Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Keurig afgehandeld zonder gedoe.

Eduard uit Purmerend, 16 september 2020

Fantastisch geholpen. Snel doorgeschakeld en een zeer behulpzame en vriendelijke vrouw aan de lijn gehad.

Bert-Jan uit Rotterdam, 15 september 2020

Snel en netjes afgehandeld! Complimenten!

Patrick uit Haarlem , 11 september 2020

Correct en snel afgehandeld.

Rein uit Aalmeer, 4 september 2020

snel en netjes geregeld.

joop uit Tiel, 3 september 2020

Correct, vriendelijk en behulpzaam van de vragen die zijn gesteld.

Theo uit Kaatsheuvel, 2 september 2020

Prettige contact, duidelijke instructies wat er nodig had en snelle afhandeling van de vraag.
Een ontvangstbevestiging van de ingestuurd stukken zou het compleet maken.

Suzanne uit Rotterdam, 26 augustus 2020

snel een medewerker aan de lijn. Dezelfde dag nog de email met het schadeformulier.

Ed uit Papendrecht, 25 augustus 2020

Vriendelijk en klantvriendelijk bij het informeren over de wijze van aanmelden schade.

Alex uit Lisse, 24 augustus 2020

Het is netjes afgerond

Iris uit Almere, 24 augustus 2020

via uw mail heb ik goede aanwijzingen gekregen hoe ik mijn vragen kon aanpakken

geertje uit Dedemsvaart, 18 augustus 2020

Afwerking van de schade: Top!

Maar jullie bereikbaarheid is zeer slecht; ik ben bijna twee weken beziggeweest met bellen. Steeds kwam ik na 2 minuten in "het vangnet". Er werd steeds een belafspraak gemaakt maar daarop werd niet gereageerd.
Ook een email werd niet beantwoord.
Uiteindelijk is het gelukt om een medewerker te spreken en binnen twee dagen was de schade geregeld.

piet uit Noordwijk, 18 augustus 2020

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort! Goed om te horen dat de schade naar tevredenheid is afgehandeld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 augustus 2020

Keurige afhandeling van de claim. Voor vijf sterren zou ik eerder geïnformeerd willen worden bij eventuele vertraging. Ook werd er niet gereageerd bij een terugbel verzoek.

Maarten uit Maassluis, 17 augustus 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en jouw tip hoe we van 4 sterren 5 sterren kunnen maken. Dat je niet bent teruggebeld is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Excuses voor het ongemak!

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 augustus 2020

Betrof een annulering van ons reis in Nederland. Ziek naar huis gegaan en gekeken of we via onze verzekering recht hadden op teruggave. Voor ons helaas niet, maar we zijn wel keurig geholpen en onze aanvraag is ook netjes in behandeling genomen. Door de drukte wel wat langer moeten wachten op antwoord. Maar het belangrijkste is dat we wel antwoord hebben gekregen.

Ronald uit Enschede, 15 augustus 2020

Wat vervelend dat de reis in het water viel door ziekte. Onze excuses dat de behandeling van de aanvraag iets langer duurde, maar fijn om te horen dat jullie je goed en keurig geholpen voelen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 augustus 2020

Erg goed opgevangen!

Harm uit IJmuiden, 12 augustus 2020

Ondanks de vakantieperiode en de problemen rondom Corona hebben wij binnen 14 dagen uitsluitsel gekregen over de claim die betrekking had op het annuleren van onze familiereis naar Noorwegen door een ernstig ongeval.
Hiervoor wil ik de medewerkers van Promovendum hartelijk danken.

Frank uit Grave, 11 augustus 2020

Hierbij blijkt dat Promovendum de annuleringsverzekering zeer netjes heeft behandeld en oog en hart heeft voor de verzekerde, dank hiervoor.

Harriet uit Aardenburg, 5 augustus 2020

Late reactie gekregen welke dan ook nog eens weinig inhoudelijk is tov het door mij aangereikte. In de toekomst zeker geen doorlopende reis- en annuleringsverzekering meer bij jullie.

Alex uit Vorden, 5 augustus 2020

Bedankt voor jouw review. Wij vinden het vervelend dat je ervaring met ons niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 augustus 2020

Op de website kon ik geen info vinden over de dekking van deze verzekering. Ik kreeg keurig antwoord, plus de beschrijving van de polis in een bijlage. Nu weet ik waar ik aan toe ben.
Dank!

M. uit Leiden, 4 augustus 2020

maandag gebeld: zou binnen twee dagen teruggebeld worden en dat gebeurde niet.
Donderdag weer gebeld en weer de dame die een terugbelafspraak wilde maken.Na flink wat druk van mij werd ik dan vrijdag gebeld.
Foei Promovendum dat kan beter

piet uit Noordwijk, 2 augustus 2020

Bedankt voor jouw review. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 augustus 2020

Zeer slecht behandeld door uw mensen. De annulering was vanwege een hersenbloeding en werd behandeld als zijnde een annulering vanwege Corona. Kwetsende gesprekken met uw mensen, zeer trage afhandeling en uitbetaling volgde, ondanks uw eigen algemene voorwaarden, alleen na inschakeling van onze rechtsbijstandsverzekering.
Kortom: Onacceptabel en ver beneden peil!

Anita uit Waspik, 31 juli 2020

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 juli 2020

Na de aanvankelijke vriendelijke aanname van de verzekeringscase is het vervolg uitermate stroef gaan verlopen.
De beloofde reactie tijd van 5 dagen is nooit gehaald. Zelfs bellen voor een inhoudelijke reactie gaf tot twee keer toe geen duidelijkheid waarom de claim niet gehonoreerd werd.
De daar opvolgende afwijzing was op verkeerde informatie gebaseerd terwijl er niet duidelijk aangegeven werd met welke, niet medische informatie we alsnog voldoende informatie aan konden leveren om de claim gehonoreerd te krijgen.

Charl uit Pijnacker, 30 juli 2020

Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is! Wij gaan het voor je uitzoeken en nemen vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 juli 2020

Top geregeld en meegedacht.

John uit Barendrecht , 27 juli 2020

Super geholpen en super goed afgehandeld, heel erg bedankt

Ger uit Venlo, 22 juli 2020

De terugkoppeling op mijn vraag kwam veel te laat (Vele weken later). Verwacht wel iets snellere respons tijd. Hopelijk volgende keer beter.

Remco uit Purmerend, 22 juli 2020

Bedankt voor jouw feedback. Dat je zo lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort! Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 juli 2020

Goede info bij informatie over 2 te annuleren reizen. Ik weet wat mij te doen staat

Theo uit Swifterbant, 16 juli 2020

Snelle afhandeling zonder moeilijk doen!

mary uit Purmerend, 15 juli 2020

snelle en acurate reactie. Duidelijke stukken .

jaap uit Bergschenhoek, 14 juli 2020

Snelle reactie. Goed contact. Fijne medewerking.

Frans uit Alphen aan den Rijn, 3 juli 2020

Zeer klantvriendelijk en geduldig.

Dinah uit Leiden, 2 juli 2020

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail