Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Heel fijn, duidelijk en vooral snel geholpen. Ik vind het nog steeds een schande dat AirBerlin niet zelf deze kosten heeft gedeclareerd, maar ben ontzettend tevreden over de afhandeling van Promovendum.

Bianca uit Groningen, 2 oktober 2015

Ik werd erg vriendelijke en goed geholpen. Alleen werd er gezegd dat ik binnen 5 werkdagen iets zou horen over de afhandeling van mijn schade. Dat klopte niet. Gelukkig kreeg ik na 8 werkdagen een mail dat het vergoed zou worden.

Elise uit Leiden, 2 oktober 2015

Beste mevrouw Denissen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer te vernemen dat wij later dan beloofd gereageerd hebben. Gelukkig hebben wij u verder goed geholpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 oktober 2015

Behandeling snel en adequaat; chapeau

Stegemann uit Vaassen, 30 september 2015

Voor het eerst in mijn leven heb ik gebruik moeten maken van mijn reisverzekering. De melding, afhandeling en betaling is duidelijk en snel verlopen. Perfect!

Zoe uit Amstelveen, 25 september 2015

Snelle en prima afhandeling

Michael uit Maarssen, 24 september 2015

Prima en snel afgehandeld

Michael uit Maarssen, 24 september 2015

snelle afhandeling, prettig gesprek aan telefoon, aanmelding schade via internet niet doorgekomen na enkele dagen gebeld en schade alsnog opgenomen.
Schadeformulier enigszins beperkt om meer dan 5 schade artikelen te noteren

Jankees uit Maassluis, 14 september 2015

Snel en correct geholpen

J.Snippe uit Assen, 14 september 2015

Prima. Zeer hulpvaardig.

Rob uit Leiden, 4 september 2015

Hebben een schade ingediend die nooit afgehandeld is. Schadenummer: 1509397/MMO.
Is inmiddels al op een andere manier opgelost. Voor afhandeling van deze schade geven wij 1 ster.

Van uit Goes, 27 augustus 2015

Beste mevrouw Van Middelkoop, wij gaan uitzoeken wat er is gebeurd. Ons schadeteam neemt contact met u op om het uit te leggen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 augustus 2015

We hadden een tas verloren tijdens onze reis. Ik heb de sos dienst gebeld. Zij hebben netjes de melding doorgegeven aan Promovendum. Ze vertelde wel dat we geen aangifte hoefden te doen omdat het om verlies ging en niet om diefstal. De volgende dag werd ik gebeld door Promovendum en er werd gezegd dat ik wel aangifte moest doen. En gelukkig maar want de tas was door een eerlijke vinder bij de politie neergelegd!

Goed service en goed contact met jullie team. Heel netjes geholpen

Hans uit Wijk bij Duurstede, 25 augustus 2015

Afspraken werden direct nagekomen en de schade was binnen een dag geregeld.
Dus: perfect!

Pim uit Poortugaal, 17 augustus 2015

Alhoewel mijn schade (kosten voor omboeken van een vlucht) het niet officieel onder de polisvoorwaarden viel, heeft promovendum toch het gehele bedrag uitgekeerd, omdat er sprake was van een bijzondere situatie (vulkaanuitbarsting). Erg coulant!

Marianne uit Utrecht, 14 augustus 2015

Op mijn vraag GEEN reactie ontvangen.
Slecht!

Mvg

H.Loeröp

H.loeröp uit Westerbork, 12 augustus 2015

Beste heer Loeröp, ons Serviceteam neemt vandaag contact op om het uit te leggen. Vervelend te lezen dat wij uw vraag niet direct beantwoord hebben.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 augustus 2015

afhandeling, klantvriendelijkheid, aandacht, meedenken --> UITSTEKEND;
Voorwaarden (eigen risico 100 E; dagwaarde ipv vervangingswaarde; extrajaar afschrijven bij ontbreken aankoop bon) --> ZEER MATIG

Fred uit Leusden, 11 augustus 2015

Beste heer van Rooijen, wij zijn benieuwd naar uw gedachten hierover. Ons Schadeteam neemt contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 augustus 2015

snelle afwikkeling !

Ronald uit Almere, 11 augustus 2015

Ik vind dat het allemaal heel lang duurt. Situatie op vakantie was vlgs mij duidelijk. Alles opgestuurd maar blijkbaar niet alles ontvangen????!!!!
Hierna weer een tijd niets vernomen.
Ben pas sinds kort bij u verzekerd en heb helaas nu 2 voorvallen met de reisverzekering. (Is werkelijk de eerste keer in 25 jaar dat ik mijn reisverzekering moet aanspreken)
Bij mijn zoon is een aantal zaken gestolen en daar staat hij dan ook met lege handen.
Mijn eerste indruk is teleurstellend

Rob uit Tilburg, 3 augustus 2015

Beste heer Olifiers, vervelend om te lezen dat uw eerste indruk van Promovendum teleurstellend is. Ons Schadeteam neemt contact met u op om uw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 augustus 2015

super snelle aanpassing na verzoek, dank.

Jansen uit Bussum, 23 juli 2015

Verzekeringsaanvraag afgewezen om voor mij onverklaarbare redenen

F.J.M. uit Eindhoven, 22 juli 2015

Beste heer van der Horst, wij gaan u helpen! Ons Acceptatieteam neemt contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 juli 2015

Positieve reactie, hoewel verblijf wat moeilijk aan te tonen was, en snelle afhandeling van de schadeclaim.

Norbert uit Wormer, 19 juli 2015

Snel en goed afgehandeld. Kleine tip.
Er was gezegd 100 eigen risico en max 250 vergoeding bij schade brillen. Omdat de schade 350 was dacht ik dat ik 100 euro voor mij en 250 voor jullie. Ik had het dus niet goed begrepen. Wellicht is het handig om te zeggen max. 250 euro brillen waarvan 100 euro eigen risico. Zo voorkom je misverstanden.

Nel uit Hendrik-ido-Ambacht , 12 juli 2015

Beste mevrouw Hofman, bedankt voor uw tip. Wij gaan deze gebruiken om onze service te verbeteren.
Vriendelijke groet, Promovendum - 12 juli 2015

Uw medewerker las de mails steeds maar half, maakte eerst een verkeerde verzekering aan (met verkeerde dekking) en toen ik vroeg om dat te wijzigen, heb ik een reactie gekregen dat ik een nieuw polisblad zou krijgen, maar dit is (nog) niet gebeurd.
Verder vind ik het erg jammer dat de tarieven niet gewoon op de website staan en dat je er verplicht contact voor moet opnemen met een medewerker. Dat vergroot het online-gemak niet.
Positief is wel het tarief van de verzekering!

Renske uit Hellevoetsluis, 11 juli 2015

Beste Renske, bedankt voor uw feedback. Vervelend dat uw ervaring met ons niet helemaal positief is. Ons Serviceteam neemt contact met u op om het te bespreken.
Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2015

Wij hadden al bericht verwacht na 5 dagen, helaas, na 10 dagen nog geen uitsluitsel. Heel vervelend, men verzoekt weer om aanvullende info die wij niet hebben

George uit Malden, 10 juli 2015

Beste heer Smorenburg, vervelend om te lezen dat u nog geen uitsluitsel heeft. Ons Schadeteam neemt contact met u op om het uit te zoeken.
Vriendelijke groet, Promovendum - 10 juli 2015

specifieke vraag voortvarend opgepakt met inhoudelijk heldere terugkoppeling.

J. uit Utrecht, 9 juli 2015

Het is nu duidelijk voor mij en ben vandaag ook telefonisch geholpen. Ik hoop u hiermee uw vraag beantwoord heb.

Oztan. uit Tiel, 7 juli 2015

de ingangsdatum voor wijziging van mijn reisverzekering (naar werelddekking) is verkeerd, te laat, doorgevoerd. Mijn verzoek was/is de wijziging per 6 juli a.s. te laten ingaan. Ik heb ook een mail gestuurd. graag uw actie.
vriendelijke groet, conny

Conny uit Wageningen, 4 juli 2015

Beste mevrouw Hoitink, we gaan vandaag actie voor u ondernemen! Ons Serviceteam neemt contact met u op om de ingangsdatum te bevestigen.
Vriendelijke groet, Promovendum - 4 juli 2015

Het heeft even geduurd en ik heb zelf e.e.a. moeten constateren maar voor de rest is het nu dan allemaal goed geregeld. Nu even afwachten of ook de premie correctie goed wordt doorgevoerd want de incasso's hebben al per 01-07 plaats gevonden.

Jacques uit Heerlen, 3 juli 2015

Moesten samen wel even zoeken, maar de reisverzekering dekt ook Israel.

L. uit Kampen, 26 juni 2015

Nog wat prematuur, ik heb zelfs de polis nog niet gezien. Ik kan dus ook nog weinig zinvols daarover melden.
De beschrijving op de website plus de premieberekening zijn erg aantrekkelijk, vandaar dat ik mijn huidige polis onmiddellijk heb opgezegd.
De ervaringen met "het team" tot nu toe zijn goed al is die ervaring beperkt tot 2 e-mails.

H.von uit Tilburg, 24 juni 2015

Zeer prettig te woord gestaan, niets dan lof!!!!

Harry uit De Lutte, 23 juni 2015

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail