autoverzekering

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Keurig service , voordat ik mijn sporttimer bij u verzekerde heb ik gevraagd of de sporttimer (wordt alleen in de zomer bereden)na schorsing bij de RDW ook bij u de verzekering kon schorsen , na een ja van uw medewerker blijkt dit ook nu het geval te zijn , goed dat u : je zegt wat je doet en je doet wat je zegt hanteert .
En dat vind ik fijn , dank u .

Hans uit Valkenswaard, 30 september 2020

snel duidelijk handig! zoals het hoort in deze tijd!

Ruben uit Emmen, 30 september 2020

Dat was zo geregeld. Wat fijn, een hele zorg minder.

Erwin uit Noord Brabant, 30 september 2020

Tot 2x tot in de wacht gezet (17 en 8 minuten, en heb toen zelf de verbinding verbroken) met een, naar later blijkt, simpele vraag over mijn groene kaart.
De derde medewerker heeft het 'probleem' in minder dan 1 minuut opgelost!????
SLECHTE SERVICE (2x)!!!!

W.T, uit Amersfoort, 30 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan hiermee aan de slag.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 september 2020

Vriendelijke dame met empathie die goed helpt als je de verzekeraar (helaas) nodig hebt.

Dave uit Bergschenhoek, 30 september 2020

Heel fijn geholpen met de juiste informatie

Cindy uit Zevenhuizen Gn, 30 september 2020

Super, correcte en vlotte afhandeling.
Perfect

Hans uit Beek (lb), 29 september 2020

Snelle adequate reactie op verklaring schadevrije jaren

Jan uit Nederweert, 29 september 2020

Zorgeloze en snelle afwikkeling van de schade aan mijn auto. Heldere communicatie, prettige mensen. Ingeschakeld schadebedrijf door Promovendum was ook heel OK.

Herman uit Overveen, 29 september 2020

Een helder antwoord gekregen op mijn vraag over wijziging van de dekking van de autoverzekering.

Urmila uit Almere, 29 september 2020

Reacties goed en snel maar tarieven genoemd wijken af van de berekening op de site, helaas ten nadele van de klant

Arjan uit Assen, 29 september 2020

prima, vriendelijk en deskundig geholpen.

Stan uit Ulft, 29 september 2020

Bij bezoek aan ASN Fransen Nijmegen is de schade opgenomen en een afspraak voor reparatie gemaakt. De ophaalservice werd niet meteen aangeboden. Na een telefoontje de volgende dag was het wel meteen geregeld.
De auto is netjes gerepareerd. Al met al ben ik heel tevreden.

Karel uit Nijmegen, 29 september 2020

vriendelijk en behulpzam

Lidi uit Zwijndrecht, 29 september 2020

Ondertekening is lastig, moet dus met foto oid

Marjanne uit Appelscha , 29 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen jouw feedback mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2020

Ik heb Meerdere verzekeringen, wilde iets aanpassen en dat ging verkeerd. Na aankaarten hiervan werd het meteen netjes hersteld. (Kleine) fouten maken mag, het gaat erom hoe je het oplost en dat ging top.

Daniel uit Rotterdam, 29 september 2020

Dankjewel voor het compliment.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2020

Vriendelijke en correcte informatie en afhandeling

Anne uit Boxtel, 29 september 2020

Snelle service.
Schade perfect hersteld
Gebruik leenauto.

Rob uit Rotterdam, 29 september 2020

Goede terugkoppeling

Herman uit Enschede, 28 september 2020

alles correct afgehandeld

J.W uit Achterveld, 28 september 2020

Mijn complimenten voor de afhandeling van de schade bij Promovendum. Eén melding via de site en twee telefoontjes met een medewerker van Promovendum, meer was het niet. Ik was in eerste instantie een beetje huiverig omdat we een onbekend schadebedrijf toegewezen kregen, maar dit bleek geheel ongegrond. Eigen auto werd thuis opgehaald, vervangend vervoer achtergelaten en een paar dagen later vice versa. Gedurende het herstel, zijn we door het schadebedrijf goed op de hoogte gehouden van de status van de werkzaamheden. Ik kan niet anders zeggen dan dat Promovendum alles prima geregeld heeft. Simpel maar doeltreffend!

Nathalie uit Tilburg, 28 september 2020

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Fijn dat je zo tevreden bent met ons!

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 september 2020

Snel geholpen, duidelijk wat ik moet doen en wat ik kan verwachten.

Judy uit Rotterdam, 28 september 2020

Keurig netjes en zeer accuraat geholpen. Ben er blij mee dat dit nog bestaat.

J uit Zeewolde, 28 september 2020

Prima afhandeling en reparatie.

Anne-Marie uit Waalwijk, 28 september 2020

korte wachttijd, duidelijke uitleg, vriendelijk geholpen

Petra uit Nijkerk, 28 september 2020

Erg vriendelijk en geruststellend gesprek. Duidelijke uitleg.Hopen op een snelle afhandeling.

Susanne uit Sint Oedenrode, 28 september 2020

Als op een schadeformulier aangegeven wordt dat tegenpartij aansprakelijk is en er een discussie ontstaat met de tegenpartij, dan dienen jullie de reden te vermelden waarover de discussie gaat en eventueel extra informatie op te vragen van hetgeen er is gebeurd. Bel even op en leg het uit. Alleen een melding dat de kans bestaat dat u verantwoordelijk wordt geacht voor de schade is een zin zonder inhoud als niet waarom wordt vermeld. Zeer slecht.

Carolien uit Beverwijk, 27 september 2020

Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is! We gaan je informeren over het verloop van jouw schadedossier, ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 september 2020

Snel een medewerker aan de lijn.
Binnen enkele minuten was het aanmelden van een andere auto geregeld

Gertjan uit Zevenbergen, 25 september 2020

Zeer vriendelijk, rustig en met medeleven te woord gestaan en heel simpel reparatie van auto met vervangende auto geregeld. Bedankt!

Rob uit De Bilt, 25 september 2020

Vorige week iemand tegen mijn geparkeerde auto gereden. Na melding werd direct actie genomen om auto af te slepen en naar schadeherstel te brengen.
Nu even afwachten wat er verder gaat gebeuren......

Hans uit St Joost, 25 september 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail