Zorgverzekering

Benieuwd naar uw zorgpremie 2019?

Zeer lage zorgpremie

Wij willen het het beste voor onze klanten. Daarom krijgt u een lage zorgpremie mét de kwaliteit van Promovendum. Vraag direct uw zorgverzekering aan.

Vrije zorgkeuze

U kunt in elk ziekenhuis terecht. Wanneer het ziekenhuis aangeeft nog met ons in onderhandeling te zijn, dan krijgt u gewoon alle zorg die onder de basisverzekering valt vergoed. Ook uw huisarts en tandarts kiest u zelf.

Ga voor meer

Kies Promovendum. U profiteert van uitgebreide dekkingen, speciale kortingsregelingen en online gemak. Hulp nodig? Wij helpen u direct, 24/7 bij spoed. Onze klanten waarderen ons met een 9,2.

Online gemak

Via Mijn Promovendum kunt u onder andere uw zorgdeclaraties indienen en bekijken, en de stand van uw eigen risico inzien.

Meer dan 250.000 verzekerden

Inmiddels hebben al meer dan 250.000 klanten gekozen voor onze service, lage premie en uitgebreide dekkingen.

Tevreden klanten

Een zorgverzekering met een hoge klanttevredenheid: dat is Promovendum. Benieuwd waarin we uitblinken? Lees de ervaringen van onze klanten.

Basisverzekering

Onze basisverzekering is er voor iedereen. Benieuwd naar de vergoedingen van de zorgverzekering 2019? Bekijk dit overzicht.

Aanvullende verzekeringen

Bij ons kiest u zorg die bij u past. Met uitgebreide dekkingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen/lenzen en buitenland.

Tandarts­verzekeringen

In al onze pakketten worden de kosten van de tandarts, mondhygiënist, paro- én endodontoloog vergoed. U kunt bij elke tandarts in Nederland terecht.

Wijzigingen zorgverzekering 2019

Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg onder de basiszorgverzekering valt. Hierdoor wijzigen er ook zaken in de zorgverzekering van Promovendum. Bekijk alle wijzigingen.

Kortingen

Met de zorgverzekering van Promovendum krijgt u flinke kortingen. Naar de sportschool, het wellnessresort of een nieuwe bril nodig? Bekijk alle kortingsregelingen.

Overstappen naar Promovendum?

Wij regelen de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Geen zorgen!

Telefonisch uw zorgverzekering afsluiten? Bel: 078 648 13 33.

Profiteer van onze pakketkorting

Wanneer u 5 verzekeringen onderbrengt bij Promovendum, krijgt u 5% extra korting op uw premies.

Lees meer