Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snel en deskundig geholpen.

George uit Augustinusga, 27 februari 2021

Prettig gesprek. Mw is geduldig en kwam vriendelijk over. Bedankt!

Tariq uit Zoetermeer, 27 februari 2021

Goed geholpen door schadebehandelaar bij het afhandelen van een schade aan mijn auto. Tijdens dit proces vriendelijk ondersteunt tot een oplossing met begrip voor de situatie.

Remko uit Strijen, 27 februari 2021

Duurt lang voordat de schade betaald is.

John uit Amersfoort, 27 februari 2021

We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om jouw ervaring door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 februari 2021

Zeer slecht klacht ingediend

Constant uit Rotterdam , 27 februari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij gaan vandaag contact met je opnemen om dit met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 maart 2021

Fijn gesprek en goede kortingen t.o.v. mijn huidige verzekering.
Hopelijk in de toekomst niet nodig. Maar mochten wij een beroep moeten doen op een schade dan hopen wij dat dit net zo prettig verloopt.

Roel uit Eindhoven, 27 februari 2021

Inhoudelijke reactie zeer goed en to the point.
De reactietermijn zou wat mij betreft iets korter mogen zijn.

Fokke uit Bolsward, 27 februari 2021

Altijd goed en snel geregeld

Yvonne uit Oud Gastel, 27 februari 2021

Fijn contact en deskundig.

Ruud uit Leersum, 27 februari 2021

Normaal alles prachtig. Goede communicatie. Nu een kleine fout maar noch Promovendum noch ik zijn schuldig eraan. Ik hoop binnenkort weer een nieuw auto aan te schaffen en zou zeker bij Promovendum blijven.
groetjes Kai

Kai uit Amsterdam, 27 februari 2021

Schade behandeling vlot geregeld.

Gerard uit Rijssen, 26 februari 2021

Duidelijk en vriendelijk ‘to the point’ te woord gestaan.

Elisabeth M.W. uit Naarden-Vesting, 26 februari 2021

Prettig advies, deskundig en vlot.

Willemijn uit Amersfoort, 26 februari 2021

Schade afhandeling heeft snel, correct en plezierig plaatsgevonden.

F.H. uit Koudum, 26 februari 2021

Netjes, vriendelijk en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Frank uit Blokker, 26 februari 2021

Keurig netjes te woord gestaan. De wachttijd was in vergelijking met andere dienstverleners echt kort! De medewerker was deskundig en dacht goed mee. Niet alleen klantvriendelijk, maar ook echt klantgericht!

Cees uit Kampen, 26 februari 2021

Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. We geven het door aan de medewerker.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 februari 2021

correcte behandeling en doet moeite om vraag te beantwoorden c.q. uit te zoeken

ger uit Berg en Terblijt, 26 februari 2021

Correcte behandeling van mij vragen.

Anita uit Nw.schoonebeek, 26 februari 2021

Hele fijne zorgverzekeraar maar sommige telefoon dames zijn hier niet geschikt voor dit werk!

Niny uit Watergang, 26 februari 2021

Dat vinden wij jammer om te horen! We pakken dit verder op, zodat we kunnen leren van jouw feedback en je een goede ervaring kunnen geven als je ons belt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 februari 2021

Fijn gesprek, en klantgerichte oplossing

Erik uit Hellevoetsluis, 26 februari 2021

Snelle reactie meteen terug koppeling.

Tonnie uit Mierlo, 26 februari 2021

Prettig geholpen en goed geïnformeerd. Er is snel gereageerd op mijn e-mails en de gevraagde wijzigingen zijn snel doorgevoerd.

Stefan uit Nieuw-Vennep, 26 februari 2021

Schade: top service, na een telefoontje wordt alles voor je geregeld.

Shannon uit Vlaardingen, 26 februari 2021

Fijn gesprek en direct herkennen/erkennen van het probleem en deze aan de telefoon opgelost...super!

Peter uit Amersfoort, 26 februari 2021

De telefoniste heeft mij goed geholpen!

Goran uit Vlaardingen, 26 februari 2021

Deskundig en super vriendelijk geholpen. Fijn dat jullie meedenken!

Hugo uit Driebergen, 26 februari 2021

Ik heb een paar keer gebeld en verschillende collega's gesproken die gaven aan dat ik voor 2020 bril/lens kon declareren ze zeiden allemaal ja het kan... ik een factuur opgevraagd en naar jullie gestuurd werd het afgewezen omdat er geen leverdatum op stond weer een nieuwe opgevraagd en opgestuurd uiteindelijk werd het goedgekeurd vervolgens paar dagen laten weer afgekeurd omdat ik het niet vergoed krijgt. De medewerkers moeten beter hun werk doen en niet dingen toezeggen heel vervelend is dit.

Aartie uit Ridderkerk, 26 februari 2021

Dankjewel voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 februari 2021

Mijn ervaringen met Promovendum zijn meer dan goed en vertrouwenwekkend: Ik had mijn autoverzekering overgesloten naar Promovendum met de 25% oversluitkorting op mijn huidige prmie. Voor zover niets buitengewoons, maar toen ik na een maand mijn auto inruilde voor een andere, ontving ik de korting ook, terwijl officieel een keer in drie jaar de extra overstapkorting kan worden verleend. Ik had natuurlijk enkele weken kunnen wachten met de overstap naar Promovendum, maar meerdere werknemers hielden hun (en mijn) hoofd koel en regelden ook voor de nieuwe verzekering de overstapkorting. Deze actie van Promovendum kan ik alleen maar waarderen, mag wel in de Consumentengids :-)

matt uit Amsterdam, 25 februari 2021

Wat goed om te horen dat jouw ervaring zo positief was! Bedankt voor dit mooie compliment.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 februari 2021

Snel antwoord ontvangen via de mail.

Ben uit Nieuwegein, 25 februari 2021

Duidelijke uitleg over rekening, je weet waar je aan toe bent. Positief over jullie. Als maandelijkse kostenplaatje ook nog wat kan zakken (geld voor alle verzekeringsmaatschappijen) .

Alice uit Heiloo, 25 februari 2021

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail