Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Op zich prettig contact, duidelijke informatie en een nette afhandeling. Klein minpuntje is dat de reactie in het mailcontact lang op zich laat wachten maar als de afhandeling goed is dan is dat wachten niet zo erg.

René uit Best, 22 september 2023

"Per ongeluk schade bij anderen veroorzaakt? In 1 seconde kan het gebeuren. Met onze aansprakelijkheidsverzekering ben je hiervoor voordelig verzekerd! Benieuwd?"

Dit klinkt natuurlijk fantastisch op de website en is een mooie manier om klanten te lokken. Maar op het moment dat je per ongeluk schade veroorzaakt bij een ander, dan is Promovendum niet thuis.

Bij het indienen van een claim op de aansprakelijkheidsverzekering beroept promovendum zich op het feit dat als je per ongeluk iets veroorzaakt, dat er geen sprake is van een onrechtmatige daad. En dus wijzen ze de claim af. Je moet dus bij Promovendum opzettelijk schade veroorzaken aan iemand om een claim in te kunnen dienen.

Let dus goed op voordat je een verzekering bij Promovendum afsluit, ze zullen er werkelijk alles aan doen om niets uit te keren.

Ook interessant dat er alleen maar 5 sterren reviews op de website van Promovendum staan terwijl het internet vol staat met soortgelijke verhalen.

Thomas uit Monnickendam, 21 september 2023

Dank je wel voor je review. Op 1 september heb je contact gehad met mijn collega van het Schadeteam. Tijdens dit gesprek hebben jullie besproken dat er aanvullende documenten en informatie nodig zijn om jouw schadeclaim verder te kunnen verwerken. Vandaag hebben we de benodigde documenten van jou ontvangen en deze zullen nu worden beoordeeld door onze Schadebehandelaar. We begrijpen dat je jouw schade spoedig afgehandeld wilt zien. Graag komen we met je in contact om jouw schade verder inhoudelijk te bespreken. Daarnaast willen we graag een toelichting geven over de term 'onrechtmatige daad'. Een collega van ons Schadeteam zal binnenkort contact met je opnemen om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 september 2023

Waardeloos de afhandeling van Promovemdum meer als 30 werkdagen ben ik al bezig om een schade te regelen. Afspraken worden niet nagekomen. Nu weer foto's van de schade die ik al heb in gezonden en ga zo maar door. Voor mij een dikke onvoldoende een 1 is nog te veel.

Hans uit Ermelo, 18 september 2023

Bedankt voor het plaatsen van een review. Naar aanleiding hiervan heb je contact gehad met mijn collega van het Schadeteam. In dit gesprek is een toelichting gegeven waarom wij geen dekking bieden voor de ontstane schade. We begrijpen dat dit misschien niet het antwoord is waar je op hoopte. Mocht je nog vragen hebben of verdere verduidelijking nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 september 2023

Heldere communicatie over de aan te leveren informatie, snelle afhandeling van de schade en uitbetaling van het schadebedrag.

Richard uit Leusden, 16 september 2023

Snelle reactie ontvangen na schademelding.
Goede en duidelijke communicatie.
De behandeling van de schademelding verliep vlot.

Rita uit Wognum, 14 september 2023

Het ging om mijn hond die aangereden is, en werdt netjes en begripvol geholpen.

Henk uit Veendam, 7 september 2023

Zeer ontevreden, bijna twee maanden geduurd, onvriendelijk te woord gestaan.

M uit Roden, 5 september 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring! Onze excuses voor de vertraging van je schadedossier en jouw ontevredenheid met onze service. We waarderen jouw feedback en nemen dit mee in ons verbeterproces. We zullen er alles aan doen om onze dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat je een positievere ervaring hebt in de toekomst. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 september 2023

Na invullen schadeformulier: Na 2 maanden hebben zowel ik als ook de partij met schade niets vernomen. Toen ben ik zelf gaan bellen. Excuses geaccepteerd. Vervolgens moet er alsnog (relevant?) informatie aangeleverd worden. Procedure wordt vervolgd.

Marc uit Zevenaar, 31 augustus 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Onze excuses dat het langer duurde voordat er door ons actie werd ondernomen. We begrijpen je frustratie en waarderen jouw geduld. We zullen er alles aan doen om de verdere afhandeling zo spoedig mogelijk voor te zetten. Om dit zo goed mogelijk te beoordelen hebben wij aanvullende informatie nodig. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 augustus 2023

Ik vond dat er domme vragen werden gesteld. Bijv. heeft u de schade gemeld onder uw eigen inboedelverz.

Tim uit Bussum, 27 augustus 2023

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je je niet kon vinden in de vragen die werden gesteld bij je schademelding. In sommige gevallen is het verstandiger om de schade te verhalen op de inboedelverzekering. Via de inboedelverzekering krijg je namelijk sneller de nieuwwaarde uitgekeerd.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 augustus 2023

Na meerdere mails is de schade goed afgehandeld. Echter als ik niet vasthoudend was geweest hadden we de schade niet vergoed gekregen en dat is toch teleurstellend

paul uit Bussum, 25 augustus 2023

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. We zijn blij dat de schade uiteindelijk goed is afgehandeld, maar we begrijpen jouw frustraties over het proces. We zullen jouw feedback gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 augustus 2023

Prima verzekeringsmaatschappij!

Petra uit Ede, 1 augustus 2023

Dramatische afhandeling van schade.

Net geen zeven hele maanden na de melding is het dossier afgerond. Veel verschillende mensen die reageren op e-mails, standaard een zeer lange termijn tussen mijn uitgaande e-mail en de reactie door een inkomende e-mail.

De vertraging ligt zeker niet alleen bij Promovendum; wel dat er onduidelijke en niet-complete instructies blijken te worden gegeven.

Ik ben zeer, zeer ontevreden met het proces en opgelucht dat het dossier nu gesloten is.

Luc uit Roermond, 28 juli 2023

Dankjewel voor het delen van jouw feedback. We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Wij doen er alles aan om de duur van de schadeafhandeling zo kort mogelijk te houden. We werken er hard aan om dat te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 juli 2023

Heel vervelend vind ik, dat ik de gevraagde gegevens voor schade afwikkeling aan het verzamelen ben, ik aangeef aan jullie dat ik die verstuur zodra ik ze heb, maar vervolgens wordt de schade al afgewezen. Dat vind ik absoluut niet netjes en niet klantvriendelijk. Daarnaast vraag ik me af waarom ik eigenlijk verzekerd ben, als ik al eens een schade indien, blijken die nooit in aanmerking te komen voor vergoeding. Geen positief gevoel!

M uit Schiedam , 27 juli 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het vervelend dat jouw ervaring over de schadebehandeling niet positief is. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om je een toelichting te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 juli 2023

Heel vriendelijk te woord gestaan en het was zo geregeld!

Claudia uit Emmen , 12 juli 2023

Erg slechte ervaring, afhandeling duurt erg lang. Ik heb meerdere malen contact op moeten nemen. De afgesproken 10 dagen wordt niet gehaald. Meer dan 4 weken. De uitbetaling is erg laag, dit kan ik de benadeelde niet uitleggen. We betalen zelf de rest wel bij.
Ik overweeg serieus om onze verzekeringen bij promovendum op te zeggen en elders af te sluiten.

Paul uit Herpt, 12 juli 2023

Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. We nemen graag telefonisch contact met je op voor een toelichting.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 juli 2023

Ik werd heel goed geholpen door een heel lief dame.

Arnold uit Zwartsluis, 11 juli 2023

Drama!

Han uit Kampen, 7 juli 2023

Bedankt voor jouw feedback! Wat vervelend om te lezen dat je nite tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 juli 2023

Vind de afwikkeling van zo'n simpele schade veel te lang duren.
Ik ken andere verzekeringsmaatschappijen waar je de schade uitkering binnen 'n week op je bankrekening hebt staan.

Lambert uit Mierlo, 6 juli 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Wat jammer dat je deze ervaring hebt. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Eén van onze Klantadviseurs neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 juli 2023

Snel en deskundig afgehandeld

Maria uit Arnhem, 4 juli 2023

alles vlot geregeld,top verzekering

Peter uit Gouda, 3 juli 2023

Mijn zoon heeft doordat hij zich in een bootje te plotseling omdraaide de arm van een vriend geraakt waardoor de telefoon per ongeluk in het water is gevallen.
Het betrof een tweede hands telefoon maar gekocht voor rond de 500 euro. Jullie beweren nu dat hij niet aansprakelijk is en wensen niets uit te keren. Ook aan de telefoon kreeg ik een zeer mistig verhaal. Als hij hem had gedooid zou er wel uitgekeerd worden. Ongelooflijk. Dit werkt fraude in de hand.

Triest, zeker omdat ik afgelopen 10 jaar nooit iets heb geclaimd.

paul uit Bussum, 27 juni 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt. Je hebt inmiddels telefonisch contact gehad met mijn collega, jullie hebben met elkaar afgesproken dat je ons nog een e-mail zal sturen. Zodra wij dit hebben ontvangen zal mijn collega het opnieuw beoordelen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 juni 2023

vak bekwame medewerker, die mij prima informeerde over de schade, en deze voor mij in volle tevredenheid heeft opgelost.
dank hiervoor

Jan uit Overasselt, 23 juni 2023

Snelle en vriendelijke service

Simon uit Enschede, 23 juni 2023

Onjuiste beoordeling van de onrechtmatige daad. Ontevreden.

Serap uit Den Haag, 22 juni 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Vervelend om te lezen dat de schadebehandeling niet is gelopen zoals je had verwacht. Graag zorgen wij voor opheldering en beantwoorden graag jouw vragen. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 juni 2023

Helaas iemand anders schade toegebracht. Snel, deskundig, digitaal makkelijk is het betaald aan de andere partij.

Harm uit Leeuwarden, 20 juni 2023

Heel slecht. Ik heb steeds meerdere mails moeten sturen omdat er geen reactie kwam. Vervolgens zou er geld gestoord worden, gebeurt dit niet moest ik er weer achteraan. Ben al 2 maanden hiermee bezig en gaat niet eens om een heel groot bedrag, het is nog steeds niet overgemaakt! Slechte service

Lisa uit Utrecht, 14 juni 2023

Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw een update te geven over de stand van zaken!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 juni 2023

Ik ben ontevreden, dit is voor het eerst dat ik een schade op deze verzekering claim ( ik ben 61) die ik heb veroorzaakt, Nu heb ik voor de derde keer alweer vragen van jullie die ik moet beantwoorden die mijn inziens onbenullig zijn.
Dat schiet niet op.
Vriendelijke groet Ronald.

Ronald uit Baarn, 9 juni 2023

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw schade. Graag zorgen wij voor opheldering en neemt een medewerker van ons Schadeteam contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 juni 2023

Het duurt enorm lang voordat er gereageerd wordt op mail. Schademelding duurt nu al veel te lang

Noortje uit Zwaanshoek , 28 mei 2023

Bedankt voor jouw review. Vervelend dat je langer op een reactie moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Op dit moment zijn de reactietijden, vooral met betrekking tot de schadeafhandeling, niet zoals je van ons zou mogen verwachten. Een collega neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om je op de hoogte te stellen van het schadeproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 mei 2023

De Klantadviseuse was heel vriendelijk aan de telefoon en wilde meekijken of de schade vergoed kan worden

Mike uit Houten, 23 mei 2023

Heeft eventjes geduurd, maar naar mijn mening is alles perfect verlopen. Gewoon jammer dat ik een paar maanden na het afsluiten van de verzekering voor het eerst schade veroorzaak..

Rens uit Rotterdam, 23 mei 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het fijn om te lezen dat de Schadeafhandeling perfect is verlopen, ondanks dat het het proces even heeft geduurd. Als we je in de toekomst weer kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 mei 2023

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail