Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer vlotte afhandeling van schade.

Frederik uit Bloemendaal, 10 januari 2016

Skivakantie eindigde abrupt na een beenbreuk. Alle contacten met Promovendum verliepen heel soepel. Echt top!

Jos uit Boxtel , 8 januari 2016

Uitermate correct geholpen. Snel een contactpersoon aan de lijn. Geen ellen ange wachtijden of keuze menu's

Fam uit Bennebroek, 8 januari 2016

Prima reaktie en snel

Eric uit Katwijk, 7 januari 2016

goede ondersteuning door de servicemedewerker. helaas ging het bij het eerste telefonische contact wel mis (waarschijnlijk eindejaarsdrukte)

Rob uit Bergeijk, 5 januari 2016

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen een ieder Promovendum aanbevelen.

Fam, uit Barendrecht, 4 januari 2016

Keurige en snelle afwerking ben 100% tevreden .
bedankt.

C.J.F. uit Venlo, 4 januari 2016

Supersnelle afwikkeling van mijn vraag

Rebecca uit Amsterdam, 2 januari 2016

Ik vroeg om een kopie polis blad, en heb deze binnen 1 dag ontvangen.
Waarvoor dank

Ingrid uit Hilversum, 29 december 2015

Goede en snelle service! Er wordt goed meegedacht bij onverwachte omstandigheden!

Niek uit Arnhem, 28 december 2015

Altijd super service bij Promovendum in het algemeen!!

Tess uit Rotterdam, 24 december 2015

vriendelijk en goed geholpen!

Marc uit Amsterdam, 21 december 2015

Prima, snelle verwerking van de aanvraag

Hage uit Riel, 16 december 2015

weliswaar nog erg pril maar nochtans "so far,so good".

H.von uit Tilburg, 15 december 2015

Zeer snel en correct geïnformeerd!

Bert uit Hattem, 14 december 2015

Onze bagage kwam niet aan. Per telefoon kregen we info over ons pakket, de dekking en instructies hoe verder. Na terugkeer de stukken ingestuurd per mail.;. Een wk later alles afgerond.

Drijber uit Amsterdam, 12 december 2015

efficient, bevredigend, goed

Hetty uit Vught, 8 december 2015

Snel en vriendelijk te woord gestaan met hopelijk met een goede oplossing.

Niek uit Arnhem, 7 december 2015

dank voor de snelle en goede afhandeling

L uit Veenendaal, 4 december 2015

Wij hebben onlangs gebruik moeten maken ivm een sterfgeval wat ons is overkomen terwijl wij op vakantie waren in Benidorm.
Omdat wij een doorlopende annuleringsreisverzekering bij u hebben afgesloten hebben wij gebruik moeten en gemaakt van het SOS Alarmnummer wat er op de polis stond.
Het is in een woord meer als geweldig hoe alles perfect is geregeld niets was te veel,de afwerking alles klopte tot in details.
Wij zijn met het vliegtuig via Alicante terug gekomen super,toen wij in Eindhoven waren gearriveerd het wij met jullie Promovendum gebeld ik kreeg uw schadespecialist aan de telefoon ook zij verdiend een geweldig compliment op de zeer snelle en geweldige afwerking van het geheel.
Laat dit gezegd zijn wij zijn met Promovendum zeer gelukkig dat wij deze keuze voor jullie hebben gemaakt.
Vriendelijke groet Mevrouw Bruijstens van den Heuvel

Mevrouw uit Eindhoven, 2 december 2015

Okay , ga zo door , snel en to the point.

G.W.J. uit Gronsveld, 27 november 2015

Reactie deskundig, maar niet vriendelijk. Kreeg de indruk dat ik redelijk dom was om niet eerst contact te hebben opgenomen met SOS-International. Wanneer je acuut ziek ben is dat niet prettig. Het direct doorverbinden met SOS was een hulp en daarmee werd voor mij tijd gewonnen.

Aad uit Utrecht, 14 november 2015

Beste heer Van Hagen, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons schadeteam zal vandaag contact met u opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2015

Snel geregeld om dekkingsgebied voor doorlopende reisverzekering te wijzigen!!

P.J.J. uit Deventer, 13 november 2015

Snel en makkelijk geregeld en goedgekeurd!! Hoop er nooit gebruik van hoeven te maken!

Paul uit Alblasserdam, 5 november 2015

Keurige afhandeling van geleden schade

Roberts uit Molenhoek, 5 november 2015

Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat het uiteindelijk meer dan 5 dagen duurde ( zoals beloofd ) voordat ik bericht had ontvangen, nadat ik alles had opgestuurd.
Een telefoontje naar jullie heeft het "proces"wel weer versneld. Ook het geld was snel bijgeschreven. Al met al, heel goede service. Bedankt.

H uit Weert, 5 november 2015

Beste heer Hermans, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet binnen het beloofde termijn hebben gereageerd. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om u hierover uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 november 2015

Zeer ontevreden met de reactie en de mannier waarop de e-mail is verstuurd.
Door deze reactie overweeg ik sterk om al mijn verzekeringen bij Promovendum op te zeggen en weer onder te brengen bij mijn oude verzekeraar.
Met vr gr
Joris Schonk

Joris uit Rotterdam, 22 oktober 2015

Beste heer Schonk, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons schadeteam gaat vandaag contact met u opnemen over de schadeafhandeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 oktober 2015

Snelle en correcte afhandeling.
Klantvriendelijk

Stuart uit Bemmel, 22 oktober 2015

Prima afwikkeling van Promovendum. Bagage te laat gearriveerd, vervangende golfschoenen gekocht en keurig teruggekregen. Zo hoort het!

Jurn uit Naarden, 16 oktober 2015

Fijne ervaring met het gesprek, goed te woord gestaan, snel en volledige antwoorden, top!

Andrea uit Sassenheim, 15 oktober 2015

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail