Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

De aanloop was wat lastig , maar daarna is het goed geregeld

Dennis uit Zwanenburg , 29 september 2023

Eerste keer dat we ooit iets geclaimd hebben.
Perfect verwerkt en afgewerkt naar tevredenheid. Dank voor de fijne service

J.A uit Heel, 27 september 2023

Keurig afgehandeld .

Bert uit Roermond, 24 september 2023

Twee keer echt belabberde reacties gehad van de klantenservice. Ik vind voel me niet gehoord als klant en ben niet tevreden.

Wanda uit Amersfoort, 21 september 2023

Bedankt voor het delen van je feedback. Wat jammer om te lezen dat je ervaring met onze Serviceafdeling niet positief is. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling! Eén van onze Klantadviseurs neemt contact met je op om de situatie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 september 2023

Promovendum verdraait de gemelde feiten zodanig dat het buiten de verzekering valt. Relevante feiten voor afwijzing worden niet gecontroleerd. Verder wordt steeds na iedere contact pas gereageerd na de maximale behandelperiode van 3 weken. Innen van premies gaat veel sneller.
Met andere verzekeringsmaatschappijen veel betere ervaringen, bij schade-afhandelingen. Dus voor mij geen Promovendum meer.

Peter uit Eindhoven, 19 september 2023

We vinden het jammer om te lezen dat wij niet aan jouw verwachtingen voldoen. De teleurstelling over de reactietermijn begrijpen wij. Op dit moment zijn de reactietijden vooral met betrekking tot de schadeafhandeling niet zoals je van ons gewend bent. We werken er hard aan om dat te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Vanmiddag heeft onze collega van het Schadeteam telefonisch contact met je opgenomen. Onze collega heeft een toelichting gegeven over de dekking van jouw schade. We hebben vernomen dat de toelichting voor opheldering heeft gezorgd. Mocht je in de toekomst vragen hebben, we staan voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 september 2023

storm schade, netjes vergoed (met aftrek van eigen risico).

Hendrik

hendrik uit Zwaag, 18 september 2023

Ik heb niet aangegeven welke verzekering in bedoelde en verwachtte dat ik even gebeld zou worden! De premies worden alsmaar hoger, dan verwacht ik ook dat het netjes opgelost wordt.
Het gaat hier om rechtsbijstand, niet om het woonhuis…

Karien uit Schijndel , 18 september 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan bij ons Schadeteam. Een Schadebehandelaar heeft naar aanleiding van je review direct contact met je opgenomen. We zijn blij dat je nu de juiste informatie hebt ontvangen en hopen op een spoedige afwikkeling via DAS.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 september 2023

Netjes te woord gestaan en beoordeling obv de verstrekte info dat de schade vergoed wordt!

Anton uit Kaatsheuvel, 15 september 2023

Prima en vlotte afhandeling van de schademelding en de beantwoording van mijn vragen.

Hans uit Bodegraven, 14 september 2023

na telefonische schadensmelding werd direkt een schadeformulier gestuurd

L. uit Maastricht, 13 september 2023

Ik dacht goed verzekerd te zijn, maar nu ik een beroep doe op mijn verzekering heb ik het gevoel op de kleine lettertjes afgewimpeld te worden.
Ik ben geen deskundige, dus ik verwacht dat er meegedacht wordt om mij te helpen.

Marcel uit Venlo, 13 september 2023

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Vanuit het expertiserapport hebben wij de schade beoordeeld. Volgens onze polisvoorwaarden van de woonhuisverzekring heb je hier geen dekking voor en kunnen wij niet overgaan tot vergoeding van jouw schade. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jou een toelichting te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 september 2023

Schadeafhandeling duurt lang, ik zit nog steeds te wachten op vergoeding

Petra uit Rotterdam, 12 september 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. Excuses voor het ongemak van de lange wachttijd. Op dit moment zijn de reactietijden, vooral met betrekking tot de schadeafhandeling, niet zoals je van ons zou mogen verwachten. We werken er hard aan om dat te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Wij hebben je review doorgezet naar het Schadeteam, één van onze behandelaars neemt contact met je op voor de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 september 2023

Na initiële melding duurde het een paar weken. Vervolgens een schade expert ingeschakeld. Al met al prima en zorgvuldig doorlopen. Goed geholpen!

Alexander uit Sprang-Capelle, 12 september 2023

Duidelijke informatie en nette afhandeling

lieke uit Houten, 11 september 2023

Deze schade beoordeling heeft erg lang geduurd. Maar de sr. behandelaar heeft dit netjes conform de polis opgepakt.

Matthijs uit Bunnik, 10 september 2023

Het doet ons goed om te lezen dat je schademelding ondertussen naar tevredenheid is behandeld. Bedankt voor het delen je ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 september 2023

Snelle reactie ontvangen!

Peter uit Almere, 9 september 2023

Snel reactie ontvangen

Fred uit Meppel , 9 september 2023

Door een onbekende bestuurder is een stuk erfafscheiding (muur) omgereden. Via bemiddeling van mijn verzekering heeft het waarborgfonds de kosten vergoed. Fijn dat dit opgelost is.

Jorrit uit Helmond, 8 september 2023

Nul sterren!
Bel mij maar, dan leg ik het uit

Hans uit Leiden , 7 september 2023

Bedankt voor het achterlaten van een review. Onze excuses dat je tot nu toe niet tevreden bent over de schadeafhandeling. Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen om de situatie op te helderen en het vervolg uit te leggen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 september 2023

Correct en flexibel afgehandeld.

Leon uit Herkenbosch, 7 september 2023

op 5 en 8 augustus heb ik een melding gedaan van een schade, ondanks dat deze gesprekken worden opgenomen, was er toen ik nogmaals belde niets bekend van deze schade. De beloofde papieren waren niet opgestuurd en de melding niet verwerkt in een dossier, de schade expert nam geen contact op zoals beloofd op 8 augustus (telefonisch) uiteindelijk is er een formulier gestuurd en is dit nog steeds in behandeling. Opnieuw wordt er beloofd dat de schade-expert contact opneemt binnen 1 dag (op 1-9) tot op heden (6-9) is dit niet gebeurd. Ik heb hierover de afgelopen 4 weken regelmatig gebeld en vraag mij af waarom de telefoongesprekken worden opgenomen, hier niets mee gebeurd en dit zo traag afgehandeld wordt, waarbij zowel telefonische als schriftelijk afspraken niet nagekomen worden. we zijn nu een maand verder, ik heb last gehad van een lekkage, foto s' gestuurd, een prijsopgave en mijn verbouwing ligt hier door al 1 maand stil.

jony uit Breda, 6 september 2023

Dank je wel voor het delen van jouw feedback! Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de voortgang van je schademelding. We gaan direct onderzoeken waarom de schade-expert nog geen contact met je heeft opgenomen om een afspraak in te plannen. Een collega van ons Schadeteam zal contact met je opnemen om dit nader uit te leggen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 september 2023

Ik werd goed te woord gestaan door de Schadebehandelaar.

Anton uit Kaatsheuvel, 5 september 2023

Bedankt voor jouw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de service van onze Schadebehandelaar. We streven er altijd naar om onze klanten goed van dienst te zijn en we waarderen jouw waardering enorm. Als je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 september 2023

Ondanks de wachttijd van 2 maanden ben ik blij dat de schade vergoed wordt.
De maatschappij zit vol wantrouwen en je moet nogal wat aanleveren als bewijs. De medewerkers zijn vriendelijk en correct, en zijn geduldig. Al met al een goede ervaring.

Lilian uit Lochem , 5 september 2023

We waarderen je toelichting! Leuk om te lezen dat onze collega's van het Schadeteam voor een positieve ervaring hebben gezorgd. Je feedback over de wachttijd en de aan te leveren bewijsstukken nemen we mee in ons verbeterproces. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 september 2023

Ik vind het heel vervelend dat na elke vraag/reactie de 10 tot 15 werkdagen weer opnieuw ingaan om een reactie te mogen verwachten. En zeker als ik dan na 15 dagen nog geen reactie heb. Op advies van de Verzekeringsadviseur heb ik daarom vandaag weer telefonisch contact gezocht met contactpersoon maar daarmee konden ze me niet doorverbinden. Het enige dat de medewerker kon doen was doorgeven aan hem om dat vandaag met spoed te pakken.

Karin uit Sprang-Capelle , 4 september 2023

Dankjewel voor je review. Excuses voor al het wachten. We begrijpen dat de reactietermijn van ons Schadeteam op dit moment aan de lange kant is. We doen er alles aan om deze termijnen zo snel mogelijk terug te dringen naar het gewenste niveau. Een Schadebehandelaar heeft ondertussen contact met je opgenomen. Hopelijk ben je hiermee goed geholpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 september 2023

Vriendelijk en kordaat te woord gestaan bij melding schade.

Theo uit Cuijk, 4 september 2023

Duidelijke uitleg, waarmee ik aan de slag kan gaan.

J. uit Etten-Leur, 3 september 2023

Zeer trage en omslachtige afwerking van de schade.
We zijn inmiddels een jaar verder en al die tijd is de schade in woonkamer en hal niet hersteld!

Klaas Arjen uit IJsselmuiden , 1 september 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring, Klaas Arjen. We kunnen ons voorstellen dat je de afwikkeling van je schademelding lang vindt duren. Ons Schadeteam is momenteel in afwachting van het lekdetectierapport. Zodra we dit hebben ontvangen, wordt je schade zo snel mogelijk afgehandeld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 september 2023

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

arthur uit Geleen, 31 augustus 2023

Ervaring is positief.
Het is wenselijk eerder te communiceren alvorens verzekerde zelf contact moet opnemen over het vervolg en afhandeling schade.

Maddy en Léon uit Kerkrade, 31 augustus 2023

Een gemelde schade is uiteindelijke prima opgelost.
In eerste instantie leek het, vanuit Promovendum gezien, een schade die niet vergoed zou worden.
Echter na het ontvangen van meer informatie is het heroverwogen en is toch tot uitkeren besloten.
Grote klasse dat men vanuit Promovendum bereid is een eerder genomen beslissing terug te draaien.

Remco uit Purmerend, 24 augustus 2023

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail