Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Betrof een annulering van ons reis in Nederland. Ziek naar huis gegaan en gekeken of we via onze verzekering recht hadden op teruggave. Voor ons helaas niet, maar we zijn wel keurig geholpen en onze aanvraag is ook netjes in behandeling genomen. Door de drukte wel wat langer moeten wachten op antwoord. Maar het belangrijkste is dat we wel antwoord hebben gekregen.

Ronald uit Enschede, 15 augustus 2020

Wat vervelend dat de reis in het water viel door ziekte. Onze excuses dat de behandeling van de aanvraag iets langer duurde, maar fijn om te horen dat jullie je goed en keurig geholpen voelen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 augustus 2020

Erg goed opgevangen!

Harm uit IJmuiden, 12 augustus 2020

Ondanks de vakantieperiode en de problemen rondom Corona hebben wij binnen 14 dagen uitsluitsel gekregen over de claim die betrekking had op het annuleren van onze familiereis naar Noorwegen door een ernstig ongeval.
Hiervoor wil ik de medewerkers van Promovendum hartelijk danken.

Frank uit Grave, 11 augustus 2020

Hierbij blijkt dat Promovendum de annuleringsverzekering zeer netjes heeft behandeld en oog en hart heeft voor de verzekerde, dank hiervoor.

Harriet uit Aardenburg, 5 augustus 2020

Late reactie gekregen welke dan ook nog eens weinig inhoudelijk is tov het door mij aangereikte. In de toekomst zeker geen doorlopende reis- en annuleringsverzekering meer bij jullie.

Alex uit Vorden, 5 augustus 2020

Bedankt voor jouw review. Wij vinden het vervelend dat je ervaring met ons niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 augustus 2020

Op de website kon ik geen info vinden over de dekking van deze verzekering. Ik kreeg keurig antwoord, plus de beschrijving van de polis in een bijlage. Nu weet ik waar ik aan toe ben.
Dank!

M. uit Leiden, 4 augustus 2020

maandag gebeld: zou binnen twee dagen teruggebeld worden en dat gebeurde niet.
Donderdag weer gebeld en weer de dame die een terugbelafspraak wilde maken.Na flink wat druk van mij werd ik dan vrijdag gebeld.
Foei Promovendum dat kan beter

piet uit Noordwijk, 2 augustus 2020

Bedankt voor jouw review. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 augustus 2020

Zeer slecht behandeld door uw mensen. De annulering was vanwege een hersenbloeding en werd behandeld als zijnde een annulering vanwege Corona. Kwetsende gesprekken met uw mensen, zeer trage afhandeling en uitbetaling volgde, ondanks uw eigen algemene voorwaarden, alleen na inschakeling van onze rechtsbijstandsverzekering.
Kortom: Onacceptabel en ver beneden peil!

Anita uit Waspik, 31 juli 2020

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 juli 2020

Na de aanvankelijke vriendelijke aanname van de verzekeringscase is het vervolg uitermate stroef gaan verlopen.
De beloofde reactie tijd van 5 dagen is nooit gehaald. Zelfs bellen voor een inhoudelijke reactie gaf tot twee keer toe geen duidelijkheid waarom de claim niet gehonoreerd werd.
De daar opvolgende afwijzing was op verkeerde informatie gebaseerd terwijl er niet duidelijk aangegeven werd met welke, niet medische informatie we alsnog voldoende informatie aan konden leveren om de claim gehonoreerd te krijgen.

Charl uit Pijnacker, 30 juli 2020

Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is! Wij gaan het voor je uitzoeken en nemen vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 juli 2020

Top geregeld en meegedacht.

John uit Barendrecht , 27 juli 2020

Super geholpen en super goed afgehandeld, heel erg bedankt

Ger uit Venlo, 22 juli 2020

De terugkoppeling op mijn vraag kwam veel te laat (Vele weken later). Verwacht wel iets snellere respons tijd. Hopelijk volgende keer beter.

Remco uit Purmerend, 22 juli 2020

Bedankt voor jouw feedback. Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort! Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 juli 2020

Goede info bij informatie over 2 te annuleren reizen. Ik weet wat mij te doen staat

Theo uit Swifterbant, 16 juli 2020

Snelle afhandeling zonder moeilijk doen!

mary uit Purmerend, 15 juli 2020

snelle en acurate reactie. Duidelijke stukken .

jaap uit Bergschenhoek, 14 juli 2020

Snelle reactie. Goed contact. Fijne medewerking.

Frans uit Alphen aan den Rijn, 3 juli 2020

Zeer klantvriendelijk en geduldig.

Dinah uit Leiden, 2 juli 2020

Ik heb Promovendum ervaren als een starre, niet empatische verzekeraar.

Hans uit Elst, 2 juli 2020

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief was! Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

Afgehandeld zoals beloofd was. In deze tijd duurde het langer dan dat er beloofd was, maar dat is te begrijpen.

Leo uit 's-Gravenhage, 22 juni 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en het begrip voor vertraging.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 juni 2020

ontvangst melding: snel gereageerd
info over benodigde gegevens: helder
toon zetting: vriendelijk

verder verloop: afwachten

frits uit Venray, 19 juni 2020

Antwoord duidelijk geformuleerd ! Vlotte afhandeling.

Theo uit Haarlem, 19 juni 2020

Goede begeleiding bij aanpassen (doorlopende) annuleringsverzekering ivm Covid-19 uitstellen van reis

Jan uit Hoofddorp, 20 mei 2020

Ik moest de reis annuleren ivm ziekte van een van mijn ouders. Ondanks dat de hele wereld in brand staat door het virus, ziet Promovendum kans om de schade snel en correct af te handelen. De contacten met de schadeafdeling zijn zeer professioneel in combinatie met persoonlijke aandacht. Ik ben super tevreden en kan iedereen Promovendum aanraden.

Walter uit Nijmegen, 3 april 2020

Deel van afgebroken vakantie vriendelijk, adequaat en snel afgehandeld!

Ingrid uit Andijk , 2 april 2020

Ondanks de huidige situatie in NL supersnel afgehandeld. Maar dat jullie een boeket hebben opgestuurd nav de reden waarom ik een beroep op mijn annuleringsverzekering moest doen, is onbetaalbaar. Heel bijzonder!

Bart uit Utrecht, 31 maart 2020

Zeer vlotte en soepele afhandeling. Uitstekend!

Harmjan uit Naarden, 28 maart 2020

heb antwoord op mijn vraag gekregen welke polisvoorwaarden van toepassing waren

Ton uit Sint-Oedenrode, 27 maart 2020

alles perfect goed en snel afgewerkt

Jos uit Eindhoven, 26 maart 2020

Goed en snel beantwoord

Marius uit Oudenbosch, 25 maart 2020

Duidelijk en snel antwoord

Cleem uit Schijndel, 24 maart 2020

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail