jongeren op bed

Studenten­zorgverzekering

Ga voor een studentenzorgverzekering bij Promovendum. Die is extra voordelig! Bekijk de lage premie, voordelen en alle aanvullende opties. Jouw overstap regelen wij!

 

Bereken in 1 minuut

 

Voordelen studenten­zorgverzekering

Spaarvarken icoon

Voordelige premie

Promovendum biedt een voordelige studentenzorgverzekering, de beste zorg én service waar je blij van wordt. En: jij kiest alleen wat je nodig hebt! Regel het direct.

Tand icoon

Gratis tandongevallen­verzekering

Bij ons krijg je bij je studenten­zorg­verzekering een tand­ongevallen­verzekering cadeau! Heb je een ongelukje gehad en schade aan je tanden? Dan ben je voor deze kosten tot 10.000 euro verzekerd.

Document met vinkjes

Kies uit aanvullende opties

Kies alleen wat je nodig hebt. Jouw opties: Buitenland, Fysio, Anticonceptie en Tandarts. Als je meer dekkingen kiest, krijg je extra korting. Mooi meegenomen! Niks extra's bij je basisverzekering? Ook goed.

Duim omhoog icoon

Persoonlijk advies

Vragen of advies nodig? Bel, mail of chat er op los. We helpen je razendsnel en scoren gemiddeld een 8,6 op klanttevredenheid. Weten waarin we uitblinken? Lees de klantervaringen.

Kortingspercentage icoon

Profiteer van extra kortingen

Ontvang 5% extra combinatie­korting bij meerdere dekkingen én profiteer als klant van voordelige kortingsregelingen! Reisvaccinaties of een nieuwe bril nodig? Of gewoon lekker naar de sportschool? 

Gebroken arm icoon

Letselschadehulp

Zorgkosten gemaakt door de schuld van een ander? Bijvoorbeeld na een aanrijding? Promovendum biedt gratis juridische hulp. Wij verhalen voor jou de zorgkosten, waaronder het eigen risico, op de tegenpartij. Dan kan jij je focussen op je herstel.

Jouw aanvullende opties

Fysio

Fysiotherapie nodig? Kies dan 6 of 9 behandelingen bij je basisverzekering. In 1 klik geregeld!

Buitenland

Wil jij spoedeisende hulp in buitenland volledig vergoed krijgen? Kies dan de dekking Europa óf Wereld.

Anticonceptiepil

Tot 21 jaar valt anticonceptie onder je basisverzekering. Kies deze optie en krijg ook vanaf je 21e de anticonceptiepil vergoed!

Tandarts

Kosten bij de tandarts mee­verzekeren? Jij kiest: 75% of 100% van je rekeningen vergoed, tot het maximale bedrag dat jij kiest.

Studenten­zorg­verzekering ervaringen

8,5 gemiddelde klantcijfer Promovendum

Best groot min punt, bel elk uur, zeer slecht bereikbaar. Jammer

Annie uit Drachtstercompagnie , 17 september 2021

Mijn ervaring met een adviseur was zeer positief. Mijn vragen werden vriendelijk en deskundig beantwoord.

Hennette uit Oosterbeek, 16 september 2021

Ik had een vraag, die is naar tevredenheid beantwoord

Wineke uit Vlaardingen , 16 september 2021

Super makkelijk af te sluiten en super behulpzame telefoon dienst! 100% tevreden :D

Merle uit Bunde, 15 september 2021

Deze 5 sterren beoordeling is voor de dame die mij te woord stond.
Als ik de bereikbaarheid van Promovendum momenteel moet beoordelen is dat maar 1 ster.

John uit Klimmen, 14 september 2021

Fijn telefonisch contact gehad, werd echt de tijd genomen!

Sjoerd uit Naarden, 10 september 2021

Tot nu toe altijd goede ervaringen, bij vragen aan de telefoon wordt uitgebreid meegedacht door fijne mensen. Super!

Sjoerd uit Naarden, 10 september 2021

De medeweker heeft mij prima en goed geholpen

Danny uit Vriezenveen, 9 september 2021

Goed verzekerd tegen zeer redelijke prijs. En de al dan niet gevraagde hulp verdient een pluim, zeker als het gaat om een reactie op een door mij verkeerd gestuurde mail. Chapeau.

john uit Heemskerk, 9 september 2021
Klantenservice medewerker

24/7 bereikbaar bij spoed

Beland je onverwacht in een buitenlands ziekenhuis? Of maak je andere zorgkosten in het buitenland? Bel onze Alarmcentrale voor hulp. We zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Meestgestelde vragen

Hoe werkt het verplicht eigen risico voor de zorgverzekering?
Je betaalt een gedeelte van de zorg die onder de basisverzekering valt zelf. Dit heet het wettelijk verplicht eigen risico. Iedereen van 18 jaar en ouder met een Nederlandse zorgverzekering, heeft een verplicht eigen risico. In 2021 is dit € 385. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan betaal je dus geen eigen risico.
Ik ben afgestudeerd, wat gebeurt er met mijn studentenzorgverzekering?
Ook na het afstuderen of als je bijvoorbeeld al een baan hebt, kun je jouw studentenzorgverzekering gewoon houden. Als jij maar vindt dat de dekking en voorwaarden aansluiten op jouw situatie en wensen.
Kan ik met de Promovendum zorgverzekering bij alle zorgverleners terecht?
Je kunt terecht bij heel veel zorgverleners. Ruim 32.000! De gecontracteerde zorgverleners vind je snel en makkelijk in onze Zorgzoeker. Zo kan je naar iedere huisarts en tandarts.
Wat is de vergoeding voor fysiotherapie?
De vergoeding voor fysiotherapie en oefentherapie is afhankelijk van de verzekering die je hebt en van welke vorm fysiotherapie je gebruikmaakt. De basisverzekering biedt een vergoeding voor fysiotherapie als er een chronische indicatie is en voor fysiotherapie na corona. Is dit niet het geval? Dan heb je een aanvullende verzekering nodig. Bekijk de dekkingstabel voor de vergoeding per aanvullende verzekering.
Wat is het voorkeursbeleid (preferentiebeleid)?
Vanaf 1 januari 2021 werken wij met een voorkeursbeleid (ook wel preferentiebeleid genoemd). Dit betekent dat wij het medicijn vergoeden dat valt onder het voorkeursbeleid. Voor deze medicijnen betaal je geen eigen risico. Dit scheelt dus flink in de kosten!

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 33

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail