Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Uitstekend afgewikkeld. Dank daarvoor

Jan uit Lochem, 4 april 2022

Ik ben zo als vanouds weer helemaal tevreden over promovendum.
Alles is ( netjes ) opgelost.

Charles uit Arnhem, 4 april 2022

Netjes afgehandeld duurde even maar wel begrijpelijk met de stormschade van Corrie

Jan uit Hoogvliet , 1 april 2022

Altijd specialisten aan de telefoon en goed bereikbaar!

Robin uit Baarn , 31 maart 2022

Schade werd in eerste instantie te laag beoordeeld maar na motivatie en argumentatie als nog naar tevredenheid vastgesteld.

Hans uit Kampen, 31 maart 2022

Reacties laten veel te lang op zich wachten. Na eerste beoordeling wordt telkens weer gevraagd om aanvullende stukken. Schade bedrag wordt daarna vastgesteld op basis van een andere dekking dan op de polis. Doorlooptijd is te lang en kennis en kunde van de behandelaars te laag.

Mark uit Utrecht, 31 maart 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest! Wij kijken graag met je mee naar bovenstaande situatie en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 maart 2022

Zeer nette afhandeling van schadeclaim.

Ferry uit Leidschendam, 30 maart 2022

het is nog niet afgehandeld, dus hoop op een goede afloop.
schademelding gaat prettig. echter in de mail staat dat het ongeveer 5 werkdagen duurt voor reactie echter is dit op dit moment niet het geval

ingrid uit Venlo, 27 maart 2022

Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met ons Schadeteam. Dat je wat langer moet wachten dan dat je van ons gewend bent, vinden wij uiteraard vervelend om te lezen. Ons Schadeteam doet er momenteel alles aan om zo snel mogelijk te reageren. Zij nemen dan ook zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 maart 2022

Heel snel een schadeformulier ontvangen; geen haast met indiening. Na een kleine vertraging die werd gemeld was de afwikkeling naar grote tevredenheid.

Theo uit Epe, 19 maart 2022

Ik werd vlot te woord gestaan. Het contact was vriendelijk, behulpzaam en zakelijk. De verdere afwerking via een in te vullen formulier verliep erg goed en na een te verwachten aantal dagen kon de zaak naar tevredenheid worden afgesloten.

Wim uit Ulvenhout, 18 maart 2022

de wijziging was niet correct vermeld op de nieuwe polis

Piet uit Zwolle, 18 maart 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wat vervelend om te lezen dat de wijziging niet correct is doorgevoerd. Wij gaan hiermee aan de slag en pakken dit verder op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 maart 2022

Goed geholpen. Prima service.

Richard uit Hoofddorp , 14 maart 2022

Zeer snel en vakkundig. Geen discussie maar gewoon professioneel opgepakt.

Ted uit Krommenie, 10 maart 2022

goede en snelle afhandeling van een schade, ontstaan door annulering ivm Corona.

Ton uit Oosterhout, 9 maart 2022

Snel en vakkunding geholpen, ondanks dat er meerdere aspecten in één vraag behandeld dienden te worden. Zeer veel dank!

Alexander uit Den Haag, 9 maart 2022

Prettig en duidelijk gesprek gehad met uw schadespecialist

Robin uit Tilburg, 9 maart 2022

Geen reactie op aangemelde schade na het aanleveren van documenten. Wacht al bijna 1 maand.

Selma uit Aalsmeer, 8 maart 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend dat je langer moet wachten dan je van ons gewend bent. Een collega van het schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 maart 2022

Zeer bekwaam personeel en fijne afhandeling

Martin uit Drunen, 8 maart 2022

Top, erg kundig en snel/goed geholpen

René uit Lopikerkapel, 7 maart 2022

De verzekeringsadviseur is mij goed van dienst geweest bij het afsluiten van een nieuwe
Reis - en Annuleringsverzekering !!

Ronald uit Leende., 7 maart 2022

Schade is volstrekt duidelijk, reactie Promovendum blijft uit. Had allang afgehandeld kunnen zijn.

Mark uit Utrecht, 3 maart 2022

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je langer moet wachten dan je van ons gewend bent. Een collega van het schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 maart 2022

Had tijd voor mij, luisterde goed naar wat mijn vragen waren. Top geholpen, dank je wel

Shanti uit Nieuwerkerk aan den IJssel, 2 maart 2022

Uitermate vriendelijk en begripvol door de schade adviseuse te woord gestaan bij de intake. Duidelijk aangegeven wat wel/niet is gedekt en wat benodigd is.
Hoopvol over de verder afhandeling.

Jan uit Wateringen, 25 februari 2022

The service employee was excellent, very prompt in sending me written communication I required. He was very pleasant and accommodating. At all times, while processing my request, he took the effort to advise me what he was going to do. This gave me the confidence that my concern is understood by him, and that I will be helped. Thank you.

Sheila uit Dordrecht, 22 februari 2022

Uiterst vriendelijk geholpen en erg snel afgehandeld.

Boudewijn uit Zwolle, 21 februari 2022

Uitstekend geholpen door een vriendelijke medewerker! Meteen geregeld wat ik vroeg.

Marianne uit Hapert , 21 februari 2022

Makkelijk telefonisch direct aangepast van Europa naar Werelddekking op avond van vertrek.
Toch handig dat we nu ook in Egypte verzekerd zijn.

Jan uit Amsterdam , 18 februari 2022

vlot geregeld om de verzekering op te hogen naar wintersport.

Trynke uit Enschede, 17 februari 2022

Goed! Netjes, vriendelijk geholpen! Moest wel duidelijkheid geven in de verstuurde gegeven, bijlagen waren niet duidelijk genoeg en situatieschets van het voorval verder verduidelijken, alles is snel geregeld!

Anne Miek uit Oegstgeest, 15 februari 2022

De schade aan onze gehuurde woning is vergoed, snel en goed geregeld!

Lennart uit Aalsmeer, 13 februari 2022

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail