Zorgverzekering

Voor iedereen een zeer lage premie!

Zorgverzekering

De zorgverzekering van Promovendum is ook in 2015 weer een zeer voordelige zorgverzekering! Promovendum biedt al vijf jaar op rij de zorgverzekering met een lage premie en de meest uitgebreide dekking, zonder extra eigen risico. Onze klanten waarderen Promovendum bovendien gemiddeld met een 8,7.

92,90 p/m
zonder extra eigen risico
  • Een zeer lage premie
  • Keuzevrijheid en hoge kwaliteit
  • Snel online declareren

Lage premie door lage kosten

Promovendum werkt efficiënt. Hierdoor houden wij onze kosten laag en kunnen wij u voor het vijfde jaar op rij een zeer lage premie aanbieden. Zonder extra eigen risico.


Keuzevrijheid

Promovendum gelooft in keuzevrijheid en een hoge kwaliteit. U kunt bij elk ziekenhuis, iedere tandarts, huisarts en apotheek terecht. Een beperkt aantal ziekenhuizen presteert onder andere op het gebied van knie- en heupoperaties, staar en oncologie ver onder het landelijk gemiddelde. Indien zo’n behandeling voor u in een ander ziekenhuis aantoonbaar beter is, zal Promovendum u naar dát ziekenhuis verwijzen. Ook al zijn de kosten voor Promovendum eventueel hoger. U krijgt dus altijd uitstekende zorg!


Spoedeisende hulp

Wanneer u snel hulp nodig heeft, wilt u ook snel geholpen worden. In geval van spoed kunt u met Promovendum dan ook in elk ziekenhuis in Nederland terecht. Ook wanneer u in het buitenland spoedeisende zorg nodig heeft, staat Promovendum aan uw zijde. U krijgt uw kosten vanuit de basisverzekering vergoed volgens het 'Nederlands Tarief'. Met onze aanvullende verzekering worden de kosten, die in het buitenland vaak veel duurder zijn dan in Nederland, zelfs voor de volle 100% vergoed!


Uitstekende dekkingen

Bij Promovendum kiest u uit vier uitgebreide aanvullende pakketten, waarbij zelfs het meest uitgebreide pakket goed betaalbaar is. Met bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie en de dekking voor zorgkosten in het buitenland. Onze tandartsverzekering is duidelijk: Promovendum vergoedt alle behandelingen tot het door u zelf gekozen dekkingsbedrag. Bekijk het overzicht van onze aanvullende verzekeringen.


Snel online of per post declareren

Declareren op de manier die u prettig vindt: online of per post. In beide gevallen handelen wij uw declaratie razendsnel af!


Overstappen naar Promovendum?

Promovendum regelt de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Hier heeft u dus geen omkijken naar.


Binnen 1 minuut kunt u online uw premie berekenen. Heeft u een vraag of wilt u graag een medewerker spreken? Bel dan 078 648 13 33.


Online gemak

Heeft u bij ons uw zorgverzekering ondergebracht? Dan kunt u eenvoudig online zorgdeclaraties indienen en bekijken.Alles eenvoudig online geregeld