Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snel en makkelijk geregeld en goedgekeurd!! Hoop er nooit gebruik van hoeven te maken!

Paul uit Alblasserdam, 5 november 2015

Keurige afhandeling van geleden schade

Roberts uit Molenhoek, 5 november 2015

Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat het uiteindelijk meer dan 5 dagen duurde ( zoals beloofd ) voordat ik bericht had ontvangen, nadat ik alles had opgestuurd.
Een telefoontje naar jullie heeft het "proces"wel weer versneld. Ook het geld was snel bijgeschreven. Al met al, heel goede service. Bedankt.

H uit Weert, 5 november 2015

Beste heer Hermans, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet binnen het beloofde termijn hebben gereageerd. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om u hierover uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 november 2015

Zeer ontevreden met de reactie en de mannier waarop de e-mail is verstuurd.
Door deze reactie overweeg ik sterk om al mijn verzekeringen bij Promovendum op te zeggen en weer onder te brengen bij mijn oude verzekeraar.
Met vr gr
Joris Schonk

Joris uit Rotterdam, 22 oktober 2015

Beste heer Schonk, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons schadeteam gaat vandaag contact met u opnemen over de schadeafhandeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 oktober 2015

Snelle en correcte afhandeling.
Klantvriendelijk

Stuart uit Bemmel, 22 oktober 2015

Prima afwikkeling van Promovendum. Bagage te laat gearriveerd, vervangende golfschoenen gekocht en keurig teruggekregen. Zo hoort het!

Jurn uit Naarden, 16 oktober 2015

Fijne ervaring met het gesprek, goed te woord gestaan, snel en volledige antwoorden, top!

Andrea uit Sassenheim, 15 oktober 2015

De dekking van de reisverzekering is minimaal. De vergoedingen voor veel producten zijn gemaximaliseerd. Zo ook voor mijn gestolen iPhone. Deze is verzekerd tot 250 euro.

Jeffrey uit Den Bosch, 9 oktober 2015

Beste heer van Wanrooij, jammer om te horen dat we niet aan uw verwachting voldoen. Ons schadeteam neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2015

Ondanks de opstartproblemen met het opzeggen van de oude verzekering, heeft promovendum dit weer zeer netjes hersteld. Ik ben erg tevreden.

Luuk uit Hoorn, 8 oktober 2015

Heel fijn, duidelijk en vooral snel geholpen. Ik vind het nog steeds een schande dat AirBerlin niet zelf deze kosten heeft gedeclareerd, maar ben ontzettend tevreden over de afhandeling van Promovendum.

Bianca uit Groningen, 2 oktober 2015

Ik werd erg vriendelijke en goed geholpen. Alleen werd er gezegd dat ik binnen 5 werkdagen iets zou horen over de afhandeling van mijn schade. Dat klopte niet. Gelukkig kreeg ik na 8 werkdagen een mail dat het vergoed zou worden.

Elise uit Leiden, 2 oktober 2015

Beste mevrouw Denissen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer te vernemen dat wij later dan beloofd gereageerd hebben. Gelukkig hebben wij u verder goed geholpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 oktober 2015

Behandeling snel en adequaat; chapeau

Stegemann uit Vaassen, 30 september 2015

Voor het eerst in mijn leven heb ik gebruik moeten maken van mijn reisverzekering. De melding, afhandeling en betaling is duidelijk en snel verlopen. Perfect!

Zoe uit Amstelveen, 25 september 2015

Snelle en prima afhandeling

Michael uit Maarssen, 24 september 2015

Prima en snel afgehandeld

Michael uit Maarssen, 24 september 2015

snelle afhandeling, prettig gesprek aan telefoon, aanmelding schade via internet niet doorgekomen na enkele dagen gebeld en schade alsnog opgenomen.
Schadeformulier enigszins beperkt om meer dan 5 schade artikelen te noteren

Jankees uit Maassluis, 14 september 2015

Snel en correct geholpen

J.Snippe uit Assen, 14 september 2015

Prima. Zeer hulpvaardig.

Rob uit Leiden, 4 september 2015

Hebben een schade ingediend die nooit afgehandeld is. Schadenummer: 1509397/MMO.
Is inmiddels al op een andere manier opgelost. Voor afhandeling van deze schade geven wij 1 ster.

Van uit Goes, 27 augustus 2015

Beste mevrouw Van Middelkoop, wij gaan uitzoeken wat er is gebeurd. Ons schadeteam neemt contact met u op om het uit te leggen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 augustus 2015

We hadden een tas verloren tijdens onze reis. Ik heb de sos dienst gebeld. Zij hebben netjes de melding doorgegeven aan Promovendum. Ze vertelde wel dat we geen aangifte hoefden te doen omdat het om verlies ging en niet om diefstal. De volgende dag werd ik gebeld door Promovendum en er werd gezegd dat ik wel aangifte moest doen. En gelukkig maar want de tas was door een eerlijke vinder bij de politie neergelegd!

Goed service en goed contact met jullie team. Heel netjes geholpen

Hans uit Wijk bij Duurstede, 25 augustus 2015

Afspraken werden direct nagekomen en de schade was binnen een dag geregeld.
Dus: perfect!

Pim uit Poortugaal, 17 augustus 2015

Alhoewel mijn schade (kosten voor omboeken van een vlucht) het niet officieel onder de polisvoorwaarden viel, heeft promovendum toch het gehele bedrag uitgekeerd, omdat er sprake was van een bijzondere situatie (vulkaanuitbarsting). Erg coulant!

Marianne uit Utrecht, 14 augustus 2015

Op mijn vraag GEEN reactie ontvangen.
Slecht!

Mvg

H.Loeröp

H.loeröp uit Westerbork, 12 augustus 2015

Beste heer Loeröp, ons Serviceteam neemt vandaag contact op om het uit te leggen. Vervelend te lezen dat wij uw vraag niet direct beantwoord hebben.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 augustus 2015

afhandeling, klantvriendelijkheid, aandacht, meedenken --> UITSTEKEND;
Voorwaarden (eigen risico 100 E; dagwaarde ipv vervangingswaarde; extrajaar afschrijven bij ontbreken aankoop bon) --> ZEER MATIG

Fred uit Leusden, 11 augustus 2015

Beste heer van Rooijen, wij zijn benieuwd naar uw gedachten hierover. Ons Schadeteam neemt contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 augustus 2015

snelle afwikkeling !

Ronald uit Almere, 11 augustus 2015

Ik vind dat het allemaal heel lang duurt. Situatie op vakantie was vlgs mij duidelijk. Alles opgestuurd maar blijkbaar niet alles ontvangen????!!!!
Hierna weer een tijd niets vernomen.
Ben pas sinds kort bij u verzekerd en heb helaas nu 2 voorvallen met de reisverzekering. (Is werkelijk de eerste keer in 25 jaar dat ik mijn reisverzekering moet aanspreken)
Bij mijn zoon is een aantal zaken gestolen en daar staat hij dan ook met lege handen.
Mijn eerste indruk is teleurstellend

Rob uit Tilburg, 3 augustus 2015

Beste heer Olifiers, vervelend om te lezen dat uw eerste indruk van Promovendum teleurstellend is. Ons Schadeteam neemt contact met u op om uw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 augustus 2015

super snelle aanpassing na verzoek, dank.

Jansen uit Bussum, 23 juli 2015

Verzekeringsaanvraag afgewezen om voor mij onverklaarbare redenen

F.J.M. uit Eindhoven, 22 juli 2015

Beste heer van der Horst, wij gaan u helpen! Ons Acceptatieteam neemt contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 juli 2015

Positieve reactie, hoewel verblijf wat moeilijk aan te tonen was, en snelle afhandeling van de schadeclaim.

Norbert uit Wormer, 19 juli 2015

Snel en goed afgehandeld. Kleine tip.
Er was gezegd 100 eigen risico en max 250 vergoeding bij schade brillen. Omdat de schade 350 was dacht ik dat ik 100 euro voor mij en 250 voor jullie. Ik had het dus niet goed begrepen. Wellicht is het handig om te zeggen max. 250 euro brillen waarvan 100 euro eigen risico. Zo voorkom je misverstanden.

Nel uit Hendrik-ido-Ambacht , 12 juli 2015

Beste mevrouw Hofman, bedankt voor uw tip. Wij gaan deze gebruiken om onze service te verbeteren.
Vriendelijke groet, Promovendum - 12 juli 2015

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail