zorgverzekering

Zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een zorgverzekering. Wil je jouw ervaring ook delen? Dat kan via de button hieronder. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

De informatie die gedeeld wordt middels het overzicht van de gemaakte medische kosten is prima. Het is alleen jammer dat de incasso van dit soort bedragen altijd wordt uitgevoerd op een onverwacht tijdstip. Het zou klantvriendelijker kunnen zijn, als je een dag in de maand kan opgeven, waarop de incasso kan plaatsvinden.

Johan uit Zoetermeer, 9 oktober 2020

Bedankt voor jouw mooie ervaring en deze handige tip! Wij gaan de mogelijkheden onderzoeken en hier mee aan de slag.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2020

Snel antwoord, op mijn ( niet heel lastige) vraag.

Jonna uit Nigtevecht, 9 oktober 2020

Tot nu toe prima geholpen door medewerker! Benieuwd hoe de vergoeding verloopt.

Marie uit Enschede, 9 oktober 2020

Zojuist bijzonder goed en vriendelijk goed geholpen met het lenen van een hoog/ laag bed. Dat maakt het onaangename heel wat makkelijker. Dankjewel!

Martin uit Milheeze, 9 oktober 2020

Ben goed geholpen door de klanten service. Alles is duidelijk.

Jamiro uit Diemen, 9 oktober 2020

Ik kreeg een helder en goed antwoord o mijn vraag. Super! Dankjewel

Marianne uit Hendrik ido Ambacht, 8 oktober 2020

Iets wat mij via de site niet duidelijk werd kon de medewerkster van Promovendum mij wel uitleggen. Erg fijn dat ik een duidelijk antwoord heb gekregen.

Sandra uit Nootdorp, 8 oktober 2020

Ik ben wel even op weg geholpen in met het europese zorg pasje bedankt voor uw wegwijzen. Bedankt voor uw hulp

willy

Willy uit Spanje, 8 oktober 2020

Prima geholpen: een snel en duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen, waarmee ik direct verder kan!

Aart uit Zwolle, 7 oktober 2020

De medewerker heeft mij fantastisch geholpen. Begreep gelijk waarover het ging en dacht mee en vulde informatie aan.
Klantvriendelijk and to the point. CHAPEAU

Maria uit Den haag , 7 oktober 2020

Het indienen van declaraties is eenvoudig en er komt heel snel een reactie.

Harm uit Apeldoorn, 7 oktober 2020

snel, vriendelijk en doortastend. Geen overbodige formulieren en tussenstations. Houden zo.

marcel uit Zwolle, 7 oktober 2020

Ik ben vlot en uitstekend geholpen

Sigrid uit Deventer, 7 oktober 2020

Prima geholpen! Erg snel. Fijn!

Ingeborg uit Nijmegen, 6 oktober 2020

Correct en heel beleefd te woord gestaan door zorgmedewerkster van Promovendum.
Uitleg en inleving in probleem heel goed uitgelegd.
Dank hiervoor.

Pim uit Soesterberg, 6 oktober 2020

Snelle afhandeling, goede communicatie.

Harry uit Helmond, 5 oktober 2020

Zeer positief, snelle en duidelijke afhandeling!

Zeer tevreden over jullie..

Els uit Beverwijk, 2 oktober 2020

Ik ben na telefonisch overleg prima geholpen.

R. uit 's-Hertogenbosch, 2 oktober 2020

Er was een probleempje, maar is uiteindelijk door correcte communicatie opgelost.

Gerard uit Amersfoort, 1 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Goed om te horen dat wij jouw probleem hebben kunnen oplossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 oktober 2020

Goed geholpen en duidelijk.

Sylvia uit Haarlem, 1 oktober 2020

Dank voor jet antwoord

Sander uit Molenhoek, 1 oktober 2020

Er was even onduidelijkheid omtrent een automatische incasso welke niet goed was uitgevoerd. Na overleg met de medewerker is alles binnen de kortste keren opgelost. Hartelijk dank.

Frans uit Leidschendam, 1 oktober 2020

Als je doorsnee declaraties voor doorsnee behandelingen hebt, is Promovendum een prima en scherp geprijsde verzekering, met een vriendelijke, volwassen en doortastende klantenservice. Feit is echter dat als je declaraties of zorgvraag ingewikkeld worden - zoals bij ons het geval was - Promovendum duidelijk een (veel) minder volledigpakket blijkt te hebben dan de concurrentie aanbiedt. Wij stappen na dit jaar dan ook over, teleurgesteld in de keuze die eind vorig jaar maakten voor Promovendum.

Rutger uit Tiel, 30 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 oktober 2020

Snel geholpen met duidelijke antwoorden weer verder!

Gerda uit Veenendaal, 30 september 2020

Tot op heden geen problemen, eenvoudig, duidelijk en handig.
Geen moeilijk gezever, gewoon duidelijke taal.
Blijven nog wel even.

Willem uit Julianadorp, 30 september 2020

Ik vind dat Promovendum wel erg makkelijk de terhandstellingskosten per medicijn betaalt. Ik haal de spullen uit een automaat, in 1 keer ook. En per medicijn 7 euro voor de apotheek... Zo lopen ze wel binnen en dat betaal ik dus, uiteindelijk.
Verder tevreden over Promovendum

Peter uit Dordrecht, 30 september 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 september 2020

Ik kreeg de email waar wat in mijn vergoedingen zijn betaald maar 2 dagen later het is nog niet op mijn rekening waroom duurt dat zo lang ...

Marianne uit Purmerend, 30 september 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 september 2020

Vergoeding chiropractie was nog niet geregeld voor onze behandelaar in Hellevoetsluis.
Na dit gesprek probleem vriendelijk en efficient opgelost.

Conny uit Hellevoetsluis, 30 september 2020

snelle en klantgerichte reactie op vraag

Renske uit Enkhuizen, 29 september 2020

Ik ben op zich goed geholpen met de antwoorden op mijn vragen. Alleen vraag ging over vervolgtraject met hulpverlener ggz bij hulpverlener die niet bij jullie onder contract staat, Om dan te antwoorden neem maar hulpverlener die bij ons een contract heeft, vind ik niet toepasselijk. Deze hulpverlener heeft mij uitstekend geholpen dus waarom zou ik van hulpverlener veranderen !

Geert jan uit Hengelo, 29 september 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail