Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Probleem met lekkage snel en vakkundig in beeld gebracht met de schadebehandelaar. Rustig en ontspannen gesprek, goed op de hoogte.

Diederik uit Amsterdam, 22 oktober 2021

Eerste contact adequaat en vriendelijk.

Johannes uit Leeuwarden, 22 oktober 2021

Ales keurig geregeld...mijn dank !

Carel uit Kerkrade, 14 oktober 2021

De afhandeling van een waterschade is prima opgepakt door Promovendum.

Arno uit Rotterdam, 14 oktober 2021

Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag.

Aart uit IJsselmuiden, 13 oktober 2021

Prima, snelle afhandeling met begrip voor het a-specifieke karakter van deze schade.
Echt meegedacht met de cliënt. Top!

Carla uit Castricum , 13 oktober 2021

Gelukkig gewoon goed geregeld en de schade vergoed. Fijn dat we het los kunnen laten. Enige minpuntje is dat de afhandeling toch wel langer duurde dan werd aangegeven.

Peeter uit Zwolle, 13 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Vervelend dat de afhandeling van de schade langer duurde dan je had verwacht. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw opmerking hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 oktober 2021

Fijne afhandeling van de schade!
Snel en ook terugkoppeling prima

Peter uit Voorhout, 13 oktober 2021

Dit is een standaardmail, dus nog niet echt een bijzondere hulp, maar wel belangrijk om te beginnen.

Piet uit Lisse, 13 oktober 2021

Goede en snelle service.

Ton uit Maasbree, 11 oktober 2021

We zijn tot dusver door uw medewerkster van het Schadeteam goed geholpen. Nu nog een loodgieter vinden die een rapport kan opstellen voor de dekking van onze verzekering.

Ronald uit Vinkeveen, 11 oktober 2021

Slechte dekking en slechte service en communicatie

Hilda uit Zeist, 8 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. We vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachtingen voldoen. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om samen naar de situatie te kijken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 oktober 2021

Prettige ervaring; goed te woord gestaan door de alarmcentrale en later door het hoofdkantoor; duidelijke informatie gekregen over vervolgstappen.

Bastiaan uit Kudelstaart, 6 oktober 2021

Glasschade, prima service.

Ton uit Maasbree, 5 oktober 2021

Keurige en correcte schade-afhandeling

Ton uit Veghel, 1 oktober 2021

De communicatie verliep soepel, en conform het gevraagde is men tot betaling overgegaan binnen afzienbare tijd

Marcel uit Helmond, 29 september 2021

Promovendum heeft snel de nodige interventies ingezet.
Het te volgen traject verloopt prima.
Communicatie helder en accuraat.

D uit Oosterhout, 27 september 2021

Schademelding is correct verwerkt en afgehandeld.

F.T.P. uit Helmond, 27 september 2021

Goed geholpen en correcte afhandeling

Wim uit Westervoort, 22 september 2021

Gevalletje waterschade. Promovendum gebeld. En ja hoor, een snelle en kundige afhandeling. Dank.

Jeroen uit Brielle, 20 september 2021

Snelle reactie, goede communicatie, snelle afhandeling. Zeer tevreden met promovendum.

Hans uit Wassenaar, 16 september 2021

Netjes te woord gestaan en snelle opvolging van de schademelding.

Robert uit Enschede, 16 september 2021

Fijn gesprek, duidelijk uitleg. Alles is goed en snel geregeld.

Tabitha uit Dordrecht , 13 september 2021

Snelle reactie op email, goede afwikkeling van de zaak, vriendelijk advies en bijstand
Het wachten op bezoek van de expert duurde t langst

Yvette uit Castricum , 10 september 2021

Fijne communicatie, snel en goed geholpen.

pieter uit Helmond, 9 september 2021

Heel goed, wij zijn spoedig, netjes & correct geholpen!

Robin uit Dodewaard, 7 september 2021

antwoord was beloofd binnen 5 werkdagen, maar na bijna 2 weken nog niets gehoord

Jan uit Diever, 7 september 2021

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Excuses voor het ongemak. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met je gehad om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 september 2021

Uitleg zeer duidelijk en snelle reactie.

Peter uit Breda, 5 september 2021

Snelle afhandeling, snelle reacties.
Geen bureaucratische rompslomp.
Kortom aanbevelenswaardig.

Paul uit Oudemirdum, 1 september 2021

Klantvriendelijke, plezierige, efficiënte en deskundige behandeling van vragen,

S.W. uit Maarsbergen, 1 september 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail