Vrouw in auto

Woonhuisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een woonhuisverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Prima geholpen maar niet helemaal tevreden met de uitkomst van de casus.

Michel uit Gorinchem, 12 april 2021

Ik krijg geen enkele reactie meer!!
Alsof promovendum is opgehouden te bestaan!
Zowel telefonisch als per mail!
In de chat krijg ik nog wel antwoord van ene “Job” die me vertelt dat hij me niet kan helpen!
???
Help

Irma uit Hengelo, 12 april 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Ons Serviceteam neemt telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 april 2021

Snelle afhandeling. Zeer tevreden.

Rene uit Numansdorp, 12 april 2021

Snel en goed deskundig en vriendelijk geholpen!
Mijn cijfer: 10

Ton uit Almere, 9 april 2021

Top geregeld, snelle schadeafwikkeling. Heel correct gedaan . Chapeau voor Promovendum woonverzekering

Irma uit Landsmeer, 8 april 2021

Snelheid van afhandeling prima. Duidelijkheid van communicatie. Tip: houd het rekeningnummer op-to-date.

G.W.M. uit Kockengen, 8 april 2021

Prima , consequente zakelijke afhandeling zoals het hoort.

Karel uit Lichtenvoorde , 6 april 2021

Keurig geholpen met ruitschade.

David uit Castricum, 1 april 2021

De schadebehandelaar HEEFT ONS OP EEN ZEER ADEQUATE MANIER GEHOLPEN.

H uit W'bork, 31 maart 2021

Wij hadden schade veroorzaakt door wateroverlast. Dat je schade hebt is al vervelend genoeg het is dan wel zo fijn wanneer je goed en vriendelijk geholpen wordt!

Tamara uit Wateringen, 30 maart 2021

Stormschade aan zonwering snel, vriendelijk en naar volle tevredenheid afgehandeld. Dank aan specialist schaderegeling!

Frank uit Mijdrecht, 26 maart 2021

Na melding van schoorsteenbrand een supersnelle reactie van uw schadespecialist. Alles is perfect en, voor mij, zeer overzichtelijk en snel afgehandeld. De schade is hersteld en alle rekeningen zijn betaald. Nogmaals dank.

Bert uit Reeuwijk, 25 maart 2021

Alles prima verlopen. Bedankt.

Frea uit Duiven, 25 maart 2021

Afhandeling schade naar tevredenheid geregeld.

Frans uit Emmen, 24 maart 2021

Snelle reactie en duidelijk

Bert uit Peize , 24 maart 2021

Snelle accurate afhandeling. Top

Mia uit Horn, 23 maart 2021

Supersnelle uitbetaling na indienen factuur van herstel! Hulde

Maarten uit Son, 23 maart 2021

snelle, adequate en vriendelijke reactie

William uit Nunspeet, 22 maart 2021

Duidelijk antwoord op mijn vragen en een goede afhandeling

E.J uit Rotterdam, 22 maart 2021

Zeer snelle en transparante afwikkeling. Ik word keurig op de hoogte gehouden van de voortgang in de afwikkeling van de schade.

Bert uit Reeuwijk, 22 maart 2021

Heel prettig en snel geholpen

Marleen uit Enschede, 18 maart 2021

Snelle goedkeuring voor herstel van schade, na indienen factuur is deze snel betaald.

Sandee uit Stiens, 18 maart 2021

Duidelijke uitleg over de vergoeding en uitstekende ervaring met afhandelen van de claim.

Ingrid uit Leiderdorp , 17 maart 2021

Vriendelijk, snel en meedenkend.

Rob uit Heesch, 17 maart 2021

Snelle en prettige afhandeling.
Dank daarvoor en met vriendelijke groet,

A.W. uit Nunspeet , 17 maart 2021

Perfecte en uiterst snelle behandeling van de schademelding en de financiële afwikkeling daarvan!

Ton uit Den Haag, 17 maart 2021

Heel snel een reactie van Promovendum, echter niet van de vakmensen die het probleem zouden kunnen maken.
Na ruim een maand Promovendum op de hoogte gesteld en eindelijk een bedrijf dat langskomt!

Hein uit Julianadorp , 17 maart 2021

Contact gehad met Promovendum betreffende schade aan mijn dak door de sneeuwstorm. Alles netjes en vlot geregeld. Erg fijn!

Britt uit Zwolle, 16 maart 2021

Goede terzake doende informatie. Vriendelijk ook!

Theo uit Koog aan de zaan , 15 maart 2021

Allemaal duidelijke informatie, kunnen we verder mee.

Ido uit Goirle, 13 maart 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail