Zorgverzekering 2016

Voor iedereen een zeer lage premie!


Lage premie door lage kosten

Promovendum werkt snel en efficiënt. Hierdoor houden wij onze kosten laag en bieden wij u ook in 2016 een scherpe premie aan. Bereken uw zorgpremie.


De beste zorg bij u in de buurt

Wanneer u zorg nodig heeft, wilt u dat alles perfect geregeld is. Bij Promovendum heeft u daarom altijd toegang tot de beste zorg bij u in de buurt.


Spoedeisende hulp

Als u met spoed zorg nodig heeft, kunt u in elk ziekenhuis in Nederland terecht. Spoedeisende zorg in het buitenland nodig? Ook dan staan wij voor u klaar!
Online gemak

Via Mijn Promovendum kunt u onder andere uw zorgdeclaraties indienen en bekijken, en de stand van uw eigen risico inzien.


Meer dan 150.000 verzekerden

Inmiddels hebben al meer dan 150.000 klanten gekozen voor onze service, zeer lage premie en uitgebreide dekkingen.


Tevreden klanten

Een zorgverzekering met een hoge klanttevredenheid: dat is Promovendum. Lees de ervaringen van onze klanten.Basisverzekering

Onze basisverzekering is er voor iedereen. Benieuwd naar de vergoedingen van de zorgverzekering 2016? Bekijk dit overzicht.


Aanvullende verzekeringen

Bij ons kiest u zorg die bij u past. Met uitgebreide dekkingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, buitenland, brillen/lenzen en orthodontie.


Tandartsverzekeringen

Niet alleen uw tandartskosten worden vergoed, maar óók uw behandelingen bij de mondhygiënist, endo- en parodontoloog. U heeft keuze uit 4 pakketten .Wijzigingen zorgverzekering 2016

De aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen van Promovendum blijven in 2016 ongewijzigd. De overheid heeft wel een paar wijzigingen doorgevoerd in de basisverzekering.


Kortingen

Met de zorgverzekering van Promovendum krijgt u flinke kortingen. Naar de sportschool, het wellnessresort of een nieuwe bril nodig? Bekijk alle kortingsregelingen.


Overstappen naar Promovendum?

Wij regelen de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Geen zorgen!Telefonisch uw zorgverzekering afsluiten? Bel: 078 648 13 33.
Alles eenvoudig online geregeld