Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Binnen gestelde termijn reactive ontvangen.

Buskop uit Leusden, 15 oktober 2015

Ongelofelijke snelle afhandeling van de schade. Nadat alle formulieren per email naar Promovendum waren toegestuurd had ik binnen 30 minuten bericht dat het bedrag van de schade was overgemaakt.

Ben blij dat ik 6 verzekeringen bij Promovendum heb.

Rob uit Zutphen , 15 oktober 2015

Uitstekend geholpen, vriendelijke benadering.

Andre uit Papendrecht, 15 oktober 2015

Alles werd snel en direct opgelost. En zeer klantvriendelijk geholpen.

Frank uit Eindhoven, 14 oktober 2015

Zaterdag gebeld voor een lekkage in de badkamer. Volgens medewerker moesten we zelf een bedrijf inschakelen. Diverse gebeld. Maar doen alleen zaken met de verzekering. Dus wachten tot maandag. Medewerker geregeld dat er iemand komt om het op te sporen. Deze kwam op woensdag kijken. Nu een week later nog steeds niks gerepareerd of gehoord wanneer het gemaakt word.Terwijl de waterschade steeds erger wordt

C uit Spijkenisse, 11 oktober 2015

Beste heer de Heus, vervelend te vernemen dat de situatie. nog niet opgelost is. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om de voortgang te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 oktober 2015

Prettig gesprek met medewerker. Heldere uitleg. Fijn.

Danielle uit Boskoop, 9 oktober 2015

Mijn ervaring is uitstekend. Na het aanmelden van de schade, slechts één mailtje met de te nemen stappen en daarna was het binnen enkele dagen geregeld.

Dennis uit Tiel, 5 oktober 2015

Duidelijke uitleg en op snelheid deze verzekeringen heen gegaan en afgesloten.

Nico uit Ermelo, 22 september 2015

Opzeggen van vorige inboedel en aansprakelijkheidsverz is al gebeurd,u kunt mij dus verzekeren.gr H.L

H uit Hapert, 9 september 2015

Na een eerste afwijzende reactie, netjes en vlot geholpen.

V uit Tilburg, 7 september 2015

Aanvankelijk bestond er onbegrip voor mijn schadegeval en probeerde men er goedkoop vanaf te komen. Door extra inspanning mijnerzijds is de schade op de juiste manier afgehandeld.
1e tegenvaller van Promovendum!

W. uit Vorden, 1 september 2015

Beste heer Haas, jammer dat de afhandeling u tegengevallen is. Wij nemen contact met u op om uw ervaring door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 september 2015

Prima afhandeling na waterschade. Alles kon daardoor zo snel mogelijk worden gedaan: beoordeling door expert en vergoeding van de schade. Contact gaat snel, persoonlijk alles verliep tot volle tevredenheid. Fijn dat alles ook digitaal kan worden afgewikkeld.

Leendert uit Haaksbergen, 27 augustus 2015

Erg tevreden over de snelle afwikkeling per email. Ik had niet verwacht dat dit zo snel ging. Prima.

Familie uit Noord-Sleen, 26 augustus 2015

Na een toelichting van ons , na een afwijzing, is alsnog de polis geaccepteerd. Fijn dat jullie de moeite hebben genomen alles nogmaals te bekijken.

H.Winter uit Franeker, 25 augustus 2015

Vindt de afhandeling slecht en lang duren!
Moet een schadeformulier invullen die niet echtbrtrekking op de schade!
Heb een storing gehad van meer dan 24 uur aan mijn diepvries! Heb schade van zo'n 250 euro! Het schadeformulier is volgens jullie niet ontvangen, maar heb tot op heden nog niets gehoord! Heb het formulier wel verstuurd! Bij centraalbeheer was alles beter geregeld!

Gr. Eddy

E. uit Eindhoven, 24 augustus 2015

Beste heer Sanders, vervelend te vernemen dat uw ervaring niet positief is. Ons schadeteam neemt contact met u op om u verder te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 augustus 2015

Ik heb een schade gemeld en moet nu de afhandeling doen. Tot nu toe uitsteklend geholpen door Schadespecialist!

Frank uit Muiderberg, 20 augustus 2015

Snel geregeld, van de oude verzekeringen naar de nieuwe en de opzegging van de oude verzekeringen wordt netjes door Promovendum geregeld.

Gerald uit Houten, 14 augustus 2015

Ik ben erg teleurgesteld in de wijze waarop ik geholpen ben. In mijn ogen ben ik verkeerd ingelicht en heb ik op basis van deze informatie een keus gemaakt (item laten repareren) terwijl ik dit met de kennis van nu nooit had gedaan. Promovendum, bedankt!

B. uit Almelo, 13 augustus 2015

Beste heer Henstra, wij vinden het vervelend te vernemen dat u teleurgesteld bent. Ons schadeteam neemt contact op om de situatie op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 augustus 2015

Zeer onbeleefd en onprofessioneel uw afdeling schade afhandeling .

Tavazoe uit Waddinxveen, 11 augustus 2015

Beste heer Tavazoe, spjtig te lezen dat u niet tevreden bent. Ons schadeteam neemt contact met u op om de ervaring door te spreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 augustus 2015

keurig uitleg gehad over wat te doen, keurige correspondentie over wat ik kan /kon verwachten. Prima geholpen

J. uit De Meern, 29 juli 2015

prima afhandeling. en snel.

Cor uit Dalem, 28 juli 2015

Na een wat stroef eerste contact is de schade alsnog goed en naar tevredenheid afgewikkeld.

Pieter uit Nieuw Lekkerland, 21 juli 2015

Snelle afhandeling en respectvolle benadering. Fijn ook om steeds met dezelfde medewerker te kunnen praten.

Freek uit Rotterdam, 18 juli 2015

De eerste de beste schadeclaim die ik indien wordt door uw team afgewezen omdat in de polisvoorwaarden een vluchtroute voor u zou staan, terwijl volgens mij de claim gewoon moet worden toegewezen. Als ik naar de definitie vraag die in de polis gebruikt wordt voor motorrijtuig kan mij die niet worden overlegd. Zo kan ik dus niet controleren of het schadeteam zijn werk correct doet. Volgens mij moeten alle termen die gebruikt worden in de polis ook worden omschreven. Erg slecht dus dat men mij die definitie niet kan overleggen. Mijn claim wordt dus voor mij oncontroleerbaar afgewezen. Voor mij een reden om maar eens te kijken waar ik dan alle verzekeringen moet onder brengen.

Bert uit Groningen, 9 juli 2015

Beste heer Brink, vervelend dat uw ervaring met ons niet positief is. Ons Schadeteam neemt contact met u op om uw vragen te beantwoorden.
Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juli 2015

De vraag is nu beantwoord

J.Janssen uit Swalmen, 7 juli 2015

We hebben geen antwoord op onze vraag gekregen alleen een antwoord dat we zelf al weten. De vraag is niet beantwoord!

J.Janssen uit Swalmen, 6 juli 2015

Beste heer Janssen, vervelend om te vernemen dat uw vraag niet is beantwoord. Ons Serviceteam neemt hierover contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 6 juli 2015

De adviseur heeft excellent werk verricht!
Mede daardoor overstap naar promovendus gemaakt.
Mvg Dirk Pothof

Pothof uit Ulvenhout, 1 juli 2015

Halverwege de afhandeling kan en mag ik geen kritiek uiten zo goed wordt het proces vanuit Promovendum begeleid.

Patrick uit Eersel, 30 juni 2015

Ik kreeg nog een factuur voor de maand juni van de vorige verzekeraar. Met 1 email naar jullie hebben jullie dit geweldig opgelost. Hartelijk dank!

Bart uit Zaandam, 26 juni 2015

De communicatie rond en uiteindelijke afronding van een schadegeval in ons huis (sneuvelen kunstwerk) heb ik als vlot, ter zake en zeer prettig ervaren.

Rens uit Amsterdam, 22 juni 2015

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail