jongeren op bed

Studenten­zorgverzekering

Op deze pagina vind je alle informatie over de Promovendum studenten­zorgverzekering in 2021. Heb je voor 2022 een Promovenum Studenten collectief? Dan regel je al jouw zaken direct bij VGZ. Naar VGZ website.

Gratis tandongevallen­verzekering

Had je in 2021 een studenten­zorgverzekering? Dan kreeg je destijds ook de tandongevallen­verzekering cadeau. Dit is een andere verzekering dan een aanvullende tandarts­verzekering. Met onze tandongevallen­verzekering ben je ook in 2022 tot 10.000 euro verzekerd voor tandartskosten na een ongeval. Deze gratis verzekering blijft namelijk ook in 2022 doorlopen. Hoef jij niets voor te doen: de nieuwe polis heb je per e-mail ontvangen.

Meestgestelde vragen

Kan ik een betalingsregeling afspreken voor mijn eigen risico of eigen bijdrage?
Het is natuurlijk vervelend als je een rekening niet in één keer kunt betalen. Neem contact met ons op om een betalingsregeling af te spreken.
Kan ik nog declaraties van voorgaande jaren indienen?
Heb je een declaratie van 2021 of eerder? Dan kan je deze gewoon bij ons indienen zoals je gewend bent. Dat kan nog tot 3 jaar na behandeldatum. Een declaratie over zorg in 2022 dien je in via de VGZ Zorg app of via Mijn VGZ op de VGZ website.
Waarom heb ik nog geen zorgpas voor 2022 ontvangen?

Jouw zorgpas met EHIC voor 2022 vind je in de VGZ Zorg app. Heb je liever een zorgpas met EHIC in je portemonnee, dan kan je deze aanvragen via Mijn VGZ of de VGZ Zorg app.


Meer weten? Lees de volledige FAQ

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 33

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail