Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Procedure duurt erg lang.
Weinig terugkoppeling naar de klant/ons

Josephine uit Bilthoven , 30 maart 2023

Vervelend om te lezen dat wij niet aan je verwachting voldoen. Een schadebehandelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op! Hij/zij informeert je dan over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 maart 2023

Zeer goede communicatie en afhandeling van de schade.
Hartelijk dank daarvoor.

Gerrit uit Nijkerk, 30 maart 2023

Vriendelijk, duidelijk, precies wat je zou willen.

Jos uit Huizen, 29 maart 2023

Prima afgehandeld, complimenten.

Gertjan uit Maurik, 29 maart 2023

onderaan het schadeformulier staat niet het vakje "versturen"
ik ben niet zo handig met de laptop, dus ik heb de informatie maar per post opgestuurd. ik vind dit echt onhandig.

a uit Zutphen, 27 maart 2023

Dankjewel voor je review! We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat spijtig om te lezen dat het niet is gelukt om online het schadeformulier aan te leveren. Een collega neemt telefonisch contact met je op om het formulier met je door te nemen en je vragen te beantwoorden. Graag vernemen wij wat duidelijker kan zodat wij de feedback mee kunnen nemen in ons verbeterproces!

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 maart 2023

Uitstekend behandeld. Schade ingediend met omschrijving en foto en binnen enkele dagen acceptatie ontvangen. Prima service.

Cees uit Son en breugel , 23 maart 2023

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Daar doen we onze uiterste best voor!

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 maart 2023

De schademelding 'woonhuis' was in mei 2022 het hele proces duurde lang omdat de reparatie-werkzaamheden pas begin september 2022 verricht zijn maar de verdere verzekerings afwikkeling is goed verlopen.

Jan C. uit Stadskanaal, 23 maart 2023

Zeer trage afwikkeling van een schade, als er die überhaupt nog komt overigens want het is nog steeds niet geregeld. Er is bovendien weinig begrip voor de situatie hoe moeilijk het is heden ten dage een offerte voor schade te laten maken. Na lange, lange tijd komt er alsnog een expert via Promovendum terwijl eindelijk een offerte door een aannemer is kunnen worden toegestuurd. Dat had ook meteen gekund. Wantrouwen viert hoogtij bij deze verzekeringsmaatschappij. En dat na één simpele schademelding in meer dan 30 jaar.

Rob uit Helmond, 22 maart 2023

Wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de Schadeafdeling niet positief is. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 maart 2023

Na 1 week het schade bedrag binnen. Ga zo door.

Geerard uit Elst Ut, 20 maart 2023

Supersnelle respons! Met duidelijke uitleg over voortgang.

Ruud uit Hoensbroek, 20 maart 2023

na een langere onzichtbare lekkage is een schade expert gestuurd en is volgens herstelwerkzaamheden en opgave van schade herstel bedrag dit netjes aan ons uitgekeerd.

Het is professioneel en eerlijk afgehandeld en vriendelijk.

We kunnen het laten herstellen nu.

Fam van t Wout

A. en E. uit Boskoop, 18 maart 2023

De schade is netjes opgelost /hersteld

Dennis uit Wateringen, 16 maart 2023

Duidelijk en snel geholpen.

Mehmet uit Rotterdam, 16 maart 2023

snel, goed en duidelijk advies

Arnold uit Maastricht, 16 maart 2023

Na een behoorlijke storm waren enkele pannen scheef komen te liggen en kwam de regen via het dak naar binnen. We moesten snel handelen en hadden gelukkig een dakdekker in de buurt snel gevonden die eea kon repareren. In de haast vergaten we eerst Promovendum te bellen om dit te melden en te vragen hoe/wat we moesten doen. Dat was niet zo handig achteraf, maar gelukkig begreep men de casus en de situatie ter plekke. Al met al is het, met de juiste documentatie die we moesten aanleveren, snel en naar onze tevredenheid opgelost met Promovendum. Het goede vind ik dus dat ondanks dat wij een procedureel foutje hadden gemaakt, we daar niet onnodig de rekening voor kregen gepresenteerd, het gaat natuurlijk ook om wederzijds vertrouwen denk ik.

Marc uit Amstelveen, 15 maart 2023

Goed om te lezen dat jouw ervaring met ons Schadeteam naar tevredenheid is verlopen! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 maart 2023

Naar glasschade goed geïnformeerd en geholpen ramen vervangen.

Marthijn uit Enschede , 14 maart 2023

Ik vind het absoluut niet kunnen dat ik nu al meer dan 2 weken moet wachten totdat één medewerker van Hanselman beter is totdat mijn schade wordt afgehandeld. Ik ben verzekerd bij Promovendum en jullie horen dit netjes en tijdig af te handelen. Ik moet niet afhankelijk zijn van een medewerker van een derde partij.

Manuele uit Veenendaal, 13 maart 2023

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het niet fijn is dat je op de schadeexpert moet wachten in verband met ziekte. We lossen de schade graag zo snel mogelijk met je op. Ons Schadeteam neemt spoedig contact met je op over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 maart 2023

Na 1 jaar bijna de storm schade vergoed gekregen. Helaas blijft het moeilijk om het geld over te maken op het juiste rekeningnummer... al zo vaak aangegeven dat ze het nummer moeten wijzigen en verwijderen maar t blijft erg moeilijk schijnbaar. Daarnaast rekenen ze bij Promovendum schijnbaar anders... ik krijg ineens minder vergoed dan was afgesproken. Geen verdere uitleg dan, wij hebben het dossier gesloten...., echt zo'n slechte afhandeling van n schade heb ik nog nooit meegemaakt!
Hopelijk krijg ik nog uitleg en het resterende bedrag want ik ben er helemaal klaar mee! Ik moet wel elke maand op tijd betalen maar uitkeren van schade moet zo moeilijk en laks mogelijk! Ga toch liever op zoek naar n verzekering voor de normale mens, daar wordt je gewoon te woord gestaan en behandeld als....mens!

Miran uit Zwijndrecht, 10 maart 2023

Vervelend om te lezen dat de afhandeling van jouw schade niet naar behoren is verlopen. Inmiddels heeft mijn collega van het Schadeteam contact met je opgenomen. In dit mailcontact is ook een toelichting gegeven over het schadebedrag. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan hoort mijn collega van het Schadeteam dat graag zodat zij je verder kunt helpen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 maart 2023

Zeer slechte ervaring. Meerdere keren mailtjes gestuurd. Vervolgens zelf telefonisch contact genomen. Vervolgens krijg jente horen dat schade niet gedekt is als je lekkage hebt gehad. All risk verzekering betaal je je scheel Vervolgens krijgt je alleen de binnen schade vergoed en niet de oorzaak dus het dak zelf. Bizar

Jp uit Sint-Annaland , 8 maart 2023

Dankjewel voor het delen van je ervaring met het melden van je schade. We hebben je mails van 28 februari en 5 maart in goede orde ontvangen. Vanwege een nasleep van een drukke periode kan de reactietermijn van ons Schadeteam tot 10 werkdagen oplopen. We zien dat je ondertussen contact hebt gehad met een schadebehandelaar en vinden het jammer om te lezen dat je je niet kunt vinden in onze polisvoorwaarden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 maart 2023

Zeer ontevreden! Dat een badkamerzaak de drain in mijn douche heeft gevoegd in plaats van gekit, waardoor ik nu lekkage heb die mijn nieuwe keuken heeft beschadigd, blijkt volgens Promovendum uitgesloten te zijn van verzekering. Hoe kan dat?!

Esther uit Enschede, 2 maart 2023

Bedankt voor je review. Uit jouw review begrijpen wij dat je niet tevreden bent over de uitkomst van de schadeafhandeling. Dat vinden wij jammer om te lezen. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om een toelichting te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 maart 2023

de afhandeling heeft meerdere maanden geduurd, expert die uiteindelijk is gekomen heeft niks bekeken en alleen aan de tafel gezeten. Verzekeraar heeft me niet geïnformeerd over de mogelijkheid contra expert te raadplegen

judith uit Den Helder, 2 maart 2023

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Graag komt de Schadebehandelaar met je in contact om voor opheldering te zorgen. De Schadebehandelaar zal binnen enkele dagen telefonisch contact met je opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 maart 2023

Sinds wanneer heeft een woonhuisverzekering een eigen risico. Van €500 nota bene. En ze willen ook nog de factuur ontvangen van het herstel van het dak. Denk je dat ik dat kan laten maken voor de €98 die ik terugkrijg? Als ik niet iedere maand zoveel geld kwijt was aan verzekeringen had ik die €500 misschien zelf kunnen sparen. Oplichters bah.

Marin uit Schiedam, 1 maart 2023

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je niet blij bent met het eigen risico en de resterende schadeuitkering. Ons schadeteam bespreekt dit graag met je en neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 maart 2023

Coulance aanvraag niet overwogen c.q. afgewezen. Geen enkel begrip getoond voor de situatie. Met enig begrip en menselijke maat had ik de situatie probleemloos geaccepteerd.

Als klant voel ik mij niet gehoord. Door deze negatieve ervaring overweeg ik bij jullie op te stappen.

Marc uit Nijmegen, 28 februari 2023

Bedankt voor je review! Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad met de schadeafwikkeling. Dat zien we natuurlijk liever anders. Een van onze Schadebehandelaars neemt een deze dagen telefonisch contact met je op om de situatie op te helderen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 februari 2023

Snelle en vriendelijke service. Gelijk geregeld!

erik uit Bergen op Zoom, 28 februari 2023

Door een taxatie van de schade en drukte bij het schade-expertisebureau, was de doorlooptijd langer dan ik verwacht was (ruim 5 weken). De uiteindelijke afhandeling is echter naar tevredenheid (en de aannemer had toch niet eerder tijd gehad om de schade te herstellen).

Mattias uit Velp, 27 februari 2023

Wat fijn om te lezen dat de afhandeling naar tevredenheid is verlopen, ondanks de drukte bij het schade-expertisebureau. Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen, bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 februari 2023

Heel prettig geholpen door de Schadebehandelaar. Via de mail was de schade vlot afgehandeld. Het contact voelde (terwijl het digitaal was) alsnog best persoonlijk. Ook vergat ik zelf een aantal keren iets mee te sturen, daar kreeg ik dan weer een nette mail over om alsnog de juiste documenten aan te leveren. Al met al, prettig!

Michel uit Amersfoort, 24 februari 2023

Treurig. Drie maanden geleden bij ons ingebroken. Op alle mails wordt gereageerd met de standaard opmerking dat er aan gewerkt gaat worden. Ondertussen is de schade expert bij ons thuis geweest om de schade op te nemen. Nu blijkt Promovendum niet verder te kunnen omdat het schadeformulier niet is ingeleverd. Traag en bureaucraties.

Andre uit Krimpen aan de ijssel , 24 februari 2023

Dankjewel voor de toelichting op je review. We vinden het jammer om te lezen dat de schadeafhandeling niet aan je verwachtingen voldoet. Om je schademelding te kunnen afhandelen, is er inderdaad een ingevuld schadeformulier benodigd. Fijn dat je dit direct hebt opgestuurd. Ons schadeteam handelt uiterlijk morgen je schademelding volledig af.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 februari 2023

Onderhand zeer wisselende ervaringen gehad met de afwikkeling van schades, waarbij ik het nog nooit als prettig heb ervaren.

Voor elke schade hebben ze een standaard schade formulier, wat het invullen ervan erg moeilijk maakt. Hier beginnen dus direct al de frustraties. Dan wordt er gezegd dat ik een aannemer de schade moet laten bepalen. Gedaan, ondertussen de oorzaak van de waterschade laten repareren en en de offerte voor het repareren opgestuurd. Krijg je een mail terug dat ze foto’s willen van de oorzaak en de schade. En nu is er ook nog een schade-expert ingeschakeld, want de offerte van de aannemer is te hoog????

Ondertussen nog niet opgelost, terwijl we al dik 6 weken verder zijn.

Doe meteen alles goed meneer de verzekeraar, dat scheelt heel veel frustraties!

Michel uit Harbrinkhoek , 22 februari 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat je niet blij bent met ons schadeproces. Wij hebben momenteel drie verschillende schadeformulieren en vinden het jammer dat je dit niet als efficiënt ervaart. Deze feedback nemen we mee in onze verdere ontwikkelingen. Ons schadeteam bespreekt graag je ervaring telefonisch met je en neemt zo snel mogelijk contact met je op om de afhandeling van je schademelding toe te lichten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 februari 2023

Slecht. Allereerst was er een goede oplossing geregeld. Daarna werd ik teruggefloten. Dat er geen beschikbare loodgieter is, is mijn probleem. Dat moet ik zelf maar oplossen. Het antwoord van deze mail kwam pas na drie weken.
Zeer slechte verzekering!!

Marcel uit Purmerend , 21 februari 2023

Dankjewel voor je review. We vinden het jammer om te vernemen dat je niet blij bent met de reactie van je schadebehandelaar. Door de huidige drukte kan een reactie van de schadebehandelaar tot 10 werkdagen duren. Dat was in dit geval helaas van toepassing. We doen er alles aan om de reactietermijn zoveel mogelijk te beperken tot 5 werkdagen zodat je zo snel mogelijk de dienstverlening ervaart die je van ons mag verwachten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 februari 2023

Het duurde wel iets lang voordat het geregeld was vanwege wat extra vragen die door Promovendum aan epertisebureau waren gesteld maar nu een hele fijn mail van de schadebehandelaarster gehad met een duidelijke omschrijving en uitleg en alvast voorschot van 50%. Helemaal blij mee voor ons van groot belang dat het nu bijna afgehandeld is en dat we duidelijkheid hebben over uitbetaling van het schadebedrag

Jan-Wim uit Houten, 17 februari 2023

8,2

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail