Mensen rennen naar auto

Autoverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een autoverzekering. Heb je een ervaring die je graag wilt delen? Deel hem via het klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Toen ik eenmaal iemand aan de lijn had, ging het snel en prima. Dank daarvoor. Tweemaal eerder heb ik via de website getracht mijn telefoonnummer achter te laten zodat ik kon worden teruggebeld door uw klantcontactcenter. Op zich ging dat goed, maar ik werd direct door de Alarmcentrale gebeld, waar ik een bandje met keuzen kreeg voorgelegd, behalve de keuze "bel mij morgen terug voor een offerte oid". Daarop ben ik echter niet teruggebeld en heb ik zelf nog eens tijdens kantooruren gebeld. Vanaf dat moment (lees boven) ging het snel en prima.

Vincent uit Berkel-Enschot, 24 maart 2015

Promovendum 24/03/2015

Beste heer Van Baaren, hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het vervelend dat er niet eerder contact is geweest. Fijn om te horen dat uw vragen uiteindelijk beantwoord zijn. We zullen uw opmerkingen meenemen in ons verbeterproces.

Ik werd met mijn vragen vriendelijk en doeltreffend te woord gestaan door Promovendum. Het werd snel duidelijk dat het allemaal vergoed zou worden zonder verhoging van mijn premie. Mijn opluchting was groot. De afhandeling door het schadebedrijf was uitstekend: ik werd snel gebeld voor een afspraak en het werd heel goed en snel afgehandeld. Wat mij betreft kon het niet beter.

Elles uit Berlicum, 24 maart 2015

Dienstverlening en aanpak van een servicemedewerker OK! Helaas in het contact dat ik vorige week had met een andere servicemedewerker is hij niet de afspraak nagekomen dat hij per mail bevestigen de premie voor de nieuwe auto van € 43,42 p/mnd en hij zou terugkomen op het premie verschil huidige auto €37,14 en de genoemde nieuwe premie. Ook zijn collega zou per mail reageren....tot op heden niet gebeurd en voelt als onzorgvuldig. Derhalve een middelmatige beoordeling!
MVG

Maarten van Balgoijen

M. uit Santpoort-Noord, 24 maart 2015

Promovendum 24/03/2015

Beste heer Van Balgoijen, we begrijpen dat u teleurgesteld bent in onze dienstverlening en we bieden hiervoor onze excuses aan. Ons serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met u op. We danken u voor het delen van uw mening.

Ronduit slecht bereikbaar, als ik een vraag heb wil ik die direct kunnen stellen en niet binnen één werkdag teruggebeld worden. Ik mocht niet blijven wachten tot er een medewerker beschikbaar was,nee wij bellen u terug of u belt later maar.

Da's geen service, Sorry

E. uit Velsen Noord, 24 maart 2015

Promovendum 24/03/2015

Beste heer Goed, bedankt voor het delen van uw mening. We vinden het vervelend dat u geen positieve ervaring met onze service heeft. Ons acceptatieteam neemt contact met u op.

positief, heldere uitleg op mijn vragen

H.L.C.Eckhardt uit Dalerpeel, 24 maart 2015

Op 18-3 heb ik de autoverzekering met 'n medewerker afgesloten. Ik zou 'n bevestigingsmail krijgen. Omdat ik die op 23-03 nog niet gekregen had, heb ik vandaag gebeld. Mijn naam bleek verkeerd te zijn gespeld. Dat kan gebeuren. Opnieuw met medewerker gegevens doorlopen want het is toch wel belangrijk omdat de verzekering 01-04 in moet gaan en het anders kort dag word. Nu wel mail gekregen maar met verkeerde ingangsdatum 01-05. Weer gebeld. Medewerker aan de telefoon vertelde mij dat de medewerker die verzekering had afgesloten, mij binnen ongeveer 5 minuten zou terugbellen> is niet gebeurd. Om 19:44 mail gehad met weer de verkeerde aanhef naam Meeltenburg en dat de polis opgestuurd zou worden???? Met welke datum?? Ik vind dit zeer vervelend. Maar wat ik het vervelendste vind is dat er wordt beloofd dat ik wordt gebeld en dat dat niet gebeurd.

J.F.M. uit Woerden, 23 maart 2015

Promovendum 23/03/2015

Beste heer Miltenburg, vervelend te horen dat de dienstverlening niet naar wens verlopen is. We bieden hierover onze excuses aan. Ons commercieel team neemt contact met u op.

Kennelijk is het juist lezen van een mail al een probleem en wordt die gewoon naar de verkeerde mail beantwoord. Dat nog los van de inhoud van de mail zelf.

R.schuurman uit Borculo, 23 maart 2015

Promovendum 23/03/2015

Beste heer Schuurman, we begrijpen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Ons serviceteam neemt contact met u op om uw vragen te beantwoorden. We danken u voor het delen van uw mening.

In afwachting van polis en gr.kaart. tot nu toe 4*

Seelmann uit Berkenwoude, 22 maart 2015

Promovendum 22/03/2015

Beste heer Seelmann, we sturen u graag de documenten toe. Ons serviceteam zal hierover contact met u opnemen.

Zeer scherpe permie! In mijn geval € 30 per maand minder dan bij Reaal, Centraal Beheer.

Alex uit Almere, 20 maart 2015

De vragen die telefonisch worden gesteld, worden zeer correct beantwoord en afgehandeld. Men is zeer behulpzaam en vriendelijk.

J. uit Drachten, 20 maart 2015

Ik had gedacht dat de 20% goedkoper slogan een als zo vaak marketing lokkertje is. Niets is minder waar je krijgt echt 20% korting op je huidige premie. Natuurlijk wel even afwachten wat er na het 1e polis jaar gaat gebeuren.

J. uit Heerlen, 20 maart 2015

Prettig contact aan de telefoon en fijn idee direct verzekerd te zijn in afwachting van acceptatie. Via de mail verzoek om extra informatie was ook helder en goed van toon. Prettig ook dat via de mail al het akkoord werd gemaild voordat ik de polis kreeg opgestuurd.

Marijn uit Bussum, 20 maart 2015

Beetje vreemd dat u niet vraagt naar de schade vrije jaren. Omdat dat bij de meeste verzekeringen wel het geval is.

W. uit Harderwijk, 19 maart 2015

Promovendum 19/03/2015

Beste heer Blom, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam neemt contact met u op om het proces toe te lichten.

Geweldige service! Binnen een dag teruggebeld en binnen een week was de auto weer op en top.

A. uit Broeksterwâld, 19 maart 2015

Op de 16 telefonisch contact met Promovendum gehad over een autoverzekering. Dezelfde dag nog een e-mail ontvangen waarin werd gevraagd om nadere gegevens over mijn huidige autoverzekering. Nadat ik die had opgestuurd volgde drie dagen later het e-mail bericht dat mijn aanvraag akkoord is en dat de polis per e-mail wordt opgestuurd.
Een vlotte afhandeling.

Willem uit Lelystad, 19 maart 2015

heb schade aan mijn auto gekregen en ben uitstekend geholpen en bijgestaan door uw schadespecialist.

Rutten uit Oosterhout, 19 maart 2015

Positief, snelle reactie op vragen, scherpe tarieven, goede voorwaarden.

Delhez uit Roosendaal, 19 maart 2015

prima en vlotte afhandeling

P. uit Assen, 18 maart 2015

Snelle en adequate afhandeling van mijn aanvraag en opzegging bij mijn vorige verzekeraar.

Pascal uit Landgraaf , 17 maart 2015

kortom zeer tevreden

Jc.stoffels uit Deventer, 17 maart 2015

Schadespecialist goed contact!

Peter uit Grubbenvorst, 17 maart 2015

Ben erg tevreden me tde afhandeling van deze schade

P.A.Snijders uit Dordrecht, 16 maart 2015

Ervaring prima!! Kunt u ook groene kaart van caravan afgeven?

Bij voorbaat dank.
Mvrgr W. van Bloemendaal

W. uit Twello, 16 maart 2015

Promovendum 16/03/2015

Beste heer Van Bloemendaal, fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Ons serviceteam stuurt u zo spoedig mogelijk de groene kaart van de caravan.

Na aanvraag via internet op 11.03.2015 is de verzekering op 16.03.2015 zonder problemen geaccepteerd, met een email als bevestiging.

P.A. uit Scherpenzeel, 16 maart 2015

Een niet standaard verhaal, i.c. zelf importeren waarbij nog geen kenteken bekend is, blijkt lastig voor Promovendum. Er is divers mailverkeer geweest vanaf 15.02.2015 zonder enige offerte. 10.03.2015 heb ik het kenteken gemaild waarop door twee verschillende personen twee offertes uitgebracht worden, waarbij verschillende eisen gesteld worden ten aanzien van alarmclassificatie. De uitgebrachte offerte blijkt vervolgens duurder en heeft slechtere condities dan die bij de Mercedes dealer.

Henri uit Broek, 15 maart 2015

Promovendum 15/03/2015

Beste heer Uijlenbroek, we begrijpen dat u deze kwestie niet als positief heeft ervaren. We danken u wel voor het delen van uw mening. Ons serviceteam neemt contact met u op om de kwestie te bespreken.

Supersnelle afhandeling van een schade aan mijn auto. Totaal geen tijd kwijt geweest aan het brengen en halen van mijn auto. Dit werd allemaal geregeld. Hier kunnen veel verzekeraars iets van leren!

Tamara uit Vlaardingen, 14 maart 2015

in eerste instantie zou mijn indiening niet akkoord zijn, na een telefoontje is het eea utigezocht en een paar uur later blijkt dat alles geregeld is. Vooral dat laatste is goed! Jammer dat ik er eerst nog voor moest bellen

Lisette uit Groningen, 13 maart 2015

Promovendum 13/03/2015

Beste mevrouw Dorenmalen, we danken u voor het delen van uw ervaring. We gebruiken dit voor het verbeteren van onze service. Goed om te horen dat uiteindelijk alles geregeld is!

Bij schade goede, snelle en adequate ondersteuning. Schadespecialist, bedankt.

P.Th.J uit Grubbenvorst, 13 maart 2015

Vriendelijke, vlotte en adequate hulp aan de telefoon. Toen ik zelf echter belde met aanvullende informatie in plaats van het verzoek daartoe vanuit Promovendum af te wachten, werd bij het doorverbinden de verbinding verbroken.

Antonides uit Utrecht, 13 maart 2015

Promovendum 13/03/2015

Beste heer Antonides, bedankt voor het delen van uw ervaring. Onze excuses voor het verbreken van de telefoonverbinding. We hopen dat het alsnog gelukt is om uw vragen beantwoord te krijgen.

Snelle bevestiging, duidelijke informatie.

B. uit Donderen, 13 maart 2015

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail