Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik heb Promovendum ervaren als een starre, niet empatische verzekeraar.

Hans uit Elst, 2 juli 2020

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief was! Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

Afgehandeld zoals beloofd was. In deze tijd duurde het langer dan dat er beloofd was, maar dat is te begrijpen.

Leo uit 's-Gravenhage, 22 juni 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en het begrip voor vertraging.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 juni 2020

ontvangst melding: snel gereageerd
info over benodigde gegevens: helder
toon zetting: vriendelijk

verder verloop: afwachten

frits uit Venray, 19 juni 2020

Antwoord duidelijk geformuleerd ! Vlotte afhandeling.

Theo uit Haarlem, 19 juni 2020

Goede begeleiding bij aanpassen (doorlopende) annuleringsverzekering ivm Covid-19 uitstellen van reis

Jan uit Hoofddorp, 20 mei 2020

Ik moest de reis annuleren ivm ziekte van een van mijn ouders. Ondanks dat de hele wereld in brand staat door het virus, ziet Promovendum kans om de schade snel en correct af te handelen. De contacten met de schadeafdeling zijn zeer professioneel in combinatie met persoonlijke aandacht. Ik ben super tevreden en kan iedereen Promovendum aanraden.

Walter uit Nijmegen, 3 april 2020

Deel van afgebroken vakantie vriendelijk, adequaat en snel afgehandeld!

Ingrid uit Andijk , 2 april 2020

Ondanks de huidige situatie in NL supersnel afgehandeld. Maar dat jullie een boeket hebben opgestuurd nav de reden waarom ik een beroep op mijn annuleringsverzekering moest doen, is onbetaalbaar. Heel bijzonder!

Bart uit Utrecht, 31 maart 2020

Zeer vlotte en soepele afhandeling. Uitstekend!

Harmjan uit Naarden, 28 maart 2020

heb antwoord op mijn vraag gekregen welke polisvoorwaarden van toepassing waren

Ton uit Sint-Oedenrode, 27 maart 2020

alles perfect goed en snel afgewerkt

Jos uit Eindhoven, 26 maart 2020

Goed en snel beantwoord

Marius uit Oudenbosch, 25 maart 2020

Duidelijk en snel antwoord

Cleem uit Schijndel, 24 maart 2020

Schadeafwikkeling efficiënt, snel en correct.
Schadebedrag snel uitbetaald.

John uit Bilthoven, 21 maart 2020

Schadebehandelaar van Promovendum heeft mijn aanvraag voor de annuleringsverzekering zeer correct en adequaat behandeld. Ik ben zeer tevreden over deze verzekeraar en heb er niet voor niets al mijn verzekeringen ondergebracht. Medewerkster heeft de juistheid hiervan bevestigd.

Rob uit Putten, 20 maart 2020

Uitstekende afhandeling van ons probleem; dank hiervoor schadebehandelaar
met vriendelijke groet
Jan

J uit Hoofddorp, 18 maart 2020

Top opgepakt en uitgevoerd, met als klap op de vuurpijl nog nog een mooie bos bloemen ontvangen

Arno uit Almere, 18 maart 2020

Prima antwoorden ontvangen

Natasja uit Purmerend, 17 maart 2020

na melding een snelle reactie, formulier toegestuurd met een duidelijke actielijst.

anita uit Rotterdam, 14 maart 2020

Prima en adequaat handelen van de medewerker

Roel uit Veenendaal, 12 maart 2020

Korrekte afhandeling van de schade.
Kernpunten van Promovendum zijn:
snelle bereikbaarheid telefonisch,
deskundige kontaktpersonen,
empathie en geen popie jopies aan de telefoon.
wij bevelen iedereen Promovendum aan als beste verzekeraar.

AJPM uit Oosterhout, 7 maart 2020

De schade afhandeling duurt nu al een maand, dat is toch veel te lang

Rolf uit Zoetermeer, 6 maart 2020

Beste Rolf, bedankt voor uw review. Onze excuses dat u langer moest wachten dan dat u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken en nemen uw opmerkingen hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 maart 2020

Na het overlijden van een familielid teruggekeerd van een vakantie. Bij terugkomst Promovendum op de hoogte gebracht en direct een nette mail ontvangen met deelneming en uitleg omtrent het afwikkelen. Pas na het afscheid alle gegevens opgestuurd naar Promovendum. Nog geen 30 min na het opsturen van alle vereiste gegevens een reactie gehad met akkoord. Duidelijk en efficiënt! Kortom, zeer tevreden.

Kees-Jan uit Vught, 6 maart 2020

Schadebehandelaar heeft ons prima geholpem

J.W. uit Soest, 5 maart 2020

Hele stressvolle dag op de luchthaven mee moeten maken met uiteindelijk een annulering van onze reis waar we enorm naar uitkeken tot gevolg. Gedurende de dag meerdere malen telefonische ondersteuning mogen ervaren van begripvolle Promovendum medewerkers. Ook afwikkeling ging vlot en correct. Deze houding heeft er absoluut aan bijgedragen dat we een vervelende ervaring achter ons kunnen laten en weer gemakkelijker vooruit kunnen kijken. Promovendum heeft voor ons gezin bewezen er te zijn als je ze echt nodig hebt!

Raymond uit Dordrecht, 5 maart 2020

Na de melding van de annulering werd er direkt actie ondernomen. Ik werd goed te woord gestaan.

Frank uit Goes, 5 maart 2020

Snelle en correcte afwikkeling!

Gerard uit Utrecht, 3 maart 2020

Snel en vriendelijk telefonisch gesprek.

Marion uit Voorburg, 1 maart 2020

adequate routing bij melden schade en zeer vlotte afwikkeling

ron uit Amstelveen, 28 februari 2020

Reactie duurde veel langer dan de beloofde 5 dagen

Rob uit Tienray, 22 februari 2020

Beste Rob, bedankt voor uw review. Onze excuses dat u langer moest wachten dan verwacht. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 februari 2020

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail