Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

De auto kon pas 2 weken later gerepareerd worden, maar dat was niet erg, omdat we gewoon konden blijven rijden. De auto werd op een zaterdagmorgen gehaald en was maandagmiddag om 16 uur al klaar. De schade is zeer goed weggewerkt. De leenauto was prima, hoewel hij amper gebruikt is geworden.
Zeer tevreden over de afhandeling.

John uit Papenhoven, 2 juni 2015

autoverzekering is perfect zouden meer mensen moeten doen

Schouwenberg uit Belfeld, 2 juni 2015

Bedankt voor het snelle oppakken van de artikel 34 WAM verklaring. Ook al was alles last-minute, het is allemaal goed opgepakt!

Dank hiervoor.

Bart uit Haghorst, 2 juni 2015

Super klantenservice. Geen wachttijden en gelijk goede antwoorden.

P.Diependaal uit Made, 2 juni 2015

Ik ben keurig te woord gestaan. Men heeft kennis van zaken. Na het afsluiten van de verzekeringen ontving ik binnen 15 minuten alle bevestigingen.

R.W. uit IJmuiden, 2 juni 2015

Slechte communicatie na schade. Wij zijn niet in staat gesteld onze schade aan te geven. gaan daarom per 1 juni naar een andere verzekeraar.

Y.J. uit Oegstgeest, 1 juni 2015

Beste mevrouw Warmerdam, we vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met de schadeafwikkeling. Uw schadespecialist neemt contact met u op om uw opmerking te bespreken.
Vriendelijke groet, Promovendum - 1 juni 2015

Vorige week een autoverzekering afgesloten bij Promovendum. Ik heb gebruik gemaakt van de terugbelservice en werd binnen een uur gebeld door een vakkundige en vriendelijke medewerker. Netjes geregeld!

Jaap uit Etten-Leur, 1 juni 2015

Keurig en snel geregeld! Top!

Christine uit Huissen, 1 juni 2015

het heeft lang geduurd dat alles geregeld wordt en duurt nu afwachten hoe de schade wordt afgehandeld en alles goed komt

Jan uit Winschoten, 30 mei 2015

Beste heer Dijkhuis, ons schadeteam neemt contact met u op om samen naar de schadeafwikkeling te kijken. We danken u voor het delen van uw ervaring.
Vriendelijke groet, Promovendum - 30 mei 2015

Perfect, erg goed en vriendelijk te woord gestaan

Harry uit Terwolde, 29 mei 2015

erg goede ervaring. Word goed op de hoogte gehouden

Carla uit Zoetermeer, 29 mei 2015

Mijn schade door aanrijding van een ree is ontzettend snel en correct verlopen.
Op donderdag gemeld, direct de auto naar schadeherstelbedrijf, kreeg daar vervangend vervoer en vrijdagmiddag kon ik de auto weer ophalen.

Petra uit Gaanderen, 28 mei 2015

een zeer prettig en informatief gesprek gehad, met een niet opdringerige medewerkster maar juist meedenkend

Luuk uit Oosterhout, 28 mei 2015

zeer prettig telefonisch contact met de verzekeringsadviseur. verschillende malen en weinig wachttijd! zeer tevreden
(verzekering net afgesloten, weet nog niets hoe het bevalt)

C uit Velden, 28 mei 2015

Het schadeherstelbedrijven uit Dordrecht heeft een prima job afgeleverd. Zeer net, correct personeel. Zeer hulpvaardig en bereid om extra moeite te ondernemen. Prima bedrijf.
De gehele afhandeling van promovendus was ondanks het vervelende voorval een zeer positieve ervaring. Nogmaals bedankt, een tevreden klant.

R.Jansen uit Prinsenbeek, 27 mei 2015

De verzekeringsadviseur heeft mij keurig geholpen met afsluiten van 2 autoverzekeringen.

R. uit Daarlerveen, 26 mei 2015

prima geregeld en snel ook Promovendum zegt mijn oude verzekeringen op

G.Metselaar uit Nieuwerkerk a/d IJssel, 26 mei 2015

Prima, correct en vooral snel geholpen door uw verzekeringsadviseur.

Wjp uit Eersel, 23 mei 2015

To the point. Denkt mee en komt met voor mij een goed voorstel.

Ron uit Nuenen, 22 mei 2015

Uitstekende en adequate behandeling van uw medewerker en de schadebehandelaar Van As te Capelle

P.C.Berlijn uit Den Haag, 22 mei 2015

Ik heb deze week 4 verzekeringen afgesloten en alle vier zijn keurig op tijd met volledige informatie via e-mail afgesloten. Makkelijk en snel. Mijn huidige verkeringen worden door Promovendum opgezegd.
Hoewel ik al een lage autoverzekering had, heb ik toch, zoals in de reclame beloofd, 20% lagere premie gehad en ook nog inclusief 'Inzittende verzekering'.
Ik ben dus zeer tevreden.

J. uit Spijkenisse, 20 mei 2015

Goed. Als ik iets zou mogen aanmerken: kwaliteit (leesbaarheid) van de bijgevoegde digitale groene kaart is slecht, dit op de door u ingevulde gegevens na. Maar de rest van de tekst ....., laten we zeggen: is zeer voor verbetering vatbaar.
In de mail staat vermeld dat de premie wordt afgeschreven. Logisch! Maar wanneer er bij premiebetaling per jaar over vervolgbetalingen (bij betaling per maand, zijnde n.v.t.) wordt gesproken, lijkt mij dat e.e.a. correcter kan en moet worden geformuleerd.
Verder: tot nu toe niets dan lof!! Graag uw reactie.

H. uit Maarn, 20 mei 2015

Beste heer Korsten, hartelijk dank voor uw overwegend positieve feedback en uw tip. Deze zullen we gebruiken om onze service te verbeteren. Ons serviceteam neemt contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 20 mei 2015

Keurig afgehandeld. Zelfs beter verzorgd dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik had verwacht het schadeherstel zelf te moeten regelen maar jullie hebben e.e.a helemaal uit handen genomen en geregeld. De auto was binnen een dag weer klaar!!

Klaus uit Leeuwarden, 20 mei 2015

m.i.v. 15-4 autoverzekering, zou polis per mail toegestuurd krijgen: geen polis
18 mei gebeld: polis wordt per omgaande gemaild.
19 mei nog steeds geen polis - ben ik wel verzekerd ?!?

M uit Gerkesklooster, 19 mei 2015

Beste heer Bakker, we vinden het vervelend dat er onduidelijkheden bestaan over de ingangsdatum van uw autoverzekering. Ons acceptatieteam neemt hierover contact met u op. We danken u voor het delen van uw ervaring.
Vriendelijke groet, Promovendum - 19 mei 2015

Alleen maar positief tot nu toe. Snel en duidelijk.

Eef uit Odijk, 19 mei 2015

Je wordt meteen geholpen. Dat je alles direct per mail krijgt is ideaal. Alleen vraag ik me af of de onderlinge commucitie voldoende is (autoschade team).

Ovic uit Breda, 15 mei 2015

Beste heer Ovic, hartelijk dank voor uw feedback. Ons schadeteam neemt contact met u op om uw kwestie te bespreken.
Vriendelijke groet, Promovendum - 15 mei 2015

Prima ervaringen tot op heden met Promovendum en met onze relatiebeheerder

Drs. uit Apeldoorn, 14 mei 2015

Ik werd snel gebeld door de schadespecialist, die duidelijk aangaf wat ik moest doen. Ik kon direct terecht bij het schadeherstelbedrijf die vervolgens snel en netjes de schade hebben gemaakt.

Coby-Wilma uit Almere, 13 mei 2015

Ik ben perfect te woord gestaan en geholpen door de verzekeringsadviseur. Hij kwam zijn afspraken keurig na en hij heeft me alle rompslomp uit handen genomen. Ben zeer tevreden over de dienstverlening zoals ik deze tot nu toe heb mogen ervaren.

Familie uit Veldhoven, 13 mei 2015

Goed geprijsd en snelle antwoorden

Ben uit Castricum, 12 mei 2015

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail