Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 49.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snel telefonisch contact, vriendelijk persoon en kundig. Snel geregeld!

Roberto uit Amersfoort , 15 januari 2024

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over ons snelle telefonische contact, de vriendelijkheid en deskundigheid van onze Klantadviseur. Wij zullen dit met een glimlach doorgeven aan desbestreffende collega. Als je nog verdere vragen hebt, staan we graag voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 januari 2024

Prima geholpen met alle ins en outs mbt reis Vietnam-Cambodja

JBJM uit IJsselstein, 13 januari 2024

Snelle afhandeling snelle uitbetaling. Beetje omslachtig schadeformulier.

Ronald uit Pijnacker, 13 januari 2024

We zijn professioneel, snel en vriendelijk geholpen.
Prettig dat je Promovendum telefonisch goed kunt bereiken.

Edwin uit Leerdam , 12 januari 2024

Erg fijn geholpen door de Verzkeringsadviseur bij het doornemen van mogelijke verzekeringen voor mij naast de autoverzekering. Echter valt het acceptatiebeleid mij enorm tegen. Ik heb in de afgelopen 2 jaar schade geclaimd voor voorvallen tijdens vakanties, totaal nog geen 200 euro. Dat dit automatisch een reden is voor het niet accepteren hiervan vind ik dan ook ronduit belachelijk.

Tom uit Haarlem, 10 januari 2024

Bedankt voor je feedback. We vinden het fijn om te lezen dat je de hulp van onze Verzekeringsadviseur als positief ervaart. We waarderen je opmerking over het acceptatiebeleid. Onze excuses voor het ongemak. Een Specialist Verzekeringsaanvragen zal contact met je opnemen om dit verder met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 januari 2024

Het gesprek verliep prima

André uit Loosdrecht, 9 januari 2024

Bedankt voor de snelle afhandeling.

Sjra uit Weert, 8 januari 2024

Snelle reactie op de melding.
Souplesse bij het vervolg van de afhandeling.

Carry uit Zuidhorn , 5 januari 2024

Goed geholpen en snel.

Marijke uit De Lier, 5 januari 2024

Snelle, deskundige en zeer coulante afhandeling. Dank daarvoor.

Peter uit Geldrop, 3 januari 2024

Per telefoon zeer snel afspraken kunnen maken met uitermate snelle bevestiging per mail. Premies blijken evident gunstiger dan bij de vorige verzekeraar. Prima en adequate medewerkster!

John uit Landgraaf , 3 januari 2024

Supersnelle en goede afhandeling van mijn gestolen tassen tijdens een weekend weg!

Anne-Marie uit Oudewater, 30 december 2023

Slecht!!!

Wel premie betalen al die jaren en als je dan wat claimt zijn ze niet thuis!

PJ uit Lisse , 22 december 2023

Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Wij sturen je review door naar een Schadebehandelaar, zodat er contact met je kan worden opgenomen om de situatie te bespreken. Dank je wel voor je geduld en begrip.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 december 2023

İk ben tot nu toe zeer goed geholpen. De medewerker was zeer duidelijk en vriendelijk.

Yalcin uit Enschede, 21 december 2023

Zeer prettig gesprek, duidelijk, alle vragen konden direct beantwoord worden. Vriendelijke Klantadviseur.

Bianca uit Waddinxveen , 21 december 2023

Duidelijke en vriendelijke communicatie.
Correct afgehandeld.

Ina uit Pijnacker , 19 december 2023

Zaken nog niet afgerond.

Carry uit Zuidhorn, 18 december 2023

Begrijpelijk dat je recente schademelding nog niet afgehandeld is, maar fijn om te zien dat je tot zover tevreden bent!

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 december 2023

Een goede en correcte afhandeling. In 2 jaar tijd 60% waardevermindering is aan de hoge kant.

Lex uit Soest, 14 december 2023

Fijne vriendelijke mevrouw die mee dacht.
Blij met de uitbreiding vd dekking, snel geregeld

Ilse uit Boskoop, 13 december 2023

Geen reactie meer op mijn meerdere verzoeken per mail na de eerste acceptatie van de schade melding.

Hank uit Den Haag, 12 december 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Onze excuses voor het uitblijven van een reactie op je herhaalde verzoeken na de schademelding. We kunnen ons voorstellen dat dit frustrerend is. Een Schadebehandelaar zal spoedig contact met je opnemen om de situatie te bespreken. Dank voor je geduld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 december 2023

Prima te woord gestaan

Wilco uit Duiven, 11 december 2023

Super dank, heb mijn administratie weer op orde. Gelijk ook mijn nieuwe adres doorgegeven.

Hans uit Hippolytushoef, 11 december 2023

Prima en correcte afhandeling.

S. J. uit Schoorl , 7 december 2023

Bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen

Jan uit Heesch, 5 december 2023

Ben niet tevreden over de afwikkeling. Er was ons telefonisch medegedeeld dat wij 500 euro konden uitgeven aan noodzakelijke bagage. Nu krijgen wij een mail dat er 150 euro wordt overgemaakt minus de 100 euro eigen risico. We hebben dus nog 250 tegoed zoals afgesproken. Het gaat hier om 2 personen, dus 2 koffers. Met 150 euro dek je niet de kosten voor 2 personen die wij hebben moeten uitgegeven om de eerste paar dagen op je vakantieverblijf jezelf te kunnen kleden en verzorgen.

Frans uit Best, 5 december 2023

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat er enige verwarring is ontstaan over de afwikkeling. We nemen dit serieus en willen het graag verduidelijken. Een collega van het Schadeteam zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de situatie toe te lichten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 december 2023

Voor ruim 14 dagen terug gebeld en verzocht mijn reisverzekering stop te zetten vervolgens hoor ik niets. En vandaag op 5 dec. Krijg
ik een mail dat het niet kan in verband met dat je het eerste jaar de zekering niet kunt opzeggen. Prima maar zit de persoon aan de telefoon te slapen of ben ik hoger opgeleid als de persoon die bij Promofendum werkt. Dat zij/hij niet kan lezen.

A.A. uit Nijmegen, 5 december 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Ons Serviceteam heeft het voor je uitgezocht en gelijk contact met je opgenomen. Je had gelijk, we zaten inderdaad blijkbaar te slapen... Sorry! Je feedback wordt besproken binnen het team.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 december 2023

Prettig gesprek met juiste informatie, die is ontvangen

Frank uit Born, 4 december 2023

Zeer goed en snel geholpen. Zoals je wilt bij een verzekering.

Kim uit Utrecht, 4 december 2023

De Schadebehandelaar was empathisch en meedenkend. Zij gaat mij hopelijk verder helpen. Heel fijn contact gehad.

Cihan uit Nijmegen , 1 december 2023

Goed geholpen n.a.v. mijn vraag inzake dekking; Europa of Wereld gezien onze mogelijke bestemming

Henk uit Apeldoorn , 29 november 2023

Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen met jouw vraag over dekking Europa of Wereld, gezien uw mogelijke bestemming. Mocht je nog meer vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 november 2023

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail