Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Wij zijn keurig behandeld en geholpen door Promovendum toen we, helaas, onze vakantie naar Zwitserland moesten annuleren.

Eddie uit Hengelo, 25 januari 2023

Snel en efficiënt geregeld.

Wout uit IJlst, 23 januari 2023

Prima advies en heldere uitleg van de mogelijkheden.

Joop uit Houten, 20 januari 2023

Mij ervaring tot nu toe is niet al te best. Na 5 werkdagen zou ik reactie krijgen op mijn claim. Dat werden er 11. En in die reactie wordt gevraagd naar informatie die ik al aangeleverd heb (?). Dat is best een afknapper. Inmiddels is het al 16 dagen geleden en ik heb geen idee of / wanneer ik een inhoudelijke reactie krijg. Als het later wordt kan gebeuren, maar laat in ieder geval iets weten.

Review 10-01-2023 21:19


Ik begin de indruk te krijgen dat het plaatsen van negatieve reviews, en de quasi constructieve en inlevende reactie daarop, enkel voor de bühne zijn.
Zie mijn review van 10 januari, waarin ik aangeef al 16 dagen niks gehoord te hebben. In de reactie daarop staat -dat het schadeteam zsm contact opneemt-. Nou dat is inmiddels al weer meer dan een week geleden. Nog steeds niets gehoord. Claim is inmiddels al meer dan een maand geleden ingediend en ik hoor niets.
Een termijn incasseren Promovendum, vergeten jullie dat ook wel eens?

Tom uit Haarlem, 19 januari 2023

Bedankt voor je reviews, Tom. Jammer om te lezen dat je deze indruk hebt. Jouw review van 10 januari stond nog uit bij een Schadebehandelaar. We begrijpen dat je het te lang vindt duren. Ons Serviceteam heeft daarom zojuist contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

Ondanks het feit dat de afhandeling wegens drukte langer duurde dan men gewend was, verliep alles correct en zeer klantvriendelijk!

Harrie uit Venlo, 18 januari 2023

prima en vlot geregeld

Gerrit uit Assen, 18 januari 2023

Vriendelijk telefonisch geholpen en per mail de benodigde documenten toegestuurd gekregen om de schade te declareren. De ingevulde formulieren mochten per mail terug gestuurd worden. Waarna de schade naar tevredenheid is afgehandeld. Kortom prima geholpen. Zeer tevreden.

Tonny uit Losser, 13 januari 2023

Keurig, zeer professionele aanpak, goede begeleiding, correcte en vlotte benadering, met juiste inlevingsvermogen. TOP

J. uit Bergen (nh), 9 januari 2023

Ik heb vanwege toenemende luchtwegklachten een wandelreis moeten annuleren.
De afwikkeling duurde weliswaar langer dan werd aangegeven, maar ik krijg mijn reeds betaalde aanbetaling door Promovendum vergoed. Top!
Tip voor Promovendum: geef aan een klant svp duidelijk aan dat hij/zij zelf voor een doktersverklaring moet zorgen. Dat voorkomt onduidelijkheid en vertraging.

Henk uit Ridderkerk , 6 januari 2023

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review, dat waarderen wij enorm! Wat jammer om te horen dat je jouw reis hebt moeten annuleren. We vinden het fijn dat we jou in deze situatie hebben kunnen helpen. Jouw tip nemen wij mee in ons verbeterproces!

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 januari 2023

Naar aanleiding van uw laatste verzoek om een bewijs te sturen van de geannuleerde vlucht naar Poznan van begindecember ( 2/12 -5/12) heb ik per post het boekingsbewijs opgestuurd. Echter, tot heden heb ik nog geen reactie ontvangen, ondanks twee mailtjes die ik hierover gestuurd heb. wellicht is er ergens iets mis gegaan.
Graag een reactie.

Harrie uit Venlo, 6 januari 2023

Bedankt voor jouw review! Wat jammer om te lezen dat je wat langer moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Jouw vraag staat uit bij een van onze collega's van het Schadeteam. Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 januari 2023

Schadebehandelaar is inlevend en anticiperend. Luistert goed naar je verhaal en onderneemt accuraat de benodigde actie. Prima ervaring, dankjewel!

Leo uit Eindhoven, 5 januari 2023

Snel en correct afgehandeld.

Jos uit Den Haag, 4 januari 2023

Zeer prettig geholpen met begrip voor de situatie.

Rino uit Utrecht, 28 december 2022

Zeer slechte communicatie en bureaucratische afhandeling

Piet uit Tegelen, 16 december 2022

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt met ons Schadeteam. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 december 2022

Claim is snel en correct afgehandeld. Goed te bereiken en door vriendelijke medewerker geholpen.

Tom uit 's-Hertogenbosch, 14 december 2022

prima geholpen en goede uitleg over wat ik voor papieren moest inleveren!

Yolanda uit Almelo, 14 december 2022

Het gesprek is uitermate plezierig verlopen met een goed advies.

Jack uit Zwolle, 7 december 2022

Al sinds 3 maanden wacht ik op een inhoudelijke behandeling van mijn zaak en al die tijd word ik van het kastje naar de muur gestuurd door een hele serie verschillende medewerkers. Daar ben ik uiteraard niet tevreden over.

Wilhelmina uit Egmond aan den Hoef, 6 december 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We begrijpen dat je zo snel mogelijk duidelijkheid wenst. Een collega van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 december 2022

We zijn snel endeskundig geholpen

Ruud uit Eindhoven, 5 december 2022

Al jaren ben ik klant bij Promovendum, voor de ziektekostenverzekering en een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Gelukkig hebben mijn man en ik in die jaren nooit een schade hoeven indienen op de laatste twee verzekeringen. Mijn man is in maart van dit jaar helaas overleden zodat ik met hem geen reisjes meer kan boeken.
In september van dit jaar heb ik met een vriendin een reisje geboekt maar helaas is zij ziek geworden en konden we niet gaan. Zij kreeg via haar verzekering het volledige bedrag uitgekeerd maar helaas krijg ik maar 75 % van mijn deel van de kosten omdat het een vriendin betreft. Mijn fout dat ik die voorwaarde niet heb gelezen maar ik vind het toch wel triest om
een zo'n relatief klein bedrag niet te vergoeden terwijl ik/wij al zoveel jaren premie hebben betaald. Ik was gelukkig niet ziek maar wel slachtoffer van de situatie. Jammer Promovendum!!!!

Marianne uit Apeldoorn, 30 november 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat de vergoeding niet aan je verwachtingen voldoet. Dit vinden we jammer. We nemen je feedback mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 november 2022

perfect en vriendelijk geholpen!!

Jos uit Zuid-Beijerland, 30 november 2022

In het verleden toen ik nog studeerde (lang geleden) was ik al tevreden over Promovendum, maar dit keer heeft de afhandeling van een annulering alle verwachtingen overtroffen. De reden voor een annulering zijn eigenlijk nooit leuk en je boekt geen vakantie met het idee dat je wilt annuleren. Dus toen ik om gezondsheidsredenen moest annuleren, trof ik niet alleen een meedenkende werknemer (het juiste formulier werd direct meegestuurd bijvoorbeeld), maar ook een luisterend oor. De bos bloemen die ik later ontvangen heb, hebben echt mijn dag gemaakt. Dit was totaal niet nodig, maar soms is dat precies wat een mens nodig heeft: een lief gebaar van een volledig vreemde: Top! Nogmaals mijn dank!

Anne Marie uit Voorhout, 26 november 2022

het invullen op de computer lukte, maar het verzenden niet.....

wopke uit Ureterp, 23 november 2022

Wat vervelend dat het verzenden niet lukte. We zien dat je het nu per post hebt verstuurd. Dat is uiteraard ook prima! Ons Schadeteam wacht de documenten geduldig af en neemt contact met je op zodra we alles hebben ontvangen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 november 2022

Bijzonder vriendelijk te woord gestaan bij de melding van de schade. Schademeldingsformulier werd per ommegaande toegestuurd en schade werd snel afgewikkeld. Uitermate tevreden over de gehele afhandeing.

Jo uit Vught, 23 november 2022

Heel begripvol en duidelijk was hij.

Anand uit Rotterdam , 21 november 2022

Veel te traag in reageren en teleurstellend & in onze optiek onrechtvaardige resultaat m.b.t. reden afwijzing van de claim.

Huub uit Elbrug, 19 november 2022

Bedankt voor je review, Huub. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je schademelding van begin deze maand. We begrijpen dat je het zo snel mogelijk vergoed wilt zien. Ons Schadeteam neemt spoedig contact met je op om je vragen van vandaag te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 november 2022

Correct en klantgericht afgehandeld

Albert uit Bussum, 15 november 2022

Bedankt voor het compliment. Fijn om te lezen dat je ervaring met ons Schadeteam en het proces positief is! Dit geven we door aan onze afdeling Schade.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 november 2022

Vriendelijk, accuraat en direct geholpen. Ik moest helaas mijn reis annuleren vanwege gezondheidsproblemen. De afhandeling van de annulering door Promovendum ging soepel en snel en dat is erg fijn in een toch wel vervelende situatie.

Anke uit Heemstede, 14 november 2022

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat je jouw reis hebt moeten annuleren. Wij wensen je veel beterschap toe!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Luisterend oor en heldere uitleg van de procedure.
Direct een mail ontvangen met alle info.

Ferry uit Tilburg, 10 november 2022

Prima uitgevoerd! Ik wilde de aanpassing eerst nog even met mijn echtgenote bespreken. Na akkoord heb ik teruggebeld. Servicemedewerkster zelf was niet te bereiken echter haar collega, heeft de aanpassing probleemloos opgepakt.

Bert uit Culemborg , 8 november 2022

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail