Zorgverzekering

Benieuwd naar onze voordelige premie?

Lage premie door lage kosten

Promovendum werkt snel en efficiënt. Hierdoor houden wij onze kosten laag en bieden wij u ook in 2018 een scherpe premie aan van 107,50! Vraag direct aan.

Géén budgetpolis

U heeft bij Promovendum altijd toegang tot de beste zorg. U kiest zelf uw apotheek, huisarts of tandarts, en u kunt bij de beste ziekenhuizen en zorgverleners terecht.

Spoedeisende hulp

Als u met spoed zorg nodig heeft, kunt u in elk ziekenhuis in Nederland terecht. Spoedeisende zorg in het buitenland nodig? Ook dan staan wij voor u klaar!

Online gemak

Via Mijn Promovendum kunt u onder andere uw zorgdeclaraties indienen en bekijken, en de stand van uw eigen risico inzien.

Meer dan 200.000 verzekerden

Inmiddels hebben al meer dan 200.000 klanten gekozen voor onze service, lage premie en uitgebreide dekkingen.

Beoordeeld met 9,2

Een zorgverzekering met een hoge klanttevredenheid: dat is Promovendum. Benieuwd waarin we uitblinken? Lees de ervaringen van onze klanten.

Basisverzekering

Onze basisverzekering is er voor iedereen. Benieuwd naar de vergoedingen van de zorgverzekering 2018? Bekijk dit overzicht.

Aanvullende verzekeringen

Bij ons kiest u zorg die bij u past. Met uitgebreide dekkingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen/lenzen en buitenland.

Tandarts­verzekeringen

In al onze pakketten worden de kosten van de tandarts, mondhygiënist, paro- én endodontoloog vergoed. U kunt bij elke tandarts in Nederland terecht.

Wijzigingen zorgverzekering 2018

Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg onder de basiszorgverzekering valt. Hierdoor wijzigen er ook zaken in de zorgverzekering van Promovendum. Bekijk alle wijzigingen.

Kortingen

Met de zorgverzekering van Promovendum krijgt u flinke kortingen. Naar de sportschool, het wellnessresort of een nieuwe bril nodig? Bekijk alle kortingsregelingen.

Overstappen naar Promovendum?

Wij regelen de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Geen zorgen!

Telefonisch uw zorgverzekering afsluiten? Bel: 078 648 13 33.

Profiteer van onze pakketkorting

Wanneer u 5 verzekeringen onderbrengt bij Promovendum, krijgt u 5% extra korting op uw premies.

Lees meer