Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

De procedure om de schade te melden en verdere afhandeling ervan was efficiënt en duidelijk.

Michiel uit Herpen, 28 november 2022

Contact ging vlekkeloos

Bülent uit Rotterdam , 28 november 2022

Wederom een standaard een mail en geen antwoord op mijn gestelde vraag
Review 24 november 2022 19:00


Promovendum gebeld met een specifieke schade en schademelding. Alles telefonisch besproken en de details over hoe dit op te lossen uitgevraagd. Vervolgens een standaard mail en standaard formulier die totaal niet aansluiten bij de melding. Tevens alles op het formulier opnieuw invullen wat ik telefonisch ook al heb gezegd. Zeer slechte eerste ervaring met Promovendum!

Jos uit Apeldoorn , 24 november 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons Schadeteam zorgt graag voor opheldering. Zij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 november 2022

Snel, accuraat, correct, tevreden

Gerard uit Borne, 24 november 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Dank daarvoor! Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons Serviceteam!

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 november 2022

Prima te woord gestaan

Emile uit Sevenum, 23 november 2022

Snel en goed geholpen

Bülent uit Rotterdam , 21 november 2022

Afwikkeling duurt erg lang. 7-9 een schade gemeld, op 18-10 gebeld door de schade expert. Deze kwam langs op 2-11 en tot nu toe heb ik geen enkele reactie meer gekregen of en hoe de schade afgewikkeld word.
Erg vervelend, want hierdoor hebben wij geen zekerheid.

Silvia uit Rhoon, 21 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We begrijpen dat je graag een update ontvangt over de huidige stand van zaken. Ons Schadeteam neemt hiervoor zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 november 2022

Na 5 weken schade-dossier met allerlei uitgevoerde acties ineens een herbeoordeling en ineens bericht dat mijn schade-reden uitgesloten is op de polis wat m.i. vreemd is, met de melding dat het gesloten is.. En bedankt..

M uit Baarn, 20 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We begrijpen dat een schadeafwijzing niet fijn is. Ons Schadeteam zorgt graag voor opheldering over dit besluit. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 november 2022

U heeft mij goed geholpen, maar - en daar kunt u op zich niets aan doen - ik zou binnen vijf werkdagen horen hoe e.e.a. verder zou gaan. Na meer dan tien dagen heb ik maar eens gebeld en nu blijkt er een schade-expert te moeten komen. Daar had ik dus al eerder een afspraak mee kunnen hebben. Ik begrijp dat het druk is en waarschijnlijk ook personeel te kort, maar toch.....In het algemeen is het terugbel systeem niet optimaal.

Sjerp uit Fijnaart, 17 november 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn dat je goed bent geholpen! We begrijpen dat je sneller een reactie had verwacht. We nemen je opmerking hierover mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 november 2022

Helder gesprek, rustige en duidelijke mensen en een luisterend oor. Zeer fijn!
Groetjes Rob

Rob uit Brunssum, 16 november 2022

Snel geregeld, vriendelijk!

Esther uit Hei- en Boeicop, 15 november 2022

Afhandeling na het rapport van de schade expert duurde lang. Verder was het uitgekeerde schadebedrag niet gespecificeerd

Remco uit Voorschoten, 14 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat het lang duurde en er onduidelijkheid is voor je. Ons Schadeteam geeft je graag een toelichting en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Duidelijk wat er werd gevraagd om de schade aan te tonen en een snelle afhandeling. Voor ons jammer dat we op twee verschillende data stormschade hadden en daardoor 2x ons eigen risico kwijt waren. Dit was in verhouding een groot deel van het schadebedrag.

Ilse (EAJ) uit Rotterdam, 14 november 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. We kunnen ons voorstellen dat het hebben van twee stormschades niet makkelijk moet zijn geweest. Wij hopen dat wij je daarin zo goed mogelijk hebben ondersteund!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Tot dusver heel goed.

Jan uit Goor, 13 november 2022

Wat leuk om te zien dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. We vinden het fijn om te lezen dat jouw ervaring positief is!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 november 2022

Eerste keer dat ik door een verz mij op een persoonlijke en juiste toon werd aangesproken. Ook al is de maandpremie wat hoger, ik gun het Promovendum en de Verzekeringsadviseur!

Govert uit Middelburg, 11 november 2022

Wat goed om te lezen dat jouw ervaring zo positief was! Wij geven dit door aan de verzekeringsadviseur die jou geholpen heeft.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 november 2022

Schade gemeld.op 26/8. Grote boom omgevallen uit tuin buren. Herstel Offerte gedeeld nadat boom was verwijderd.

Buren kregen na expert bezoek meteen akkoord en volledige vergoeding. Promovendum expert op 26 oktober geweest (waarom niet even expert van andere verzekeraar gebeld?) en op 10 november nog niets gehoord.

Zeer matige ervaring

Marco uit Delft, 10 november 2022

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de duur van de schadeafhandeling. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 november 2022

Tot op heden binnen alle genoemde termijnen perfekt geregeld, ben zeer benieuwd naar de totale afhandeling . Als deze precies zo is is het schade die tot in de puntjes verzorgd is , ben heel erg benieuwd.

Paul uit Grubbenvorst, 10 november 2022

Ik ben goed geholpen nadat het eerst mis was gegaan met het opzeggen van mijn woonhuisverzekering.

Saskia uit Losser, 9 november 2022

Snel en ter zake antwoord op een verzekeringsvraag.

Tom uit Sint-Michielsgestel, 9 november 2022

Mijn eerlijkheid wordt niet beloond. De schade is ontstaan bij het afhalen van de folie laag. Als ik een ander verhaal had verzonnen had U vermoedelijk de schade wel vergoed. Jammer dat het zo werkt.

Ben uit Oldenzaal , 8 november 2022

Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet tevreden bent vanwege de niet gedekte schade. We begrijpen dat het een vervelende situatie is. Graag leggen we je de reden hiervan persoonlijk uit. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 november 2022

Als je telefonisch al bepaalde informatie hebt gekregen wat trouwens ook geen leuke boodschap was, is een mailtje erachter aan totaal overbodig! Extra zout in mijn open wond strooien. Daar ben ik niet van gediend. Be happy dat ik 1 ster geef. Deze actie is 0 sterren vaardig.

Omer uit Rotterdam , 7 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat jammer dat je de bevestigingsmail van ons Schadeteam niet als positief ervaart. We begrijpen dat een afwijzing niet leuk is. Het is uiteraard niet onze bedoeling dat je dit gevoel eraan over houdt. We nemen je opmerking mee in onze verdere verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 november 2022

Was prima geregeld. Na indienen nota stond het geld snel op de rekening. Wat beter kan is een ontvangstbevestiging als je de nota in stuurt naar jullie. Het was mij niet duidelijk of alles goed was aangekomen. Na een belletje naar jullie kreeg ik bevestiging dat alles goed was aangekomen.

J. uit Bleiswijk, 7 november 2022

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de schadeafhandeling. We nemen je tip mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 november 2022

Snelle reactie na 1e schademelding
Er was echter geen schadeformulier toegevoegd, helaas. dus kan het nog niet afhandelen

Margreet uit Amstelveen, 6 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te lezen dat je snel geholpen bent. Een collega van ons Schadeteam heeft ondertussen het schadeformulier naar je toegestuurd.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 november 2022

Vriendelijk, snel geholpen

Victoria uit Zeist, 4 november 2022

Ik vind het prima dat er zorgvuldig wordt gekeken naar een schademelding.
Ik mijn geval vind ik het wel zo zorgvuldig dat het wel erg ver gaat. De schade is meer dan onderbouwd met foto’s en een vraag waarom is uw dak gaan lekken is niet goed te beantwoorden zonder flauwe antwoorden te gaan geven ;)
Maar andersom te snel akkoord gaan geeft ook een verkeerd signaal af. Ik hoop dat het weer 30 jaar duurt voor ik mijn 2e claim ooit ga indienen :)

john uit Leusden, 4 november 2022

Goed contact gehad met medewerker duidelijke uitleg enadvies

Arnold uit Giesbeek , 3 november 2022

schade gemeld, daarna meteen een schadenummer en schadeformulier ontvangen. Heldere instructies ontvangen vwb. nota's en offertes. Inmiddels alles ingediend en wacht op antwoord terzake vergoeding van de schade.

Jsn uit Helmond, 3 november 2022

Prima was snel en accuraat

Harry uit Rotterdam , 31 oktober 2022

Zeer slecht. We hebben nooit aanspraak gedaan op de verzekering. Nu na lekkage de verzekering ingeschakeld. Die concludeert dat de polis de schade niet dekt! En dat terwijl we de meest brede optie aan verzekeringspakketten hebben!
Schandalig!

Joost uit Zuid-Scharwoude, 29 oktober 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te lezen dat deze niet positief is. Ons schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de situatie op te helderen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 oktober 2022

Kort en deskundige antwoorden

Ton uit Apeldoorn, 27 oktober 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail