Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Schade bij een vlucht die wordt geannuleerd, en daardoor paar dagen later moeten vertrekken, wordt niet vergoed door de annuleringsverzekering.
Er zijn verzekeringsmaatschappijen waar dit wel keurig geregeld wordt. Bv Allianz

Ab uit Alblasserdam, 9 november 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze excuses voor het ongemak. We nemen dit serieus en een Schadebehandelaar zal spoedig contact met je opnemen om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 november 2023

In eerste instantie werd door de eerste schade expert vragen gesteld die duidelijk beantwoord waren in het formulier.
Gezien de omstandigheden en de daarbij komende stress in afwachting van de openhart operatie van mijn echtgenote schiet dat dan al vlug in het verkeerde keelgat. Mijn complimenten aan de Schadebehandelaar die begrip vol de plooien van haar collega heeft glad gestreken. En zeker bedankt voor de de wenskaart dat doet goed. Morgen het intake gesprek en hopen dat ze snel geholpen wordt. Gelukkig hebben we de kosten kunnen beperken tot 50 % van de reissom door tijdig te annuleren.
Met vriendelijke groet Gerda en Leo

leo uit Born, 9 november 2023

Zeer goede communicatie en afwikkeling

Martin uit Middelburg, 1 november 2023

Goede service en duidelijke afhandeling.

Ingrid uit Amsterdam, 31 oktober 2023

Keurig te woord gestaan, per mail de in te vullen formulieren ontvangen en onze melding is snel en naar tevredenheid afgehandeld.

D. uit Houten, 30 oktober 2023

Bedankt voor het compliment! Het doet ons goed om te lezen dat ons Schadeteam je melding naar volle tevredenheid heeft afgewikkeld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 oktober 2023

Prima te woord gestaan bij aangifte, snelle reactie via de mail met schade formulier en een snelle ,correcte afhandeling van de betaling, zeer tevreden

Jos uit IJsselstein, 24 oktober 2023

Helemaal naar wens afgehandeld op een menselijke manier.
Nogmaals dank hiervoor.

Jackeline uit Nieuwerkerk ad IJssel, 20 oktober 2023

Prima en redelijk snel afgehandeld. Bedankt!!

Riet uit Zwolle, 16 oktober 2023

Snel een reactie op mijn aanvraag en vlot afgehandeld.

Petra uit Arnhem, 15 oktober 2023

Na een late annulering - door ziekte meereizende zoon - van een hotelboeking en melding hiervan aan Promovendum volgde, na aanvullende gegevens te hebben verkregen, een vlotte en begripvolle actie.
TOP geregeld door de (in ons geval) dames van Promovendum.

Ben uit Laren, 13 oktober 2023

Top zeer professioneel te woord gestaan en geholpen

jos uit IJsselstein, 13 oktober 2023

Ik kreeg een medewerker van het Schadeteam aan de telefoon, en de emoties overvielen me. Ze bleef erg rustig en ging eigenlijk helemaal niet in op de emoties (wat ik ook een beetje jammer vond). Maar de dag erna vond ik chocolade en een mooie tekst van haar in mijn brievenbus. Hartverwarmend.

Yvonne uit Nijmegen, 13 oktober 2023

Zeer zorgvuldig en naar tevredenheid afgehandeld

Fred uit Den Haag, 13 oktober 2023

De claim werd snel, vriendelijk en accuraat afgehandeld.

Marjolein uit Middelaar , 5 oktober 2023

Keurig afgehandeld ivm het overlijden van onze schoondochter. Ook de bloemen die wij mochten ontvangen vonden wij zeer fijn. Een stukje medeleven wat wij zeer hebben gewaardeerd.

Wim uit Loenen (gld), 2 oktober 2023

In eerste instantie een afwijzing van onze schadeclaim op grond van hantering van onjuiste versie polisvoorwaarden. Nadat wij Promovendum hierop hebben moeten wijzen is de claim alsnog snel en naar tevredenheid afgehandeld. Wel zeer slordig.

Angela uit Zwolle, 29 september 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen jouw opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2023

Correct en snel de schademelding afgehandeld

J.W. uit Achterveld, 22 september 2023

Ik ben heel tevreden.
Er waren in het begin over en weer wat misverstanden, daardoor heeft het even geduurd maar uiteindelijk is het heel goed afgehandeld.
Dank voor het luisterend oor.

Irma uit Landsmeer, 21 september 2023

Na telefonische melding direkt een schadeformulier gehad met een mail hoe te handelen en een lijst van opgevraagde documenten.
Eerste ervaring goed en snel.
Nu de afhandling nog , maar daar heb ik vetrouwen in.

Jona uit Amstelveen, 21 september 2023

Keurig geholpen, direct begripvol aan telefoon. Schadeafhandeling binnen 3 weken afgerond, compliment !

Ghislain uit Den Bosch, 15 september 2023

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat je snel en begripvol bent geholpen en dat je de snelle schadeafhandeling waardeert. Nogmaals bedankt voor het compliment, en als er in de toekomst nog iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 september 2023

Goede service en snelle afhandeling

Michel uit Zoetermeer, 11 september 2023

Wij moesten door omstandigheden helaas onze vakantie annuleren. De service die wij vervolgens kregen om te annuleren was bijzonder goed en snel. Zelfs een mooi boeket bloemen ontvangen.
Kan niet anders zeggen dan uitmuntende afhandeling.

Robert Jan uit Spijkenisse, 9 september 2023

Wegens een ongeplande openhartoperatie van onze stiefvader zijn wij een paar dagen terug gekeerd van vakantie en hebben daarom een paar dagen vakantie gemist. Financieel heeft Promovendum ons daarin schadevrij gesteld. Super fijn!

Fred uit Delft, 7 september 2023

Snelle afhandeling die de pijn enigzins verlicht. Dank!

Rene uit Maastricht, 5 september 2023

Snelle, vriendelijke en deskundige medewerkster

H uit Alphen aan den Rijn, 4 september 2023

Begrip en snelle afwikkeling.
Top!

Peter uit Maarn , 3 september 2023

Wat leuk dat je jouw ervaring met ons Schadeteam met ons deelt! We zijn blij te lezen dat je tevreden bent over de algehele schadeafhandeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 september 2023

Al heel wat jaren heb ik een doorlopende reisverzekering en nu, helaas, nodig gehad. Nadat ik het schadeformulier had ingevuld is de schade binnen 2 weken netjes door Promovendum vergoed. Erg blij mee, dat is waar ik uiteindelijk voor verzekerd ben!

Monique uit Vught, 30 augustus 2023

Zeer prettig door diverse medewerk(ster)s te woord gestaan en snelle afwikkeling.

J.A. uit Almere, 30 augustus 2023

Goede en snelle afhandeling

Mariken uit Amsterdam, 30 augustus 2023

Annuleringsclaim van onze korte vakantie is op correcte wijze afgehandeld

Henk uit Vlissingen, 29 augustus 2023

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail