Verzekeringen voor hoger opgeleiden, middelbaar en hoger personeel

Zorgverzekering voor hoger opgeleiden

Zorgverzekering voor € 81,90 per maand, zonder extra eigen risico!

De zorgverzekering voor hoger opgeleiden van Promovendum is met een tarief van € 81,90 ook in 2014 weer de voordeligste zorgverzekering van Nederland! Promovendum biedt al vier jaar op rij de zorgverzekering met de laagste premie en meest uitgebreide dekking, zonder extra eigen risico. Onze klanten waarderen Promovendum bovendien gemiddeld met een 8,8.

Premie berekenen
 

Lage premie door lage kosten

Promovendum werkt efficiënt. Hierdoor houden wij onze kosten laag en kunnen wij u voor het vierde jaar op rij de laagste premie van Nederland aanbieden. Zonder extra eigen risico. 

Keuzevrijheid

Bij Promovendum kiest u zelf naar welk ziekenhuis of welke tandarts, apotheek of huisarts u gaat. U kiest dus zelf de zorgverlener die u prettig vindt en die bij u past.

Uitstekende dekkingen

Bij Promovendum heeft u keuze uit vier uitgebreide aanvullende pakketten, waarbij zelfs het meest uitgebreide pakket goed betaalbaar blijft met bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie en de dekking voor zorgkosten in het buitenland. Onze tandartsverzekering is duidelijk: Promovendum vergoedt alle behandelingen tot het door u zelf gekozen dekkingsbedrag. Bekijk het overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Snel online of per post declareren

Bij Promovendum kunt u declareren op de manier die u prettig vindt: online of per post. In beide gevallen handelen wij u declaratie in 99% van de gevallen binnen vijf werkdagen af.

Overstappen naar Promovendum?

Promovendum regelt de opzegging van uw huidige zorgverzekering, hier heeft u dus geen omkijken naar. 

Premie berekenen

Binnen 1 minuut kunt u online uw premie berekenen. Heeft u een vraag of wilt u graag een medewerker spreken,
 bel dan naar 078 648 13 30.