Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Nadat ik mail van u ontving, waarin vermeld werd dat ik mijn verzekeringen had gewijzigd en mijn pakketkorting hierdoor kwijt raakte, heb ik telefonisch contact opgenomen, aangezien ik mijn verzekeringen nooit heb aangepast. Uw medewerker heeft mij goed geholpen, hoewel de fout wel bij Promovendum lag

Willem uit Arnhem, 4 augustus 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Onze excuses voor het ongemak. Goed om te horen dat wij jouw probleem snel hebben kunnen oplossen

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 augustus 2021

Zeer positieve prettige ervaring. Professioneel te woord gestaan. Zeer duidelijke uitleg.

Hans uit Bathmen, 3 augustus 2021

De medewerkster was zeer behulpzaam en gaf hele goede instructies. Ze maakte het werk zo makkelijk mogelijk voor mij en was sowieso ook gewoon leuk als gesprekspartner!

Peter uit Dieren, 3 augustus 2021

Prima, snel en zorgvuldig geholpen!

Wim uit Koog aan de Zaan, 3 augustus 2021

Perfecte service. Zeer duidelijk en vriendelijk

Astrid uit Heerhugowaard , 3 augustus 2021

Vriendelijk en erg duidelijk geholpen.

Gerlien uit Bodegraven , 3 augustus 2021

Ik heb een prettig gesprek gehad met de adviseur Schade. H was begripvol en netjes. Hij heeft uitgelegd, hoe deze schade verloopt en welke consequenties voor mijn korting is. Alles was geheel duidelijk.
Een correcte medewerker.

Irene uit Zwijndrecht, 2 augustus 2021

geod geholpen, alle vragen waren goed en duidelijk beantwoord

Patrick uit Etten-Leur, 2 augustus 2021

Auto na behoorlijke schade supersnel in nieuwstaat teruggekregen. Plus een vergelijkbare vervangende auto gehad.

LTA uit Lith, 2 augustus 2021

correcte afhandeling van autoschade door de schadebehandelaar

Hans uit Laren, 2 augustus 2021

erg trage afhandeling

Johan uit Bleiswijk, 2 augustus 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 augustus 2021

Zeer klantvriendelijke dame aan de telefoon gehad. Goed geholpen. Kortom dik tevreden over haar klantvriendelijkheid

Ismail uit Almelo, 2 augustus 2021

Hoe kan het dat iemand die WO studie heeft gedaan b.v 35 Euro betaald voor zijn auto verzekering per maand en iemand die Havo heeft gedaan voor de zelfde verzekering 40 Euro betaald. Mooie toepassing van het gelijkheidsbeginsel.

Jos uit Valkenburg, 31 juli 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 juli 2021

Snelle afhandeling via internet. Geen nodeloos papierwerk

Peter uit Berkel en Rodenrijs, 30 juli 2021

Autoschade netjes afgehandeld en verhaald op het waarborgfonds.

Gregor uit Venlo, 30 juli 2021

Tot nog toe alles tot in de puntjes geregeld

Henk uit Monster, 30 juli 2021

Na de schrik van een ongeluk is alles heel snel opgepakt en hebben ze er ook alles aan gedaan om zorgen weg te nemen!

Daisy uit Someren, 30 juli 2021

De reparatie aan mijn auto na de valwind van 18 juni in Leersum was geweldig goed geregeld, auto opgehaald en andere auto om zelf in te rijden, schade perfect opgelost, auto werd netjes teruggebracht en zag er prima uit

Elisabeth uit Leersum, 30 juli 2021

Keurig te woord gestaan per telefoon, en e-mail.
Snelle afhandeling van zaken.

Annelies uit Bemmel, 30 juli 2021

Prima geregeld vriendelijke en
goede service.

Peter Paul uit Zoetermeer, 30 juli 2021

prettig en efficient gesprek!

Jan uit Almelo, 30 juli 2021

Zeer vriendelijk en kundig.

Bert uit Zwolle, 30 juli 2021

Deze verzekering heeft mij niet gewezen op waarborgfonds. Daar ben ik zelf achter gekomen en op mijn aandringen hebben ze de schade daar verhaald. Als ik dat niet had gedaan was ik al mijn schadevrije jaren kwijt geweest.

Mirjam uit Hoogeveen, 29 juli 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 juli 2021

Na schademelding direct adequaat opgepakt, goede informatievoorziening omtrent de afhandeling. Reparatie laat wel even op zich wachten t.g.v. drukte bij het aangesloten schadenetbedrijf.

Leen uit Alphen aan den rijn , 29 juli 2021

Snel opgepakt en een fijne service!

Mark uit Breda, 29 juli 2021

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam, duidelijk en ontzorgd

Mirjam uit Zeist, 29 juli 2021

Ben zeer tevreden. Snelle en vriendelijke respons

Jhl uit Brunssum, 29 juli 2021

Helaas niet eens met de afhandeling van de uitkering van schade aan de tegenpartij. Gevoel van onrecht.

Monique uit Nieuwegein , 29 juli 2021

Bedankt voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen! Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 juli 2021

Prima telefonische infomatie, planning, alles klopte gewoon.
De communicatie van het reparatiebedrijf mag wat beter, ik heb zelf moeten bellen om te weten wanneer de Ayrton gereed zou zijn.

Jos uit Oosterhout, 29 juli 2021

Had sterretje in voorruit, meteen promovendum gebeld, autoherstelbedrijf doorgekregen. Deden geen autoruiten. Nogmaals gebeld, wilden weer autoherstelbedrijf doorgeven. Heb toen gevraagd of ik niet naar carglass o.i.d. kon gaan. Zou uiteindelijk ook mogen. Kijk ik later in mijn mailbox, staat er bericht dat ik gewoon naar carglass mag gaan. Begrijp niet helemaal het doorsturen naar autoherstelbedrijf. Ga straks afspraak maken, zal uiteindelijk allemaal goed komen;)

Tinie uit Best, 29 juli 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail