Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Hetgeen afgesproken is, is niet doorgevoerd. Ik kan er zelf achteraan bellen. Vervelend.

Bas uit Utrecht, 7 december 2021

Bedankt voor jouw review! Wij begrijpen dat dat niet fijn moet zijn geweest. Inmiddels heeft een collega contact met je opgenomen. Hopelijk is inmiddels alles naar wens verlopen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat graag!

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 december 2021

Mijn oordeel is gebaseerd op geleuter over mijn opleidingsniveau waar ik nu een diploma voor moet opsturen terwijl het al jaren bij jullie bekend is. Opzoeken, kopie maken, brief opstellen, etc. etc.
Kost uren werk. Bij jullie controleren, ook weer uren werk, etc. etc.
Zelden zo geirriteed geweest als nu.

Peter uit Den Haag, 7 december 2021

Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te lezen dat u geen positieve ervaring heeft gehad met onze acceptatieafdeling. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw feedback hierin mee! Dank daavoor!

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 december 2021

Zeer goed en correct geholpen na verzoek wijzigen autoverzekering.

Alexander uit Landgraaf, 7 december 2021

Goede service
Heldere communicatie

Ben uit Rotterdam, 7 december 2021

Prima en snel geregeld. Zoals beloofd is mijn premie 25% lager dan bij mijn oude verzekeringsmaatschappij.
De oude verzekering werd door Promovendum opgezegd en deze opzegging werd door de oude verzekerindsmij. inmiddels ook bevestigd.

Cor uit Eindhoven, 6 december 2021

Goed, enthousiast en vriendelijk geholpen

Lisanne uit Bitgummole, 6 december 2021

Goed gesprek snel geregeld en duidelijk

Jack uit Zwolle , 6 december 2021

Tip top geregeld allemaal !

Cees uit Breda, 6 december 2021

Recent overgestapt naar Promovendum. Wat een prima club. Correcte communicatie, snelle afhandeling van de schade en juiste info. Aanrader

Maurice uit Heerenveen, 6 december 2021

Latere ingangsdatum verzekering is perfect opgelost door jullie!

Ton uit Nijmegen, 6 december 2021

Prima geholpen. Ze begreep me volledig en stuurde de bevestiging direct per e-mail.

Carlo uit Doetinchem, 6 december 2021

Alles is goed en adequaat geregeld en prima gerepareerd.

Marien uit Meppel(destijds Giethoorn), 6 december 2021

Effectief en efficient

A uit Haaksbergen, 6 december 2021

prettig en snel geholpen!

bas uit Utrecht, 6 december 2021

snel en professioneel opgelost

michiwl uit Utrecht, 6 december 2021

prima geregeld en mijn oude verzekering opgezegd

Philip uit Oegstgeest, 6 december 2021

Ik ben goed en duidelijk geholpen. Vriendelijk, behulpzaam. Was een fijn gesprek.

Mary uit Harderwijk , 6 december 2021

Fijn gesprek, prettig geholpen. Duidelijke info.

Mayca uit Den Haag, 6 december 2021

Ontzettend goed geholpen. Dank u wel.

Karin uit Tegelen, 5 december 2021

Reactiesnelheid goed. Afhandeling tot nu toe goed, maar nog niet geheel afgewikkeld door wachten op reactie tegenpartij.

G uit Koedijk, 5 december 2021

Snelle en goede service!

Floor uit Apeldoorn, 5 december 2021

Ik werd bij mijn autoschade heel prettig, rustig en goed te woord gestaan. Alle te verrichten handelingen werden mij goed uitgelegd waardoor alles heel eenvoudig en zonder gedoe werd afgehandeld.

Marco uit Ruurlo, 5 december 2021

zeer goed en correct te woord gestaan en direct afgehandeld

Jos uit Leiden, 4 december 2021

Heel erg vriendelijk en duidelijk over alles ben erg tevreden hopelijk gaat alles net zo soepel met de schadeherstel ook voor het tegen partij.

Bedankt!!!

Epifania uit Den Haag, 3 december 2021

Jullie Schade adviseuse heeft mij prima geholpen. Maandag deed ik een schademelding. Mij is niet het voordeel van een aangesloten herstelbedrijf verteld. Daardoor hoop gedoe, zorgen bij mij en diverse telefoontjes naar Promovendum.
Ik hoop dat in het telefoonscript duidelijk wordt verteld dat de klant de auto kan laten ophalen door een aangesloten herstelbedrijf. Verder goed om te duidelijk aan te geven hoelang het duurt voordat een expertise rapport ontvangen wordt.

Marcel uit Utrecht, 3 december 2021

Bedankt voor jouw review en mooie tip! Wij sturen jouw tip door de ons Schadeteam. Zij pakken dit verder op. Hartelijk dank!

Prima! Ik ben vriendelijk geholpen.

Anne uit Terwolde, 3 december 2021

Jammer dat je eerst lang in een wachtrij staat, dat je uiteindelijk wordt doorverbonden met een medewerker die een terugbelnotitie maakt, maar dan dus hiervoor weer een wachtrij staat.

Verder uiteindelijk wel goed geholpen

Jack uit Udenhout, 3 december 2021

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerking hierin mee!

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 december 2021

Prima dienstverlening door vriendelijke medewerker!

Job uit Herten, 3 december 2021

Service is slecht. Antwoord op een mail komt of heel laat of niet.
Daarnaast nog steeds geen antwoord gekregen op mijn vraag. Je

Ilonka uit Limmen, 3 december 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat deze niet positief is. Ons Acceptatieteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 december 2021

Uw verzekeringsadviseur is een top adviseur, ook als er problemen zijn!

Robin uit Bussum, 3 december 2021

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail