 10 december 2017

Fijne service, stapje extra voor de klant door uw verzekeringsadviseur, top!

Tjeerd uit Rotterdam, 9 december 2017

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail