Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer prettig en aangenaam.
Fijn dat al mijn vragen geduldig werden beantwoord!

Valerie uit Amsterdam, 29 augustus 2015

Tot nu toe prima. Ik wacht evenwel nog op wat nadere informatie.

A.Severijn uit Schagen, 29 augustus 2015

Ik vind het schadebedrag in totaal zeer hoog voor de geconstateerde schade.
Ik had gedacht, dat door de samenwerking met geselecteerde schadeherstelbedrijven de herstelkosten meer beperkt zouden zijn.
Voor het aanmelden van deze schade bij uw maatschappij heb ik bij een autoschadeherstelbedrijf hier in IJsselstein een eerste taxatie laten uitvoeren en daar kwam op 500 Euro uit.
De service was verder prima met een vervangende auto etc.
Over de algehele afhandeling en het herstel zelf is dit uitstekend te noemen.

Frans uit IJsselstein, 28 augustus 2015

op basis van uw en mijn nader onderzoek, heeft u de beëindiging van mijn verzekering teruggedraaid. daarvoor ben ik u erkentelijk

Fried uit Alphen aan den Rijn, 27 augustus 2015

Dank u voor het bericht.
Toch nog snel gereageerd na 2e mail

Met vriendelijke groet,
Bierens

P uit 's-Gravenhage, 27 augustus 2015

Vriendelijk en behulpzaam

Baum uit Deventer, 27 augustus 2015

Keurig geholpen door een jongeman aan de telefoon. Luid en duidelijk.
Blijvertje

N.Dekker uit Heiloo, 26 augustus 2015

Prima verzekering en perfecte service.

Albasri uit Den Haag, 26 augustus 2015

zeer snelle , duidelijke uitleg via telefoon en via e-mail.

H.koolbergen uit Hoofddorp, 25 augustus 2015

Schade is zeer goed en professioneel afgehandeld. Snelle en goede service en prima communicatie.

Gert uit Huizen, 25 augustus 2015

Zeer snelle reactie na het insturen van het schadeformulier

F.van uit Hellevoetsluis, 24 augustus 2015

De acties met mijn auto door verschillende partijen zijn prima uitgevoerd alleen de communicatie over het proces liet te wensen over. Uiteindelijk prima opgelost mede door wat inzet van mijzelf.

E.Brons uit Putten, 24 augustus 2015

Uitstekend geholpen!

G uit Almere, 24 augustus 2015

aanname en afhandeling van de schade is prima verlopen. Zowel het melden als de afhandeling is vlot en zonder enig probleem verlopen

Frank uit Santpoort Noord, 24 augustus 2015

Wij zijn erg tevreden over het herstel. Ook t.a.v. het herstel van de bumper (2e schade veroorzaakt door een derde). De auto werd keurig opgeleverd. Één onderdeel van de reparatie van de hagelschade was vergeten. Daar heb ik een nieuwe afspraak voor gemaakt. Wat wel lastig was dat wij de auto meer dan 1 week kwijt waren. We hebben een hond en dat geeft veel haren, dus de leenauto was daar niet voor gebruikt (hond uitlaten in bos).

Bert uit Apeldoorn, 22 augustus 2015

Heel snel en fijn geholpen bij het omzetten van 2 autoverzekeringen naar 1 verzekering voor een nieuwe auto.
Wel hoop ik een groene kaart van U te krijgen omdat ik die zelf niet kan afdrukken; het blijft een grijze kaart die wel leesbaar is.

J.H. uit Venray, 21 augustus 2015

Gebrekkig in de communicatie. Zowel de communicatie naar ons als de partijen onderling verzekeraar, schade expert, garage en opkoper. Ons werd niets uitgelegd over hoe zoiets verloopt als je auto dus economisch total loss wordt verklaard. Ik werd ook van de een naar de ander gestuurd om informatie te krijgen. Al met al heb ik nog steeds het gevoel dat we hebben moeten inleveren ondanks de schade niet onze schuld was. Wel een snelle uitbetaling.

R.Lancaster uit Dodewaard, 20 augustus 2015

Beste heer Lancaster, jammer te lezen dat de communicatie niet naar wens is verlopen. Ons schadeteam neemt contact met u op om uw ervaring door te spreken en u verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 augustus 2015

Uitstekend geholpen zo vlak voor de vakantie, nieuwe polis en groene kaarten auto en caravan nu al binnen, chapeau!

G.Hennekes uit Apeldoorn, 20 augustus 2015

Zeer positief en behulpzaam medewerker.

Michele uit Rotterdam, 19 augustus 2015

Zeer correct geholpen met duidelijk uitleg in de mail.

Rob uit Helmond, 19 augustus 2015

Zeer correct, adequaat en vooral snel en effectief geholpen alsmede uitstekende voortgangsinformatie! Hulde

Dik uit Overberg, 19 augustus 2015

Prima geholpen, Snelle beantwoording van de vragen, duidelijke informatie, bij terugbel vraag wordt er snel teruggebeld of gemaild.

L. uit Nieuwe Tonge, 18 augustus 2015

Prettig geholpen door uw medewerkster. Zij heeft acties goed opgevolgd.
Enige smet is dat het initiële contact met uw firma slecht verliep.
Ik belde jullie voor het uitbreiden van mijn verzekeringspakket, waarbij ik vervolgens een computerstem mij vroeg even geduld te hebben omdat alle
medewerkers in gesprek waren, en vervolgens werd de verbinding verbroken.
Ik kan me voorstellen dat dit jullie in sommige gevallen wel klanten kost?!

Anton uit Beuningen, 18 augustus 2015

Beset heer Buningh,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij hebben dit direct opgepakt en de verbinding is hersteld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 augustus 2015

Snelle service en directe afhandeling zonder fouten e/o omissies.

Koen uit Den Haag, 18 augustus 2015

Positief; zowel de telefonische uitleg als de afhandeling perfect geregeld.
Daarnaast grote complimenten voor het schadeherstelbedrijf in Haarlem.
Ik zal in mijn klantenkring zeker reclame voor Promovendum maken; dank voor alles.

R. uit Zwaag, 18 augustus 2015

Goed geholpen en goede feedback. Ook lekker snel. Bedankt.

Marijke uit Lelystad, 17 augustus 2015

Zeer correct en snel afgewikkeld compliment

Herman uit Huizen, 17 augustus 2015

Goed, duidelijk, kort en krachtig, goede prijsstelling en navenante dekking

Joep uit Maarssen, 17 augustus 2015

De afwikkeling van de schade, de reparatie, het ophalen van de auto, het beschikbaar stellen van een leenauto en het weer terugbezorgen van mijn eigen auto: alles is zeer naar wens verlopen.
Belangrijk punt: vooraf zijn goede afspraken gemaakt en alle afspraken werden keurig op de afgesproken tijd nagekomen. De kwaliteit van de reparatie van de auto was zeer goed.

J. uit Rijnsburg, 15 augustus 2015

De auto werd direct opgehaald en is netjes gerepareerd. Vriendelijke mensen bij het schadebedrijf. Ik ben tevreden.

J.J. uit Den Haag, 15 augustus 2015

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail