Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Bedankt voor de afwikkeling van deze schade
Hgr A.S.v d Linden

Andre uit Hilversum, 9 maart 2016

Schadegeval correct en volgens afspraak afgehandeld.

Jan uit Veghel, 8 maart 2016

Ik heb gisteren telefonisch contact gehad met uw schadespecialist dit omdat er een annulering ivm moest plaats vinden.
Kort daarna ontving ik in mailbox al mijn papieren die ik daarvoor nodig had super.
En dan nog dit de deskundigheid en vriendelijkheid verdient ook een grote pluim.

Mevrouw uit Eindhoven, 4 maart 2016

rustige geduldige uitleg Alles wat ik wilde is geregeld.

M.T.H. uit Houten, 3 maart 2016

Correcte en snelle afhandeling, heel fijn!

Sardha uit Den Haag, 2 maart 2016

Tot nu toe correct en snel gehandeld

Jan uit Veghel, 2 maart 2016

snel en bijna helemaal compleet

A. uit Arnhem, 1 maart 2016

Snel een duidelijk antwoord

Lars uit Almere , 1 maart 2016

keurig meegedacht en afgehandeld

Sascha uit Utrecht, 1 maart 2016

Okay , erg behulpzaam.

Ger uit Gronsveld, 26 februari 2016

Snel, accuraat en gepast.

Mark uit Den Haag, 26 februari 2016

Ik was binnen een paar seconden aan de beurt. En alles was duidelijk en snel geregeld.

Trynke uit Enschede, 25 februari 2016

Medewerkster van het serviceteam, bedankt, duidelijk.

J.A. uit Son, 19 februari 2016

Wat een geweldige service, het wel en wee van de klant staat voorop,hier wordt 110% aandacht aan besteed. Mteriele en financiele afwikkeling is ook perfect, ik heb geen seconde spijt van onze overstap 2 jaar geleden.
Dit zijn echte profis die de klant centraal stellen

Loek uit Bocholtz, 19 februari 2016

Een 10 plus ervaring.
Wij hebben een traumatisch ongeluk meegemaakt in het verre buitenland. Promovendum heeft hierbij echt ontzorgd en ons geweldig begeleidt in de afhandeling van alle kosten.
Chapeau Promovendum, jullie hebben er een ambassadeur erbij.

Speciaal woord van dank voor de schadebehandelaar. Op een uiterst correcte, professionele en betrokken wijze heeft hij ons door het hele traject begeleidt. Heel erg bedankt hiervoor.

W.P.J. uit Heerlen, 19 februari 2016

De schademelding is snel en naar tevredenheid afgehandeld binnen de marges van de uitkeringsmogelijkheden

Robert uit Heerenveen, 18 februari 2016

- Bereikbaarheid per mail is uitstekend
-Snelle afhandeling
- Klantvriendelijk

Bob uit Druten, 17 februari 2016

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag!

R.A. uit Brielle, 15 februari 2016

ondanks het grote verlies van de trouwring van mijn vrouw en het kleine bedrag wat daar voor staat ben ik wel tevreden over de snelle uitbetaling en afhandeling van het verlies van de trouwring

Jan uit Uden, 15 februari 2016

Goede en snelle reactie op vragen !

Harold uit Oosterbeek, 15 februari 2016

Vraag over uitsluiting inzittendenverzekering voor huurauto in buitenland goed beantwoord. Dat autopech mee verzekerd kan worden, was niet gevraagd omdat dit allemaal bij de huurauto verzekering zat.

Patricia uit Gouda, 12 februari 2016

Erg tevreden over de manier waarop gereageerd werd tijdens de melding vanuit het buitenland. Ook tevreden over de uitleg en bespreking van het begrip annulering in ons individuele geval. Benieuwd nog naar de uiteindelijke beoordeling. Volste vertrouwen in goede uitslag. Extra kosten (had veel hoger geweest bij een volledige repatriëring) werden zondermeer uitgekeerd.

Leendert uit Haaksbergen, 8 februari 2016

Buitengewoon snel en correct antwoord van jullie gekregen. Hartelijk dank!

Vincent uit Krommenie, 3 februari 2016

wel veel invullen en/of als bijlage meesturen.
Daarnaast was het schadeformulier niet op de computer in te vullen.
Maar verder zeer correcte en snelle afhandeling!

Hertoghs uit Nijmegen, 2 februari 2016

Prima snelle en correcte afhandeling

Muijrers uit Bocholtz, 2 februari 2016

snel en duidelijk antwoord

Jack uit Nieuw Vennep, 2 februari 2016

Ik ben goed geholpen met goed advies

Speijcken uit Den Haag, 1 februari 2016

Mijn ervaring is dat de medewerkers van Promovendum ons ontzettend goed geholpen hebben bij de schade in december j.l.
Ze hebben enorm ontzorgd en betrokken met ons gezocht naar oplossingen, Heel erg bedankt hiervoor

Wilma uit Heerlen, 31 januari 2016

prettige service, snelle afhandeling en kennis deskundige medewerkers

Bert uit Bennebroek, 29 januari 2016

snel en comfortabel geregeld

F. uit Bocholtz, 28 januari 2016

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail