Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Hoewel ik besef een fout te hebben gemaakt vind ik toch dat Promovendum meer aandacht in haar tekst moet schenken hoe een dergelijke claim te moeten uitvoeren. Ik zal zelf deze doorlopende reisverzekering er nog eens scherp op nalezen. Met de oplossing ben ik tevreden.

Gerard uit Nijmegen, 24 november 2023

Fijn dat je met de oplossing van ons Schadeteam tevreden bent! We gaan met je feedback aan de slag en zullen het verloop van het schadeproces evalueren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 november 2023

Eerste hulp bij melding van de schade/begrip geen aangifte konden doen; in overleg oplossing hiervoor gevonden erg goed.

Communicatie met schade-expert/duur van de afhandeling erg ontevreden.

Miranda uit Berlicum, 24 november 2023

Bedankt voor het delen van je ervaringen! Mooi om te lezen dat onze Specialist Schaderegeling je goed heeft geholpen bij het aanmelden van je schade. We begrijpen je feedback met betrekking tot de expert en nemen dit mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 november 2023

Er was een wijziging in dekking Reisverzekering en Annuleren niet goed doorgekomen. Het wordt meteen aangepast per 12/11/2023 zodat we beide nu goed op de polis staan. Goed geregeld dus! Dank

Cora uit Spijkenisse, 24 november 2023

Mijn telefoon had een vervangwaarde van €669,00, de schade was € 310,00. De toegepaste berekening kwam uit op een vergoeding van €67,25 omdat ook over de vervangwaarde een percentage ging. Ik ervaar dit als pure oplichting die ik als zogenaamd "hoogopgeleide klant" niet accepteer. Alle Promovendum verzekeringen opgezegd.

Rob uit Delft, 23 november 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de toegepaste berekening van de schadevergoeding. We begrijpen dat dit een belangrijke kwestie is voor jou. Onze intentie is altijd om transparant en eerlijk te zijn in onze dienstverlening. Een Schadebehandelaar zal contact met je opnemen om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 november 2023

De claim werd snel opgepakt en uitbetaald. Alles keurig geregeld. Top.

Joop uit Tiel, 21 november 2023

Keurig behandeld aan de telefoon, snelle reactie via de mail, baal alleen van het niet vergoeden ivm afschrijving en eigen bijdrage...0 euro!

Heidi uit Oldenzaal, 20 november 2023

Bedankt voor het compliment. We zijn blij dat ons Schadeteam je netjes heeft geholpen! We begrijpen dat je desondanks baalt van het resultaat en nemen je feedback mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 november 2023

Bewijsstukken ingestuurd en binnen enkele dagen uitkering ontvangen.

Ria uit Zaandam , 20 november 2023

Onze covid besmetting met hoge koorts wordt niet als reeele belemmering gezien voor een reis naar Sardinie

Gerard uit Nijmegen, 20 november 2023

We begrijpen dat een afwijzing van je schademelding nooit fijn is, maar hopen dat je je wel geholpen voelt. We vernemen graag hoe je de volledige afhandeling hebt ervaren. Een Schade Specialist neemt contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 november 2023

Ik ben heel blij verrast en super tevreden over de afhandeling van de pechhulp die wij kregen toen onze auto in Spanje langs de snelweg van een op het andere moment er mee stopte.
Binnen een uur stond de auto bij een garage en vervangende auto nog die middag geregeld en vergoed.

John uit Leusden, 17 november 2023

Had niet verwacht dat er reactie kwam. Prima. Goed gedaan.

Fred uit Tiel , 17 november 2023

Reisschade 1 oktober jl (koffer).
Inmiddels heeft Promovendum 4x gevraagd om gegevens, ik heb alles meermaals opgestuurd. Vandaag krijg ik dus voor de vierde ( of vijfde?… ben de tel kwijt) keer het verzoek om de gegevens op te sturen. Een automatisch gegenereerd verzoek met telkens identieke tekst. Heb na de derder jeer een medewerker gesproken, die zei dat pr. inderdaad alles binnen heeft.
Ben behoorlijk kwaad, na afhandeling vertrek ik bij Promovendum.

Joke uit Den Haag, 16 november 2023

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met de afhandeling van jouw reisschade. We begrijpen je frustratie en willen dit graag snel voor je oplossen. Een Schadebehandelaar zal spoedig mogelijk contact met je opnemen om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 november 2023

Tijdens ons verblijf in het buitenland kregen wij de melding dat onze dochter wegens complicaties tijdens haar zwangerschap met spoed was opgenomen in het ziekenhuis.
Er was sprake van een dreigende situatie, wat ons heeft doen besluiten om eerder dan gepland terug te keren naar Nederland.
De extra kosten voor de terugreis zijn door Promovendum volledig vergoed, waarvoor onze hartelijke dank!

Fedde uit Zwolle, 16 november 2023

Na wat irritatie in het begin van de procedure is de claim snel en netjes afgewikkeld.

Rudolf uit Maarheeze, 14 november 2023

snel telefonisch aanpassing geregeld, nadat de keusmenu's op waren

Dirk van uit Castricum, 14 november 2023

Correct en snel afgewerkt.

Marianne uit Enschede, 14 november 2023

snel geholpen, duidelijke uitleg!

Ed uit Sint-Oedenrode, 14 november 2023

Dank voor de vriendelijke woorden over ons Schadeteam! Daar worden we erg blij van.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2023

Helaas moest ik tijdens mijn reis contact opnemen met de alarmcentrale en moest ik een alternatieve manier van reizen vinden om thuis te komen. Ik vind dat hier bijzonder professioneel mee om is gegaan en tijdens de terugreis ben ik zelfs gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Ook de afhandeling van de gemaakte kosten die ik heb voorgeschoten verliep goed en duidelijk. Kortom ik ben zeer tevreden.

Louise uit Haarlem, 13 november 2023

Geen ( standaard) vragen stellen die in het gegeven geval nergens op slaan. Het wekt de indruk dat door het maar blijven vragen je mensen kunt afschrikken. In mijn geval gaat het precies andersom werken!

Rudolf uit Maarheeze, 9 november 2023

Dank je wel voor het delen van je feedback. Het spijt ons dat de gestelde vragen niet relevant leken en mogelijk voor ongemak hebben gezorgd. We kunnen ons voorstellen dat dit frustrerend kan zijn. We zullen dit intern evalueren en waar nodig is verbeteren. Een collega van het Schadeteam zal contact met je opnemen om je ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 november 2023

goed advies en snel geregeld, harstikke tevreden!!

eugene uit Malden, 9 november 2023

werd goed en vriendelijk en adequaat geholpen

angelique uit Amsterdam, 9 november 2023

De Verzekeringsadviseur is persoonlijk, heeft veel kennis en is vriendelijk. Topper!

Rogé uit Venlo, 8 november 2023

Snel en goed geregeld.

Stef uit Losser, 7 november 2023

Goed geholpen en vooral zo doorgaan. Dank dank dank

Freek uit Rotterdam, 7 november 2023

Had een vraag over dekking. Werd vriendelijk geholpen en meteen een oplossing geboden. Prima service

Richard uit Nieuw Vennep, 7 november 2023

Netjes en adequaat. Meteen ook mail met uitleg.

Doriene uit Arnhem, 4 november 2023

tevreden met afhandeling ingediende reisschadeckaim

H uit Vleuten , 4 november 2023

In eerste instantie werd mijn schade helaas niet vergoed aangezien die schade door de verzekering werd aangemerkt als puur esthetisch Daar was ik het niet mee eens en daarom heb ik een verzoek voor een visuele beoordeling door een expert ingediend. Op grond van die mail werd mijn verzoek tot schadevergoeding gehonoreerd voor het maximale bedrag. Minpuntje is wel de lange wachttijd, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Eind goed al goed

Ben uit Roosendaal, 3 november 2023

Snel en duidelijk geholpen

Laurien uit Zaandijk, 2 november 2023

Gelukkig doorlopende reisverzekering Incl medisch. Snel afgehandeld

PA uit Rosmalen, 2 november 2023

Tot nu toe heel goed. Zaterdagavond melding gedaan en zondagochtend reeds antwoord.
Zegt natuurlijk nog niets over de verdere afhandeling…

Fedde uit Zwolle, 29 oktober 2023

Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring. Fijn dat je tot nu toe tevreden bent. We gaan zeker ons best doen om dit zo te houden!

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 oktober 2023

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail