Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

ik ben goed geholpen, maar de aanleiding van de hulp, heeft als oorzaak, het door promovendum (niet client vriendelijk) behandelde overzetting van mijn vorige verzekering naar promovendum.

Lub uit Eersel, 9 december 2015

Ik werd snel geholpen bij het wijzigen van mijn bankrekeningnummer.

Natascha uit Epe, 4 december 2015

duidelijk en correct

Bou uit Eersel, 3 december 2015

Keurige en snelle afhandeling, vriendelijk geholpen door uw medewerkster van het schadeteam. Zeer tevreden.

Arthur uit Baarn, 26 november 2015

Uitstekend antwoord, en snel.

Mark uit Den Haag, 25 november 2015

ik ben goed te woord gestaan door U medewerker vriendelijk en beleeft nu is het voor mij afwachten ...
Groet
John Mennings

Jam uit Ede, 25 november 2015

Heel positief, een schadegeval werd snel en goed afgehandeld.

Arie uit Vlaardingen, 24 november 2015

Een prettig gesprek met een heldere uitleg over de procedure!

J. uit Vaassen, 18 november 2015

reactie is supersnel met goede inhoud.
nu even afwachten of uitbetaling ook zo snel gaat.

Jos uit Malden, 16 november 2015

Bijzonder te merken dat men minimaal 1 ster moet uitreiken ook als men absoluut ontevreden is...
Bij een melding van een ruitschade ben heeft uw medewerker van het schadeteam mij in eerste instantie met het spreekwoordelijke kluitje in het riet gestuurd. Deze medewerker is meester in het niet beantwoorden van vragen en het niet reageren op kritiek. De schade is uiteindelijk vergoed, maar het heeft mij doen besluiten om al mijn verzekeringen bij promovendum te zullen gaan stopzetten.

Willem uit Berkel en Rodenrijs, 14 november 2015

Beste heer den Horder, wij vinden het spijtig dat u geen reactie heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de juist gang van zaken. Wij gaat het voor u uitzoeken. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2015

Snelle service, ervaren expertisebureau en goede afhandeling

Dwight uit Sittard, 13 november 2015

Super vriendelijk en toch zeer doelgericht geholpen!

Wouter uit Utrecht, 11 november 2015

Alle vragen goed geholpen.Ik ben goed ingelicht over verdere zaken van het schade.

Lale uit Rotterdam, 9 november 2015

Zeer snel en goed geholpen bij een schade, bedankt!

Erik uit Mierlo, 4 november 2015

Ik ben zeer goed geholpen bij het melden van de schade. Zeer duidelijk.

L.L. uit Heel, 3 november 2015

Keurig en op tijd geholpen!

Alise uit Utrecht, 3 november 2015

Heel goed en duidelijke uitleg.
Goed contact met uw medewerker van het Schadeteam en de afhandeling daarvan.

TC uit Alphen aan den Rijn, 29 oktober 2015

auto verzekering. Nette mail. Zoals beloofd binnen 5 werkdagen reactie. Blij met hoe mij vraag is beantwoord en verwerkt. Top.

Peter uit Houten, 29 oktober 2015

Jammer dat Promovendum geen maatwerk kan leveren voor een woonhuisverzekering bij verhuur. Gemiste kans om klant- en servicegericht te zijn.

Harm uit Gorinchem, 29 oktober 2015

Beste heer Kool, bedankt voor het geven van uw feedback. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op om het u uit te leggen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 oktober 2015

Super goed afgehandeld, snel en correct!!

Zagers uit Roosendaal, 23 oktober 2015

Goed geholpen met mijn vraag. Duidelijk antwoord!

Wouter uit Nieuwerkerk aan den IJssel, 23 oktober 2015

Nadat er schade in mijn huis door derde is veroorzaakt , moest ik stad en land af om bewijzen te verzamelen over de mogelijkheden van de mogelijke opties.
Tevens werd mij verteld dat ik een eigen risico moest betalen van 100 euro(hoezo eigen risico als ik het niet zelf heb gedaan?)
Daarbij ben ik van mening dat als ik die verzekering elke maand betaal dan is het de taak van die maatschappij iets voor hun centen te doen en mij te ontlasten.
Dus zodra deze zaak is afgehandeld zal ik al mijn verzekeringen ergens anders onderbrengen.

MVG Dave Schultze

Dave uit Eindhoven, 22 oktober 2015

Beste heer Schultze, bedankt voor uw feedback. Ons schadeteam neemt contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 oktober 2015

Schade ondanks ontbreken diverse bewijsstukken byonder snel ,coulant en correct afgewikkeld

D.van uit Goes, 16 oktober 2015

Binnen gestelde termijn reactive ontvangen.

Buskop uit Leusden, 15 oktober 2015

Ongelofelijke snelle afhandeling van de schade. Nadat alle formulieren per email naar Promovendum waren toegestuurd had ik binnen 30 minuten bericht dat het bedrag van de schade was overgemaakt.

Ben blij dat ik 6 verzekeringen bij Promovendum heb.

Rob uit Zutphen , 15 oktober 2015

Uitstekend geholpen, vriendelijke benadering.

Andre uit Papendrecht, 15 oktober 2015

Alles werd snel en direct opgelost. En zeer klantvriendelijk geholpen.

Frank uit Eindhoven, 14 oktober 2015

Zaterdag gebeld voor een lekkage in de badkamer. Volgens medewerker moesten we zelf een bedrijf inschakelen. Diverse gebeld. Maar doen alleen zaken met de verzekering. Dus wachten tot maandag. Medewerker geregeld dat er iemand komt om het op te sporen. Deze kwam op woensdag kijken. Nu een week later nog steeds niks gerepareerd of gehoord wanneer het gemaakt word.Terwijl de waterschade steeds erger wordt

C uit Spijkenisse, 11 oktober 2015

Beste heer de Heus, vervelend te vernemen dat de situatie. nog niet opgelost is. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om de voortgang te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 oktober 2015

Prettig gesprek met medewerker. Heldere uitleg. Fijn.

Danielle uit Boskoop, 9 oktober 2015

Mijn ervaring is uitstekend. Na het aanmelden van de schade, slechts één mailtje met de te nemen stappen en daarna was het binnen enkele dagen geregeld.

Dennis uit Tiel, 5 oktober 2015

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail