Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Tot nu toe uitstekend

Jack uit Vl;aardingen, 15 juli 2015

De gemaakte aanmerkingen zijn goed verwerkt en aangepast.

A. uit Tollebeek, 14 juli 2015

Top geregeld van promovendum en van het schadebedrijf! Ik ben dik tevreden!

Van uit Leiden, 14 juli 2015

Het eerste telefonische contact verliep soepel. Een mail met foto's van de stukken was voldoende om de aanvraag verder in behandeling te nemen. De schadeservice nam nog dezelfde dag contact op voor een afspraak. Die kon helaas niet snel gepland worden. Al met al snelle service.

Gerard uit Arnhem, 14 juli 2015

Uitleg uitstekend en snel.

Ben uit Bemmel, 14 juli 2015

Ik heb nog niet veel schades gehad en kan dus niet uit ervaring spreken, maar mijn ervaring bij deze schade is uiterst positief. Alle afspraken werden keurig nagekomen.

H. uit Beesel, 14 juli 2015

Gebeld om de schade te melden. Ik werd netjes te woord gestaan en werd mij uit gelegd hoe de procedure is. Vervolgens heeft de schade hersteller een afspraak gemaakt. Waarbij ik een leenauto kreeg. Na 3 werkdagen was mijn eigen auto klaar en waar mijn auto afgeleverd kon worden. Het koste mij geen eigen risico, expertisekosten. De schade werd verhaald waardoor het mij mijn no claim ook niet daalde. Kortom een nette, snelle service. Wat een verschil ten opzichte van alle andere auto verzekeringsmaatschapppijen. Promovendum TOP!

Errol uit Den Haag, 14 juli 2015

Erg prettig, Professioneel, Prijs technisch interessant

Gijs uit Rosmalen, 13 juli 2015

Er wordt ruim voldoende aandacht besteed om de verzekerings aanvraag goed te behandelen.

Luc uit Driebruggen, 13 juli 2015

Tot op heden goede ervaringen met Uw Maatschappij. Bij het aangaan van de verzekeringen ben ik snel en duidelijk geholpen. Aangezien ik nog maar kort bij U verzekerd ben heb ik nog geen ervaring voor wat betreft de afwikkeling van een schade Uwerzijds. Ik hoop overigens dat dit nooit nodig zal zijn. Tot op heden alle lof omtrent de hulp bij de inschrijving en voor de lage premies. Houden zo !!

Met vriendelijk groet

C.A. Kreffer

C.A. uit Veeningen (dr.), 13 juli 2015

Duidelijk antwoord. Snel geholpen.

André uit Veenendaal, 11 juli 2015

Ontzettend goed contact. Zeer klantvriendelijk, zelfs iets te veel:)

R. uit Ursem, 10 juli 2015

Prima geholpen, bedankt!

Karen uit Wijk bij Duurstede, 10 juli 2015

Snel en correct geholpen. De bevestiging van de wijziging had ik binnen 5 minuten in mijn mailbox zitten. Jammer alleen dat medewerkers met oortjes werken (?) waardoor de verbinding af en toe stoorde.

PPJ uit Lewedorp, 9 juli 2015

Beste heer/mevrouw van der Nat, bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat de verbinding af en toe stoorde. Wij gaan uw feedback gebruiken om onze service verder te verbeteren.
Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juli 2015

Goede schade afdeling, al mag de communicatie wel wat aangescherpt worden

Berend uit Oosterzee, 9 juli 2015

Beste heer de Hoop, bedankt voor uw tip. We nemen deze mee om onze service verder te verbeteren.
Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juli 2015

In tweede instantie prima behandeld !

E.W. uit Beverwijk, 9 juli 2015

Jullie maken waar wat je in de reclame zegt.
Een prima prijskaartje!

Ton uit Uithoorn, 9 juli 2015

correct en zakelijk geholpen,prima service!!!

Rietveld uit Amsterdam, 8 juli 2015

Geachte dames en heren,

1.)
Promovendum blijkt in de praktijk zich niet te houden aan de toegezegde 20 % korting.
Immers, Polis Direct rekent 9,80 en Promovendum 8,90.
Weliswaar voordeliger, doch niettemin.

2.)
Er zijn in korte tijd niet minder dan 3 maandpremies afgeschreven(...) terwijl de postaal te verzenden groene papieren uitblijven.
Het valt te hopen dat een en ander niet symptomatisch is, doch slechts een administratieve oneffenheid betreft, dewelke gecorrigeerd zal worden.

Gaarne uw response,

Hoogachtend,

M.E. Woudstra

M.E. uit Ermelo, 8 juli 2015

Beste heer/mevrouw Woudstra, vervelend om te vernemen dat uw ervaring met ons niet positief is. Ons Serviceteam neemt contact met u op om uw vragen te beantwoorden.
Vriendelijke groet, Promovendum - 8 juli 2015

bedankt voor uw snelle reactie

Frans uit Bergen L, 8 juli 2015

Goede service en redelijke behandeling. Wij zijn naar wens geholpen.

L.The uit Nijmegen, 8 juli 2015

Een goed antwoord op mijn vraag gekregen.

E. uit Sassenheim, 8 juli 2015

Beide "schadegevallen" correct en snel afgehandeld

Jan uit Veghel, 8 juli 2015

IK ben zeer positief over de interventie van de servicemedewerker.

GJM uit Venray, 7 juli 2015

Snel en korrekt afgehandeld. Ben tot nu toe zeer tevreden. Dank U

A.Bax uit Nederweert, 7 juli 2015

Zeer goed geregeld, direct antwoord gekregen en direct een verzekering afgesloten. Bovendien inderdaad goedkoper dan anderen

Marijke uit Lelystad, 6 juli 2015

Direct antwoord, beleefd en to-the- point

Ad uit Barendrecht, 6 juli 2015

Ik ervaar de communicatie en werkwijze van jullie kant als onplezierig en uiterst onzorgvuldig. Kennelijk heeft u op postcode gekeken, en heeft u de gegevens van de oude bewoners op een rij gezet. Gevolg hiervan is geweest dat ik nu een halve dag telefonisch druk doende ben geweest om mij te verzekeren bij jullie, terwijl jullie niet accuraat hebben gehandeld. Ook de medewerker die ik aan de telefoon kreeg, reageerde onverschillig en kon niet meer doen dan naar het systeem verwijzen alsof het systeem de menselijke denkkracht heeft overgenomen. Realiteit is natuurlijk dat u als verzekeraar voor hoogopgeleiden een bepaald verwachtingspatroon bij mij opwekt dat nu helemaal teniet is gedaan.

Ariaans uit Gorssel, 6 juli 2015

Beste heer Ariaans, bedankt voor het delen van uw ervaring en spijtig te vernemen dat deze niet positief is. Wij gaan het voor u uitzoeken en u nogmaals informeren. Ons serviceteam neemt contact met u op.
Vriendelijke groet, Promovendum - 6 juli 2015

Autoschade is door u tot mijn genoegen correct afgehandeld.

HAM uit Gemert, 6 juli 2015

Snel en duidelijk antwoord gekregen.

Ro uit Den Haag, 6 juli 2015

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail