Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snelle en correcte afhandeling binnen 48 uur.

Johan uit Den Haag, 18 december 2020

Perfecte afhandeling. Chapeau!

J.L. uit Hellevoetsluis, 18 december 2020

Prima geholpen en geadviseerd

Marinus uit Barendrecht, 10 december 2020

De adviseuse was punctueel, klantvriendelijk en snel in reageren. Ik wil voortaan altijd door haar geholpen worden !! :)

S.H.K. uit Ede, 29 november 2020

Blij dat u na een tweede aanvraag alsnog tot vergoeding bent overgegaan

Kees Jan uit Simonshaven, 23 november 2020

Gewoon netjes en snel afgehandeld, waarvoor mijn dank.

Max uit Groesbeek , 23 november 2020

Uiteindelijk positief. Met name prettig contact met de contactpersoon vanuit Promovendum.

Rianne uit Raalte, 12 november 2020

Ik ben super fijn geholpen!

Mandy uit Dordrecht , 12 november 2020

In verband met een operatie van mijn vrouw kon helaas onze vakantie niet doorgaan. Promovendum heeft de annuleringskosten van ons vakantiehuis volledig vergoed. De communicatie gaat snel en efficiënt via E-mail. Zeer tevreden.

Hans uit Wassenaar, 15 oktober 2020

Wat moeite om de juiste documenten boven tafel te krijgen, maar daarbij prima geholpen en daarna e.e.a. snel afgehandeld.

Kamiel uit Bussum, 15 oktober 2020

direct en correct actie ondernomen

hans uit Alphen aan den Rijn, 11 oktober 2020

Prima afwikkeling annulering i.v.m. een overlijdensgeval.

Henk uit Dordrecht, 5 oktober 2020

Goed geholpen. wel lastig om contact te krijgen.

Jan uit Gorinchem, 2 oktober 2020

Zeer plezierig gesprek met de schadebehandelaar.

Juul uit Soest, 28 september 2020

Prima service, snel afgehandeld!

Heleen uit Volkel, 24 september 2020

Vlotte afhandeling, waarbij zeer begrijpelijk even werd doorgevraagd naar de oorzaak en de stand van zaken op het moment van vertrek.

Frits uit Veenendaal, 22 september 2020

Prettig telefonisch geholpen. Snelle reactie per email

Johan uit Noordwijk, 21 september 2020

Keurig afgehandeld zonder gedoe.

Eduard uit Purmerend, 16 september 2020

Fantastisch geholpen. Snel doorgeschakeld en een zeer behulpzame en vriendelijke vrouw aan de lijn gehad.

Bert-Jan uit Rotterdam, 15 september 2020

Snel en netjes afgehandeld! Complimenten!

Patrick uit Haarlem , 11 september 2020

Correct en snel afgehandeld.

Rein uit Aalmeer, 4 september 2020

snel en netjes geregeld.

joop uit Tiel, 3 september 2020

Correct, vriendelijk en behulpzaam van de vragen die zijn gesteld.

Theo uit Kaatsheuvel, 2 september 2020

Prettige contact, duidelijke instructies wat er nodig had en snelle afhandeling van de vraag.
Een ontvangstbevestiging van de ingestuurd stukken zou het compleet maken.

Suzanne uit Rotterdam, 26 augustus 2020

snel een medewerker aan de lijn. Dezelfde dag nog de email met het schadeformulier.

Ed uit Papendrecht, 25 augustus 2020

Vriendelijk en klantvriendelijk bij het informeren over de wijze van aanmelden schade.

Alex uit Lisse, 24 augustus 2020

Het is netjes afgerond

Iris uit Almere, 24 augustus 2020

via uw mail heb ik goede aanwijzingen gekregen hoe ik mijn vragen kon aanpakken

geertje uit Dedemsvaart, 18 augustus 2020

Afwerking van de schade: Top!

Maar jullie bereikbaarheid is zeer slecht; ik ben bijna twee weken beziggeweest met bellen. Steeds kwam ik na 2 minuten in "het vangnet". Er werd steeds een belafspraak gemaakt maar daarop werd niet gereageerd.
Ook een email werd niet beantwoord.
Uiteindelijk is het gelukt om een medewerker te spreken en binnen twee dagen was de schade geregeld.

piet uit Noordwijk, 18 augustus 2020

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort! Goed om te horen dat de schade naar tevredenheid is afgehandeld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 augustus 2020

Keurige afhandeling van de claim. Voor vijf sterren zou ik eerder geïnformeerd willen worden bij eventuele vertraging. Ook werd er niet gereageerd bij een terugbel verzoek.

Maarten uit Maassluis, 17 augustus 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en jouw tip hoe we van 4 sterren 5 sterren kunnen maken. Dat je niet bent teruggebeld is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Excuses voor het ongemak!

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 augustus 2020

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail