Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Ik ben keurig geholpen en hij had veel geduld en was helemaal niet opdringerig.
Aan de medewerker die mij heeft geholpen lag het zeker niet….

Jacqueline uit Lelystad , 2 februari 2023

Verzekering van een auto omgezet naar een andere, nieuwe auto. Prima telefonisch geholpen en direct mail gehad waarin alles stond vermeld.

Ron uit Hengelo, 2 februari 2023

De medewerker nam de tijd om alles uit te leggen.
Alle informatie werd vervolgens ook via de mail toegestuurd en we werden ook netjes volgens afspraak terug gebeld.
Al met al een positieve ervaring!

V uit Den Haag, 2 februari 2023

uitstekende reactie/hulp bij afhandeling zogenaamde schade

Review 02-02-2023 10:25


Snel, vriendelijk en adequat gehandeld.

Maritha uit Hilversum, 2 februari 2023

Snelle en vriendelijke communicatie. De schademelding wordt snel verwerkt.

Pieter uit Sint-Oedenrode , 2 februari 2023

Ik ben zeer goed geholpen door Intake Schade

Mijn complimenten

Jac uit Prinsenbeek , 2 februari 2023

Belde over voortgang enige dagen geleden. Na veel doorvragen blijkt dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat je iets verneemt. Het lijkt me goed als jullie dat soort doorloop tijden op de site vermelden. Als klant wil je snel weten waar je aan toe bent.

De verdere informatie uitwisseling verliep goed en werd goed meegedacht bij eerste melding.

Wybren uit Diepenveen, 2 februari 2023

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je schademelding goed is opgepakt. We waarderen je feedback en nemen dit mee in ons verbeterproces van de website.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 februari 2023

Snelle en eenvoudige afhandeling van de schade.

Willem uit Maarssen, 2 februari 2023

Toen ik de schademelding deed, was de eerste reactie van de ontvanger, een vrouw bij Promovendum:
“Is met u alles goed”. Dat vond ik zeer attent. Ik was er zelfs door verrast.

Ellie uit Gouda, 1 februari 2023

Schadeafhandeling was perfect!

Fred uit Zutphen , 1 februari 2023

Heel fijn geholpen, vriendelijk, meedenkend. Er was een foutje gemaakt en ook dit werd prima gecommuniceerd.
Als excuus tot mijn verrassing een reep chocola per post. Top!

Anne-Marie uit Enschede, 1 februari 2023

Super goed geholpen, kan niet beter

Arie uit Den Haag, 1 februari 2023

Wat een goede service!

Ce uit Makkinga, 1 februari 2023

Prettig gesprek, deskundig, duidelijk en snel afgehandeld!

Peter uit Doesburg, 1 februari 2023

Deze schademelding is perfect en doeltreffend afgehandeld, waarvoor dank.

Harry uit Sittard, 1 februari 2023

Alles prima geregeld, heeft wel wat lang geduurd

Klaasjan uit Groningen, 31 januari 2023

Bedankt voor je 5-sterren waardering! Fijn dat je tevreden bent over de schadeafhandeling. We begrijpen dat het proces wat langer duurde en doen er alles aan om dit in de toekomst te versnellen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 januari 2023

Zeer vriendelijk, snel en deskundig geholpen.

Nout uit Wassenaar, 31 januari 2023

Goede en heldere informatie. Prettig gesprek.

Arda uit Heerde, 31 januari 2023

Alles tot nu goed geregeld reparatie moet nog gebeuren.

R uit Hoek van holland , 31 januari 2023

Heel prettig! Meedenkend en een tweede telefoongesprek, zodat we het voorstel even zelf konden doornemen, voor we het definitief maakten.

Laura uit Maastricht, 31 januari 2023

Duidelijk antwoord op mijn vraag.
Misschien kan nog wel in de bevestiging worden opgenomen dat bij het wijzigen van de autoverzekering op de dag waarop de nieuwe auto verzekering in gaat de 'oude' auto ook nog is verzekerd. Dat betrof namelijk mijn vraag.

Erik uit Harderwijk, 31 januari 2023

Bedankt voor de positieve review en je tip voor verbetering! We gaan graag met je feedback aan de slag en bespreken dit met de desbetreffende afdelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 januari 2023

Uiteindelijk duidelijke reactie per mail ontvangen nav mijn vraag. Wat beter kon is dat mijn verzoek om de premie per maand te betalen ipv per jaar wel in 1x goed verwerkt zou worden.

Erik uit Ede, 31 januari 2023

Fijn om te lezen dat je duidelijk antwoord hebt ontvangen van onze Financiële afdeling. Goed dat je ook je feedback met ons deelt. We nemen je opmerking over de wijziging van de betalingstermijn mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 januari 2023

I happy with support via phone. Also it will be nice to translate your web site to English in case a lot of expats in NL.

Aleksei uit Netherlands, 31 januari 2023

Schade netjes afgehandeld door aangesloten schadebedrijf. Goede service, leenauto, auto gepoetst van binnen en buiten ;)
Indienen schade en afhandeling door Promovendum ook goed verlopen.

Mariska uit Weert, 31 januari 2023

Een weinig betrokken schade afhandeling van Promovendum.
Geen directe communicatie met mij over het ontstaan van de schade en geen sterke positie aannemen tegenover de gemeente Heerenveen. Terugbelverzoek wordt niet uitgevoerd. Veroorzaker van de schade (gemeente Heerenveen) en Promovendum schuiven het afhandelen van de schade richting verzekerde dmv no claim afbouw. Schandalig, een verzekering waar geen waarde voor de klant is en alleen aan eigen positie en verdienmodel gedacht wordt

Pieter uit Joure, 31 januari 2023

Dankjewel voor je review! Ons Schadeteam doet er alles aan om je schade te verhalen. Jammer dat je deze betrokkenheid niet ervaart. Dit bespreken we graag persoonlijk met je. Jouw terugbelverzoek staat nog open. Een collega neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om je ervaring te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 januari 2023

Snel en goed geholpen aan de telefoon.

Christiaan uit Voorburg, 31 januari 2023

ik ben prima geholpen .

Frank uit Wateringen, 31 januari 2023

Duidelijke en heldere communicatie
Eigenlijk zoals het hoort!

Frank uit Leeuwarden, 31 januari 2023

Excellente service in tegenstelling tot vorige verzekeraar!

Otto uit Apeldoorn, 31 januari 2023

Schade uitstekend gerepareerd en auto onberispelijk afgeleverd. Vriendelijke en zakelijke afhandeling. Ik ben zeer tevreden

Bart uit Huis ter Heidd, 30 januari 2023

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail