Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Een gedeeltelijke vergoeding gekregen van annulering vlucht ivm
langer verblijf.Echter geen tegemoetkoming in veel hogere kosten voor terugvlucht en brandstofkosten vanaf een veel verder gelegen vliegveld Bologna.

Hans uit Duivenq, 27 januari 2023

Heb geïnformeerd welke reisverzekering ik had en Bonaire valt daar niet onder.Ik ga 12 dagen naar Bonaire en dat kon alleen met de wereld verzekering voor een looptijd van een jaar.Dat is jammer.Mijn vakanties zijn of bij Centerparc of europa.Maar het zou misschien een idee zijn om daar eens naar te kijken.Mijn vriendin kon het wel voor 12 dagen een dekking krijgen.Met vriendelijke groet Jan

Jan uit Gendt , 27 januari 2023

Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je ook je tips met ons deelt. We nemen dit mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 januari 2023

Snel en goed geregeld!

Martin uit Heiloo, 24 januari 2023

Bedankt voor het uit keren i.v.m. het ongelukkig verliezen van mijn bril tijdens onze reis. Ik ga naar de opticien zodat ik straks weer een reserve bril heb. Peter

Peter uit Krimpen aan den IJssel, 19 januari 2023

Na een wat trage en moeizame afhandeling, ben ik uiteindelijk wel tevreden met de coulanceregeling die is toegepast

Petro uit Hoorn, 18 januari 2023

Hartelijk dank voor jouw review! Wat jammer om te lezen dat de afhandeling niet is verlopen zoals je van ons mag verwachten. Uiteraard vinden wij het fijn dat je tevreden bent met het resultaat. Jouw feedback zetten we door naar ons Schadeteam.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2023

Efficiëntie en vakkundige aanpak én oplossing van onze vragen.
Medewerkers- in ons geval 2- zeer to the point. Bedankt

Patrick uit Amsterdam, 17 januari 2023

Plezierig gesprek, waarin duidelijk werd gemaakt dat ik waarschijnlijk een deel van de gemaakte kosten terug krijg als ik de genoemde vervolgstappen ga zetten.

Marc uit Bentveld, 17 januari 2023

Dramatisch geholpen. Dossier stukken meerdere keren moeten sturen en vervolgens ook niets vergoed krijgen. We zijn onze buggy op de luchthaven kwijt geraakt. Het was afgelopen zomer 1 grote chaos op de luchthavens. Die hielpen mensen niet eens meer. Kwijt is kwijt en nu verwacht promovendum een bericht van de luchthaven waarin ze aangeven dat onze buggy niet gevonden is, terwijl ze al een standaard mail sturen dat ze überhaupt niet meer op mails gaan reageren. Hoe dan?!

Verda uit Amsterdam, 12 januari 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je schade nog niet vergoed kan worden. We begrijpen dat je deze informatie niet kan aanleveren. Een collega van ons Schadeteam kijkt graag met je mee wat we verder voor je kunnen betekenen. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 januari 2023

Zeer correct door de Servicemedewerker geholpen ivm een rommelige aanmelding onzerzijds. Ze belde nog veroordeeld om te checken of het nu goed was ingevuld. Dat foutje is gecorrigeerd

Jaap uit Ommen , 11 januari 2023

Ik heb de vorige week een doorlopende annuleringsverzekering voor mijn partner bij uw organisatie afgesloten. Wij hadden al een doorlopende reisverzekering bij u.
Maar wat blijkt? Geen van beide polissen dekken de gevolgen van bv. de kosten in geval je door een positieve coronatest niet mag reizen en daardoor bent aangewezen op een quarantaine periode in een hotel in het buitenland.
Wij hadden dit graag van te voren geweten.
Graag uw mening hierover.
K.H.

Klaas uit Emmeloord, 11 januari 2023

Bedankt voor het delen van je mening. Wat jammer om te lezen dat je een dekking mist binnen onze reisverzekering. Onze Verzekeringsadviseur licht graag toe wat de dekking op dit gebied inhoudt. Er wordt hiervoor zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 januari 2023

Keurig en correct geholpen

Floris uit Liempde, 11 januari 2023

Heel vriendelijk en duidelijk geholpen bij het wijzigen van de modules voor de reisverzekering.

Babs uit Amerongen , 11 januari 2023

Zeer prettig gesprek. Telefoon werd ook snel aangenomen. Helemaal prima.

Carolina uit Oostgraftdijk , 9 januari 2023

afhandeling van de schade prima. Maar € 100,-- eigen risico op een gemolde koffer van 109,-- is niet de moeite waard.

F. uit Epe, 6 januari 2023

Snelle en goede service, mbt annulering van onze ski vakantie

Jeffrey uit Standdaarbuiten , 6 januari 2023

Zeer prettige gesprek gehad met deze dame

André uit Loosdrecht, 5 januari 2023

Altijd prettig en snel geholpen!

Anouk uit Rotterdam, 5 januari 2023

De Servicemedewerkster heeft mij heel correct en adequaat geholpen. Ik weet nu wat ik graag wilde weten. Voel me gehoord en geholpen!

Ellen uit Montfoort , 4 januari 2023

In eerste instantie werd mijn ingediende schade niet vergoed, maar na beargumentatie waarom dit mijns inziens wel terecht zou zijn, is het besluit heroverwogen en wordt de schade vergoed. Mooi om te merken dat dit serieus wordt genomen en helemaal mooi voor mij natuurlijk, dat het alsnog vergoed wordt. Top!

Stephanie uit Assen, 4 januari 2023

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je met ons Schadeteam tot een oplossing bent gekomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 januari 2023

Op al mijn vragen een duidelijk antwoord gekregen!

Wilfred uit Grathem, 4 januari 2023

Keurig en snel geholpen aan de telefoon

Bart uit Veghel, 3 januari 2023

Positief. Een goed antwoord op de gestelde vraag.

Jan uit Haarlem, 3 januari 2023

Super snelle service en persoonlijke behandeling, bijna niet meer van deze tijd!!

Pieter uit Amsterdam, 3 januari 2023

23 dec. schadeformulieren ingevuld en niets meer gehoord...

Francine uit Den Haag, 3 januari 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je nog geen reactie op je mail hebt ontvangen. Een collega van ons Schadeteam zorgt graag voor meer duidelijkheid en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 januari 2023

Zeer adequaat geholpen!!

ruud uit Zoetermeer, 28 december 2022

Zeeeer slecht!!
Na de eerste aanvraag moest ik nog een keer een heel formulier invullen. Met vragen die totaal nergens opsloegen. Het ging om een doktersbezoek van 50 euro in het buitenland. Ik kreeg vragen over melding bij de politie etc… na alles zo goed mogelijk ingestuurd te hebben kreeg ik nu pas (weken later) wat te horen en wat denk je: ik moet de schade bij mijn zorgverzekering melden, ze willen dan dat de zorgverzekering het bij Promovendum meldt, ook moet ik nog een keer toelichten hoeveel de kosten van het doktersbezoek zijn, terwijl ik al 2 keer de rekening heb meegestuurd. Gelukkig heb ik een goede zorgverzekering die de aanvraag binnen een paar dagen heeft goedgekeurd en kan deze schadeaanvraag verwijderd worden. Ik ga zoeken naar een betere reisverzekering!

Ben uit Heemstede, 21 december 2022

Bedankt voor je review, Ben. We vinden het jammer om te lezen dat de schadeafhandeling niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 december 2022

Beloofde reactie binnen maximaal 3 dagen duurde uiteindelijk 12 dagen!! Beetje teleurstellend, vooral als je echt een antwoord nodig hebt en aan de andere kant vd wereld zit.

Brigitte uit Arnhem, 20 december 2022

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zetten je ervaring door naar ons Schadeteam. Zij pakken dit verder op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 december 2022

Super fijn te woord gestaan en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag.

Nataschja uit Maarssen, 19 december 2022

Netjes te woord gestaan en dito het een en ander uitgelegd!

Antonius uit Rosmalen, 19 december 2022

Promovendum betaalt de geleden schade niet uit en verschuilt zich achter een formele argument, dat inhoudelijk complet onjuist is. Promovendum chicaneert en komt bewust zijn verplichting niet na.

Hendrik uit Bentveld, 19 december 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met de schadeafhandeling. Wat jammer dat de uitkomst niet aan jouw verwachtingen voldoet. We nemen je opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 december 2022

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail