Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer snel en vakkundig geholpen

G.J. uit Haaksbergen, 25 mei 2022

Prettige communicatie!

Harrie uit Lichtenvoorde , 24 mei 2022

Snel en zorgvuldig geholpen aan een Engelstalig statement voor een vakantie naar Thailand

Fokke uit Amsterdam, 23 mei 2022

de eerste klacht hebt u al eerder ontvangen. nu gaat het om de laatste betaling ad € 100,- van dokterskosten. ik heb de schadebehandelaar op 3 mei jl. per mail gevraagd om dit te regelen. Geen antwoord tot nu toe. 10 mei gebeld... dhr niet bereikbaar. Dame kon het niet afwikkelen. zou worden terug gebeld. nog steeds niets!
ik denk erover om maar naar een andere verzekering over te gaan.

Pieter uit Alblasserdam, 13 mei 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te vernemen dat jouw ervaring nog niet positief is na de geboden oplossing. Een medewerker van ons Schadeteam kijkt graag nogmaals met je mee en neemt hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 mei 2022

Als je al verbinding krijgt, dan is er een onprofessionele behandeling aan de telefoon bij een overlijdensgeval en heeft de melding een veel te lange verwerkingstijd en is is het zeer onduidelijk wat de vervolgstappen zijn. Echt niet goed.

Valentijn uit Alphen aan den Rijn, 12 mei 2022

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Wat ontzettend vervelend dat je niet naar tevredenheid bent geholpen in deze situatie. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring en de vervolgstappen te bespreken. We leren graag van jouw feedback!

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 mei 2022

Schadeafhandeling tot nu toe ambtelijk en moeizaam.

NJ uit Zevenhuizen, 11 mei 2022

Goed dat je jouw ervaring met ons deelt! We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent met onze schadeafhandeling. We bespreken dit graag met je. Jouw schadebehandelaar neemt daarom zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 mei 2022

Bij aanvullende vragen na twee weken nog steeds geen respons via email gehad helaas. En vanwege in het buitenland zijn is bellen bijzonder kostbaar.

Thijmen uit Groningen, 10 mei 2022

Fijn dat je je ervaring met ons deelt, Thijmen! Wat vervelend dat je langer moet wachten op een reactie dan je gewend bent. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Jouw review wordt zo snel mogelijk opgepakt door jouw schadebehandelaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 mei 2022

Voor mijn komende reis naar Indonesië, heb ik een verklaring nodig
in het Engels over de medische kosten die onder mijn reisverzekering vallen. Binnen 10 minuten kreeg ik via de mail de Engelse verklaring over de medische kosten ! Een compliment !!

Paul uit Amsterdam, 10 mei 2022

Prima en snelle reactie

Gert-Jan uit Huizen, 10 mei 2022

prima dienstverlening, goed geholpen. Mijn complime ten.

Olaf uit 's-Gravenzande, 6 mei 2022

Snel en fijn opgepakt.

Annelies uit Groningen , 6 mei 2022

Prettig en vlot geholpen door medewerker.
Medewerker zou nog polis meesturen via de mail , dit is helaas nog niet gebeurt ..
Mogelijk komt deze nog
Vriendelijke groet Marco

Marco uit Drachten, 5 mei 2022

Goed om te lezen dat je goed geholpen bent door ons Serviceteam! We begrijpen dat je het polisblad nog niet per mail hebt ontvangen. In ons systeem zien wij dat er een e-mail is verzonden, maar wellicht dat de e-mail in jouw spambox terecht is gekomen. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij de e-mail nogmaals verzonden en ook het polisblad per post verstuurd! Wij hopen dat je het polisblad op de juiste wijze ontvangt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 mei 2022

Het afsluiten van een doorlopende reisverzekering was een fluitje van een cent, maar de opzegservice die mijn oude verzekering had moeten opzeggen, heeft dat helaas niet gedaan, dus daar moest ik zelf achteraan. Daarbij viel het op dat de klantenservice van mijn oude verzekeraar veel sneller reageerde (binnen 2 uur) dan Promovendum (2 dagen, weekend niet meegerekend). Dus daar valt nog wel wat te verbeteren.

Hylke uit Den Haag, 5 mei 2022

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om jouw feedback met ons te delen. Wij doen er alles aan om het reactietermijn tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw feedback hierin mee. Hartelijk dank!

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 mei 2022

Heldere uitleg en snel

Bert uit Peize , 2 mei 2022

Enorm en duidelijke uitleg en snel
en probeer alle benodigde dingen voor elkaar te maken
Ik ben 69!

Gerard uit Rotterdam , 2 mei 2022

op 16 februari 2022 heb ik een schadeformulier betreffende reis- en annuleringsverzekering ingediend. Tot nu toe nog niets mogen vernemen, terwijl ik de medewerker op 6 april jl. op haar verzoek nog aanvullende informatie heb verstrekt. Na het versturen van een mail met vragen hierover, krijg ik alleen een standaardmail terug met de mededeling dat het erg druk is vanwege af te handelen stormschade. Ik vind dit een beschamende vertoning.

Pieter uit Alblasserdam, 2 mei 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Bedankt daarvoor! We vinden het jammer om te vernemen dat de schadeafhandeling niet aan jouw verwachtingen voldoet. Vorige week heeft jouw schadebehandelaar de claim afgerond en je hierover geïnformeerd. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 mei 2022

Bij het afsluiten van de verzekering werd mij verzekerd dat ik met de promovendum reisverzekering Met wintersportdekking goed verzekerd zou zijn. Na een schade denk ik daar heel anders over. Mijn basis zorgverzekering keert vrijwel alle ingediende kosten uit. Promovendum komt met een belachelijke uitkering. Wees dan ook eerlijk in uw voorlichting, dat u in uw voorwaarden vrijwel alles uitsluit en dat ik helemaal niet met een gerust hart op vakantie kan gaan. Bij schade keert u helemaal niet uit.

Herbert uit Assen, 26 april 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring met de schadeuitkering niet positief is. Wij vinden het erg belangrijk dat je naar tevredenheid wordt geholpen. Ons Schadeteam neemt daarom zo snel mogelijk contact met je op om hierop een toelichting te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 april 2022

Tot nu toe zeer goed en correct

Hans uit Beek, 25 april 2022

Snelle, heldere service.

R uit Ooud-Beijerland, 25 april 2022

Snel en correct geholpen

Ralph uit Nijmegen, 25 april 2022

Mij lijkt nu te blijken (ik kan het me nog niet echt voorstellenJ nu dat ik voor een korte wintersportvakantie EEN HEEL JAAR WINTERSPORTDEKKING moet afnemen en betalen. Als dat wérkelijk zo is, is dat voor mij de overweging om direct met deze verzekering te stoppen. Of om elders een aparte verzekering af te nemen voor ALLEEN die korte wintersportperiode. Heel bijzonder als dit waar blijkt te zijn …

Cees uit Dordrecht, 24 april 2022

Bedankt voor jouw review. We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Wij nemen jouw opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Ons Acceptatieteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw kwestie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 april 2022

Goed geholpen door vriendelijke medewerkster

Arjan uit Hoofddorp, 22 april 2022

Om de verzekeringen af te sluiten waren er geen problemen maar nu bij een tweetal kleine ongelukjes (1X inboedel en 1X reisverzekering) zijn jullie niet thuis om deze in behandeling te nemen en worden resoluut afgewezen. Ik betaal nu al een aantal jaren mijn premies zonder een schade te claimen dus dit valt mij erg tegen.

Fred uit Amsterdam, 20 april 2022

Bedankt voor jouw review, Fred. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een schade niet vergoed wordt. Jouw schadebehandelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 april 2022

Snel geholpen. Vragen goed en duidelijk beantwoord.

Sofija uit Sittard, 20 april 2022

Het duurt ontzettend lang voordat een reactie volgt. Het ging om een overlijden wat al een hele hoop verdriet en zorgen met zich meebrengt. Vervolgens wordt ook niet het hele bedrag vergoed. Niet tevreden met de service. Heb de vergoeding ingediend voor mijn moeder, blij dat ze dit niet heeft hoeven ervaren in deze turbulente periode.

Anouk uit Maastricht, 14 april 2022

Dankjewel voor de review, Anouk. We vinden het vervelend om te lezen dat jouw ervaring in deze vervelende situatie niet aangenaam is. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren. Jouw schadebehandelaar neemt daarom zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 april 2022

Tot nu toe uiterst vriendelijk en professioneel geholpen.

Sandra uit 's-Gravenzande, 12 april 2022

Goed geholpen door uw medewerker. Had alleen dezelfde vraag een aantal weken eerder gesteld en uw medewerker is daar verder niet op in gegaan. Slordig.

Willem uit Heiloo, 12 april 2022

Zeer snel, vriendelijk en professioneel geholpen

Pim uit Loosdrecht, 12 april 2022

Snelle en professionele afhandeling.

Ivo uit Amersfoort, 11 april 2022

Super! We werden er op geattendeerd dat we een dubbele reisverzekering hadden lopen. Dit werd gecorrigeerd en het teveel betaalde bedrag wordt verrekend.

Bart uit Deurne, 11 april 2022

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail