Winnaar Promovendum Twitteractie


“Kenia is altijd al een droomwens geweest”. Dat was de reactie van de winnaar van de Promovendum Twitteractie, Joop Kools uit Utrecht, bij het uitreiken van de bijbehorende reischeque.

Na het aanvragen van een nieuwe zorgverzekering voor 2014 bij Promovendum kon iedere aanvrager dit, door het plaatsen van een tweet, wereldkundig maken. Onder de inzenders werd een reischeque voor een reis naar Australië, Bali of Kenia verloot.

Vergeten...

Joop Kools deed dit en ging over tot de orde van de dag. Totdat hij eind januari door Promovendum werd gebeld met het bericht dat hij gewonnen had. Nog beduusd van het telefoontje toch nog maar even gecheckt bij Promovendum. Het werd hem al snel duidelijk dat het serieus was. En op 13 februari was het zover: op het hoofdkantoor van Promovendum in Dordrecht werd aan hem en zijn partner de prijs uitgereikt: een reischeque ter waarde van 3.000 euro.

Waarom?

“De keuze van Promovendum voor een specifieke doelgroep: hoger opgeleiden, de lage premie en de vrije keuze voor een ziekenhuis”. Dat was het resolute antwoord van de heer Kools op de vraag waarom hij voor zijn zorgverzekering koos voor Promovendum.

Wij wensen hem een geweldige reiservaring!

Interessant artikel? Delen mag!