Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

vragen kort en bondig en excellent beantwoord!

Robert uit Bussum, 8 april 2021

Prima telefonisch contact, vriendelijke mevrouw met een heldere, duidelijke uitleg

Ad uit Beek en Donk, 6 april 2021

Goed geholpen door vriendelijke medewerkster!

Chandra uit Dordrecht, 2 april 2021

Duidelijke uitleg van de voorwaarden

Josine uit Den Haag, 1 april 2021

geweldige service en attentheid

Jan Willem uit Soest, 25 maart 2021

Over onze annuleringsverzekering hebben wij met de schadebehandelaar gesproken en de afzegging van onze reis ivm ziekte komt helemaal goed.
En ontzettend bedankt voor het prachtige boeket bloemen,
Geweldig!! en heel attent, wat een verrassing!!

Jan Willem uit Soest, 20 maart 2021

Goed en duidelijk te woord gestaan en uitleg over het te volgen traject ontvangen

Fred uit Lekkerkerk , 15 maart 2021

Vriendelijke, geduldige medewerkster!!

Chandra uit Dordrecht, 15 februari 2021

Ongedaan maken opzegging is verwerkt.

Philip uit Amsterdam, 14 januari 2021

Wachttijd op antwoord is te lang. Ik heb z.s.m. de vraag gesteld n.a.v. het afsluiten van een verzekering. Met de vraag of een geboekte reis ook onder de voorwaarden valt. Dat is het geval als je de reis maximaal 7 dagen voor afsluiten verzekering afsluit. Wel lastig als je dan later dan 7 dagen antwoord krijgt.
De situatie valt binnen de regels dus er is geen probleem ontstaan. Geen verdere actie nodig.

Rolf uit Gouda, 13 januari 2021

We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw ervaring hierin mee. Bedankt voor jouw feedback!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 januari 2021

Zeer attent, snel en vakkundig afgewikkeld.

Marc uit Tilburg, 7 januari 2021

Zeer snelle afhandeling van de annuleringsschade.

Piet uit Oostvoorne, 7 januari 2021

Annulering werd vriendelijk met aandacht voor menselijke kant en situatie zorgvuldig, deskundig en snel afgewikkeld.

Ad uit Amersfoort, 31 december 2020

Snelle en correcte afhandeling binnen 48 uur.

Johan uit Den Haag, 18 december 2020

Perfecte afhandeling. Chapeau!

J.L. uit Hellevoetsluis, 18 december 2020

Prima geholpen en geadviseerd

Marinus uit Barendrecht, 10 december 2020

De adviseuse was punctueel, klantvriendelijk en snel in reageren. Ik wil voortaan altijd door haar geholpen worden !! :)

S.H.K. uit Ede, 29 november 2020

Blij dat u na een tweede aanvraag alsnog tot vergoeding bent overgegaan

Kees Jan uit Simonshaven, 23 november 2020

Gewoon netjes en snel afgehandeld, waarvoor mijn dank.

Max uit Groesbeek , 23 november 2020

Uiteindelijk positief. Met name prettig contact met de contactpersoon vanuit Promovendum.

Rianne uit Raalte, 12 november 2020

Ik ben super fijn geholpen!

Mandy uit Dordrecht , 12 november 2020

In verband met een operatie van mijn vrouw kon helaas onze vakantie niet doorgaan. Promovendum heeft de annuleringskosten van ons vakantiehuis volledig vergoed. De communicatie gaat snel en efficiënt via E-mail. Zeer tevreden.

Hans uit Wassenaar, 15 oktober 2020

Wat moeite om de juiste documenten boven tafel te krijgen, maar daarbij prima geholpen en daarna e.e.a. snel afgehandeld.

Kamiel uit Bussum, 15 oktober 2020

direct en correct actie ondernomen

hans uit Alphen aan den Rijn, 11 oktober 2020

Prima afwikkeling annulering i.v.m. een overlijdensgeval.

Henk uit Dordrecht, 5 oktober 2020

Goed geholpen. wel lastig om contact te krijgen.

Jan uit Gorinchem, 2 oktober 2020

Zeer plezierig gesprek met de schadebehandelaar.

Juul uit Soest, 28 september 2020

Prima service, snel afgehandeld!

Heleen uit Volkel, 24 september 2020

Vlotte afhandeling, waarbij zeer begrijpelijk even werd doorgevraagd naar de oorzaak en de stand van zaken op het moment van vertrek.

Frits uit Veenendaal, 22 september 2020

Prettig telefonisch geholpen. Snelle reactie per email

Johan uit Noordwijk, 21 september 2020

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail