Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Een wat bijzondere vraag werd snel en goed opgepakt. Al snel werd een goede oplossing geboden.

Eric uit Schiedam, 16 december 2022

Zeer ontevreden over het resultaat van mijn schadeclaim en spijtig te moeten vernemen dat dit ongeval niet onder de dekking valt van mijn reisverzekering.
Wanneer moest ik mij laten behandelen als het op de luchthaven is gebeurd tijdens mijn terugreis naar nederland. Gelijk dezelfde dag van aankomst hen ik gelukkig de tandarts kunnen bezoeken en kon gauw geholpen worden

Mirjam uit Zoetermeer , 15 december 2022

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je niet positief bent over de afhandeling van jouw schade. Graag zorgen wij voor opheldering en nemen telefonisch contact met je op. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 december 2022

Slecht de vlieg maatschappij laat van zich niks horen en mijn verzekering wil niks doen aan mijn schade

Zakaria uit Den Haag, 10 december 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt. Graag zorgen we voor opheldering en nemen telefonisch contact met je op. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om de situatie te verduidelijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 december 2022

Teveel terugkoppeling

Charlotte uit Zaandijk, 8 december 2022

Dankjewel voor je review! Wij willen leren van jouw feedback en zijn benieuwd hoe wij je alsnog een 5-sterren ervaring kunnen bezorgen. Ons Schadeteam neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 december 2022

Uiteindelijke afhandeling stemt tot tevredenheid. Moeite die hiervoor gedaan moest worden niet.

Stephan uit Zuid-Scharwoude , 7 december 2022

Geweldig goede afhandeling. Inlevingsvermogen van de personen die onze schademelding in behandeling genomen hebben was groot. Dat deed ons heel goed .Kortom, zeer tevreden . Ook werd er steeds gevraagd naar de toestand van mijn vrouw. Dank jullie wel

Harrie uit Venlo, 7 december 2022

Zeer matige oplossing + veel rompslomp. Telefoon helemaal stuk, matige vergoeding, alleen bij een dure reparatie iets vergoed krijgen. Eerst offertes en alles opsturen (na 10 dagen reactie...), of eerst repareren en hopen dat ik nog wat krijg... Eigen, veel goedkopere en betere oplossing, een vergelijkbaar 2e hands, maar dat kan niet... Of zelf betalen, maarja waarom dan verzekeren als je beter zelf kan dokken? Mijn vrouw had bij een andere verzekering eerder hele andere (betere verhalen).
Ik heb bijna alle verzekering bij Promovendum, maar groot de twijfel om alles te verplaatsten. Beter iets meer betalen elders met een fatsoenlijke oplossing bij problemen. Hoop niet dat ik nog een keer echt wat krijg (sowieso niet natuurlijk), maar ben bang dat Promovendum dan nog een schop na geeft.
Conclusie, geen idee wat handig is bij schade nu, hulp van 0. Toch maar gegevens opvragen en doorsturen en hope for the best... dan maar weer 2 weken niet te bereiken....

Wilfred uit Assen, 7 december 2022

Dankjewel voor je uitgebreide review. We vinden het vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. We doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hier in mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 december 2022

Prettig contact en heel meedenkend. Geen sprake van een paarse krokodil!

Rian uit Delden, 5 december 2022

Alles is vlotter gegaan dan ik had gedacht. Met vr. gr. Ben.

Ben uit Rotterdam, 2 december 2022

Zeer slechte ervaring.
De afhandeling laat lang op zich wachten en de schadevergoeding is ver beneden peil.
Voor een schade van €1.400,- kreeg ik €150,- vergoed.
Ik stap zsm over naar een echte verzekering.

Liesbeth uit Voorhout, 2 december 2022

Dankjewel voor je review. We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over de schadeafhandeling en vergoedingen. We sturen jouw feedback door naar ons Schadeteam. Zij pakken dit verder op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 december 2022

Ik werd vakkundig en erg vriendelijk te woord gestaan.

Marthy uit Apeldoorn, 29 november 2022

prima geholpen, zeer goede telefonische service

carin uit Marsum, 29 november 2022

vriendelijk, duidelijk gesprek. Goed geholpen

lesley uit Krimpen aan de Lek, 26 november 2022

Goed geholpen en naar tevredenheid alles geregeld, super.

Louis uit Oudega, 23 november 2022

Goed contact via mail

Hans uit Duiven, 22 november 2022

Vervelend genoeg was mijn jas gestolen in een hotel waar ik verbleef. Gelukkig is de jas door mijn reisverzekering vergoed. Natuurlijk even de nodig documenten ingevuld en bon opgezocht maar daarna was het snel geregeld. Ben er blij mee.

Hans uit Helmond, 22 november 2022

Snel, respectvol, duidelijk.

Harold uit Amsterdam, 21 november 2022

Prima geholpen door medewerker.

Hans uit Naaldwijk , 21 november 2022

Zeer netjes en duidelijk te woord gestaan betreffende veranderen van de verzekering

Fons uit Nieuwkoop , 21 november 2022

Snel antwoord en verdere vragen ter afhandeling.

Harrie uit Venlo, 20 november 2022

Top. Prima gesprek, uitstekend geholpen en geadviseerd, prettige stem.

Gertjan uit Maurik, 18 november 2022

Netjes geholpen aan de telefoon, fijn geen eindeloos keuzemenu, maar gewoon iemand te spreken krijgen zonder spraakcomputer.

Cindy uit Soest, 18 november 2022

Snelle en goede service

Anton uit Castricum, 17 november 2022

goede dienstverlening

Bert uit Vlaardingen, 16 november 2022

Schade tijdens onze reis snel en goed afgehandeld. Dank!

Henrie uit IJsselmuiden, 14 november 2022

Lange looptijd in afhandeling
Niet ingaand op gestelde vragen/verzoeken in e-mail
Wisselende instructies: telefonisch, geen probleem om een recente factuur aan te bieden, per e-mail: afgekeurd, is na de schade datum.

Sander uit Zwolle, 14 november 2022

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je ervaring niet geheel positief is. We lossen dit graag met je op. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Duidelijke antwoorden op mijn vragen!

Daniel uit Zoetermeer, 14 november 2022

Tot zover tevreden met de afhandeling. De uitkomst moet echter nog blijken.

De verzekering staat op ons beide namen. Maar bekend met het e-mail adres van mijn vriendin.
Nu we schade melden vanuit mijn e-mailadres krijgt ze toch steeds de reacties.
Terwijl ik wel de bevestigen krijg wanneer het bericht is ontvangen.
Lijkt me dat dat beter kan.

Jens uit Sterksel, 13 november 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw tip hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 november 2022

Duidelijke, vriendelijke en snelle uitleg.

Thea uit Venray, 11 november 2022

Goede en duidelijke informatie over de opzegging
Zeer vriendelijke dame inspelend op,wat ik wil
Bevestiging per email ontvangen

Ronald uit Lisse, 10 november 2022

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail