Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Prima te woord gestaan, adequate beantwoording gestelde vragen, goede info voor vervolgcontact

Ad uit Etten-Leur, 30 september 2022

Top geholpen, professioneel en adequaat.

mark uit Den Haag, 30 september 2022

Ik was mij niet bewust van het feit dat ik meer dan 5 verzekeringen heb lopen, Promovendum maakte mij hierop attent en ontvang met terugwerkende kracht 5% korting

Ernst uit Bussum, 30 september 2022

Zeer vriendelijk en snel geholpen

E.J. uit Haarlem , 30 september 2022

ben zeer. tevreden en correct behandeld

loes uit Zaandam, 30 september 2022

goede service waarbij ik snel en goed geholpen ben.

Roy uit Beckum, 30 september 2022

Ik kreeg via mail meerdere rappels, begreep niet waarom en plaatste een review (1*).

Maar.. net super goede uitleg gekregen en begrijp het nu helemaal (voortaan zal ik ook wat beter lezen ).

Bedankt en daarom nu (5*)

Marco uit Culemborg, 30 september 2022

Prettig contact en prima geregeld!

Ruud uit Gaanderen , 30 september 2022

In 1 keer overgestapt met alle verzekeringen. Zeer deskundig en vlot geholpen door de Verzekeringsadviseur. Prettig en duidelijk gesprek!

Laura uit Zwanenburg, 30 september 2022

snel en duidelijk geholpen

mark uit Middelburg, 30 september 2022

Alles prima en snel geregeld. En niet onbelangrijk, voor beide auto's een bijzonder aantrekkelijke premie. Blij dat ik weer klant ben!

Henk uit Arnhem, 29 september 2022

U heeft totaal niet naar mijn argumenten gekeken.

serve uit Echt, 29 september 2022

Bedankt voor je review! We vinden het jammer dat jouw ervaring niet positief was. Een van onze verzekeringsadviseurs heeft zojuist contact met je opgenomen. We hopen dat je naar tevredenheid bent geholpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2022

Fijn geholpen met aanpassing autoverzekering

Maarten uit Breda, 29 september 2022

Alles volgens afspraak gelopen

jo uit Nederweert , 29 september 2022

Helemaal top, snel geregeld!

T uit Enkhuizen, 29 september 2022

Kleine schade aan de auto naar volle tevredenheid opgelost, met name te danken aan de Schadebehandelaar en zijn leidinggevende. Dank!

A. uit Drenthe, 29 september 2022

Na heel vervelende eerdere ervaring met een van uw medewerksters en ook met hoe e-mail berichten door uw organisatie zijn behandeld ( laat en/of in het geheel niet) nu gelukkig door keurige jongeman met kennis van zaken geholpen het probleem op te lossen.
Dit heeft voorkomen dat ik alle verzekeringen bij u lopend, niet heb opgezegd!

Yvonne uit Abcoude, 29 september 2022

Terecht nagevraagd hoe de situatie precies was en na uitleg geaccepteerd.

Peter uit Etten-Leur, 29 september 2022

De werkwijze van verzekeringsmaatschappijen valt me niet mee. Vooral de traagheid van handelen is stuitend, hoewel er bij de eerste melding van schade via de website wordt beloofd dat er binnen twee dagen contact zal zijn. Een eerste mail van Promovendum ontving ik tien dagen na het voorval. Omdat het overduidelijk is dat de tegenpartij verantwoordelijk is voor de schade, heb ik het daar bij gelaten. Ook al, omdat ik alleen blikschade heb en kan blijven rijden. Bij de tegenpartij heb ik er flink achteraan moeten zitten. Die bewoog pas toen ik zelf in actie kwam. Om contact te krijgen met de schadeafdeling moet je wel geduld hebben: Een half uur in de wacht. Maar goed, uiteindelijk wordt alles geregeld en dat is het belangrijkste.

Coen uit Dreischor, 29 september 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend dat de duur van de schadeafhandeling niet voldoet aan je verwachtingen. We begrijpen dat je een schadeclaim zo snel mogelijk afgehandeld wilt hebben. We nemen jouw feedback mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2022

Slechte service aangaande vervangend vervoer. Geen oplossing bieden voor het probleem wat ontstond door het bergingsbedrijf en blijven verwijzen naar de kleine lettertjes in de polis. Uiteindelijk 3 dagen geen auto gehad omdat mijn auto door het bergingsbedrijf later naar de schadehersteller is gebracht en jullie konden en wilden niet helpen. Heb 3,5 uur met alle partijen aan de telefoon gezeten en het toen maar opgegeven.

Ferd uit Wilhelminadorp, 29 september 2022

Dankjewel voor jouw review! Wat vervelend dat jouw ervaring met het vervangend vervoer niet positief is. We leren graag van jouw ervaring. Ons Schadeteam neemt daarom zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2022

Prima gesprek. Goed geholpen!

v uit Zaltbommel, 29 september 2022

Bij de omzetting van de WA verzekering van mijn tweede auto naar Promovendum, bleek achteraf het opzeggen van mijn oude verzekering niet goed gegaan. Promovendum loste dit met terugwerkende kracht uiterst correct op.

Ruud uit Den Haag, 28 september 2022

De Verzekeringsadviseur is een toppertje.

Baukje uit Heerenveen, 28 september 2022

informatie over schadevrije jaren snel verstrekt. Reden is mogelijke overstap naar andere verzekeraar, maar de collega bleef allervriendelijkst.

Ronald uit Naarden, 28 september 2022

Groene kaart gelijk verstuurd en ontvangen.
Tx.

Miranda uit Ermelo, 28 september 2022

Aanmelding is supersnel en correct afgehandeld!

Gerrit uit Rotterdam, 28 september 2022

Duidelijk verhaal en mooi aanbod nav terugbelverzoek.
Heldere uitleg over andere opties.

Leoni uit Gouda, 28 september 2022

Uitstekende afhandeling van de schade. Auto stond na terugkeer van onze vakantie keurig gewassen op onze oprit.

Kees uit Prinsenbeek, 28 september 2022

Groene kaart aangevraagd, wellicht eerder ontvangen.

Uitstekend contact, rustig en vriendelijk, kaart per direct per mail ontvangen

Johan uit Middelburg, 28 september 2022

Prettig en behulpzaam

Frank uit Maasbree , 28 september 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail