Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snel en goed geholpen en fijn gesprek gehad met medewerker van schade afdeling.

Giel uit Landgraaf, 14 september 2022

Kort voor vertrek naar onze vakantiebestemming werden wij overvallen door een positieve coronabesmetting van een van onze reisgenoten. Na contact met Promovendum is de annuleringsvergoeding in gang gezet. Duidelijk aangegeven wat de wederzijdse verplichtingen zijn. Zeer snelle email reactie van de betreffende medewerkster, Bravo hopelijk komt alles toch nog goed.

Johan uit Brunssum, 12 september 2022

Ontzettend snel en soepel afgeregeld. Heel prettig na de onprettige ervaring om een vakantie te moeten annuleren wegens ziekte.

Thijs uit Bosschenhoofd, 8 september 2022

Toen ik mijn vakantie moest annuleren werd ik telefonisch snel en vriendelijk geholpen. Ook na aanlevering van de gegevens die Promovendum nodig had kreeg ik zeer snel reactie.
Al met al zeer tevreden over de gang van zaken.

Kirsty uit Nh, 8 september 2022

duidelijkheid, snelle communicatie, goede bereikbaarheid, snelle afhandeling en geen kleine lettertjes. Zo hoort een verzekering te zijn!!

Rene uit Groningen, 1 september 2022

Schademedewerker was enorm vriendelijk en meelevend aan de telefoon en heeft ons goed geholpen. Ik wil graag speciaal benoemen dat we een handgeschreven kaart hebben ontvangen waarin ons sterkte wordt toegewenst! Dit heb ik nog nooit meegemaakt, echt fantastisch!!

Bas uit Beverwijk, 31 augustus 2022

Lange wachttijd. Vragen om bewijs, terwijl de arts gebeld kan worden.

Jeroen uit Arnhem, 30 augustus 2022

Bedankt voor je review, Jeroen. We vinden het vervelend om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. We nemen jouw feedback graag mee in ons verbeterproces. Ons Schadeteam neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 augustus 2022

Helaas gebruik moeten maken van de annuleringsverzekering. Ik ben vakkundig geadviseerd door meerdere medewerkers en de afwikkeling ging super snel. Complimenten!!!

Martin uit Hellevoetsluis, 28 augustus 2022

We moesten helaas onze reis annuleren. De betreffende medewerker was erg begripvol en dacht fijn mee. Ondanks dat de situatie vervelend is, voelden wij ons wel gehoord en geholpen.

Sanne uit Apeldoorn, 25 augustus 2022

Snelle en correcte afhandeling

Roland uit Deurne, 25 augustus 2022

Wij zijn heel goed en snel geholpen bij onze claim voor wat betreft annulering camping!
Financieel heel correct en snel afgehandeld. Hulde!

Joost uit Almere, 24 augustus 2022

Snelle en correcte afhandeling van mijn annulering. Niets op aan te merken.

Basten uit Zutphen, 24 augustus 2022

Zeer snel en professioneel geregeld! Dank je wel!

Ella uit Alphen aan den rijn , 22 augustus 2022

Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en gemaakte afspraken worden niet nagekomen
schaden: 2227822/SV

Piet uit Noordwijk, 17 augustus 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, Piet. Wat vervelend dat jouw ervaring niet positief is. Dit is uiteraard niet onze bedoeling. Een collega van ons Schadeteam lost dit graag met je op en neemt hiervoor zo snel mogelijk contact op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 augustus 2022

Perfect afgehandeld door Schadebehandelaar. Chapeau voor jullie service

Cor uit Papendrecht, 15 augustus 2022

prima service, vriendelijke en persoonlijke en snelle afwikkeling, van mij alle vijf sterren

Hanneke uit Haarlem, 15 augustus 2022

Goede begrijpbare uitleg en een snelle reactie!

Thea uit Venray, 13 augustus 2022

Ik moest de reisorganisatie verzoeken een annuleringsverklaring te sturen. Daar maakten ze geen probleem van, maar in dit soort gevallen sturen ze geen annuleringsnota, omdat zij toch geen restitutie verlenen. Ik verwees in eerste instantie naar de reisverzekering, die in dit geval ook bij Promovendum afgesloten is. Naar mijn mening ligt daar voldoende bewijs voor de noodzaak tot annuleren en is af te leiden hoeveel dagen van de reis gemist is.
Nadien was de afhandeling prima en redelijk snel. 15 van de 22 dagen gemist, dus de uitkering is 15/22 * reissom. Zo simpel kan het zijn.

John uit Hazerswoude-Dorp , 11 augustus 2022

Vlot en keurig afgehandeld

Loes uit Hoorn, 4 augustus 2022

Snelle en keurige afhandeling

Edwin uit Goirle, 4 augustus 2022

Uitsluitend vriendelijke mensen aan de telefoon gehad, begripvol en vol uitleg. Na aanleveren van de benodigde bewijsstukken werd alles binnen twee weken financieel geregeld. Top en dank julliewel!

Anja uit Geldrop, 31 juli 2022

Heel erg beroerd. Ben aan het overwegen om mijn verzekeringen op te zeggen.

Esther uit Apeldoorn, 29 juli 2022

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hier graag in mee. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 juli 2022

De afhandeling van mijn schadeaangifte is super! Op maandag gepost en op donderdag stond de uitkering al op onze rekening. Fantastisch!! Dank daarvoor.

Ellie uit Delft, 29 juli 2022

Ik had verwacht dat kosten voor annulering van onze vakantie vanwege het overlijden van mijn schoonvader een enorme administratieve rompslomp zouden worden en het schadebedrag pas na maanden zou worden overgemaakt, maar met het invullen van een schadeformulier en foto’s van de benodigde bijlagen is het bedrag binnen een week na melding uitgekeerd. Daarnaast hebben we alleen maar vriendelijke en begripvolle medewerkers gesproken. Top dat het zo geregeld kon worden in een periode dat we wel andere zaken aan ons hoofd hebben.

Jorgen uit Hengelo, 29 juli 2022

Super fijne en meedenkende schade afhandeling!

Laura uit Amsterdam, 28 juli 2022

Ik ben zeer tevreden over de verstrekte informatie en de snelle afhandeling. Ik zou niet weten hoe dit beter kan. Heel erg bedankt.

Ilsr uit Scheulder, 27 juli 2022

Ik werd uitermate vriendelijk en deskundig geholpen door de Schademedewerker. Hij luisterde goed en stelde de juiste vragen. Zoals hij mogen er meer zijn. Chappeau voor deze medewerker

Cor uit Papendrecht, 27 juli 2022

Kan nog niets zeggen

Ruben uit Rotterdam, 26 juli 2022

Weinig tot geen inlevingsvermogen in de situatie. Bij een doorlopende annuleringsverzekering verwacht je dat je gedekt bent bij onverwachte en uit overmacht geannuleerde reis. Reden van annulering lag buiten onze invloed en dan verwachten ze allerlei bewijs waar wij als verzekerde geen invloed op hebben.

Ik betaald al jaren netjes premie om gedekt te zijn tegen dit soort uitzonderlijke situatie. Zet dat af tegen de hoogte van de claim dan heeft Promovendum nog steeds een positief resultaat.

Rino uit Utrecht, 26 juli 2022

Bedankt voor jouw review, Rino! Wat vervelend om te lezen dat ons schadeproces niet aan jouw verwachtingen voldoet. Ons Schadeteam kijkt graag met je mee en neemt jouw feedback mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 juli 2022

Zeer snelle reactie op mijn ingestuurde annulering

Ellie uit Delft, 24 juli 2022

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail