Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

15 werkdagen wachten op behandeling om vervolgens de vraag te krijgen om zaken aan te leveren die al zijn aangeleverd. Dit terugkoppelen en dan weer achteraan in de 15 dagen rij te moeten staan. tis echt verschrikkelijk

Pjotr uit Westmaas, 11 juli 2024

Bedankt voor je feedback. Wat spijtig om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Een Schadebehandelaar zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om deze kwestie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 juli 2024

Ik had de stukadoor die bij ons aan het werk was benadeeld door zonder dat ik het wist zijn spullen weg te gooien, werkbroek, werkschoenen, speciaal op maat gemaakte oordoppen en een (gelukkig heel eenvoudig) mobiel telefoontje. Ik heb dat aan de verzekering gemeld, de stukadoor gevraagd mij te laten weten hoeveel de schade financieel bedroeg, hetgeen hij met bonnen en al heel eerlijk heeft gedaan, de man is volkomen betrouwbaar.
De schade bedroeg ongeveer € 495,= , een flink bedrag, maar volkomen te verantwoorden.
Vervolgens alles aan de verzekering doorgegeven, maanden moeten wachten en nu komen ze met het bericht dat ze "na zorgvuldig overleg" etc. een bedrag vergoeden van iets meer dan € 90,= !!!
Dat is schandalig.
Het is nu aan mij om de rest, een bedrag van meer dan € 400,= aan deze man te betalen, want ik wil hem niet benadeeld hebben.
Ik ben hier boos over. Wat is dit voor een verzekering?
Graag uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Pieter

Pieter uit Utrecht, 9 juli 2024

Bedankt voor het toelichten van je ervaring. Wat een vervelende situatie is dat voor je. We snappen dat het niet leuk is om een lagere vergoeding te ontvangen. Je Schadebehandelaar kijkt graag met je mee voor een toelichting. Hij neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juli 2024

Schadeclaim van mijn buurman tegen mijn aansprakelijkheidsverzekering is helaas afgewezen omdat de schade niet aantoonbaar door mij komt... Jammer dat dit na alle moeite en indienen van veel informatie en fotos de conclusie is.
En vooral ook jammer dat het maanden moet duren voordat deze beslissing in het nadeel van de klant en in het voordeel van de verzekeraar genomen wordt.

Tjerk uit Heelsum, 8 juli 2024

Bedankt voor je uitgebreide toelichting. We kunnen ons voorstellen dat het niet fijn is om een afwijzing te ontvangen als de afhandeling voor je gevoel lang heeft geduurd. Je schadebehandelaar bespreekt je ervaring graag persoonlijk met je. Je hoort zo spoedig mogelijk van haar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 juli 2024

Zeer goede en snelle afwikkeling waarvoor dank.

F uit Tilburg , 3 juli 2024

In januari heb ik een schade gemeld en pas vandaag -20 juni - is deze afgehandeld. Ik ben zeer ontevreden over het proces. Ik werd niet betrokken, waardoor ik de benadeelde niet van informatie kon voorzien. Dit beïnvloedde de relatie tussen mij en de benadeelde negatief, iets wat ik meerdere malen bij Promovendum heb gemeld. Helaas werd hier niets mee gedaan. Ik zou hier geen verzekering afsluiten.

Marieke uit Groningen, 20 juni 2024

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We vinden het spijtig om te lezen dat je zo lang hebt moeten wachten op de afhandeling van je schade. We willen je ook laten weten dat we momenteel drukker zijn dan normaal, wat mogelijk heeft bijgedragen aan de vertraging. We nemen je opmerkingen serieus en zullen dit meenemen in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 juni 2024

Ongelooflijk trage afhandeling waarbij er iedere keer extra formulieren ingevuld moeten worden die allang bekend zijn bij promovendum. Het lijkt er bijna op dat ze het proces zo ingewikkeld maken dat je het opgeeft en zij geen gelden uit hoeven te keren. Echt teleurstellend.

Suzan uit Reusel, 19 juni 2024

Bedankt voor je feedback over je ervaring met onze dienstverlening. Om dit verder te onderzoeken en eventueel op te lossen, zal een van onze Schadebehandelaars binnenkort contact met je opnemen. Jouw ervaring is belangrijk voor ons en we streven ernaar om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 juni 2024

Ik ben erg teleurgesteld in Promovendum, omdat de afhandeling van een schademelding een week langer geduurd heeft dan de wettelijke termijn. Verschillende keren gebeld en gehoord dat er personeelstekort is en het daarom zo lang duurt.Er was mij verzekerd dat ik op de laatste dag van de wettelijke termijn van 15 dagen na mijn laatste mailcontact bericht zou krijgen en dit is dus niet gebeurd. Erg vervelend voor de tegenpartij ! Ook had ik een keer ' s avonds een medewerker aan de lijn en deze had geen kennis van zaken. Toen ik hem daarna vroeg, zei hij: ' tot 17.00 zijn een experts aan het werk'.

Stefanie uit Nijmegen, 18 juni 2024

Bedankt voor het delen van jouw feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je ervaring niet positief is. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Op basis van jouw gegevens kunnen wij helaas geen schadedossier vinden. Zodra we het schadenummer hebben ontvangen zullen wij dit doorsturen naar het Schadeteam. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 juni 2024

Waardeloos. Ontzettend traag en bureaucratisch.
Ik krijg geen redelijk antwoord.
Het is echt vertragen, moeilijk maken. Totaal klantonvriendelijk. Ik zal niemand meer Promovendum adviseren. Nog sterker, ik ga mijn ervaring delen en adviseren niet met Promovendum in zee te gaan.

Robert uit Helmond, 17 juni 2024

Bedankt voor de toelichting op jouw ervaring, Robert. We vinden het spijtig om te lezen dat je de voortgang van je schademelding zo hebt ervaren. We proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen en willen dit graag met je oplossen. Je Schadebehandelaar neemt contact met je op om je ervaring te bespreken en de schadebehandeling toe te lichten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 juni 2024

Mijn ervaring is tot dusverre niet positief… heb op 21 april jl. melding van de schade gedaan en zojuist op 29 mei de eerste reactie ontvangen. We zijn nu dus vijf weken verder en er is nog niets gebeurd…

Fedde uit Zwolle, 29 mei 2024

Bedankt voor je review! We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Momenteel werkt ons Schadeteam er hard aan om de reactietijd te verkleinen. We nemen jouw feedback mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 mei 2024

Slechte en bureaucratische behandeling van een door mij veroorzaakte schade aan goederen van benadeelde. Ik ben terecht aansprakelijk gesteld en heb daarvoor alle door promovendum gevraagde en noodzakelijke informatie( schriftelijk en telefonisch) verstrekt. Alsof dit alles nog niet genoeg is vraagt promovendum van de benadeelde om de schade bij eigen verzekering te verhalen. Mijn vraag is nu: Waarvoor ben ik verzekerd????????

paul uit Lichtenvoorde, 6 mei 2024

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We willen graag meer horen over wat er is gebeurd en hoe we je verder kunnen helpen. Een van onze Schadebehandelaars zal binnenkort contact met je opnemen om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 mei 2024

Uiterst teleurstellend !!!

Dochter op dansles per ongeluk een onderdeel van de radio installatie kapot gemaakt.
Meerdere malen contact zowel telefonisch als per mail en dan krijg je als reactie dat sport en spel is uitgesloten!
Dan ga je echt afvragen waarvoor je premie betaald!

Laura uit Brummen, 3 mei 2024

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. We begrijpen dat dit teleurstellend voor je is. Onze excuses voor het ongemak. Een van onze Schadebehandelaars zal binnenkort contact met je opnemen om dit te bespreken en te kijken hoe we je kunnen helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 mei 2024

Super snel en duidelijk geholpen

irene uit Nijmegen, 30 april 2024

Na 2 weken nog steeds geen antwoord ondanks verschillende mailtjes

Ilona uit Wijk bij duurstede , 26 april 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te lezen dat je nog steeds geen antwoord hebt ontvangen, ondanks je herhaalde e-mails. Dit is niet de service die we nastreven. We zullen ervoor zorgen dat een van onze Schadebehandelaars snel contact met je opneemt om je vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 april 2024

Het aanmelden was een fluitje van een cent… binnen 10 minuten gefikst.
Wordt vervolgd.

Fedde uit Zwolle, 25 april 2024

Nog geen reactie ontvangen.

Bert uit Vlaardingen, 22 april 2024

Bedankt voor je review. Wat vreemd dat je geen bericht hebt gehad. We hebben je schademelding op de dag van ontvangst bevestigd. We informeren je graag over de status en wat je zoal kunt verwachten. Je Schadebehandelaar neemt hiervoor spoedig contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 april 2024

Waardeloos.
Reeds 2 maanden heen en weer mailverkeer en nog niets opgeschoten.
Voor de 1e maal geclaimd in 50 jaar WA verzekering.
Waarschijnlijk word ik niet vertrouwd dus neem ik de kosten wel voor eigen rekening.

John uit Maassluis, 16 april 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We streven ernaar om elke claim efficiënt af te handelen en we vinden het jammer om te lezen dat dit niet het geval is geweest in jouw situatie. We willen graag meer inzicht krijgen in uw specifieke omstandigheden en kijken hoe we je verder kunnen helpen. Een van onze Schadebehandelaars zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 april 2024

Zeer goed

Rob uit Almelo, 10 april 2024

Dramatische afhandeling!

Ton uit Ridderkerk, 8 april 2024

Bedankt voor je review, Ton. We balen dat je ervaring niet positief is en kijken graag met je mee naar hoe we dit kunnen oplossen samen. Je Schadebehandelaar neemt contact met je op om je ervaring te bespreken. Je hoort zo snel mogelijk van haar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 april 2024

Snelle afhandeling, geen omkijken naar.

Suzanne uit De Meern, 8 april 2024

tot nu toe is alles voor mij helder en duidelijk

yvonne uit Wijnansrade, 5 april 2024

Efficiente werkwijze voor initiele aanmelding van schade

Reinhard uit Odijk, 4 april 2024

Prima afwikkeling.

Ray uit Leidschendam , 28 maart 2024

De afhandeling van de melding duurde onnodig erg lang (1,5 maand). Dat is best vervelend als je per ongeluk iets van een ander kapot hebt gemaakt en dit geregeld wil hebben. Van een andere verzekeraar ben ik anders gewend, hier was schade binnen een dag geregeld.

Tasmin uit Tegelen, 27 maart 2024

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen je feedback serieus en zullen dit meenemen in ons verbeterproces. Wij wensen u alvast een fijn paasweekend toe!

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 maart 2024

Afhandeling duurt veel te lang. Moet elke keer 15 werkdagen wachten op 1 zin feedback en we schieten compleet niet op. Communicatie is onder de maat. Had wel wat meer verwacht van een "hoger opgeleiden verzekering"

Evert uit Almelo, 26 maart 2024

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat een reactie van ons Schadeteam momenteel langer kan duren dan je van ons gewend bent. We vinden het jammer dat je de communicatie onder maat vindt. We zijn benieuwd hoe we dit volgens jou kunnen optimaliseren. Ons Schadeteam neemt hiervoor contact met je op. Je hoort zo snel mogelijk meer van ons.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 maart 2024

Eenvoudig in te dienen via de website, duidelijke communicatie via de mail en snelle afhandeling

Hans uit Berkel en Rodenrijs, 25 maart 2024

Conform schade en redelijk snel afgehandeld.

A. uit Bennekom, 21 maart 2024

Ik vind de doorlooptijd van afhandeling (15 werkdagen) veeeeeeeel té lang.

Ad uit Goirle, 12 maart 2024

Dank je wel voor je feedback. We begrijpen dat de huidige verwerkingstermijn als te lang wordt ervaren. Onze excuses voor eventueel ongemak hierdoor. We nemen je opmerking serieus en zullen dit meenemen in ons verbeterproces. We streven ernaar om onze service te optimaliseren en de doorlooptijd te verkorten. Nogmaals bedankt voor je input en je geduld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 maart 2024

Promovendum ontzorgt. Duidelijk communicatie over hoe de schade aan de auto gerepareerd wordt. Dik verdiende 5 sterren.

Raymond uit Maastricht , 29 februari 2024

prima beantwoording van mijn vraag.

peter uit Amersfoort, 21 februari 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het fijn om te lezen dat onze collega jou naar tevredenheid heeft geholpen. Mocht je in de toekomst vragen hebben, wij staan voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 februari 2024

Geen reactie op mijn diverse opvolging per mail. Heb nog nooit iets geclaimd en nu een geval. Vreemd dat ik geen enkele reactie ontvang. Verzekering voor hoger opgeleiden?

Fred uit Odijk, 20 februari 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring! Hier lijkt inderdaad iets niet goed te gaan, onze excuses. Jouw Schadebehandelaar is momenteel afwezig daarom laten we een collega zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 februari 2024

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail