Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Heldere mails, inhoudelijk prima. Snelheid best prima tov andere verzekeraars

Gonny uit Apeldoorn , 10 november 2022

Goed geholpen, de telefoniste was heel erg vriendelijk en nam de tijd om informatie die ik zelf ook terug had kunnen vinden nog even uit te leggen.

Youri uit Waalwijk, 8 november 2022

Jammer dat als je eens in de zoveel jaar een keer gebruik maakt van de doorlopende reisverzekering, omdat er echt iets waardevols verdwenen is, er helemaal niets vergoed wordt. De rekensom, 25% afschrijving per jaar, zorgt er inderdaad voor dat ik nog eens goed ga overleggen of ik nog wel verder de reisverzekering ga voortzetten. Jammer.

Rolf uit Breda, 6 november 2022

Dankjewel voor je review. We begrijpen dat het vervelend is wanneer er geen schadebedrag uitgekeerd wordt. We vinden het jammer dat je je niet kunt vinden in onze polisvoorwaarden. We nemen je opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 november 2022

Alles correct en vlot afgewerkt. TOP.
Terzijde: De website kan eenvoudig sterk worden verbeterd: Gebruik NOOIT en NERGENS meer grijze letters op een witte ondergrond. Het komt de leesbaarheid zeer ten goede.
(Het is een epidemische ziekte onder z.g. vormgevers.)

Heiner uit Groningen, 3 november 2022

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je tevreden bent over ons Acceptatieteam. We nemen je feedback over onze website mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 november 2022

Uitstekend en adequaat geholpen door een zeer vriendelijke en empathische medewerker.

Peter uit Krimpen aan den IJssel, 3 november 2022

U geeft tegenstrijdige berichten, zie mijn email van zojuist

Ruben uit Rotterdam, 2 november 2022

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat er onduidelijkheid was ontstaan. Een collega van ons Serviceteam heeft contact met je opgenomen. We hopen dat alles nu duidelijk is.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 november 2022

Heel goed, adequaat en menselijk geholpen.

Doménique uit Hengelo , 1 november 2022

De medewerkster die ik aan de telefoon had was echt heel erg behulpzaam en heeft mijn vraag volledig beantwoord. Maar dit was het derde telefoontje. Als ik bij het eerste telefoontje had geweten dat ik pas op 10 december bericht krijg had ik dat geweten.

Petra uit Uithoorn, 1 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. We waarderen het dat je jouw feedback met ons deelt. We nemen je tip mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 november 2022

Buitengewoon slechte ervaring als nieuwe klant, onzorgvuldige en teleurstellende aanpak! Promovendum heeft begin september jl. mijn schademelding beoordeeld en aan mij bevestigd dat een vergoeding van de schade volgt en dat dossier is gesloten maar komt daar zes weken later alsnog op terug, gaat niet in op de door mij aangedragen argumenten waarom dit niet redelijk is, maar eist eenvoudigweg terugbetaling van de vergoeding van EUR 150 en dreigt direct met een incassobureau als niet binnen 14 dagen is terugbetaald. Zo doen ze dat dus met hun klanten. Schandalig.

Aukje uit Rhenen, 31 oktober 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de schadeafhandeling. We begrijpen dat het geen leuk bericht is. Ons Schadeteam bespreekt je ervaring graag met je en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 oktober 2022

Goede snelle service!

C uit Geleen , 31 oktober 2022

Slechte afhandeling. Moest constant zelf bellen en er is nog steeds niet afgehandeld sinds 2 maanden.

Rachel uit Breda, 31 oktober 2022

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt met de afhandeling van jouw schade. Graag zorgen wij voor opheldering. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 oktober 2022

Prima reactietijd.
Heldere, overzichtelijke en duidelijke uitleg
Juiste toon

Gonny uit Apeldoorn, 29 oktober 2022

Correcte en (zeer) snelle afhandeling!

Gerlof uit Putten, 28 oktober 2022

Goede uitleg, goede hulp, direct telefonisch geregeld!

Nienke uit Katwijk aan Zee, 26 oktober 2022

Er wordt niet geluisterd naar ons verhaal; ik vraag me zelfs af of ze het uberhaupt gelezen hebben wat ik heb geschreven…

Pieter uit Amersfoort, 22 oktober 2022

Bedankt voor je review! We vinden het vervelend om te lezen dat je je niet gehoord voelt. Dit is uiteraard niet onze bedoeling en dat lossen we graag met je op. Een collega van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 oktober 2022

Snel en correct, zonder poespas

Bernard uit Gameren, 21 oktober 2022

Enorm langzaam, onduidelijk, vraagt om onmogelijke bewijzen, keert amper wat uit.

Bauke uit Rotterdam , 20 oktober 2022

Bedankt voor je feedback! Jammer om te lezen dat je niet positief bent over de schadeafhandeling. Ons Schadeteam ontvangt graag een toelichting op je review en neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2022

Top, service. Vriendelijk en snel geholpen.

Jan uit Empel, 19 oktober 2022

Ik heb op 21 september een schade gemeld en 19 oktober heb ik nog steeds geen antwoord.

ik werk bij een data afdeling van een verzekeraar en weet precies waar een schade aan moet voldoen om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Het feit dat ik ineens bij jullie op pop omdat ik het afgelopen jaar wat meer declareer en jullie vervolgens moeilijk gaan doen zegt wat over jullie trieste beleid.
Nu gaan jullie ineens om diploma's vragen....

Wat een onzin, kijk gewoon of de schade voldoet aan de voorwaarden en betaal uit. Ga niet zitten mokken op het moment dat je een keer verlies maakt op een polishouder.

Sinds dat ik bij jullie ben alleen maar gezeik. allereerst hebben jullie mijn woonhuisverzekering afgewezen maar inboedel geaccepteerd met als gevolg dat ik niet voor pakketkorting in aanmerking kwam.. Ondanks dat jullie mij zelf aanboden om een woonhuisverzekering af te sluiten.

Niels uit Zwolle, 19 oktober 2022

Bedankt voor je review! Wat jammer dat jouw ervaring niet positief is. We waarderen het dat je dit met ons deelt en nemen jouw feedback mee ter evaluatie.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2022

Fijne flexibele medewerking bij invoer en wijziging van verzekering.

Erik uit Dronten, 18 oktober 2022

Website aanvraag mislukte
E-mail ging goed

Ronald uit Schijndel, 18 oktober 2022

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat de aanvraag via de website niet soepel verliep. Fijn om te lezen dat onze verzekeringsadviseur het ondertussen heeft opgelost.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2022

uitstekend voorgelicht. Dank u.

Richard uit Vorden, 17 oktober 2022

Tot nu toe zijn we netjes geholpen en wachten we op de afhandeling

Bert uit Emmeloord, 16 oktober 2022

Zeer correct telefonisch geholpen.

Hans en Mieke uit Rozenburg, 15 oktober 2022

goede voorlichting en afhandeling. Zo hoort het!

Richard uit Vorden, 14 oktober 2022

Zeer prettig en vlot geholpen.

Linda uit Nieuwegein , 14 oktober 2022

Snelle toezending van een schadeformulier en vlotte afhandeling hiervan ben tevreden.

HM uit Oss, 12 oktober 2022

Accuraat, betrouwbaar, redelijk snel met reageren op emails e.d.

Twan uit Grubbenvorst , 12 oktober 2022

Na een vraag via de e-mail werd ik gebeld. Duidelijke uitleg over de verzekeringen en de premie.
Premie is beduidend lager dan bij andere maatschappijen.
De poliskosten zijn niet vermeld, dat was wel beter geweest.

Ferry uit Tilburg, 12 oktober 2022

Slecht ! De werknemer gaat op de automatische piloot met AVG - controle en kijkt nauwelijks naar de persoonlijke situatie. Erg burocratisch !

Bert uit Beverwijk, 12 oktober 2022

Bedankt voor je review, Bert. Wat vervelend om te lezen dat je het mailcontact niet als persoonlijk hebt ervaren. Een collega van ons Serviceteam heeft vandaag contact met je opgenomen om zijn excuses aan te bieden. Fijn dat het hiermee opgelost is. We nemen jouw feedback mee ter verbetering voor ons toekomstige contact.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 oktober 2022

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail