mensen in keuken

Zorgverzekering

Was je in 2021 bij Promovendum verzekerd? Dan vind je op deze pagina alle informatie over jouw zorgverzekering. Nota's van 2021 kun je nog bij ons indienen. Heb jij voor 2022 een zorgverzekering met het Promovendum collectief? Dan regel je alles direct op de VGZ website.

Zocht je Studentenzorg?

Gratis tandongevallen­verzekering

Heb je een ongeluk gehad en hierdoor schade aan je tanden? Met onze gratis tandongevallen­verzekering krijg je deze kosten vergoed, tot maar liefst 10.000 euro! Dit is een andere verzekering dan een aanvullende tandarts­verzekering. De tandongevallen­verzekering kreeg je in 2021 cadeau bij jouw zorgverzekering, maar blijft ook voor 2022 doorlopen. En blijft gratis! Hier hoef jij niets voor te doen: de nieuwe polis heb je per e-mail ontvangen.

Meestgestelde vragen

Kan ik een betalingsregeling afspreken voor mijn eigen risico of eigen bijdrage?
Het is natuurlijk vervelend als je een rekening niet in één keer kunt betalen. Neem contact met ons op om een betalingsregeling af te spreken.
Kan ik nog declaraties van voorgaande jaren indienen?
Heb je een declaratie van 2021 of eerder? Dan kan je deze gewoon bij ons indienen zoals je gewend bent. Dat kan nog tot 3 jaar na behandeldatum. Een declaratie over zorg in 2022 dien je in via de VGZ Zorg app of via Mijn VGZ op de VGZ website.
Waarom heb ik nog geen zorgpas voor 2022 ontvangen?

Jouw zorgpas met EHIC voor 2022 vind je in de VGZ Zorg app. Heb je liever een zorgpas met EHIC in je portemonnee, dan kan je deze aanvragen via Mijn VGZ of de VGZ Zorg app.


Meer weten? Lees de volledige FAQ

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 33

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden. Alle gecontracteerde zorgverleners vind je in onze Zorgzoeker.

Contact

Chat Bel Mail