Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik ben erg teleurgesteld in de wijze waarop ik geholpen ben. In mijn ogen ben ik verkeerd ingelicht en heb ik op basis van deze informatie een keus gemaakt (item laten repareren) terwijl ik dit met de kennis van nu nooit had gedaan. Promovendum, bedankt!

B. uit Almelo, 13 augustus 2015

Beste heer Henstra, wij vinden het vervelend te vernemen dat u teleurgesteld bent. Ons schadeteam neemt contact op om de situatie op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 augustus 2015

Zeer onbeleefd en onprofessioneel uw afdeling schade afhandeling .

Tavazoe uit Waddinxveen, 11 augustus 2015

Beste heer Tavazoe, spjtig te lezen dat u niet tevreden bent. Ons schadeteam neemt contact met u op om de ervaring door te spreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 augustus 2015

keurig uitleg gehad over wat te doen, keurige correspondentie over wat ik kan /kon verwachten. Prima geholpen

J. uit De Meern, 29 juli 2015

prima afhandeling. en snel.

Cor uit Dalem, 28 juli 2015

Na een wat stroef eerste contact is de schade alsnog goed en naar tevredenheid afgewikkeld.

Pieter uit Nieuw Lekkerland, 21 juli 2015

Snelle afhandeling en respectvolle benadering. Fijn ook om steeds met dezelfde medewerker te kunnen praten.

Freek uit Rotterdam, 18 juli 2015

De eerste de beste schadeclaim die ik indien wordt door uw team afgewezen omdat in de polisvoorwaarden een vluchtroute voor u zou staan, terwijl volgens mij de claim gewoon moet worden toegewezen. Als ik naar de definitie vraag die in de polis gebruikt wordt voor motorrijtuig kan mij die niet worden overlegd. Zo kan ik dus niet controleren of het schadeteam zijn werk correct doet. Volgens mij moeten alle termen die gebruikt worden in de polis ook worden omschreven. Erg slecht dus dat men mij die definitie niet kan overleggen. Mijn claim wordt dus voor mij oncontroleerbaar afgewezen. Voor mij een reden om maar eens te kijken waar ik dan alle verzekeringen moet onder brengen.

Bert uit Groningen, 9 juli 2015

Beste heer Brink, vervelend dat uw ervaring met ons niet positief is. Ons Schadeteam neemt contact met u op om uw vragen te beantwoorden.
Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juli 2015

De vraag is nu beantwoord

J.Janssen uit Swalmen, 7 juli 2015

We hebben geen antwoord op onze vraag gekregen alleen een antwoord dat we zelf al weten. De vraag is niet beantwoord!

J.Janssen uit Swalmen, 6 juli 2015

Beste heer Janssen, vervelend om te vernemen dat uw vraag niet is beantwoord. Ons Serviceteam neemt hierover contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 6 juli 2015

De adviseur heeft excellent werk verricht!
Mede daardoor overstap naar promovendus gemaakt.
Mvg Dirk Pothof

Pothof uit Ulvenhout, 1 juli 2015

Halverwege de afhandeling kan en mag ik geen kritiek uiten zo goed wordt het proces vanuit Promovendum begeleid.

Patrick uit Eersel, 30 juni 2015

Ik kreeg nog een factuur voor de maand juni van de vorige verzekeraar. Met 1 email naar jullie hebben jullie dit geweldig opgelost. Hartelijk dank!

Bart uit Zaandam, 26 juni 2015

De communicatie rond en uiteindelijke afronding van een schadegeval in ons huis (sneuvelen kunstwerk) heb ik als vlot, ter zake en zeer prettig ervaren.

Rens uit Amsterdam, 22 juni 2015

In januari schade gemeld en tot op heden nog geen antwoord of afhandeling. Helaas

Groenewoud uit Leusden, 9 juni 2015

Beste mevrouw Groenewoud, we vinden het vervelend dat u niets gehoord heeft over de schadeafhandeling. Ons Schadeteam neemt contact met u op om te kijken waar het probleem ligt. We danken u voor het delen van uw ervaring.
Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juni 2015

Per email en telefonisch contact gehad met het schadeteam. Ik had helaas bliksem schade aan de afzuigkap en dit bij jullie gemeld. we zijn nu 2 weken verder en het schadebedrag wordt uitbetaald, de nieuwe afzuigkap is onderweg. In eerste instantie was uw reactie wat terughoudend omdat ik net 1 maand klant ben, echter daarna vlot en professioneel opgelost.

Erik uit Mierlo, 5 juni 2015

Twee fietsen werden gestolen uit de schuur. Een fiets stond op slot, was nog geen jaar oud en werd vergoed door de fietsverzekering. De andere fiets stond niet op slot, dus niet vergoed door de fietsverzekering.
Ik heb een beroep gedaan op de inboedelverzekering. Er waren bijna geen sporen te zien van inbraak en ik hield er rekening mee dat de schade daarom niet vergoed zou worden.
De dagwaarde van een 5-jaar oude Koga Miyata kreeg ik toch uitgekeerd. Complimneten daarvoor.

Fred uit Apeldoorn, 22 mei 2015

Adviseur heel vriendelijk en duidelijk. Vertelde belangrijke informatie

M. uit Breda, 20 mei 2015

Mijn eerste schademelding.
Op maandag 4 mei melding, dezelfde ochtend bevestiging , dinsdag 5 mei ( vrij ).
Woensdag 6 mei bericht met uitkeringsbevestiging...........GEWELDIG!!!!!!!

Fred uit Capelle aan den IJssel, 7 mei 2015

Snel, accuraat en professioneel. Ik leg mijn schadevoorval voor, onderbouw het met de juiste documenten (facturen, foto's e.d.) en er wordt zeer snel een besluit genomen en betalingen worden verricht. Een groot compliment!

Jos uit Pannerden, 27 april 2015

Netjes, goed en snel geholpen

PHJM uit Schinnen, 21 april 2015

Nog afwachten wat uiteindelijk de beslissingen zijn wat betreft de beoordeling van de schade en vergoeding, maar de behandeling tot nu toe is zoals ik steeds merk: heel persoonlijk, plezierig en laagdrempelig. Meedenkend. Heb wat schade betreft (gelukkig!) bij andere maatschappijen geen ervaring, maar heb door deze opstelling geen enkele behoefte aan een andere maatschappij.

Leendert uit Haaksbergen, 17 april 2015

Snelle afwikkeling naar schade gemeld te hebben.

G uit Zwartewaal, 17 april 2015

Promovendum weigert inboedelverzekering als er zich een restaurant in het complex bevindt; hoe absoluut 100% belachelijk is dit??!! Gelukkig is promovendum niet de enige verzekeraar in ons land.

Hilhorst uit Tiel, 2 april 2015

Promovendum 02/04/2015

Beste heer Hilhorst, we begrijpen dat u het vervelend vindt dat de inboedelverzekering geweigerd is. Graag geven wij hier een toelichting op. Ons serviceteam neemt daarom contact met u op.

Heel tevreden. Ben goed geholpen. Duidelijke uitleg en snelle actie.

Henny uit Nunspeet, 11 maart 2015

Prima! Correct en erg snel!

Mira uit Alkmaar, 26 februari 2015

Slechte ervaring met jullie. Bij het afsluiten van de verzekering specifiek gevraag voor mijn sportspullen. Met excellente zou het allriks verzekerd zijn ook door zelf toedoen. Nu is er schade word er opgewezen dat het niet in de consule staat en dus niet wordt uitbetaald, ook niet omdat zij een fout hebben gemaakt.

Roy uit Almere, 17 februari 2015

Reactie Promovendum 17/02/2015

Beste Roy, wij vinden het spijtig dat wij niet aan uw verwachtingen voldoen. Onze Schadespecialist gaat contact met u opnemen voor een nadere toelichting. Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring.

Er was belooft dat mijn handboogspullen verzekerd zou zijn ook tijdens eigen onderhoud. Nu is dus tijdens onderhoud mijn boog stuk gegaan en wordt er gelijk gemeld dat dit niet vergoed wordt omdat dit op papier staat.

Roy uit Almere, 16 februari 2015

Reactie Promovendum 16/02/2015

Beste heer Van der Meulen, uiteraard gaan wij dit voor u uitzoeken. Onze schadespecialist neemt vandaag contact met u op. Wij danken u vriendelijk voor het delen van uw ervaring.

Super goed geholpen aan de telefoon, snelle fijne afhandeling.

Monique uit Duiven, 6 februari 2015

Super snelle afhandeling, goede en prettige communicatie. Goede feedback.

Margot uit Helmond, 5 februari 2015

Zeer goed en snel geholpen. Erg fijn!

Lianne uit Enschede, 30 januari 2015

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail