mensen in keuken

Zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een zorgverzekering. Wil je jouw ervaring ook delen? Dat kan via de button hieronder. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Slechte samenwerking tussen zorg- en reis verzekering. Super onduidelijk hoe het proces eruit ziet en wat ik moet doen als klant.

Anne uit Rotterdam, 14 maart 2022

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat er wat zaken onduidelijk zijn voor jou als verzekerde. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Het schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Zij zullen jouw vragen beantwoorden!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 maart 2022

Goed geholpen, moest beleven enigszins aandringen dat uw medewerker zelf contact zou gaan opnemen. Maar desalniettemin ben ik tevreden

HANS uit Haaren, 8 maart 2022

Belachelijke service. Ik mailde om te klagen over de afhandelingskosten bij de apotheek. Door het promovendum beleid (volgens de apotheek) kan ik een recept voor zes pillen niet in één keer ophalen, maar moet ik er drie keer voor komen en dus drie keer afhandelingskosten betalen. Als ik hier over mijn beklag doe bij promovendum krijg ik alleen een gekopieerde tekst uit een brochure wat afhandelingskosten eigenlijk zijn. Als ik klaag dat dat geen antwoord op mijn vraag vindt, krijg ik weer een standaard copy paste antwoord met wat het woord afhandelingskosten betekenen. Ik ben niet achterlijk, ik snap de definitie wel. Ik zal wel eens bellen, kijken of ik dan een normaal antwoord krijg....

Lizanne uit Oosterbeek, 6 maart 2022

Bedankt voor je review. Dat vinden we jammer om te horen! Een collega van het serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je alsnog te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 maart 2022

Zeer correcte en snelle service. Ook de afhandeling met de toezeggingen binnen de aangegeven tijd schriftelijk beantwoord en bevestigd.

Arjen uit Amersfoort, 6 maart 2022

Meest frustrerende klantenservice ooit. Verzekeraar komt zijn verplichtingen niet na en verschuilt zich achter een leger van 'service medewerkers' die niets anders doen dan traineren.

Bor uit Middelburg , 5 maart 2022

Bedankt voor jouw feedback. We betreuren de gang van zaken en gaan het voor je uitzoeken. Een collega van het serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 maart 2022

Mijn hartelijke dank voor uw positieve antwoord. Ik ga het regelen.

Jammer dat Promovendum telefonisch TE
slecht bereikbaar is. Ik bespreek het liever met een medewerker. Het is toch tot één oplossing gekomen. Nogmaals mijn dank

Loekie uit Scharwoude, 4 maart 2022

Bedankt voor je feedback. We doen er alles aan om de klanttevredenheid te verbeteren en nemen hierin jouw opmerking mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 maart 2022

Onze ervaring met de overdracht daar VGZ is teleurstellend...had al in november 2021 aangegeven GEEN A.V.tandarts verzekering te willen...door nalatigheid van Promovendum zitten wij nu "vast" aan een A.V. tandartsenverzekering bij VGZ. (bijlage) :(( niet mogelijk .
Hartelijk dank voor deze blunder

Hans uit Duiven, 4 maart 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te horen dat jouw overstap naar VGZ niet positief is verlopen. Een collega van het serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 maart 2022

Erg fijn geholpen en gelijk actie ondernomen.

Margreet uit Lunteren, 3 maart 2022

Betalingsregeling snel geregeld per telefoon. Duidelijk

Km uit Emmen, 2 maart 2022

Keurig antwoord gekregen, vriendelijke medewerker

Chantal uit Axel, 2 maart 2022

Nota van zorgkosten gehad, Verzoek om dit in termijnen te betalen. Dit was mogelijk. Een hele fijne service, zeer tevreden

Shukofa uit Ridderkerk , 25 februari 2022

Fijn dat er snel op mails wordt gereageerd!

Ria uit Eemnes , 23 februari 2022

Top gesprek, snel en adequaat geholpen met een goede regeling.

Bas uit Gorinchem, 22 februari 2022

snelle reactie op mijn vraag

Gert uit Ulft, 21 februari 2022

Vragen over mijn vergoedingen snel en adequaat beantwoord

F. uit Vorden, 21 februari 2022

Perfect geholpen door de servicemedewerkster

Ellen uit Haarlem, 21 februari 2022

Service is zeer slecht. Per ongeluk te weinig geld overgemaakt en gelijk een dreigende mail over aanmaningen binnen.
Ook telefonisch contact hierover als zeer slecht en onvriendelijk ervaren.

Hedwig uit IJsselstein, 18 februari 2022

Bedankt voor jouw review! Wat jammer om te lezen dat je geen positieve ervaring met ons hebt gehad. Wij nemen jouw feedback mee in ons verbeterproces. Een collega van ons Financiele team neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 februari 2022

Heel fijn gesprek en ben goed geholpen

Ingrid uit Rotterdam, 16 februari 2022

Promovendum levert altijd heldere informatie en helpt actief als er vragen zijn.

Tom uit Born, 16 februari 2022

zoals in voorgaande jaren is mijn indruk altijd positief geweest geweest en zal zeer waarschijnlijk , t.a.v. ook positief blijven.

Dank voor de prettige en nog voortdurende (autoverzekering !)

john uit Amsterdam, 16 februari 2022

Zoals ik vanuit het verleden heb ervaren; geweldig. Een totaal contrast met overheidsinstellingen, die bijna altijd onbekwaam, inefficiënt en onbetrouwbaar zijn. Olé!!

Gijsbert uit Beas de segura , 15 februari 2022

Slechte service. Ik vraag 3 keer om uitleg waar een bedrag vandaan komt. Tot op heden geen compleet antwoord maar wel aanmaningen

Zarella uit Almere, 15 februari 2022

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Vervelend om te lezen dat je niet voldoende informatie hebt ontvangen van onze Financiële afdeling. Wij zullen dit verder voor je oppakken en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vragen met je door te nemen en te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 februari 2022

Goede en snelle antwoorden van de service afdeling

Eelco uit Gorinchem, 14 februari 2022

Bedankt voor de snelle antwoord op mijn verzoek om informatie!

Benjamin uit Amsterdam, 14 februari 2022

prima antwoord, duurde alleen wat lang

maartenn uit Bunnik, 12 februari 2022

Ik heb 4 keer doorgegeven dat mijn dochter is geboren. Nu blijkt dat het nog steeds niet goed geregeld is en de verzekering helpt mij hier niet bij. Teleurstellend.

Rick uit Egmond aan Zee, 10 februari 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 februari 2022

Promovendus heeft de zorgverzekering opgezegd, niet ik. Dat er dan nu minder dan 5 verzekeringen bij Promovendum lopen van ons is niet door mij ontstaan. Korting opheffen vind ik dus niet terecht.

Frans uit Wehl, 9 februari 2022

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 februari 2022

heel duidelijk antwoord op mijn vraag!!

Rudolf uit Dalfsen, 9 februari 2022

Betreft schademelding tandongevallenverzekering.
Snelle reactie op de eerste melding. Emotionele betrokkenheid van uw medewerker bij de verzekerde.

Klaas uit Bleiswijk, 9 februari 2022

Schandelijke afhandeling van mijn ziektekosten in het buitenland!!!!

Dieuwke uit 's-Graveland, 8 februari 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met onze declaratie afdeling. Wij kijken graag met je mee naar jouw situatie om je verder te helpen. Een collega van ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 februari 2022

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail