Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer prima, vriendelijke en professioneel geholpen door de medewerker.

Jeroen uit Deventer, 7 februari 2022

Uitstekende service.
Juiste vraagstellingen.
Goed luisterend oor.

Martin uit Drunen, 7 februari 2022

Snelle afhandeling van een onplezierige ervaring tijdens mijn reis die nu wat minder onplezierig is.

Alphons uit Den Haag, 4 februari 2022

Correcte en nette afhandeling van schade ontstaan door ziekte. Ben zeer tevreden

J uit Leuvenheim, 1 februari 2022

Heel fijn hoe Promovendum ons tegemoet gekomen ons in de schade. Dank jullie wel!

Lydia uit Den Dolder, 31 januari 2022

Over geleden schade aan fietsen vanwege aanrijding is naar volle tevredenheid meegedacht en heeft snelle afhandeling plaatsgevonden.

Henk uit Nieuwstadt, 26 januari 2022

Jarenlang deze verzekering gehad. Na jaren een dingetje gehad dat onder de reisverzekering viel. Claim ingediend van 400 euro, onderbouwd met facturen. Wordt uiteindelijk 150 euro van vergoed. Direct opgezegd als je jaren keurig premie betaalt voor het uitbetaald krijgen van 35% van je schadebedrag, kan je net zo goed zelf een spaarpotje maken.

Jaap uit Drenthe, 26 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2022

Ik ontvang brieven zonder naam
Tevens verwijs ik naar de vorige deling

H uit Westerbork, 25 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 januari 2022

Vriendelijk en geduldige en goede uitleg en meteen afgehandeld, top!

Sacha uit Etten-Leur, 20 januari 2022

Vlot contact en goed geholpen. Hier kunnen we mee verder. Super!

Japke uit Wijckel, 19 januari 2022

Geen beantwoording van realistische vragen

H uit Westerbork, 18 januari 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 januari 2022

Snel en efficiënt geholpen

Marja uit Cuijk, 18 januari 2022

Contact was prima. Rustige en deskundige mevrouw. Ze gaf de gevraagde informatie zeer duidelijk. Complimenten!

will uit Veghel, 17 januari 2022

Vriendelijke en aardige man. En deskundig.

Gerda uit Hoogland, 16 januari 2022

Zeer slecht, niet transparant, geen informatie geven over afwikkeling kosten/schade. Niet duidelijk waarom niet alle kosten worden meegenomen en zeer lange wachttijden voor retourinformatie Geen feitelijk correcte bedragen voor vergoeding.

Peter uit Hapert, 14 januari 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met ons Schadeteam. Een collega neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 januari 2022

Prima geholpen door medewerkster

P.J. uit Arkel, 12 januari 2022

Goede en snel service bij mijn schadeclaim!

Richard uit Amsterdam, 12 januari 2022

Na het melden van een schademelding doorlopende reisverzekering bij mijn wintersport vakantie kreeg ik te horen dat dit niet gedekt was omdat ik geen wintersport dekking zou hebben. Ik betaal al 7 jaar voor extra wintersportdekking, maar de schade afdeling kon dat 'niet zien in hun systeem'. Ik moest mijn polisblad van de website downloaden en aantonen dat ik inderdaad wintersport dekking had, en daarna werd mijn melding wel in behandeling genomen. Slecht systeem? Slechte praktijk?

Daniel uit Leusden, 12 januari 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 januari 2022

Net en snel geholpen

Willian uit Helmond, 11 januari 2022

Snel en vriendelijk.

Gerda uit Hoogland, 11 januari 2022

Antwoord duurt wat lang, maar is volledig en voldoende. In correct Nederlands en klantvriendelijk.

Hans uit De Bilt, 7 januari 2022

Prettig ervaren.Slagvaardig en duidelijk

Jainulabudien uit Kudelstaart, 6 januari 2022

Mijn vraag snel en adequaat afgehandeld.

Rein uit Middelaar, 6 januari 2022

Trage verwerking van polis aanpassing maar goed geholpen door klantenservice om het toch alsnog snel te verwerken zodat geplande reis niet onverzekerd zou zijn. 5 sterren voor klantenservice en 3 sterren voor backoffice die polisaanpassingen verwerkt

roel uit Rosmalen, 3 januari 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend om te lezen dat het langer duurde dan dat je van ons gewend bent. Met deze feedback gaan wij zeker aan de slag. Uiteraard is het fijn om te zien dat je tevreden bent over onze klantenservice.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 januari 2022

Beperkte dekking, eigen risico van €100,- op bagage. Koffer vernield door Ryanair wordt niet gedekt. Verzoek tot wijziging incassonummer is ook niet goed verwerkt.

Daniel uit Woerden, 29 december 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 december 2021

Duidelijk Vriendelijk Helemaal tevreden

Jan uit Bergen op Zoom, 29 december 2021

Vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg

Ab uit Houten , 27 december 2021

De schademelding is keurig en snel afgehandeld.

Jan uit Enkhuizen, 17 december 2021

Blij dat de schadeclaim opnieuw beoordeeld is.

Ineke uit Hoogkarspel, 15 december 2021

Bedankt voor de afwikkeling van mijn claim
Keurig gespecificeerd.
Ik ben tevreden

Karin uit Arnhem, 14 december 2021

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail