Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

tot op heden zeer tevreden

Derk uit Amsterdam, 26 januari 2021

Prima en prettig contact over te vroege factuur en correctie daarvan.

Jan uit Nijmegen, 25 januari 2021

Afhandeling van een door derde veroorzaakte schade is snel en adequaat door Promovendum verzorgd. Prima.

Barend uit Piershil, 25 januari 2021

Goed geholpen. Er gaat wel wat tijd overheen.

Bernadet uit Rotterdam, 25 januari 2021

Snelle in behandeling name en snelle vervolgacties.

Pedro uit Julianadorp, 25 januari 2021

Flexibel omgegaan met ingangsdatum ,
Goed geregeld door medewerker

Ronald uit Cadier en keer , 25 januari 2021

vandaag gebeld, autoverzekering afgesloten, zeer snelle service en prima geregeld alles! Heel tevreden, 1e kennismaking met Promovendum en ik ga overwegen andere verzekeringen ook bij jullie onder te brengen.

Mirjam uit Rockanje, 25 januari 2021

Snelle en vriendelijke en professionele hulp bij afhandeling van autoschade.Helemaal tevreden!

Agnes uit Wijk bij Duurstede, 25 januari 2021

Oppakken van schadeclaim was zeer snel afhandeling door het bedrijf die de schade ging verhelpen was niet snel heeft drie weken geduurd expertise ontbrak wat betreft mijn auto Citroën C3 dat was jammer

Joke uit Rotterdam , 25 januari 2021

Fijn dat de afhandeling van het schadedossier snel verliep. Jouw signaal over de hersteller pakken wij verder op, bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 januari 2021

Telefonisch prima geholpen, verdere afhandeling is nog even afwachten.

Piet uit Roermond, 25 januari 2021

Hartelijk dank voor de leuke attentie na afhandeling van de schade

Janke uit Den Haag, 25 januari 2021

Goede hulp. Netjes een vervangende auto. Het overleg over het omwisselen van de auto's ging wat moeizaam. Wel gebeurt uiteindelijk.

Caroline uit Ede, 25 januari 2021

Vriendelijk te woord gestaan toen ik net aangereden was door een andere auto om mij te begeleiden in het schadeproces.

Remko uit Strijen, 25 januari 2021

Schade altijd lastig! Herstel prima geregeld via Promovendum en ASN.

Han uit Zwolle, 23 januari 2021

Zonder nadere toelichting wordt de premie voor de kleinere Renault Captur € 40 (10%) hoger dan die van de vorige, grotere, Renault Kadjar. Waarom bij ook een lager aantal kilometers (12.0000 i.p.v. 20.000)?
Doet geen recht aan jullie wervende reclames met 25% korting voor nieuwe verzekerden.

Rein uit Epe, 22 januari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We gaan persoonlijk contact met je opnemen om het aanbod en de premie van jouw autoverzekering te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 januari 2021

Efficiënte behandeling van vragen en afwikkeling van de schade

Edwin uit Zwolle, 22 januari 2021

Prima en snelle afhandeling van een schadegeval. Ik heb verder niets hoeven doe, Promovendum heeft het afgehandeld

W uit 's-Gravenhage, 22 januari 2021

Uitstekend geholpen en ondersteund bij het afhandelen van het auto ongeluk.

Charles uit Bosch en Duin, 22 januari 2021

Na bijna 30 jaar weer eens een kleine aanrijding gehad. De wijze waarop mijn melding werd ontvangen en begeleid nodigt mij bijna uit om snel weer een aanrijding te veroorzaken.... :)
Zonder gekheid: een hele vriendelijke en begripvolle afhandeling. Hulde!!

Dirk uit Castricum, 21 januari 2021

zeer snel en accuraat af/be/handeld. Ook vervangende auto keurig geregeld.

D uit Oosterhout, 21 januari 2021

Ik belde en werd binnen een paar minuten geholpen. Duidelijk en snel, precies wat je wil!

Han uit Berkenwoude , 21 januari 2021

Duidelijke antwoorden, goede service

Gert uit Maastricht, 21 januari 2021

snelle respons. Binnen 24 uur. Dat is uitstekend. directe en heldere uitleg

Rob uit Bergen op Zoom, 21 januari 2021

De reparatie en afhandeling van de hagelschade is prima verlopen.

Ger uit Etten-Leur, 21 januari 2021

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Ad uit Geleen, 21 januari 2021

Leker snel geholpen met kennis van zaken.
prima zo

Piet uit Oudewater, 21 januari 2021

Heel netjes geholpen bij aanvraag van mijn verzekering. Prijs kwaliteit is heel goed.

Denny uit Den Haag, 20 januari 2021

Zeer goed effectief en kundig geholpen!

Hugo van uit Doetinchem , 20 januari 2021

Prima geregeld, snel geholpen en de schade aan mijn auto kon snel hersteld worden.

Jan Willem uit Utrecht, 20 januari 2021

Snelle afhandeling zonder hoofdpijn. Bedankt!

Erhan uit Beverwijk, 20 januari 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail