Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

Ben je al klant?

We plaatsen alleen ervaringen van klanten.

 

Deel jouw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik heb het declaratieproces ervaren als: Redelijk - Goed

E. uit Weesp, 14 november 2013

Alle afhandelingen van declaraties zijn naar tevredenheid behandeld.
Ook telefonische vragen zijn afdoende en correct beantwoord .

Frank uit Tilburg, 14 november 2013

Zeer goede communicatie en heel erg behulpzaam. Ik ben erg tevreden!!

Simone uit Durham, uk (voorheen leiden, Nl), 14 november 2013

Het zou een 5 sterren+ zijn als je ook nog in je declaratie on line kon kijken.
Verder uitstekende service en correcte afhandeling van de declaraties.

L.p.j.arends uit Bontebok, 14 november 2013

De declaratieafhandeling:

Ik vind het erg prettig dat ik online m'n declaratie kan afhandeling. Het gaat snel en ik vind het fijn dat ik een e-mail terug krijg met een overzicht van wat er gedeclareerd is.
Jammer vind ik dat ik op de site niet mijn totale declaratie-overzicht kon vinden.. Ik heb flink rond gekeken, maar ik kon niet vinden wat ik dit jaar reeds vergoed heb gekregen.

Renske uit Eelde, 14 november 2013

Ervaring declaratieafhandeling: Zeer goed. Online erg prettig, goed vindbaar en eenvoudig.

Esther uit Aalsmeer, 14 november 2013

Kort maar krachtig: positieve ervaring, snel en correct.

Alida uit Gytsjerk, 14 november 2013

Vlotte reacties, correcte behandeling, vriendelijk aan de telefoon.

C.L. uit Dronryp, 14 november 2013

Snel antwoord op mijn vraag gekregen, ook prettig dat ik eraan werd herinnerd te reageren. Nadat ik de gevraagde documentatie heb opgestuurd, was alles zo geregeld.

Goede service, goede zorgverzekering. Als ik terugkeer naar Nederland hoop ik weer bij Promovendum terecht te kunnen.

Mvg, Mariam Mijhad

Mariam uit Munchen, Duitsland, 13 november 2013

Snelle en correcte afhandeling van de stormschade. Voor sommige items werd zelfs na enkele jaren gebruik de nieuwwaarde vergoed.

Ook eerdere afhandelingen van geleden reis- en glasschade in 2013 verliepen vlekkeloos... Chapeau

H.J.L.LAHAYE uit Simpelveld, 13 november 2013

Prima contact en tot nu toe keurige afwikkeling.

J.P.T. uit Hattem, 12 november 2013

De afhandeling van de (glas) schade werd op een juiste en klantvriendelijke manier afgerond.

Robert uit Rolde, 12 november 2013

Ik werd vriendelijk geholpen en ik vind het fijn dat er één persoon aanspreekpunt is voor je schade.

Krista uit Slochteren, 12 november 2013

Alles is prima en snel afgehandeld via onze garageman. Deze zocht contact met jullie en alles liep via hem. Ik zag op tegen al he twerk dat zo iets met zich mee kan brengen, maar dat was allemaal niet nodig. Bedankt!

Jan uit Utrecht, 11 november 2013

Goed telefonisch contact, flexibel. In verband met werkzaamheden moest de afhandeling even uitgesteld worden en de auto weer omgeruild worden op een ander adres. Dat was geen probleem. De schade is prima hersteld. Ik ben zeer tevreden.

G.v.d.Meer uit Rotsterhaule, 11 november 2013

Snel en vakkundig antwoord,

C.B. uit Burgum, 11 november 2013

De declaratieafhandeling:
zeer gemakkelijk, even inscannen en opsturen maar.
geen gedoe met declaratieformulieren en dan opsturen, nee dit is een prima service.

R. uit Leiden, 8 november 2013

Heel correct

M. uit Helmond, 7 november 2013

Erg snel en duidelijk geen vragen alles duidelijk.

Fred uit Haarlem, 7 november 2013

Alles is perfect verlopen en ook heel goed alles kunnen overleggen.
super.

Nieuwe auto is ook weer bij jullie verzekerd.

J.F. uit Boekelo, 7 november 2013

Declaraties: Zeer snelle afhandeling. Snel antwoord via email. Vergoeding ook snel ontvangen.

T.N. uit Amersfoort, 6 november 2013

Declaraties:

Ik vind het erg raar dat er op het declaratieformulier om een e-mailadres en een bankrekening wordt gevraagd, wat vervolgens niet wordt gebruikt. Zelfs na een opvallende notitie/verzoek die/dat ik maakte op mijn laatst ingezonden declaratieformulier, sturen jullie het vergoedingen overzicht naar mijn man en storten jullie het bedrag op de rekening van mijn man. Raar!!!

Natalie uit Apeldoorn, 1 november 2013

Buitengewoon tevreden met de schadeafwikkeling.

Het idee om te verhalen van het Waarborgfonds werd door u geopperd en is ook gerealiseerd.

De auto is prima hersteld en het vervangend vervoer goed geregeld met een bijna nieuwe auto.

Hartelijk dank voor uw inspanning.

A.E. uit Delft, 1 november 2013

Declaraties:

Prima, snelle afhandeling.
Volgende keer vraag ik aan de behandelaar een digitale rekening. Dan is het nog sneller. Nu moest ik nog n papieren rekening scannen.

Ehhm uit Beneden- Leeuwen, 31 oktober 2013

Perfect, snel en begripvol!

Jeroen uit Vleuten, 29 oktober 2013

De schadeafhandeling en communicatie zijn naar grote tevredenheid uitgevoerd.

Wendell uit Almere, 26 oktober 2013

Mailcontact is altijd snel en ik werd goed geholpen. Alles wat langer duurde lag buiten hun macht. Ik ben tevreden, bedankt.

Melvin uit Bergen, 23 oktober 2013

Snelle en correcte reactie op mijn vraag inzake de tandartskosten van mijn echtgenote. Per mail een duidelijk overzicht ontvangen. Nog beter zou het zijn als ik na inloggen deze gegevens direct zou kunnen zien/opvragen.

G.W.H.Heusinkveld uit Nieuwleusen, 23 oktober 2013

Vlotte afhandeling schade, erg vriendelijk te woord gestaan

Theo uit Culemborg, 22 oktober 2013

Beoordeling tot dit moment. 03/09

De juiste mensen aan de telefoon. Zakelijk maar ook inlevend.
Expert prettig en inhoudelijk op de hoogte van inzet vaklui voor drogen en herstellen huis.
Deze week worden de offertes bekend.
Tot nu toe een zeer tevreden klant.

P.J. uit Den Haag, 4 september 2013

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail