Zorgverzekering

Benieuwd naar onze zorgpremie in 2020?

Zeer lage zorgpremie

Stap over naar Promovendum. Dan krijgt u een lage zorgpremie mét de kwaliteit van Promovendum. Vraag direct uw zorgverzekering aan. Iedereen is welkom!

Vrije zorgkeuze

U kunt bij elk ziekenhuis in Nederland terecht. Alle zorg vanuit de basisverzekering krijgt u volledig vergoed.

Ga voor meer

Kies Promovendum. U profiteert van uitgebreide dekkingen, speciale kortingsregelingen en online gemak. Hulp nodig? Wij helpen u direct, 24/7 bij spoed.

Online gemak

Via Mijn Promovendum kunt u onder andere uw zorgdeclaraties indienen en bekijken, en de stand van uw eigen risico inzien.

Meer dan 300.000 verzekerden

Inmiddels hebben al meer dan 300.000 klanten gekozen voor onze service, lage premie en uitgebreide dekkingen.

Hoge klanttevredenheid

Een zorgverzekering met een hoge klanttevredenheid: dat is Promovendum. Benieuwd waarin we uitblinken? Lees de ervaringen van onze klanten.

Basisverzekering

Onze basisverzekering is er voor iedereen. Benieuwd naar de vergoedingen van de zorgverzekering 2019? Bekijk dit overzicht.

Aanvullende verzekeringen

Bij ons kiest u zorg die bij u past. Met uitgebreide dekkingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen/lenzen en buitenland.

Tandarts­verzekeringen

In al onze pakketten worden de kosten van de tandarts, mondhygiënist, paro- én endodontoloog vergoed. U kunt bij elke tandarts in Nederland terecht.

Nieuwe zorgpremie 2020

We zijn weer volop bezig met uw zorgverzekering in 2020! Onze nieuwe premie wordt in november bekendgemaakt. Wilt u hem als eerste per e-mail ontvangen? Meld u zich dan in 10 seconden aan voor onze Premiemelder.

Kortingen

Met de zorgverzekering van Promovendum krijgt u flinke kortingen. Naar de sportschool, het wellnessresort of een nieuwe bril nodig? Bekijk alle kortingsregelingen.

Overstappen naar Promovendum?

Wij regelen de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Geen zorgen!

Telefonisch uw zorgverzekering afsluiten? Bel: 078 648 13 33.

Profiteer van onze pakketkorting

Wanneer u 5 verzekeringen onderbrengt bij Promovendum, krijgt u 5% extra korting op uw premies.

Lees meer