Zorgverzekering 2016

92,90 zonder vrijwillig eigen risico!


Lage premie door lage kosten

Promovendum werkt snel en efficiënt. Hierdoor houden wij onze kosten laag en bieden wij u ook in 2016 een scherpe premie aan van maar 92,90! Vraag direct aan.


De beste zorg bij u in de buurt

Bij Promovendum mag u zelf uw huisarts, apotheek en ziekenhuis kiezen. Zo heeft u altijd toegang tot de beste zorg. Ga naar onze Zorgzoeker en vind een zorgverlener bij u in de buurt.


Spoedeisende hulp

Als u met spoed zorg nodig heeft, kunt u in elk ziekenhuis in Nederland terecht. Spoedeisende zorg in het buitenland nodig? Ook dan staan wij voor u klaar!
Online gemak

Via Mijn Promovendum kunt u onder andere uw zorgdeclaraties indienen en bekijken, en de stand van uw eigen risico inzien.


Meer dan 175.000 verzekerden

Inmiddels hebben al meer dan 175.000 klanten gekozen voor onze service, zeer lage premie en uitgebreide dekkingen.


Tevreden klanten

Een zorgverzekering met een hoge klanttevredenheid: dat is Promovendum. Lees de ervaringen van onze klanten.Basisverzekering

Onze basisverzekering is er voor iedereen. Benieuwd naar de vergoedingen van de zorgverzekering 2016? Bekijk dit overzicht.


Aanvullende verzekeringen

Bij ons kiest u zorg die bij u past. Met uitgebreide dekkingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, buitenland, brillen/lenzen en orthodontie.


Tandartsverzekeringen

In al onze pakketten worden kosten van de tandarts, mondhygiënist, paro- én endodontoloog vergoed. U kunt bij elke tandarts in Nederland terecht.Wijzigingen zorgverzekering 2017

Er is nog niets bekend over onze zorgverzekeringen in 2017. De overheid heeft wel al een aantal wijzigingen bekendgemaakt die doorgevoerd zullen worden in de basisverzekering.


Kortingen

Met de zorgverzekering van Promovendum krijgt u flinke kortingen. Naar de sportschool, het wellnessresort of een nieuwe bril nodig? Bekijk alle kortingsregelingen.


Overstappen naar Promovendum?

Wij regelen de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Geen zorgen!Telefonisch uw zorgverzekering afsluiten? Bel: 078 648 13 33.
Alles eenvoudig online geregeld