Ouders met kind in bed

Pakketkorting ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met pakketkorting. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Gewoon goed en volledig. Klantenservice van alles op de hoogte en goed bereikbaar.

Dennis uit Zutphen, 10 december 2018

Aanpassing van gegevens gevraagd door te voeren
Was de zelfde dag geregeld.
prima.

Henk uit Ridderkerk, 9 december 2018

Duidelijk en snel geholpen

Ad uit Bergschenhoek, 6 november 2018

Prettig gesprek. Medewerker is goed op de hoogte van voorwaarden en dekking. Zou het zeker aanbevelen.

Gustave uit Ede, 6 november 2018

Zeer content met de medewerker. Een klasse wijf.

Ben uit Oldenzaal, 31 oktober 2018

alles goed voor elkaar

Rick uit Bilthoven, 29 oktober 2018

De wijzigingen in de verzekering zijn netjes doorgevoerd.

Anneke uit Ermelo, 3 oktober 2018

Snelle en adequate reactie. Tevens zeer attent om voor geboorte dochter cadeautje te sturen (9+ klantbeleving)

Laura uit Rotterdam, 27 september 2018

Was perfect geholpen

Linda uit Amsterdam, 16 september 2018

Dank voor het uitsplitsen van de premie naar de verschillende verzekeringen.

G.J. uit Reeuwijk, 12 september 2018

Goed geholpen en voordelig in prijs.

Edward uit Rosmalen, 29 augustus 2018

ik stel over verzekeringen 2 vragen en krijg maar op 1 antwoord.
de andere vraag was hoe de verkeerde geboortedatum nu veranderd wordt. dat moet ik dan zelf uitzoeken?

Arianne uit Waalre, 28 augustus 2018

Beste Arianne, wij vinden het vervelend dat u geen volledige reactie heeft ontvangen, dat is niet de juiste gang van zaken. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 augustus 2018

Telefonisch zeer professioneel, vriendelijk en spontaan geholpen door de medewerker. Dank!

Michiel uit Utrecht, 24 augustus 2018

op mail opzegging zou binnen 24 uur worden gereageerd, gebeurde niet, na rappel na een week kwam wel binnen 24 uur bevestiging. Dus: eerst niet goed, daarna wel.

An uit Maarssen, 2 augustus 2018

Snel contact en direct werd de wijziging doorgevoerd, keurig en snel geholpen dus. Tip: ik zou verwachten dat je zelf via MijnPromovendum de IBAN kan wijzigen voor de automatische incasso.

Hein uit Apeldoorn, 31 juli 2018

Beste Hein, bedankt voor uw review. Wij nemen uw suggestie mee bij de verbetering van Mijn Promovendum.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 juli 2018

na een tweede telefoontje zijn mijn vragen over het pakket correct en snel beantwoord

anton uit Moordrecht, 29 juli 2018

Zeer prettig geholpen door de medewerker aan de telefoon, goed voorgelicht en snel actie ondernomen.

Wesley uit Asten, 13 juni 2018

FANTASTISCH !!!!!!!!!!!!

W.H.H. uit Eindhoven, 9 juni 2018

Prima en snel geholpen inzake mutatie van rekeningnummer bij Promovendum.
Bij de ING moeten we een formulier invullen en terugsturen.

Albert uit Den Hoorn, 8 juni 2018

Nu is alles wel duidelijk. Wil niet dat door mijn invullen mensen in de problemen komen.

Wilfried uit IJzendijke, 4 juni 2018

Het is me onduidelijk of er ook rekening gehouden is met de datum van ingang van de adreswijziging. Ik wil de huidige bewoners niet tot last zijn. De opgegeven adreswijziging gaat pas op 25 juni 2018 in.

Wilfried uit IJzendijke, 3 juni 2018

Beste Wilfried,

Bedankt voor het achterlaten van uw review. Ons Service team neemt vandaag contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 juni 2018

Goede uitleg, geen wachtrij, snel geholpen.

Sanne uit Leerdam, 30 mei 2018

prima geholpen, snel en duidelijk en vriendelijk en niet opdringerig dat is fijn

Simon uit Heilig Landstichting, 29 mei 2018

Meedenkend en zeer vriendelijk

Paul uit Lopik, 16 mei 2018

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.
Beloofde informatie snel en volledig op de mail.

Cees uit Amstelveen, 14 mei 2018

Het was een zeer goed gesprek en ben naar volle tevredenheid geholpen
Waarvoor mijn dank.

Yolanda uit Amsterdam, 24 april 2018

Great solution of the request for years of non-accident. Thanks.

Lluc uit Leiden, 17 april 2018

Prima informatie en tijdig antwoord

Van uit Hoofddorp , 9 april 2018

Inlog problemen. Snelle oplossing via chat met uw medewerkster, direct opgelost.

Marja uit Blaricum, 7 maart 2018

Uitstekend geholpen bij afsluiten pakketverzkering

Denise uit Lent, 5 februari 2018

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail