Mensen rennen naar auto

Meer thuis, dus je autopremie verlagen? Bij Promovendum kan het!

Gepubliceerd op 26-03-2021
2509 keer gelezen

We werken veel thuis en laten de vaker auto staan. Rij jij ook veel minder dan voorheen? Wil jij dit terugzien in een lagere autopremie? Lees hoe dit bij Promovendum kan!

 

Minder autorijden, minder kans op schade

Bomvolle snelwegen, ellenlange files. Hoe meer verkeer op de weg, hoe groter de kans op schade. Echter in de afgelopen periode werden er veel minder kilometers gereden. Daarom verlaagde Promovendum de autopremie een paar maanden met 10% voor bestaande klanten. 

 

Nieuwe klanten 25% korting

Promovendum verlaagde ook de premie van overstappers. Zij kregen 25% korting op de huidige premie van hun autoverzekering, die ze elders hadden lopen.  Dat is 5% extra korting, bovenop de 20% overstapkorting die al geboden werd voor coronatijd. 

 

Wil jij ook een 25% lagere autopremie? 

Promovendum heeft nog steeds de overstapactie lopen! Wil jij een 25% lagere autopremie? Bereken je premie in 1 minuut en stap over! In een paar klikken geregeld! De overstap wordt voor jou geregeld. Dus het is echt heel makkelijk om te doen. Kom je er niet uit? Bel 078 648 13 13. Dan kijken ze met je mee!  De premieverlaging wordt gewoon doorgevoerd en is niet afhankelijk van eventuele versoepelingen door de overheid. 

Benieuwd? Vul je kenteken in

Goed om te weten: Promovendum richt zich op hoger opgeleiden (iedereen met afgeronde opleiding: wo, hbo, vwo of havo). Diegene de autoverzekering aanvraagt of diens partner moet hoogopgeleid zijn, om voor de korting in aanmerking te komen (zie verdere voorwaarden). 

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail