Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Een ongeval geeft stress, ook al ben je niet de veroorzaker, zal het allemaal goed aflopen. Het contact met Promovendum was ontzorgend. Dat was een opsteker. Snelle afhandeling. Bedankt.

Ad uit Den Haag, 16 april 2021

Goed geholpen.Geen lange wachttijden aan de telefoon!

Jan uit Enkhuizen , 16 april 2021

Ik ben vriendelijk en correct te woord gestaan

W uit Hengelo, 16 april 2021

Door een domme actie van mij was de automatische betaling van mijn polis niet mogelijk geworden. Probleem is in harmonie opgelost. PERFECT

Maarten uit Eethen (nb), 16 april 2021

Uw collega snapt blijkbaar mijn zeer duidelijke uitleg (tot 2x toe) niet. Een antwoord op mijn eenvoudige vraag heb ik nu nog steeds niet. Ik probeer het nog 1 maal anders laat ik mijn auto's wel ergens anders verzekeren.

Ans uit Alkmaar, 16 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met mijn vraag.

Rob uit Dalfsen, 16 april 2021

Fijne en doelgerichte hulp bij een schade ongeval .

JF uit Elst (gld), 16 april 2021

Zeer vlotte afhandeling bij de overstap met bijna alle verzekeringen naar Promovendum. Alles is in duidelijke taal gecommuniceerd. Ik ben er blij mee en heb het vertrouwen dat m’n verzekeringen op een goede plek zitten.

Greet uit Harderwijk, 16 april 2021

Zeer klantvriendelijk en duidelijk.

Paul uit De Meern, 16 april 2021

Ik ben verkeerd geïnformeerd en geadresseerd. Nu wil de verzekeringsmaatschappij de gemaakte fout niet zelf herstellen.

Miraine uit Huizen, 16 april 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

goed maar vooral vriendelijk geholpen.

Dirk uit Rotterdam, 16 april 2021

Top geholpen en te woord gestaan door de adviseur.

Martijn uit Nijmegen, 15 april 2021

Vriendelijk geholpen en snel en goed klaar

Arie uit Nieuwkoop, 15 april 2021

Vriendelijk geholpen en snel en goed klaar

Arie uit Nieuwkoop, 15 april 2021

Accurate en snelle info over de afwerking van een autoschade.
Het met Promovendum samenwerkende autoschadebedrijf belde binnen het uur voor nadere informatie en het maken van een afspraak.

Geert uit Roermond, 15 april 2021

snel en effectief geregeld.
Super !!

Dirk uit Goor, 15 april 2021

Zeer net aanbod gehad voor mijn autoverzekering.
Mijn contactpersoon heeft mij snel en heel erg netjes geholpen.
Goede service!

Jos uit Roermond, 15 april 2021

Super geregeld, de schade is netjes afgehandeld en perfect geregeld d.m.v. leenauto.

ronald uit Almere, 15 april 2021

Mega chill, snel geregeld

Olivier uit Rotterdam, 15 april 2021

Ik kreeg schade aan mijn auto en heb daarover kontakt opgenomen met Promovendum. Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijke en doortastende begeleiding door de medewerkers van Promovendum. In deze tijd is dat in mijn beleving niet meer vanzelfsprekend.

Ton uit Asten, 15 april 2021

zeer goede behandeling

Diane uit Maastricht, 15 april 2021

Laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Netjes, vriendelijk.

Giel uit Oisterwijk, 14 april 2021

Hele trage behandeling. Onjuiste communicatie met de medewerkers.

Salah-Eddine uit Haarlem, 14 april 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2021

Netjes en goed te woord gestaan en probleem correct behandeld.
Hoop dat beloofde resultaat van actie wordt gerealiseerd. Nog even afwachten.

Peter uit Eindhoven, 14 april 2021

Alles prima geregeld

Micha uit Wijlre, 14 april 2021

Had een schadeclaim gemeld bij Promovendum, keurig genoteerd en afgehandeld en binnen no time gebeld door het schadebedrijf voor verdere afwikkeling. Klasse

Bert uit Hoofddorp , 14 april 2021

Op een vriendelijke en goede manier geholpen!

Henk uit Opeinde , 14 april 2021

snel en goed geregeld ,bij schadebedrijf ging het anders dan verwacht ,wij hebben dit besproken en een goede oplossing gevonden

Tjeerd uit Zaltbommel, 14 april 2021

Bij telefonische schademelding snel en correct geholpen.

Henk uit Groningen, 14 april 2021

iemand heeft mijn auto aangereden. gelukkig zelf geen schuld. En gelukkig geen discussie met de tegenpartij; zij erkende fout te zijn. Ik ben WA+ verzekerd, maar dat dekt niet de schade die een ander veroorzaakt. Toch heeft Promovendum mij geholpen de schade vergoed te krijgen van de tegenpartij. Die service had ik niet verwacht van mijn verzekeraar. Wist niet dat die service verleend zou worden. Dat is mooi meegenomen toch! Ik had er zelf geen werk mee. Pluim voor Promovendum.

martin uit Ermelo, 14 april 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail